Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade üldine kaevandamisteema (sh. minerite riistvara ja troubleshooting) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 87, 88, 89  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.02.2018 09:32:09 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
win7 peal ei olnud võimalik amd kaardiga normaalse kiirusega kaevandada. blockchain driver selle peal ei tööta (või ei mäleta täpselt mis jama sellega oli, igatahes kasutada ei saanud) ning kõik muud driverid andsid ikka äärmiselt kesise kiiruse.
nvidia puhul muidugi pole vahet...kuigi kaartide arv on vist küllaltki piiratud, või siis peab jällegi tegelema mingi modimisega ikkagi.

win10'st hoidsin varem ka ise eemale seniajani, aga nüüd seoses kaevandamisega olen vaadanud, et ega tal muidu polegi viga, ainult navigeerimine ja asjade üles leidmine on jube keeruliseks tehtud. ehk siis vist "paremaks" icon_lol.gif uuendused saab kinni keerata kõik ülejäänud peale teatud turvauuenduste, need tulevad igal juhul. windows servicite alt disable ei tööta, proovitud. küll aga on windows update all võimalus update'mine edasi lükata...oli vist 4 kuu jagu. ehk et seniakaua ühtegi update ei saa (aga selle turvapasa saad ikka, jõuga).
ma ei ole veel täpselt aru saanud kuivõrd palju see update asi täpselt mõjutab aga vähemalt korra on masin küll juba lambist teinud restardi peale mitut päeva stabiilset kühveldamist. pole kindel kas see oli seoses wu'ga või mis sest ega ma hetkel oma masinaid kuidagi väga spetsiifiliselt ei monitoori.

Registrist ja group policy alt saad updated jäädavalt kinni keerata. GP jaoks küll ei sobi home edition aga tõenäoliselt Sul seda pole ka. icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Catfish
HV kasutaja
Catfish

sõnum 07.02.2018 10:15:32 vasta tsitaadiga

Jah..., et uuendamisest täielikult lahti saada, tuleb vist leida mõni hullult kräkitud Winni versioon aga seal võib jällegi muid toredaid üllatusi peidus olla icon_lol.gif

2014 käisid kõik kaevurid Linuxi peal - BAMTiga USB pulk sappa ja tuld! Olid ikka head ajad...
Kuidas praegu Linuxiga lood on? Saab normaalse kiiruse üles ilma erilise ajukepita?

yerba, Win 10 pro jah, äkki Sul mõni link käepärast visata siia? Omast arust olen kõik googlega leitud õpetused juba läbi proovinud...
tagasi üles
infarkt
HV kasutaja

sõnum 07.02.2018 10:38:07 vasta tsitaadiga

Oleks selline selline ettepanek, et äkki keegi HV-lastest viitsiks teha GPU bios modide andmebaasi, mis foorumikasutajte poolt läbi katsetatud ja töötatvad. Ei julge väga suvalistelt saitidelt allalaetavaid bios mode kaartidele peale flashida, äkki tapab GPU maha. Mõni võib tahta ka käru keerata ja nimelt uploadida miittetöötava, vigase või vale biosi. Siinse kasutajaskonna vastu on usaldus suurem.
tagasi üles
Catfish
HV kasutaja
Catfish

sõnum 07.02.2018 11:14:40 vasta tsitaadiga

infarkt, ma kasutan ainult oma kaartide originaal bios-e! Ei julge ja pole ka vajadust muud kasutada.
Polarise kaartide jaoks on PolarisBiosEditor
vanade 270, 280 kaartide jaoks VBE7
Vegade kohta oskab kindlasti Yebra head nõu anda.

viimati muutis Catfish 07.02.2018 11:16:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.02.2018 11:15:58 vasta tsitaadiga

infarkt kirjutas:
Oleks selline selline ettepanek, et äkki keegi HV-lastest viitsiks teha GPU bios modide andmebaasi, mis foorumikasutajte poolt läbi katsetatud ja töötatvad. Ei julge väga suvalistelt saitidelt allalaetavaid bios mode kaartidele peale flashida, äkki tapab GPU maha. Mõni võib tahta ka käru keerata ja nimelt uploadida miittetöötava, vigase või vale biosi. Siinse kasutajaskonna vastu on usaldus suurem.

No just, keegi hea inimene katsetagu kõik maailma BIOSid oma videokaardiga esmalt ise läbi. Ja siis teeb ühe andmebaasi ka ja laeb need korralikud, töötavad ja head BIOSid üles.
Väga hea ettepanek, jään ka huviga ootama. icon_cool.gif
tagasi üles
Catfish
HV kasutaja
Catfish

sõnum 07.02.2018 11:26:50 vasta tsitaadiga

yerba, mõtle ikka positiivselt - vaata kui hea pärast tagavara ventikaid võtta nende brickitud gpu-de küljest thumbs_up.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.02.2018 11:32:32 vasta tsitaadiga

Catfish kirjutas:
yerba, mõtle ikka positiivselt - vaata kui hea pärast tagavara ventikaid võtta nende brickitud gpu-de küljest thumbs_up.gif

Aa, siis teen ise selle lehe valmis ja panen BIOSid üles. icon_smile.gif
tagasi üles
infarkt
HV kasutaja

sõnum 07.02.2018 12:15:45 vasta tsitaadiga

Catfish kirjutas:
infarkt, ma kasutan ainult oma kaartide originaal bios-e! Ei julge ja pole ka vajadust muud kasutada.
Polarise kaartide jaoks on PolarisBiosEditor
vanade 270, 280 kaartide jaoks VBE7
Vegade kohta oskab kindlasti Yebra head nõu anda.

Lihtsalt PolarisBiosEditoriga mälude timinguid muutes ei saa iga kord soovitud tulemust. Rohkem ei oskaks ka oma peaga midagi enamat bioses muutma hakata. Mul üks RX 580 Nitro+ 4GB Elpida mäludega kaart mälu timinguid muutes ja clockides üle 26 MH/s ETHi ei teinud kuidagi. Siis sai kaart siit leitud biosiga üle flashitud, ja nüüd teeb ilma probleemide/erroriteta 30,5 MH/s. Nii et seda bios modi julgen enda poolt soovitada, töötab.
tagasi üles
Catfish
HV kasutaja
Catfish

sõnum 07.02.2018 14:11:52 vasta tsitaadiga

infarkt, 280-tel sai julmalt volt ja oc biosis ära määratud,
570-tega ei ole nii julgenud teha (pea 250 tk. - kallid krt katsetamiseks) ja muudan AB-ga neid väärtusi. Siit ka probleem, et vahel ei loe kaevur mõne kaardi oc ja undervolt väärtusi korralikult sisse või viskab stocki mõne aja möödudes... äkki Sul sama värk selle 580-ga?
Kaevuriga neid määrates on veel rohkem segadust ja ebastabiilsust...
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 07.02.2018 14:28:33 vasta tsitaadiga

Catfish kirjutas:
infarkt, 280-tel sai julmalt volt ja oc biosis ära määratud,
570-tega ei ole nii julgenud teha (pea 250 tk. - kallid krt katsetamiseks) ja muudan AB-ga neid väärtusi. Siit ka probleem, et vahel ei loe kaevur mõne kaardi oc ja undervolt väärtusi korralikult sisse või viskab stocki mõne aja möödudes... äkki Sul sama värk selle 580-ga?
Kaevuriga neid määrates on veel rohkem segadust ja ebastabiilsust...

Mis seal siis väga teisiti on, et ei julge katsetada? Täitsa tavaline värk, kui töötab, siis töötab ja kui ei toimi lased originaali selga tagasi. Mittebootivate kaartide jaoks teed DDU või lühistad trükkplaadil ühe kiibi kaks pinni. Ja siis hakkab ring otsast peale. icon_rolleyes.gif
Pole veel ühtegi GPU-d õnnestunud totaalseks telliseks muuta.

Aga sattusin ka kord sellise biose otsa mis lubas üht aga välja kukkus teisiti - mittebootiv (foorumist leitud). Seegi kaart nüüdseks korras ja elab oma elu edasi.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 07.02.2018 21:15:55 vasta tsitaadiga

EDIT: kas keegi kasutab ühte psu'd ka mitme erineva rigi gpu'de toitmiseks? a'la 1.8kw toide, mis toidab samal ajal 6 kaarti 2's rigis? (ainult kaarte, mitte ülejäänud süsteemi)
kas võib tekkida mingeid probleeme sellega, et näiteks üks masin ise kukub maha aga gpu'dele jääb 12v toide peale?

täpselt nii on thumbs_up.gif see telliseks muutmine on rohkem selline ameerika laste hirm, kes on juba siis in total unknown kui nad bios editori käivitavad ja mitte essugi aru ei saa, et misasi see nüüd siis on.
ühe kaardi siin vahepeal isegi brickisin aga lõpuks õnnestus see ikkagi ka edukalt õige biosiga üle kirjutada ja töötab jälle täpselt nagu varem.

üldiselt mina neid netist leitud biosse väga oma kaartidele selga ei lükkaks. mis seal siis ise muuta on? reaalselt ÜHE NUPU modiks ju tehtud asi. mitte, et seda käsitsi oleks väga keeruline teha. edasi on vaid pingete paika seadmine ja mälukloki kohale uue numbri kirjutamine ning soovi korral ventika sätete muutmine natuke.

yerba, MSi mees ütles mulle, et turvauuendusi ei saa ka sel moel kinni keerata nagu sa kirjeldasid icon_biggrin.gif muidu jah, selliselt minul see tehtud on, versioon tõesti ei ole home icon_razz.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
madmanmud
HV veteran

sõnum 08.02.2018 00:32:14 vasta tsitaadiga

Catfish, win driveri uuendus tuleb kinni keerata ENNE kui arvuti võrgu taha- ja internetti saab
kõige lihtsam seda teha- advanced system settings - hardware - device installation settings NO
win 10 toimib samuti see funktsioon kenasti

HV Guru

sõnum 08.02.2018 00:59:30 vasta tsitaadiga

mis umbes võiks olla mõistlik "share accepted xx ms" aeg? claymore'ga ethi kaevates siis. mul on see kuidagi hirmus kõrge, või siis tundub et on kõrge. tihtipeale suurusjärk 1000ms ja pealegi. stale share % on kah miski 10+, huvitav mis jama sellega siis on. arvuti on ruuteri taga ikka juhtmega. kui ethermine pingiga siis üldiselt on kuskil <100ms, kuigi vahepeal viskab ka mõned ülipikad pingid sisse, jällegi sellised pool kuni poolteist sekundit. arvatavasti sealt ka see stale shares, aga mis seda võiks põhjustada?
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 08.02.2018 01:22:14 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
mis umbes võiks olla mõistlik "share accepted xx ms" aeg? claymore'ga ethi kaevates siis. mul on see kuidagi hirmus kõrge, või siis tundub et on kõrge. tihtipeale suurusjärk 1000ms ja pealegi. stale share % on kah miski 10+, huvitav mis jama sellega siis on. arvuti on ruuteri taga ikka juhtmega. kui ethermine pingiga siis üldiselt on kuskil <100ms, kuigi vahepeal viskab ka mõned ülipikad pingid sisse, jällegi sellised pool kuni poolteist sekundit. arvatavasti sealt ka see stale shares, aga mis seda võiks põhjustada?

Palju packet loss on? Kui ülipikad pingid, siis eeldaks, et paketikadu on 10+ % juba. Ehk siis mingi jant ruutimisega.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 08.02.2018 01:41:44 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
EDIT: kas keegi kasutab ühte psu'd ka mitme erineva rigi gpu'de toitmiseks? a'la 1.8kw toide, mis toidab samal ajal 6 kaarti 2's rigis? (ainult kaarte, mitte ülejäänud süsteemi)
kas võib tekkida mingeid probleeme sellega, et näiteks üks masin ise kukub maha aga gpu'dele jääb 12v toide peale?
Toimib hästi, sama hea kui kasutad kaks toidet ühel rigil ja teist ei lülita. Ei tohi ainult unustada kui hakkad kaarte liigutama et pcb peal midagi ära ei lühista.

Win7 töötab edukalt esimese mitteametliku dagfix driveriga.

Wiltz
HV Guru

sõnum 08.02.2018 02:40:55 vasta tsitaadiga

pingisin google.com, ethermine ja oma ip adret, loss tuli iga kord 0%. aga põhimõtteliselt ükskõik mida ma pingig siis kordun koguaeg täpselt ühesugune muster: umbes 4,5,6 lühikest pingi...siis üks väga pikk ping a'la 1000-1500ms, selle järel 1,2 natuke lühemat esmalt kuskil 500 ja vahel sinna järgi veel miski 300-400ms. sealt kordub täpselt sama, lühikesed, väga pikk ja paar "keskmist". see on täpselt sama ükskõik millist pooli pingides sisuliselt. lihtsalt lühikeste pingide pikkus erineb pisut, on seal 70-120 vahel või nii.

ma ei tea kas see võib olla seotud sellega, et mul sama ruuteri taha samal ajal teine rig kaevab ethermine'i? samas ma ei tea, miks see peaks mõjutama ükskõik millise teise suvalise pooli mingimist? vaatan et see share accepted time ka tegelikult kõigub väga suurelt. kord on 1500ms, siis on 70ms.

nett tuleb mul muidu läbi netipulga õhust ruuterisse ja kiirus on piiratud, kuskil 3mbit...aga ma ei usu, et see iseenesest pingi väga mõjutama peaks. kiirusepiirang siis. netipulk ise äkki küll icon_rolleyes.gif mingil põhjusel see pulk ka iga natukese aja tagant "vahetab värvi" ehk siis vistiski vahetab seda ülekande kiirust, a'la kord on 3.5g siis 3g....vähemalt kuskilt mulle on meelde jäänud, et seda need erinevad ledi värvid seal tähistavad. äkki selletõttu ping siis hüppab niimoodi?

elukaz, paraku see toide läks ebays liiga kalliks, et oleks olnud mõtet ligi võtta seekord. vaatasin muidu jah ühte 3kw plokki. samas hea teada, et toimib. võibolla mingi hetk ikkagi peaks sellise kasutusse võtma. ainuke häda on seal see, et ega need juhtmed vist ei ulata siis igalepoole kuhu vaja, olgugi et küljes oli sel 20 pcie'd.

tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 08.02.2018 03:00:15 vasta tsitaadiga

Vii netipulk vabamasse õhku, mul oli sarnane ikaldus, püüdis vist rigist müra. Ilmselt vahetab sagedust pidevalt.

Edit: 10cm piisas, jäik usb pikendus pulga ja ruuteri vahele.

viimati muutis elukaz 08.02.2018 12:41:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.02.2018 04:51:51 vasta tsitaadiga

tekkis endal ka see mõte, natuke tegelikult enne juba eemaldasin aga pean vaatama vist mingi pikema netikaabli, ühel rigil on nii lühike juhe ruuterini, et ega väga kaugele seda paigutada hetkel ei annagi.

kuivõrd palju eemale viimisest sul kasu oli?

tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 08.02.2018 08:51:23 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
tekkis endal ka see mõte, natuke tegelikult enne juba eemaldasin aga pean vaatama vist mingi pikema netikaabli, ühel rigil on nii lühike juhe ruuterini, et ega väga kaugele seda paigutada hetkel ei annagi.

kuivõrd palju eemale viimisest sul kasu oli?

Pulk kondab eri mastide vahet?
1) pane pulk 4g peale sunniviisil parem. 4g levi on parem.
2) lase netioperaatori tehnilisel toel pulk kindla masti kylge “kinnistada”
3) osta 4g ruuter ( uus maksab ca 100 eur ) ja saad mure murtud
tagasi üles
Catfish
HV kasutaja
Catfish

sõnum 08.02.2018 09:23:41 vasta tsitaadiga

madmanmud, nii teengi, kusjuures peale Winni omaalgatuslikke uuendamispulle istub NO endiselt seal edasi nagu poleks midagi juhtunudki icon_lol.gif

Arvan, et seda kaarti ikkagi vaevab mingi tehniline probleem... mis põhjustsb terve süsteemi crashi ja siis Win abivalmilt asub süsteemi parandama/uuendama icon_rolleyes.gif

Panin selle kaardi leebemale algole - las puhkab equihashi peal... xpmclient pigistab ikka kaarte looma moodi thumbs_down.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.02.2018 20:08:18 vasta tsitaadiga

natuke ikkagi teemaga seonduv küsimus vist, ega keegi pole otsinud ja/või leidnud mõnda mehhanismi, mis mõõdaks temperatuuri ja liigutaks mingi steppermootori abil selle järgi hooba? ühesõnaga temperatuuripõhist automaatset akna avajat, sulgejat. kunagi vene ajal oli kasvuhoonetel sellisel asjad, muidugi siis puht mehhaanilised ja üsna robustsed. ma mõtlen pigem mingit elektroonist ja seadistatavat.

või on äkki a'la ventilatsiooniluugi kergitajad olemas sellised? pole endale silma jäänud kuskil, pole muidugi varem huvi tundnud ka.

tagasi üles
C1rca
HV veteran
C1rca

sõnum 08.02.2018 23:01:10 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
pingisin google.com, ethermine ja oma ip adret, loss tuli iga kord 0%. aga põhimõtteliselt ükskõik mida ma pingig siis kordun koguaeg täpselt ühesugune muster: umbes 4,5,6 lühikest pingi...siis üks väga pikk ping a'la 1000-1500ms, selle järel 1,2 natuke lühemat esmalt kuskil 500 ja vahel sinna järgi veel miski 300-400ms. sealt kordub täpselt sama, lühikesed, väga pikk ja paar "keskmist". see on täpselt sama ükskõik millist pooli pingides sisuliselt. lihtsalt lühikeste pingide pikkus erineb pisut, on seal 70-120 vahel või nii.

ma ei tea kas see võib olla seotud sellega, et mul sama ruuteri taha samal ajal teine rig kaevab ethermine'i? samas ma ei tea, miks see peaks mõjutama ükskõik millise teise suvalise pooli mingimist? vaatan et see share accepted time ka tegelikult kõigub väga suurelt. kord on 1500ms, siis on 70ms.

nett tuleb mul muidu läbi netipulga õhust ruuterisse ja kiirus on piiratud, kuskil 3mbit...aga ma ei usu, et see iseenesest pingi väga mõjutama peaks. kiirusepiirang siis. netipulk ise äkki küll icon_rolleyes.gif mingil põhjusel see pulk ka iga natukese aja tagant "vahetab värvi" ehk siis vistiski vahetab seda ülekande kiirust, a'la kord on 3.5g siis 3g....vähemalt kuskilt mulle on meelde jäänud, et seda need erinevad ledi värvid seal tähistavad. äkki selletõttu ping siis hüppab niimoodi?

elukaz, paraku see toide läks ebays liiga kalliks, et oleks olnud mõtet ligi võtta seekord. vaatasin muidu jah ühte 3kw plokki. samas hea teada, et toimib. võibolla mingi hetk ikkagi peaks sellise kasutusse võtma. ainuke häda on seal see, et ega need juhtmed vist ei ulata siis igalepoole kuhu vaja, olgugi et küljes oli sel 20 pcie'd.

Ma sain samast kalast jagu USB pikendusega, tõstsin Wifi adapteri pulga masinast 0,5-1m eemale ja ping maagiliselt 70-80. Algselt oli koguaeg 2000 ja mõtlesin ka igasuguseid variante, et vaja paremat pulka vms. tegelikult vist miski segab seda wifi levi. Kus juures levi nö. pulkade poolest oli põhjas, ruuter asus 3m kaugusel aga ping oli kohutav.
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 08.02.2018 23:04:07 vasta tsitaadiga

kas meil eestis ka kuskil müüa on
Spoiler Spoiler Spoiler

hetkel lõikasin vanalt vendilt 4 pini maha ja kütsin front panel connectori otsa ja shordin juhtmed ära. aga väike laps majas kes võibolla hakkab mingi hetk nende otste vastu huvi tundma.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 08.02.2018 23:15:30 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
kas meil eestis ka kuskil müüa on
Spoiler Spoiler Spoiler

hetkel lõikasin vanalt vendilt 4 pini maha ja kütsin front panel connectori otsa ja shordin juhtmed ära. aga väike laps majas kes võibolla hakkab mingi hetk nende otste vastu huvi tundma.

Mul on neid kastitäis nurgas.

Pikemalt oodata viitsid telli siit: https://www.ebay.com/itm/10-PCs-Computer-Motherboard-Power-Cable-Switch-On-Off-Reset-Button-Replacement/322591239587?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 08.02.2018 23:25:11 vasta tsitaadiga

no hiinast ei viitsigi tellida:) mõtlesin et äkki mõni kaupmees müüb neid meil ka mõistliku hinnaga icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 08.02.2018 23:28:59 vasta tsitaadiga

Äkki müüb ka. icon_smile.gif Võimalik et arvutipoodides on seda nodi vedelemas.
Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

sõnum 08.02.2018 23:54:03 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
no hiinast ei viitsigi tellida:) mõtlesin et äkki mõni kaupmees müüb neid meil ka mõistliku hinnaga icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

oomipood peaks abiks olema.

krt, endale aretasin vana korpuse powerled juhtme ja vana hea otste kokkusurumise, kuna pole enda soovitatud oomipoodi jõudnud nupule järgi minna + veel jootekolvi soojendamine... seega kärab nii ka icon_smile.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 09.02.2018 00:06:00 vasta tsitaadiga

Ühest juhtmest kusjuures piisab, olen kah korpuse ledilt juhtme tagant lõiganud et otsad kokku aga lihtsam on neist üks ots kuskile kaardi backplate vastu lühistada. Katse-eksituse meetodil saab teada kumb on õige.
Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

sõnum 09.02.2018 00:11:20 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Ühest juhtmest kusjuures piisab, olen kah korpuse ledilt juhtme tagant lõiganud et otsad kokku aga lihtsam on neist üks ots kuskile kaardi backplate vastu lühistada. Katse-eksituse meetodil saab teada kumb on õige.

ja parima resultaadi saavutamiseks tuleb seda teha villastes kinnastes icon_biggrin.gif

tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 09.02.2018 07:50:45 vasta tsitaadiga

olge mureta seltsimehed, teie tervis ja riistvara saab säästetud. kuna ise ka joota ja mässata ei viitsi saatsin hiinasse postikana tellimusega nimetatud juhtmekomplektide tarvis. kohe kui kätte saan lasen müüki 0.01 bitcoini 1 juhtme eest thumbs_up.gif Tundub vist õiglane hind, kes neid komakohtasid ikka jälgida jõuab. krüptoturg niivõinaa rallib allapoole ja pakib ennast varsti varsti kokku. postikana va raisk tahab ka pool ampsu suurest piirakast saada. thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_razz.gif
tagasi üles
Emteck
HV vaatleja

sõnum 09.02.2018 08:15:29 vasta tsitaadiga

Ega kellelgi 1e riserit üle ei ole veel? Alist sain korraliku ülelennu ikka :/ Õnneks sain raha tagasi.
tagasi üles
R.K
HV kasutaja

sõnum 09.02.2018 13:38:47 vasta tsitaadiga

Huvi pärast küsin, kas keegi veel on Arvutitargast tellinud videokaarte, mille tarneajaks on märgitud olnud 2-5tp ja kokkuvõttes neid mitte saanud peale rohkem kui kuu aega ootamist? Makstes raha ette loomulikult.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 09.02.2018 13:43:02 vasta tsitaadiga

Tühista tellimus ära, ilmselgelt pole neid lihtsalt selle hinnaga saada mida algselt lubati.
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 09.02.2018 14:38:36 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Tühista tellimus ära, ilmselgelt pole neid lihtsalt selle hinnaga saada mida algselt lubati.

Mingil hetkel tuldi vastu ja pakuti teist samade näitajatega kaarti(kallim, kuid sama tellimuse hinnaga) asenduseks.

viimati muutis pyrex 09.02.2018 16:52:11, muudetud 1 kord
tagasi üles
filx
HV kasutaja
filx

sõnum 09.02.2018 15:06:24 vasta tsitaadiga

Ostsin ka Arvutitarga netipoest ettemaksuga, tarneaeg 1-3tp. Ootasin 1,5 nädalat ja tühistasin.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.02.2018 15:18:14 vasta tsitaadiga

see pole kaugeltki mitte ainult arvutitarga teema, sama kehtib praktiliselt iga poe kohta icon_biggrin.gif lihtsalt mõistlikumad kohad ei võta tegelikult ettemaksu nende tellimuste eest praegu.

eks ole mõnes mõttes arusaadav, ega poed ei saa ka miskit teha, neil on ladudelt saadud info, mida nemad edasi jagavad. kui see info ühel hetkel enam ei kehti või muutub siis mis ikka teha..huvitav on pigem see, et kui poed on mingit teatud hetkel kehtiva hinnaga x koguse tellimuse sissa andnud siis mis krdi nipuga vahelaod kraami saabudes hinda tõstavad? tegu peaks nagu olema siiski teatud paika pandud parameetritega lepinguga.

tagasi üles
R.K
HV kasutaja

sõnum 09.02.2018 16:07:12 vasta tsitaadiga

Jutt käib konkreetselt raha kinni hoidmisest kuu aega, mille vältel oleks saanud tellida muud kaardid. Sisuliselt müüakse olematut kaupa.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.02.2018 16:14:03 vasta tsitaadiga

nojah, aga küsi raha tagasi siis? ega nad ei saa kuidagi keelduda sulle selle vabastamisest kui lubatud kuupäeval kaupa ei tulnud või kui sina seda kätte ei ole saanud
üldiselt, mina kellelegi ega millelegi ettemaksu ei teeks, praeguses turusituatsioonis kindlasti mitte.

tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 09.02.2018 18:49:59 vasta tsitaadiga

Mulle küll kirjutasid ise 2-3 päeva pärast ja pakkusid olematust valikust midagi muud valida või raha tagasi.
tagasi üles
Hennu7o2
HV kasutaja
Hennu7o2

sõnum 11.02.2018 03:35:45 vasta tsitaadiga

Ehk keegi teist oskab nõu anda ja on sarnase probleemiga kokku puutunud?

Väike rig kokku pandud kolme RX570-ga Asuse emaplaadile. Kõik töötab perfektselt ja stabiilselt mitmeid ja mitmeid tunde järjest ilma ühegi probleemita kuni selle momendini, kui Teamvieweri või Chrome Remote Desktopiga ligi üritad saada. Peale seda masin lihtsalt freezib ning midagi edasi teha ei ole võimalik, ainult hard reset. Bioses kõiksugused seadistused läbi käidud, mis vähegi google pakkuda oskas.
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 11.02.2018 05:49:18 vasta tsitaadiga

Hennu7o2, mis softi kaevamiseks kasutad?
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.02.2018 07:58:01 vasta tsitaadiga

kas toide on piiri peal omadega nende kaartide + masinaga? kui kaardid undervolditud ei ole siis kogu see kaartidemajandus üksi võib võtta kuskil nii 450w, siis mitte seinast vaid toite 12v pealt. sinna tuleb veel nipet juurde olenevalt mis arvuti ja mis seadistusega sul on. see võiks olla ehk üheks põhjuseks miks on sellnie instabäng kui teamviewerit hakkad käivitama. äkki tõmbab näiteks toitel mingil põhjusel 12v pinge liiga maha, kuna süsteemi voolutarve kasvab hetkeks suht palju.
aga ilmselt on siiski mingi softikala, mida üsna keeruline niisama välja mõelda. endal otseselt sellist pangestumist pole nagu ette tulnud, küll aga on mõni konkreetne kaart masinas nii äge "pullivend" et näiteks msi afterburnerit käivitades esmalt jookseb masin reaalselt kooma, muutub üliaeglaseks ja siis mõne aja pärast ka täiesti lukku, või siis teeb ise resaka. võtad selle kaardi välja siis on kõik jälle tore.

kui rig on staabilne siis võib miudugi ka loota, et teamvieweriga ligi minna polegi vaja, vaatad netist pooli reported speedi ja lased aga joosta icon_biggrin.gif ega mulle üldiselt tundub, et need remote asjad ja teamviewerid nagunii ei aita midagi olukordades, kus tegelik probleem on. ehk kui masin jookseb nii umbe, et vaja on nupust force'fa shutdown ja uus start.

tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 11.02.2018 13:36:28 vasta tsitaadiga

Kas pole mitte selles asi et põhi kaart on maksimaalse võimekuse piiril ja kui käivitad gpu jõudlust vajava programmi, tekib error ning muu ei aitagi, kui force restart. Ehk siis proovi APU või siis Igpu-l töölaud tööle saada.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 11.02.2018 13:49:53 vasta tsitaadiga

Vahetaks monitori erinevate kaartide vahel või üldse tagant ära. Enne ühendust võib disableda erinevaid kaarte või mining seisma panna, troubleshootides saab vea kindlasti tunduvalt kitsamaks kui lihtsalt ühendus-freeze. Kui võrgus mõni teine masin siis võib kasutada remote manageri ja esimesega üldse mitte otse ühenduda. Oletades et 570 kaardid tähendavad claymore minerit.
Hennu7o2
HV kasutaja
Hennu7o2

sõnum 11.02.2018 15:32:17 vasta tsitaadiga

Ma ise kahtlustan, et konkreetne emaplaat lihtsalt ei sobi kõige paremini kaevandamiseks.
Täpselt sama setup, aga teise emaplaadiga töötab porbleemideta, koos Teamvieweri ja kõige muu jamaga.
Kaardid ei ole undervolted ning toide kindlasti probleemiks ei ole, sest max loadi all on ~40% headroomi.
Ka monitor ei ole probleemiks, sest freez juhtub olenemata sellest, kas monitor on ühendatud või mitte.
Remote connecti oleks ikka tarvis, kasvõi claymore uuendamiseks ja süsteemi haldamiseks.

Lähen hetkel orgunnin uue emaplaadi ja vaatan, kas asi läheb paremaks.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.02.2018 15:41:12 vasta tsitaadiga

aga overclocked on? mul vahel on asjad pangestunud ka oc tõttu, niikaua kuni lihtsalt mainib siis töötab, nii kui aga hakkasin midagi muud puutuma siis plaks blackout
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 11.02.2018 16:11:40 vasta tsitaadiga

Hennu7o2, viska Awesome Minerile pilk peale. Tal on oma remote client kaevursofti uuendamiseks, PC'le vajadusel restarti tegemiseks jms. Monitoorib süsteemi olekut, nii gpu'de kui muid tempe, takte, koormusi. Kui PC maha kukub või kaevur seisma jääb, saad endale e-maili lasta saata, jne. Ei pea kasutama ka profit switchingut vaid võid rahus kaevata ühte konkreetset münti oma lemmik poolis.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.02.2018 16:37:45 vasta tsitaadiga

hard restarti see vist ikkagi teha ei suuda, kui masin kooma jookseb? seda küll nähtavasti ei suudagi ükski remote asi...
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 11.02.2018 16:58:15 vasta tsitaadiga

Wiltz, selle jaoks võiks mingi remote juhitav nutipistik ikka olla. Nii sellisteks resettimisteks kui ka energiatarbe monitoorimisteks.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.02.2018 18:51:49 vasta tsitaadiga

hmm, hea mõte...selle peale ma polnudki mõelnud. peab uurima, kust sellist hankida. mis need hinnaklassid umbes on taolisel vidinal ja kas selle jaoks on vaja siis mingi eraldi sim kaart hankida sidega või see suudab remote'da ka näiteks ruuterist wifi kaudu andmeid vahetades?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade üldine kaevandamisteema (sh. minerite riistvara ja troubleshooting) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 87, 88, 89  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.