Osalejaid on jube vähe. Ilmselt ei hakka pappi kulutama nii vähese osavõtu puhul. Aga me võiks promovõistlue sinuga teha, ehk siis huvi tärkab? Mis arvad?
Osalejaid on jube vähe. Ilmselt ei hakka pappi kulutama nii vähese osavõtu puhul. Aga me võiks promovõistlue sinuga teha, ehk siis huvi tärkab? Mis arvad?
Täna ei vea välja enam, aga mingi päev järgmine nädal võibolla oleks isegi võimalik.
Sai endale selline altkonto tehtud: http://www.noobmeter.com/player/eu/tm289/514175653/
Selleks natuke uurida mis on arty meta tänapäeval jne. Kuna tänu jõulupaketile on üks liin sisult tasuta käes, siis otsustasin grindida brittide arty liini alates tier II'st. Tehtud juba sellel konto alt umbes 500 mängu ja tekkinud esimesed mõtted jne. Tegin ühe video, kus jagan pisut enda arvamust. Video monteerimata, nii, et kõik tuleb ausalt ja südamest otse...
Tõenäoliselt teen veel sarnseid mõtteavaldusi, kuna plaanin grindida kuni tier 10'neni ja mängija seda ka omajagu...
Sellega ma olen kohe väga nõus, et kahju hakkab mõnest vastasest Muidu ma ei vali ohvreid värvi järgi, va juhul kui asi kriitiliseks muutub. Nopin keda saan ja kui rahulikum siis ikka pigem tagaliini.
Muidugi omamoodi nähtus on sinised/lillad artymängijad, kes ainult omasuguseid notivadki. Hiljem kuuldes mõne hala teemal, et artymehed on tomatid, kes uunikumide elu ära rikuvad on suht silmakirjalik.
Või toome näite, kui uunikum satub oma BC`ga mõne punase td seljataha, kas ta jätab siis võimaluse kasutamata? Never-ever! nii, et kallid kaasvõitlejad...life is bitch!
Muidugi omamoodi patt mida harrastan, on blindshotid kindlatesse kohtadesse, kus 100% keegi kämpab. Eriti defending/attacking lahingute puhul.
Mida ma aga ei kasuta peaaegu kunagi, on vastase arty counterdamine. Teen vaid juhul, kui vastase arty juba liiga paha teeb.
Muidu aga 5 pluss video! _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
miks seda xvm igale poole toppida ja seda värvi vahtida, hullem kui rassism. Mängige ilma igasuguste moditeta ja pole ka sellist tagakiusamise jama. See on see koht kus wg peaks keelama ära kõik modid. Mina mängin artyga päris tihti ja ilma moditeta, keda lasta valin tanki ohtlikkuse ja lastavuse järgi. Kui siis keegi neist on pede lilla pole ju minu süü, et ma mode ei kasuta. See kui keegi lageda põllu peal traalivaalitab ja artyt saab on ta enda viga ju. Minu arust pole see arty mingi häda siin mängus, vahet pole millega sõidan. Teatud olukordades ilma artyta polegi midagi teha. Näiteks oled oma 200 pene t8 t10 type5 või mausi vasta, kui saad end peita mingi maja taha siis arty võib sind pika müristamise peale välja aidata. See selline nokk kinni saba lahti teema. Eks see artyga dmg saamine sõltub ka tiimist, kui sinu stunnitud tegelast keegi ei lase ei saa sa ka midagi sealt lahingust. _________________
Mina mängin artyga päris tihti ja ilma moditeta, keda lasta valin tanki ohtlikkuse ja lastavuse järgi.
100% nõus, nii peaskis olema, fokuseerid top tiere või mingeid tanke mida su enda teamil raske pennida. Mingi hulldown tugeva turretiga tanki nt. Aga see, et Sina ei kasuta XVM'i, ei tähenda, et seda olemas pole ja seda teised ei kasuta. Mul enda hetkel seda mod'i pole küll mis näitaks kes parajasjagu kasutab XVM'i ja see on aktiivne tal. Aga julgen öelda, et suurel osal arty'idel kes mängivad seda mängu kõrgemates tierides on see peal! Panen selle mod'i peale, mis näitab seda, ning teen mingid järeldused..
Nii. Sain selle IS-7 siis lõpuks kätte. Kunagi enne resetti sellega ikka rallitasin aga noh, eriti häid tulemusi sellega teha ei osand.
nüüd on ta veits parem ka kui enne. Sellega on hea igasuguseid HT-15 missioone teha. nüüd ma improven siin sellega tulemusi ja sain 4 punni kätte HTC missioni alt, kuna olin selle HT-15 punnide eest ära teind, et tasuta tibi saada ja uut levelit tegema hakata.
Selleg loomaga on mingeid konksuga missioone hea teha. Ennegi teind selliseid 6k kombo asju aga siis olid muud missioonid aktiivsed aga nüüd siis parandan tulemusi vaikselt jne
Täna siis omamoodi rekord.
Suurel Klondike mapil kolm artyt surid nelja ja poole minuti pärast. Kogu lahing natuke üle kaheks minuti. Tulemus 7:30.
Ja kogu selline sitt käib juba detsembri algusest saati!!!!
Kui varem sai süüks panna koolilastele, kes puhkesid siis mis nüüd????
Kas mingi programmi alusel jagatakse arvuteid vaimuhaiglas või on kogu euroopa üle ujutatud odava ja kergesti kättesaadava kanepiga? _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
1250 EUR eest on see jõhker perf. Enamik sama hinnaklassi ja isegi kallimaid masinaid kasutab i5 prosesid ja/või oluliselt nõrgemaid GTX 1050 (Ti) videokaarte, mis on 2x aeglasemad kui GTX 1060. Võid sellest nii mõelda, et märtsis tuleb uus WoT'i mootor välja, ja GTX 1060 skoorib seal ca 16,8K punkti Ultra seadetel (ehk siis ~100 fps), samas kui GTX 1050 4GB saab samadel seadetel napilt üle 8K punkti, ~48 fps.
Sellise jõudlusevahe juures on väga väike lohutus, et su GTX 1050 läpaka peal on ASUSe logo
Paned ise Windows 10 juurde, tuleb ikka odavam kui teised masinad samas jõudlusklassis.
Ideapad, mängimine ja 1500 € ühes lauses kõlab sutsu nõrgalt.
Ma ei tea, kas sa sisu kiikasid.
Jah, vaatasin küll sisse. Consumer läpakatega on see probleem, et korpus ja nt hinged on nõrgemad - kui palju liikumist, siis hakkab paari-kolme aasta pärast tunda andma. Samuti on võrreldes ”spets” mänguarvutitega kehvem jahutuslahendus, mis mõjutab negatiivselt jõudlust, kui pill huugab. 120 GB ketas on küll väike, aga enamiku mänge, millel tihti ja palju kettalt laadimist pole, võid HDD peale panna.
Jah, 1060 vs 1050 on kõva argument, aga ehk on midagi paremat/töökindlamat liikvel. Eelarve peaks välja kannatama.
edit: olen ise seda consumer laptop for gaming rada kunagi käinud, enam ei taha.
Tegelikult peaks algusest alustama: kas oled 100% kindel, et sul sülearvutit vaja? Kui see sul ainult kodus laual/süles seisab, siis lauaarvuti iga kell mõttekam. Kontoritööks sobib Aspire küll, kui kusagil liikuda vaja on.
Kui oled kindel, et läpakas, siis on 15,6" kõrval ka 17,3" ekraaniga isend võimalus.
Lauakatel pole ju hetkel videokaarte saada...
960 ja 1060-i muidu küll kuskilt otsast võrrelda ei saa, esimene on ikka korralik saan ja teine suht ok pill
pidevalt saab teisest kaardi otsast 1 pauk ja kutipiilu....
kui keegi tahab nuubistaniga liituda siis võite teada anda või kui soovite et nuubistani kunn saaks heaks mängijaks, siis andke ka aga teada.
hetkel lemmar tank on tier V Pz.Kpfw. IV Ausf. H
On soovi heaks mängijaks saada, vaata streame twitchis, quickybaby üldiselt algajatele hea informativne tüüp, skill4ltu hea meelelahtusega tüüp, saad heade positsioonide kohta infot jne. Üldiselt madalates tierides pisut teine meta ning streamerid mängivad madalaid tiere vähe. Aga üldiselt saad pildi ette mida teha tuleks..Ise soovitaks alustada ka vene heavydega, sisullt järgmisest patchist tulemas Obj. 705A ja IS7 ka samas liinis, kogu liin üldiselt väga hea algajale, sest üldiselt neid tanke nii kerge maha võtta pole. Kui meeldib derpida ja niisama funnida, samas ei midagi väga mängu kohta õppida, siis võid minna ka Jaapani heavy liini. Aga see tähendab, et heaks mängijaks läbi selle ei saa
No pole ju reaalne, et nii kehvasti lihtsalt läheb????
Graafiku kõver langeb nagu mängiks teine inimene, sest pole ju võimalik et ma järsku lambist olen nii kuradi kehvalt mängima hakanud?
Lihtsalt ei joppa ja kõik!
Kus vähegi saab midagi pekki minna, see ka läheb!
Teed ise hea tulemuse, siis kooleb tiim ära, lähed spottima mõne kiire masinaga, lajatab arty täie hoo pealt otse kümnesse, pidevalt veel need ghost shellid (lased, näed et läheb ja siis kaob sihtmärgini jõudmata. No see oli rohkem eilne teema)
Ma ei tea, kas tõesti visata see mäng kus kurat või mis....veitsa nagu kahju ka, nii palju juba tehtud ja arendatud ja kuradi pappi sisse pandud nende aastatega aga no ei õnnestu ja kõik!
Tavaliselt on sellised jamad piirdunud mõne päevaga, kus ei lähe aga see ikka muutunud. Nüüd aga.... _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Ole õnnelik, et asi puudutab vaid tanki, mitte finantskohustusi.
Pärast intensiivset kampaaniat meta (mängude iseloom) kõigub ja kui oled a) sitase T8 masinaga ja b) agressiivsemat sorti mängija, siis sõida AINULT ÜHTE tüüpi TANKI.
No pole ju reaalne, et nii kehvasti lihtsalt läheb????
Graafiku kõver langeb nagu mängiks teine inimene, sest pole ju võimalik et ma järsku lambist olen nii kuradi kehvalt mängima hakanud?
Lihtsalt ei joppa ja kõik!
Kus vähegi saab midagi pekki minna, see ka läheb!
Teed ise hea tulemuse, siis kooleb tiim ära, lähed spottima mõne kiire masinaga, lajatab arty täie hoo pealt otse kümnesse, pidevalt veel need ghost shellid (lased, näed et läheb ja siis kaob sihtmärgini jõudmata. No see oli rohkem eilne teema)
Ma ei tea, kas tõesti visata see mäng kus kurat või mis....veitsa nagu kahju ka, nii palju juba tehtud ja arendatud ja kuradi pappi sisse pandud nende aastatega aga no ei õnnestu ja kõik!
Tavaliselt on sellised jamad piirdunud mõne päevaga, kus ei lähe aga see ikka muutunud. Nüüd aga....
Täiesti sama teema siin , kuid enamvähem iga päev juhtub selline asi , et lahingus lased ühe pimeda takka ja seda logis ei kajastu , kuid kajastub see alles reportis , kui lahing läbi ja seal kajastub see ülla-ülla , killi näol lausa !!
Teine asi , mis tundub kahtlane on see , et prem aeg kahaneb minu arust kiiremini , kui 0 - stardist pihta hakkas .
Jääb mulje , et WOTis on 24 tunni asemel näiteks 18 tundi _________________ Ma olen telekas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.