Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 877, 878, 879 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
seeru
HV veteran

sõnum 23.01.2018 22:35:35 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Suure tõenäosusega lükatakse välja, teleri ekraanile ilmub soovitus vahetada teenusepakkujat.

icon_biggrin.gif
Viasat juba kaks päeva tagasi helistas... rääkisid, et Telia TV pidi väga nõrk teenus olema...
icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 23.01.2018 22:50:46 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Aminot ei propageeri aga nagu aru saan, siis uue teenuse peal vana menüüga Amino jääb siiski veel tööle? Mõni kanal jääb veel edasi mpeg2 formaati? Või lükatakse kuupäeval konkreetselt Aminod välja?

Alles mingi aeg katsetasin, tolmu alt pühitud Amino võttis uue teenuse peal ilusti oma vana menüü ette ning näitas ka MPEG2 kanaleid.
Küll aga on piisavalt vihjatud, et MPEG4 tuleb peale (mis igati mõistlik) ja Aminos kanalid vähenevad. Ilmselt tulevikus MPEG2 jaoks kohta ei ole.
Eks kui kõik uue teenuse peal, hakatakse tasapisi tegelema ka nendega kellel vajab boks välja vahetamist.

ot:
Mis Viasati puutub, siis kõige uuemat karpi pole küll näppinud aga algelised Viasati tarkvaraga Paced, Samsungid ja isegi eelviimane kettaga Pace TDS865NV olid üsna kohutava kiirusega. Viimane kohe eriti.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 23.01.2018 23:05:38 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Jänes kirjutas:
Helistati Teliast ja öeldi, et vana läheb aprilli lõpust kinni. Ehk siis alates 1 mai enam pilti ei näe (aastat ei täpsustatud ja meilile ei oldud nõus midagi saatma). Soovitati uued boksid osta või rentida, sest uuega enam pilti ei näe ei Amino ega ka Motorolaga. icon_rolleyes.gif
Mis on muidugi huvitav väide. Tuleb veel uuem uus digi tv ?

Motorolad ei kao veel kusagile. Teenus lõpetatakse, UI jääb veel alles. Amino tasub nagunii välja vahetada. Paljud kanalid liiguvad MPEG2 pealt 4 peale ja seda järjest rohkem.
Pole uuemast keskkonnast (UIst) teadlik, et arendatakse (peaksin elama liiva all, et ei teaks)

Kuidas neid klienditeenindajaid koolitatakse, et sellist juttu ajatakse ? Või pole üldse oluline mida kliendile rääkida ? Peaasi, et uuele saaks meelitatud.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 24.01.2018 02:30:34 vasta tsitaadiga

LongHorn kirjutas:
seeru kirjutas:
Aminot ei propageeri aga nagu aru saan, siis uue teenuse peal vana menüüga Amino jääb siiski veel tööle? Mõni kanal jääb veel edasi mpeg2 formaati? Või lükatakse kuupäeval konkreetselt Aminod välja?

Alles mingi aeg katsetasin, tolmu alt pühitud Amino võttis uue teenuse peal ilusti oma vana menüü ette ning näitas ka MPEG2 kanaleid.
Küll aga on piisavalt vihjatud, et MPEG4 tuleb peale (mis igati mõistlik) ja Aminos kanalid vähenevad. Ilmselt tulevikus MPEG2 jaoks kohta ei ole.
Eks kui kõik uue teenuse peal, hakatakse tasapisi tegelema ka nendega kellel vajab boks välja vahetamist.

ot:
Mis Viasati puutub, siis kõige uuemat karpi pole küll näppinud aga algelised Viasati tarkvaraga Paced, Samsungid ja isegi eelviimane kettaga Pace TDS865NV olid üsna kohutava kiirusega. Viimane kohe eriti.

Tegin Viasati omadele selgeks, et eelistan kaabliga netti (nad on mulle muidugi varem ka korduvalt helistanud), siis arvasid, et võiksin ainult nende TV paketi võtta Telia asemel (et see Telia oma selline vähe arendatud jne.) Küsisin, et mitu Eesti HD kanalit siis nüüd teie kaudu saab juba icon_lol.gif
beer_yum.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.01.2018 08:51:16 vasta tsitaadiga

Jänes, sellisest kommist jääb mulje, et mida teenindajalt küsid, seda ka saad. kui küsid, et kas aminoga pilti peale aprilli näeb, siis vastus on ei.

tõsi seda ei tahtnud teenindaja sulle rääkida. tahtis öelda, et muudame teie teenuse alates maist ehk peale aprilli nutiTV asemel TeliaTVks.
mis muutub, kanalite kompleksus ja järjekord, etv, etv2 jne. filmiriiul jms.
samal ajal soovitatakse vana menüü asenduseks amino korral motorolat ja motorola korral arrist, või uut pulti.
ei pea mainima kas sa näed pilti edasi ka vanade asjadega või mitte, sest parem suruda kohe uuele menüüle kui hiljem hakata jälle uuesti tülitama selle menüü asjus.

see on psüholoogiline analüüs Jänese kõne kommentaari alusel.
lõpptulemus saab olema üks ja sama kuid kindlasti ei öelnud teenindaja, et pilt läheb mustaks.
pilt jääb igal juhul alles kas klient otsustab antud pakkumisega nõustuda või mitte nõustuda ja valida mõni teine pilt.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 24.01.2018 19:18:32 vasta tsitaadiga

Üritasin seda telia1 pakkumist saada - praegusele kehvale tele2 omale (2GB netti, 5 euri kuus) taheti veel 2 euri otsa panna icon_smile.gif.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.01.2018 19:47:25 vasta tsitaadiga

bitCON kirjutas:
Üritasin seda telia1 pakkumist saada - praegusele kehvale tele2 omale (2GB netti, 5 euri kuus) taheti veel 2 euri otsa panna icon_smile.gif.

puhas matemaatika.
2€ moblale otsa
5€ püsiinternetist maha
X€ lisakanalite pakette

Alati jääb võimalus saada kaabelnet ühest kohast, TV teisest ning mobla kolmandast kohast kokku ja odavamalt.
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 24.01.2018 20:12:01 vasta tsitaadiga

indrekp, oskad Telia 1 kampaaniat kommenteerida:
Kui on hetkel 500/500 optika koos tasuta ruuteri ja HD paketiga ning tahan nüüd võtta Telia 1 paketi, siis kiirus jääb samaks, hinna saaksin 33€, aga kas tasuta ruuterist ja tasuta HD kanalitest jään ilma?
Seda siis silmas pidades tingimustes olevaid ülapunkte 1 ja 3, mis vastavalt ütlevad, et Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta ruuteri pakkumist ja Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta HD kanaleid.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 24.01.2018 20:13:30 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Jänes, sellisest kommist jääb mulje, et mida teenindajalt küsid, seda ka saad. kui küsid, et kas aminoga pilti peale aprilli näeb, siis vastus on ei.

edasi tüüpiline indrekp bla-bla-bla. Ise ei tea asjast mõhkugi, aga targutada oskab kümne eest

Tegelikult oli vestlus järgnev.

Telia teenindaja : Teil on vaja kõik digiboksid välja vahetada, sest alates 1 mai nendega enam pilti ei näe.
Mina : Miks kõik boksid ? Mul on lisaks kahele aminole veel motorola boks ka.
Telia teenindaja : Sest alates 1 mai ei näe enam pilti ei amino ega ka motorola boksidega.

Vot nii telia suuvooder, kes alati kõike paremini teab. armjan kommentaarist saan siiski aru, et motorola töötab ka mais edasi ja Telia teenindaja ajas pada.
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 24.01.2018 20:16:47 vasta tsitaadiga

hea, et teleka saad samaks jätta thumbs_up.gif
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 24.01.2018 20:18:25 vasta tsitaadiga

Minul jällegi selline küsimus. Hetkel 40/10 kiirus. Koduinterneti all mulle 60/10 ei pakuta. Kuigi olles jaamale üsna lähedal, olen uurinud seda võimalust tõsta 60/10 peale aga infotelefonist öeldi, et ei saa (napilt).
Küll aga Telia1 pakkumises:

Mis see nüüd siis tähendama peaks?
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Six
HV veteran

sõnum 24.01.2018 20:22:02 vasta tsitaadiga

Selle kohta on tingimustes ülapunkt 2, mis ütleb, et Nende Kampaaniapakkumise kiiruste kasutamine Kliendi konkreetsel internetiühenduse aadressil sõltub nimetatud aadressil olemasolevast tehnilise lahendusest ja on piiratud tehnilise lahenduse võimalustega.

Alan kirjutas:
Minul jällegi selline küsimus. Hetkel 40/10 kiirus. Koduinterneti all mulle 60/10 ei pakuta. Kuigi olles jaamale üsna lähedal, olen uurinud seda võimalust tõsta 60/10 peale aga infotelefonist öeldi, et ei saa (napilt).

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.01.2018 20:41:30 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Kui on hetkel 500/500 optika koos tasuta ruuteri ja HD paketiga ning tahan nüüd võtta Telia 1 paketi, siis kiirus jääb samaks, hinna saaksin 33€, aga kas tasuta ruuterist ja tasuta HD kanalitest jään ilma?
Seda siis silmas pidades tingimustes olevaid ülapunkte 1 ja 3, mis vastavalt ütlevad, et Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta ruuteri pakkumist ja Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta HD kanaleid.

Tingimusi korigeeriti pisut, säilib ruuteri ja HD kanalite soodustus. Nagu teemas on jutuks olnud ka kiiruste osa, on tegelikult mitmed tingimused väljastamise päevast kliendi vaates mõistlikumaks muudetud kuid kodulehel parandamata.

Jänes kirjutas:
indrekp kirjutas:
edasi tüüpiline indrekp bla-bla-bla. Ise ei tea asjast mõhkugi, aga targutada oskab kümne eest

Tegelikult oli vestlus järgnev.
Telia teenindaja : Teil on vaja kõik digiboksid välja vahetada, sest alates 1 mai nendega enam pilti ei näe.
Mina : Miks kõik boksid ? Mul on lisaks kahele aminole veel motorola boks ka.
Telia teenindaja : Sest alates 1 mai ei näe enam pilti ei amino ega ka motorola boksidega.
Vot nii telia suuvooder, kes alati kõike paremini teab. armjan kommentaarist saan siiski aru, et motorola töötab ka mais edasi ja Telia teenindaja ajas pada.

Võid ju sellisena kirjeldada, mina seda ei usu, teenindaja ei saa kinnitada seda mida ta ei tea.
Mina siin teemas võin ebasündsalt kommenteerida nagu delfi rubriigis kuid ametlik Telia esindaja seda kliendiga suheldes teha ei saa.
Aminod ja Motorolad jäävad tööle ka maikuus, kuid alates mis hetkest need pilti ei näita, pole kokku lepitud.
Aprillis lõpetab nutiTV teenus, võin seda korrata kui veel pole kõikideni jõudnud. Samas pikalt kordamine ei mõju ka enam minu tervisele hästi icon_biggrin.gif

Alan kirjutas:

Kui see nupp on sul iseteeninduses, siis on automaat oma töö teinud ja liini kontrolli teinud ning pakub sulle ka 60Mbit/s kiirust, seda ei nädata enne kui 40 tellitud. Teenindaja näeb 40M näitu mida saab vormistada, automaat võib aga hiljem siiski otsustada, et saab.
Muide, automaat võib selle võimaluse ka ära võtta kui mingi hetk enam liin ei võimalda, seega kui soovid, telli ära.
Kui midagi ebaõnnestub, anna mulle PS teada.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.01.2018 20:44:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Võid ju sellisena kirjeldada, mina seda ei usu, teenindaja ei saa kinnitada seda mida ta ei tea.

Nõudke kõnesalvestus välja ja saab sellele ma ei usu/usun teema lõpetatud thumbs_up.gif

Teenindaja on mulle ka kinnitanud igasuguseid asju, mida pole siiani tehtud. Ses suhtes ma lihtsalt ei usu icon_biggrin.gif

viimati muutis jeesus188 24.01.2018 20:45:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 24.01.2018 20:44:31 vasta tsitaadiga

Selge pilt.
Siis on 300/300 omanikel mõttekas kõigepealt võtta 500/500 pakett koos tasuta ruuteriga.
Ja alles siis liituda Telia 1 kampaaniaga.

indrekp kirjutas:
Six kirjutas:

Tingimusi korigeeriti pisut, säilib ruuteri ja HD kanalite soodustus. Nagu teemas on jutuks olnud ka kiiruste osa, on tegelikult mitmed tingimused väljastamise päevast kliendi vaates mõistlikumaks muudetud kuid kodulehel parandamata.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.01.2018 20:50:18 vasta tsitaadiga

ot:
Six, kui ennem näitas mulle logimata vaid 500/500 ühendust, siis nüüd näitab logitud ka. Peaks vist ära tellima

KMI nett siis

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 24.01.2018 20:51:03 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Nõudke kõnesalvestus välja ja saab sellele ma ei usu/usun teema lõpetatud thumbs_up.gif

Teenindaja on mulle ka kinnitanud igasuguseid asju, mida pole siiani tehtud. Ses suhtes ma lihtsalt ei usu icon_biggrin.gif
Oi see Telia kõnekeskuse lubaduste jagamine jmt on vist lausa legendaarsed. Küll lubavad tagasi helistada ja/või mailida jne - siiani ootan ühe case puhul icon_lol.gif

Kusjures ühe juhtumi puhul (kus telefonineiu mind aidata ei osanud ja lubas, et keegi kolmas võtab minuga ühendust) helistasin ise mingi aeg hiljem tagasi ja uurisin, et miks õige inimene mulle siis ei helistanud ja süsteemis olevat märge olnud, et mulle helistati tagasi ja saime asja korda icon_eek.gif icon_lol.gif

Six
HV veteran

sõnum 24.01.2018 20:52:41 vasta tsitaadiga

Telli ära koos tasuta ruuteriga.
Ja siis Telia 1. Saad hinna 33€ peale.

jeesus188 kirjutas:
ot:
Six, kui ennem näitas mulle logimata vaid 500/500 ühendust, siis nüüd näitab logitud ka. Peaks vist ära tellima

KMI nett siis

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.01.2018 20:59:12 vasta tsitaadiga

Six, kasulik või mõttekas, sõltub tehnilisest võimalusest ja kliendi vajadusest.
(KMI 500M peale viimine võib peale tellimust aega võtta kui keldris olev switch vajab vahetust.)

Usun ei usu kvalifitseerub lõpuks võibolla ka selleni, et teenindaja ei teadnud mida ta räägib. Kõik võib olla, ma räägin seda, et sellist kokkulepet ei ole olnud ja teenindajal on pulkadest juhend kliendiga suhtluseks ees olemas.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.01.2018 21:11:28 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Telli ära koos tasuta ruuteriga.
Ja siis Telia 1. Saad hinna 33€ peale.

jeesus188 kirjutas:
ot:

KMI nett siis

Spoiler Spoiler Spoiler

aga siis ma pean uue nuti peale kolima selle telia 1 puhul icon_redface.gif
tsitaat:
Telia Eesti AS (Telia) korraldab ajavahemikul 18.01.2018 - 31.03.2018 (Kampaania
periood) turunduskampaania nimetusega „Telia 1“ (

Samas saab märtsini venitada kolimisega. Aprillis tuleb anyway liikuda
E:

No tellisin ära, tellimus aktiveeriti tänase kuupäevaga, mis iganes see ka ei tähenda icon_rolleyes.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

E2:
Olemas icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

See käis küll kiiresti icon_eek.gif thumbs_up.gif
Peale ok nupu litsumist 2 min hiljem nett kadus ja nett tuli

tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 24.01.2018 21:54:42 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Üldse ei imesta.

indrekp kirjutas:

Usun ei usu kvalifitseerub lõpuks võibolla ka selleni, et teenindaja ei teadnud mida ta räägib.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
LeBron
HV kasutaja
LeBron

sõnum 25.01.2018 13:43:48 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
indrekp kirjutas:

Üldse ei imesta.

indrekp kirjutas:

Usun ei usu kvalifitseerub lõpuks võibolla ka selleni, et teenindaja ei teadnud mida ta räägib.

Spoiler Spoiler Spoiler

Tüüpiline loll Telia klienditeenindaja kaitse. "Mina seda ei usu", täpselt samasuguse vastuse sain, kui rääkisin, kuidas Telia kaablikutt mul robustselt Starmani kaabli välja sikutas ja läbi lõikas, öeldes üleolevalt, et "Seda ei lähe sul enam vaja".
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 25.01.2018 14:20:34 vasta tsitaadiga

Möh? Kaablikutt ei tohiks ühtegi olemasolevat kaablit välja sikutama ja läbi lõikama hakata kui selleks kliendi nõusolekut pole. Välja arvatud muidugi juhul kui ta oma tööandja poolt pakutava teenusega seotud kaableid välja vahetab.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 25.01.2018 14:57:57 vasta tsitaadiga

Probleem on selles, et see 60Mbit pakkumine on ainult Telia1 pakkumises. Kui ma ei taha oma mobiilteenusepakkujat vahetada, siis seda 60Mbit pakkumist mul kuskil mujal ei ole ja ei saagi? Näiteks Minu teenused - Koduinternet all ma eraldi 60Mbit valida ei saa.

indrekp kirjutas:

Kui see nupp on sul iseteeninduses, siis on automaat oma töö teinud ja liini kontrolli teinud ning pakub sulle ka 60Mbit/s kiirust, seda ei nädata enne kui 40 tellitud. Teenindaja näeb 40M näitu mida saab vormistada, automaat võib aga hiljem siiski otsustada, et saab.
Muide, automaat võib selle võimaluse ka ära võtta kui mingi hetk enam liin ei võimalda, seega kui soovid, telli ära.
Kui midagi ebaõnnestub, anna mulle PS teada.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 25.01.2018 15:06:48 vasta tsitaadiga

Alan, kui 40 on sul siiani olnud ja muidu ei pakuta sulle 60 siis on telia süsteemis kala sees ja tegelikult ei kõlba su kaabel 60 jaoks.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 25.01.2018 15:16:32 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Alan, kui 40 on sul siiani olnud ja muidu ei pakuta sulle 60 siis on telia süsteemis kala sees ja tegelikult ei kõlba su kaabel 60 jaoks.

Seda minagi, et pigem tundub, et see Telia1 pakkumine on bugine, mis teeb selle pakkumise üsna tühiseks. Peale selle, et 40->60 ei ole 2x kiirem icon_biggrin.gif
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 25.01.2018 15:38:32 vasta tsitaadiga

Ma sain selle pakkumisega 300->500 - ei ole ka 2x kiirem icon_mad.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.01.2018 20:15:49 vasta tsitaadiga

kuidas see uus teenus vana menüüga käib, tellin telekast uue nuti, aga poodi puldi järgi lihtsalt ei lähe? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 25.01.2018 20:20:03 vasta tsitaadiga

Eks see nii peakski käima.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vysnap007
HV kasutaja

sõnum 25.01.2018 20:37:58 vasta tsitaadiga

Alan kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:

Seda minagi, et pigem tundub, et see Telia1 pakkumine on bugine, mis teeb selle pakkumise üsna tühiseks. Peale selle, et 40->60 ei ole 2x kiirem icon_biggrin.gif

Mul ka sama pakkumine, kuigi üsna kindel, et tavaolukorras ei tohikski 60/10 võimalust olla.

Aga dealbreaker on üldse hoopis mobiilne internet.. 8 GB pakett 14€ eest, wtf? Zen'ga täpselt poole odavam.. Tänu jumalale, et dual SIM telefonid eksiteerivad.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 25.01.2018 21:05:13 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:

Mulle pakutakse sealt 300 -> 500, kugi see pole tehnilsielt võimalik... icon_lol.gif

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.01.2018 21:09:26 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Renka kirjutas:

Mulle pakutakse sealt 300 -> 500, kugi see pole tehnilsielt võimalik... icon_lol.gif

Mul ka jaanuari alguses polnud icon_rolleyes.gif
Eile oli icon_razz.gif

tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 25.01.2018 21:30:04 vasta tsitaadiga

Alan: kuidas sul see nutitv häkk edeneb ? Alustasid asjaga kunagi..
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 25.01.2018 23:20:16 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Alan: kuidas sul see nutitv häkk edeneb ? Alustasid asjaga kunagi..

Väga pole rohkem aega ette võtta olnud, viimati reverse-engineerisin toimiva webpacki confi & package.jsoni, et vähe viisakam katsetada oleks aga koodi kallale pole veel väga palju jõudnud. Kogus on üsna suur (297 .js faili, ~68k rida JS-i, Menu.js library ise 3492 rida) ja edge-casesi tundmata ja paljude asjade tausta mitte teades on vaja rohkem aega kui siiani põhitöö ja muude hobiprojektide kõrvalt jagunud on. Isegi see aeglane menüü hõlmab omajagu koodi ja kalkulatsioone: eri cased, kui vajutada aeglaselt nuppu ja kui vajutada kiiresti nuppu jmt. Mingite delay-de lihtsalt nulli viimine ei päästnud midagi, pigem teeb veel hullemaks. Ehk siis menüüsse süvenemine vajab aega ja et sellest asja ka saaks, tuleks seda korralikult refactordada ilmselt.
Iseenesest on ilus töö isegi. Mõned asjad jah, jällegi, teadmata tausta, on võibolla over-engineered: näiteks võib tuua jällegi selle menüü. Ei väida, et ise nullist kirjutades samade rehade otsa ei komistaks ja samasuguse jama menüüni ei jõuaks, aga vahest pühapäeviti on põnev vähemalt proovida icon_smile.gif Mõned kohad jätavad kindlasti soovida, aga võttes mahtu arvesse ja kes teab kui mitu erinevat arendajat seal läbi aegade üle on jalutanud, on tulemus hea. (+ Raud ja ilmselt ka KreaTV + JS mootor ei pruugi väga modernsed seal Motorola/Arrise peal olla).

Ainus reaktsioon mis praegu tekkinud on, ongi see, et UI maht on raua suhtes ammu mööda läinud. Koodi kvaliteeti ma süüdistada ei julge (veel). Arendusmeeskonnalt võiks küll küsida, et, miks siis nii mahukas frontend ja igasugused frameworkid on sisse lastud. Kindel platvorm ja kindel riistvara justkui võimaldaks võimalikult palju vanillat kirjutada aga iga digiboksi taaskäivitus tõmbab hoopis päris mitu MB javascripti käima...

19.01.2018 on uus versioon tulnud, 6.14.1 -> 6.15.2. Jalutan juba diffiga muudatusi läbi...
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 26.01.2018 11:33:43 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
kuidas see uus teenus vana menüüga käib, tellin telekast uue nuti, aga poodi puldi järgi lihtsalt ei lähe? icon_rolleyes.gif

Puldi võid ju koju tassida, aga "Back" nuppu ei tohi litsuda.
Arvesta aga sellega, et suvalist saadet vana menüüga järelvaadata ei saa. (Mingeid vist sai, aga mitte neid, mida ma tahtsin)
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 26.01.2018 11:41:30 vasta tsitaadiga

Kõiki saateid ei saagi KordusTVga järelvaadata.
Selleks peab eraldi teenus Salvestamine tellitud olema.
Kui sa nüüd seda silmas pidasid...

p2ep kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Arvesta aga sellega, et suvalist saadet vana menüüga järelvaadata ei saa. (Mingeid vist sai, aga mitte neid, mida ma tahtsin)
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.01.2018 11:46:56 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Järelvaatamine on kama 2, mind huvitab see vähemalt 13€ soodustus icon_razz.gif
Vana pult jääb iseenesest tööle?

tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 26.01.2018 11:56:28 vasta tsitaadiga

Vana pult jääb tööle.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.01.2018 11:56:57 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Vana pult jääb tööle.

Tänud
Õhtul uuendan ära

tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 26.01.2018 14:31:10 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Kõiki saateid ei saagi KordusTVga järelvaadata.
Selleks peab eraldi teenus Salvestamine tellitud olema.
Kui sa nüüd seda silmas pidasid...

p2ep kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Uue teenuse peal vana menüüga näeb salvestusteenusega takkajärgi põhipaketi kanaleid (ja sealt ka mitte päris kõiki). Lisapaketi peal salvestus ei tööta vana menüüga.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 26.01.2018 19:41:07 vasta tsitaadiga

NG peal tõlke lõpud puudu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.01.2018 19:49:25 vasta tsitaadiga

Mis see uuenamine ongi selline, et paned telekasse pin koodi sisse. Siis öeldakse aitäh ja saadetakse 13€ pult minu raha eest? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 26.01.2018 20:11:29 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Mis see uuenamine ongi selline, et paned telekasse pin koodi sisse. Siis öeldakse aitäh ja saadetakse 13€ pult minu raha eest? icon_rolleyes.gif

Ma tegin uuendamise küll ilma puldi ostuta - lihtsalt iseteenindusest.
Arvesta sellega, et kanalite valik kah muutub tiba.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.01.2018 20:11:51 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

ee, vanasti kuvatakse enne info ja kõige lõpuks pin kood.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.01.2018 20:16:38 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Ma tegin uuendamise küll ilma puldi ostuta - lihtsalt iseteenindusest.
Arvesta sellega, et kanalite valik kah muutub tiba.

Kust kohast?
Spoiler Spoiler Spoiler

Kanalite nimekiri tundub hetkel küll sama olevat (läbi teleka tellisin)

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.01.2018 20:19:51 vasta tsitaadiga

jeesus188, pildil on vana nutitv, kirjas on nutitv teenused ja lisakanalite pakett on 6.53 ning spordikanalid 6.33.

teleriekraanil muudetud teenus aktiviseerub mingi aja jooksul, ööpäev vms.?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.01.2018 21:37:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

teleriekraanil muudetud teenus aktiviseerub mingi aja jooksul, ööpäev vms.?

A kust ma tean? icon_biggrin.gif

E:

uus nuti vana menüüga on tuumateadus icon_eek.gif
2-3 erikohast saab kanaleid tagasi, ma enam ei saa aru kust mida juurde peaks võtma ....pakett või noppekanalid icon_biggrin.gif
E:

Hall list on enamvähem sama valgeks muutunud kui ennem. Nüüd hakkan kuu aega kanalinumbreid meelde jätma. Kõik segamini.
Ennem oli 50(60)€ kuus, praegu 40 peale Telia 1 liitumist (liikusin eile 300-->500 netiga)
Neti ja HD kanalite pealt -20€ kokku. Not bad thumbs_up.gif

tagasi üles
Kamma
HV kasutaja
Kamma

sõnum 26.01.2018 21:52:57 vasta tsitaadiga

Telia 1 kampaaniaga seoses üks küsimus.

Hetkel 100/100 pakett, millel 25% soodustus peal, mis kehtib suveni umbes.

Kui nüüd valida topelt kiirus, kas 25% ale kehtib edasi ka uue 200/200 kiirusega?
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 26.01.2018 22:15:34 vasta tsitaadiga

soodustusega sul ei tohiks olla võimalust valida, või vähemalt see ei rakendu soodushinna tariifiga - pakkumise hinnakiri on kõigile ühtne
Kommentaarid: 365 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 300
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 28.01.2018 01:36:55 vasta tsitaadiga

TV6 on kanalite nimekirjast kadunud. Mis toimub?
Edit: arusaamatu, kuidas TV6 kadus minu kanalite listist
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 877, 878, 879 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.