Paned ise Windows 10 juurde, tuleb ikka odavam kui teised masinad samas jõudlusklassis.
Ideapad, mängimine ja 1500 € ühes lauses kõlab sutsu nõrgalt.
Ma ei tea, kas sa sisu kiikasid.
Jah, vaatasin küll sisse. Consumer läpakatega on see probleem, et korpus ja nt hinged on nõrgemad - kui palju liikumist, siis hakkab paari-kolme aasta pärast tunda andma. Samuti on võrreldes ”spets” mänguarvutitega kehvem jahutuslahendus, mis mõjutab negatiivselt jõudlust, kui pill huugab. 120 GB ketas on küll väike, aga enamiku mänge, millel tihti ja palju kettalt laadimist pole, võid HDD peale panna.
Jah, 1060 vs 1050 on kõva argument, aga ehk on midagi paremat/töökindlamat liikvel. Eelarve peaks välja kannatama.
edit: olen ise seda consumer laptop for gaming rada kunagi käinud, enam ei taha.
Leidsin ühe ülevaate, kus spetsiifiliselt kiidetakse selle build quality't:
No pole ju reaalne, et nii kehvasti lihtsalt läheb????
Graafiku kõver langeb nagu mängiks teine inimene, sest pole ju võimalik et ma järsku lambist olen nii kuradi kehvalt mängima hakanud?
Lihtsalt ei joppa ja kõik!
Kus vähegi saab midagi pekki minna, see ka läheb!
Teed ise hea tulemuse, siis kooleb tiim ära, lähed spottima mõne kiire masinaga, lajatab arty täie hoo pealt otse kümnesse, pidevalt veel need ghost shellid (lased, näed et läheb ja siis kaob sihtmärgini jõudmata. No see oli rohkem eilne teema)
Ma ei tea, kas tõesti visata see mäng kus kurat või mis....veitsa nagu kahju ka, nii palju juba tehtud ja arendatud ja kuradi pappi sisse pandud nende aastatega aga no ei õnnestu ja kõik!
Tavaliselt on sellised jamad piirdunud mõne päevaga, kus ei lähe aga see ikka muutunud. Nüüd aga....
Täiesti sama teema siin , kuid enamvähem iga päev juhtub selline asi , et lahingus lased ühe pimeda takka ja seda logis ei kajastu , kuid kajastub see alles reportis , kui lahing läbi ja seal kajastub see ülla-ülla , killi näol lausa !!
Teine asi , mis tundub kahtlane on see , et prem aeg kahaneb minu arust kiiremini , kui 0 - stardist pihta hakkas .
Jääb mulje , et WOTis on 24 tunni asemel näiteks 18 tundi
Kingipakkide teema muudeti mingi hetk ära ja hakati seal rohkem kulda andma. Mul on tunne et väga palju lastakse kulda viimasel ajal, et see võib olla põhjustanud selle.
Nädal tagasi nägin kus wn8 200 vend traavis mööda väljakuid ringi ja lasi ainult kulda. Mul küll mängu staasi vähe, aga sellist asja ma polnud ennem näinud.
Ehk tuleb oodata kuni kingipakkide kuld otsa saab.
SilQ, no ainult WN8 200 vend saabki selle peale üldse tulla, et päris kulla eest prem moona lasta. Normaalsed inimesed ikka teevad seda hõbeda eest. Kuld kulub mujalegi ära.
Graafiku kõver langeb nagu mängiks teine inimene, sest pole ju võimalik et ma järsku lambist olen nii kuradi kehvalt mängima hakanud?
Teed ise hea tulemuse, siis kooleb tiim ära, lähed spottima mõne kiire masinaga, lajatab arty täie hoo pealt otse kümnesse, pidevalt veel need ghost shellid (lased, näed et läheb ja siis kaob sihtmärgini jõudmata. No see oli rohkem eilne teema)
Ma ei tea, kas tõesti visata see mäng kus kurat või mis....veitsa nagu kahju ka, nii palju juba tehtud ja arendatud ja kuradi pappi sisse pandud nende aastatega aga no ei õnnestu ja kõik!
Tavaliselt on sellised jamad piirdunud mõne päevaga, kus ei lähe aga see ikka muutunud. Nüüd aga....
Kõik tankid ei sobi kõigile mängijatele ühtemoodi, lisaks kui grindid ka veel neid stockist üles, ei saagi tulemused väga head olla. Tahad oma kõverat stabiliseerida, siis võta sealt nimekirjast rohelise WRiga masinad ja mängi paar õhtut ainult neid.
viimati muutis erick 24.01.2018 12:34:17, muudetud 1 kord
Täiesti sama teema siin , kuid enamvähem iga päev juhtub selline asi , et lahingus lased ühe pimeda takka ja seda logis ei kajastu , kuid kajastub see alles reportis , kui lahing läbi ja seal kajastub see ülla-ülla , killi näol lausa !!
Teine asi , mis tundub kahtlane on see , et prem aeg kahaneb minu arust kiiremini , kui 0 - stardist pihta hakkas .
Jääb mulje , et WOTis on 24 tunni asemel näiteks 18 tundi
Kingipakkide teema muudeti mingi hetk ära ja hakati seal rohkem kulda andma. Mul on tunne et väga palju lastakse kulda viimasel ajal, et see võib olla põhjustanud selle.
Nädal tagasi nägin kus wn8 200 vend traavis mööda väljakuid ringi ja lasi ainult kulda. Mul küll mängu staasi vähe, aga sellist asja ma polnud ennem näinud.
Ehk tuleb oodata kuni kingipakkide kuld otsa saab.
Tegin ka ühe jorsiga rühma ja temalgi sai hind täis , sest pihtasaamine nii kõver ja lasi ka aga kulda .
Kusjuures Quicky rääkis just mõniaeg tagasi , et statid ei huvita varsti kedagi , kuid kuna olen minagi kulda perses tunda saanud , siis arvaksin vastupidi _________________ Ma olen telekas.
erick, 200'sel vennal pole lihtsalt hõbedat. Ta ei teeni ju lahinguga midagi.
Küsin siis vanematelt, kuhu seda kulda siis mujale kulub? _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
SilQ, no ainult WN8 200 vend saabki selle peale üldse tulla, et päris kulla eest prem moona lasta. Normaalsed inimesed ikka teevad seda hõbeda eest. Kuld kulub mujalegi ära.
Kõik tankid ei sobi kõigile mängihatele ühtemoodi, lisaks kui grindid ka veel neid stockist üles, ei saagi tulemused väga head olla. Tahad oma kõverat stabiliseerida, siis võta sealt nimekirjast rohelise WRiga masinad ja mängi paar õhtut ainult neid.
Tänud!
Olin selle lehe juba unustanud.
Tegelikult ongi see häda, et üritan mitut tanki grindida ja see tee viimaste torudeni on nii kuradima vaevaline! Aga kui ei grindi, ei saagi lahti.
Vast ehk hammustasin liiga suure tüki ja peaks tegelema üks korraga aga mitte mitu paska üheaegselt. _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
SilQ, meeskonna ümbertreenimine tanki vahetamisel ja tava XP free XP'ks konverteerimine raskete grindide lihtsustamise eesmärgil on kaks peamist kullasööjat.
Mängud on tänu sellele bondside missioonile absull teine. Esiteks T10 -t mängides on 9 mängu 10 -st full t10. Ja suures osas on need 5-15 mängud emmale-kummale poole. Absull tulemust teha ei saa, kas siis lastakse eest kõik eest ära või siis vastased lihtsalt jooksevad yle. 20 -st mängust paar-kolm on sellised kus nagu põnevust ka on. Totaalne BS yhesõnaga hetkel t10 -s.
Parem pole asi t8 mängudes. Ma teen hetkel UDES -st ja pmst ma olen ka tollega kusagil alumisel real pea iga mäng ja vähemalt 10 tanki on t9 ja t10. Kaardid absull ei sobi sellele udesele ja kuna ma olen tollega veel totaalselt stock siis pole raske ette kujutada et mul on full tilt sellest mängust hetkel ees.
Suures tildihoos ma veel otsustasin IS-7 -t teha ja igasugused statsid langesid räigelt sest ega ma seal eriti adekvaatselt ei mängind, tilt oli ikka räige. Õnneks suutsin mängu kinni panna enne kui asi päris piinlikuks oleks läind.
Ainuke tier mida on ok teha on t9. Seal on kõik parem. Paljud mängud oled top ja vahest on 2-3 t10. Kui sul on hea kahur sellel t9 -l siis täitsa mängitav. Allpool on vast kah asi parem aga viimasel ajal pole eriti alla t8 mänge teind, mõned yksikud mängud vast.
Eile tähtsin näha kas tuleb ikka 1/10 ära aga viimase mänguga joppas, tuli võit ja "Ace tanker" tier 8 arty peal. Peale seda läks mäng kiirelt kinni kah. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Viimasel ajal on tavaline korralik lääg ja paaril korral on lahing hakanud pihta ja nii see ka lõppes paari minuti pärast .. algamisele jäämisega . Friisis kinni ja kõikidele pelajatele tuli kreda 2k , kuid kogemusi 0 . Viik . _________________ Ma olen telekas.
Eile jooksis mäng kahel korral Tier 10 suurel mapil kinni juba laadimise alguses. Proovisin nippe, kiirelt kinni ja mäng uuesti lahti jne aga siis sain pihta et asi pole minus. Tulemuseks jah viik.
Tier XI praegu jah hea, sest tihti topis. Sain T30 viimase kahuri ka kätte ja tuli meelde T95! Kuradi hea kahur on! Oleks pidanud kohe need teised ketid ostma, mitte lahti grindima. Oleks tulemus kohe parem olnud, sest tänu T95 olid paremad torud lahti. Noh eks omad vitsad peksavad!
Mis veel mõttes...et huvitav on jälgida, kuidas strateegia on vanadel kaartidel muutunud. Kui varem oli must be, et heavyd seal ja seal ja sealt pushityakse, seda serva hoitakse, siis nüüd on nii palju muutunud. Ses mõttes hea, et ikka leidub vanadele igavatele kaartidele uusi lähenemisi.
Viimasel ajal aga häirib see, et täiesti ootamatust servast tuiskab sisse pool vaenlase tiimist medikate ja lightidega ja enne kui arugi saad on mäng läbi. See nagu pole huvitav. Nagu kiirtoit või nii.
Tegin väheke uurimistööd keelatud modide seas ja üllatusega leidsin, et täiesti olemas seal aimbotid, millega saab valida isegi maha lastava koha. No tähendab näiteks roomiku, kahuri, ammoracki jne.
Mul pole tõendeid, kuid väga suur kahtlus tekib juba, sest kuidas on võimalik, et näiteks gaas põhjas BC`ga sõidul laseb teine samasuguse pasaga vastutu lendav vaenlane sul läbi ketid mõlemal poolel ja siis tuleb lask ammoracki? Hoo pealt? Sihtimata? Müstika! Aga seda juhtub päris tihti ja mitte mingi HE lasuga vaid tavamoonaga! Ja alati pole need uunikumid, kuigi ma arvan, et isegi uunikumil on keeruline nii kiiresti liikuval objektil raske seda teha. Ise kasutan vaid suht väikest osa Aslainist ja see tekitab frustratsiooni. Tõendeid mul pole aga kuri kahtlus on küll! _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
fellanor, tuleb tõesti, ja sellel isendil on peal "suur" GTX 1060 6GB mäluga.
pyroman11 kirjutas:
Tegin väheke uurimistööd keelatud modide seas ja üllatusega leidsin, et täiesti olemas seal aimbotid, millega saab valida isegi maha lastava koha. No tähendab näiteks roomiku, kahuri, ammoracki jne.
Mul pole tõendeid, kuid väga suur kahtlus tekib juba, sest kuidas on võimalik, et näiteks gaas põhjas BC`ga sõidul laseb teine samasuguse pasaga vastutu lendav vaenlane sul läbi ketid mõlemal poolel ja siis tuleb lask ammoracki? Hoo pealt? Sihtimata? Müstika! Aga seda juhtub päris tihti ja mitte mingi HE lasuga vaid tavamoonaga! Ja alati pole need uunikumid, kuigi ma arvan, et isegi uunikumil on keeruline nii kiiresti liikuval objektil raske seda teha. Ise kasutan vaid suht väikest osa Aslainist ja see tekitab frustratsiooni. Tõendeid mul pole aga kuri kahtlus on küll!
Eks selliseid teooriaid heietada on alati mõnupakkuv, sest need ju seletavad vastase oskused või ka lihtsa joppamise ära ebaausa cheatimisega Praktikas aga on nii:
1. Võibolla üks uunikum tuhandest julgeb kasutada aimbotti. Esiteks uunikumide endi seas vaadatakse sellele VÄGA viltu (klannist saad kicki, sõbrad pole enam su sõbrad, reputatsioon pilbasteks, kunagi veel mingisse normaalsesse klanni saada on sisuliselt välistatud). Teiseks neil ei ole aimbotti vaja, sest nad on aastaid ise oma sihtimist treeninud aimboti-sarnaseks - teavad weakspotte peast, suudavad sõltuvalt kahurist liikumise pealt lasta neid, teavad isegi kus asuvad õrnad moodulid, sh ka ammorackid. Muidu kui siin on need bännilained käinud, siis eestlastegi seast on bänni saanud peamiselt mängijad vahemikus WN8 700 - 1600. Ainult üks eesti mängija, jätame ta nime siin mainimata, kelle overall oli WN8 2200 kandis, sai bänni keelatud modide kasutamise eest. Polnud isegi uunikum, aga iga tema kohta tuli umbes 100 bännitud "tavalist" mängijat.
2. Tihtilugu juhtub selles mängus nii, et vastasel joppab räigelt RNG-ga, ja sellest jääb sitamaitse suhu - ebanormaalsed lasud, ebanormaalsed pennid. Esimene reaktsioon on öelda, et cheater rsk. Aga tegelikult on olemas selline vahva mod nagu Battle Hits, peale lahingut saad vaadata kõiki laske, mida ise tegid, ja ka neid, mis sinu pihta tehti. Näitab tanki 3D mudeli peal täpselt ära, mis mürsuga ja kuhu sind penniti. Mind on see mitu korda maha rahustanud.
3. Peab arvesse võtma, et aimboti jaoks kehtib samamoodi RNG nagu mängijategi jaoks. Mürsud ju ei lenda alati sihiku keskpunkti, peneväärtused kõiguvad ka +-25% ulatuses. Niiet isegi kui aimbot paneb sihiku liikuva tanki weakspoti peale, mida muide suudab ka keskmine superuunikum, läheb loto alles lahti - kas mürsk lendab täpselt sihiku keskpunkti või mitte.
mul ei oli mäng kus vastase jag100 pani alustuseks mulle ammoracki(1000+ damage) siis laadis ära ja pani teisele ammoracki(1000+ damage) - mõlemad korrad lendas kuppel minema suure pauguga.
Vaevalt et ta iga päev isegi 50+ mängu puhul nii laseb isegi kui tal oleks 100 keelatud modi peal. See ikka random, joppab või mitte. Aga kui keegi su ära laseb nii, et kuppel lendab, jääb see meelde. Aga kui sagedasti seda ikka juhtub. Ja kui keegi hoo pealt su nii ära laseb on see absull random, et pihta saada racki, olgu sul mõni abivahend või mitte
Ärge saage nüüd valesti aru, ma ei saa kellelegi näpuga näidata. Eelkõige tuleks seda tõestada, aga seda ma ei viitsi ega suuda.
Aga et mingi lühikese ajajärgu jooksul nii palju sitta RNG`d....lõpuks hakkad juba uskuma, et keskerakonna ja savisaare käsi mängus!
No kui reaalne on minu üleval kirjeldatud olukord, kus teine bc laseb sõidu pealt maha minu sõival masinal tracki, siis trackib teise ja kolmas laks ammoracki? oleks siis korrakski seisma jäänud aga ei!
Müstika!
Kahjuks mul pole ühestki lahingust replayd, kuna mul mingil põhjusel jooksevad replayd läpakast vaadates kinni ja lääg tekib ka sisse mängu ajal. _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Siin mõned päevad tagasi lasin M103 kupli ülaosast läbi Obj 252U-ga, täishoo pealt ja torni keerates. Samas suudab see tank ka paigal seistes ja 10 sekki sihtides mürsu omale nina ette pudistada pooltel juhtudest. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
eks see rng teeb kõva tööd jah. See moodulite pihta saamine on suht levinud viimasel ajal. See õnn on jah hea, see kui sina saad näiteks 3 mängu järjest ammosse ei tähenda, et need kolm korda ka keegi mingit mode kasutab. See sinu ebaõnn ja kes teab võibolla oli see ammosse laskjal 50 mängust esimene kord. Paraku me ei tea ju kui tihti see sama vend sedasi laske sooritab. Vahest saad ise kah ju kellelgi ammosse jne. siis see kes ammosse saab mõtleb kah, et kuradi aimbot. Eks see jõulude ajal jagatud kraam on vaja tagasi teenida kah. Oleneb jällegi kui hästi mõnel nende kastidega vedas, ise sain 22 kastist ainult selle peenise tangi ja 6000 kulda ja nipet näpet muud putru. Vend sai näiteks lisaks peenisele 22 kastist ka lorri ja 26e5, ning tiba üle 10k kulda ja mingi 180 päeva premmi vist oli ka. _________________
See aimbottimises syydistamine on juba liiga pop teema. Just tegin yhe mängu, absull keskpärane mäng ja selline teade tuli kohe peale mängu;
Brandyman (18:08:17) accreported,very nice...illegalmodsi hope a long time banned
Esiteks uunikumide endi seas vaadatakse sellele VÄGA viltu (klannist saad kicki, sõbrad pole enam su sõbrad, reputatsioon pilbasteks, kunagi veel mingisse normaalsesse klanni saada on sisuliselt välistatud).
Uunikumid on mingi spets klass inimesi, et kuidagi peaks sellele rõhuma? Aga kuidas selline käitumine perekondlike suhteid mõjutab? _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
Siin mõned päevad tagasi lasin M103 kupli ülaosast läbi Obj 252U-ga, täishoo pealt ja torni keerates. Samas suudab see tank ka paigal seistes ja 10 sekki sihtides mürsu omale nina ette pudistada pooltel juhtudest.
T49 mängides on neid imelaske ikka kuhjaga. Mõnikord snapshotid 300 m pealt vastase ära ja järgmine lahing sihid E100 peale lähidistantsilt välja ja lendab kaarega üle. Kusjuures miskipärast kipub olema mängupõhine see asi (või vähemasti jääb see nii meelde) - üks mäng ei lähe mitte ainuski lask pihta ja järgmine mäng lendab ka lõpuni sihtimata sinna kuhu vaja. Jääb mulje, et mängu alguses omistatakse tankile mingi RNG koefitsient
Mõni aeg tagasi sai Erlenbergis sealt keskmise silla juurest üks Pilot maha võetud läbi aknaaugu, külje pealt kuplisse ja miski 900 dämmi. Ise istusin päris kaugel mäe otsas kaardi külje peal. Süüdistati kohe häkkimises.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.