|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
seeru
HV veteran
|
23.01.2018 22:35:35
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Suure tõenäosusega lükatakse välja, teleri ekraanile ilmub soovitus vahetada teenusepakkujat. |
Viasat juba kaks päeva tagasi helistas... rääkisid, et Telia TV pidi väga nõrk teenus olema...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
23.01.2018 22:50:46
|
|
|
| seeru kirjutas: |
| Aminot ei propageeri aga nagu aru saan, siis uue teenuse peal vana menüüga Amino jääb siiski veel tööle? Mõni kanal jääb veel edasi mpeg2 formaati? Või lükatakse kuupäeval konkreetselt Aminod välja? |
Alles mingi aeg katsetasin, tolmu alt pühitud Amino võttis uue teenuse peal ilusti oma vana menüü ette ning näitas ka MPEG2 kanaleid.
Küll aga on piisavalt vihjatud, et MPEG4 tuleb peale (mis igati mõistlik) ja Aminos kanalid vähenevad. Ilmselt tulevikus MPEG2 jaoks kohta ei ole.
Eks kui kõik uue teenuse peal, hakatakse tasapisi tegelema ka nendega kellel vajab boks välja vahetamist.
| ot: |
| Mis Viasati puutub, siis kõige uuemat karpi pole küll näppinud aga algelised Viasati tarkvaraga Paced, Samsungid ja isegi eelviimane kettaga Pace TDS865NV olid üsna kohutava kiirusega. Viimane kohe eriti. |
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
23.01.2018 23:05:38
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| Jänes kirjutas: |
Helistati Teliast ja öeldi, et vana läheb aprilli lõpust kinni. Ehk siis alates 1 mai enam pilti ei näe (aastat ei täpsustatud ja meilile ei oldud nõus midagi saatma). Soovitati uued boksid osta või rentida, sest uuega enam pilti ei näe ei Amino ega ka Motorolaga.
Mis on muidugi huvitav väide. Tuleb veel uuem uus digi tv ? |
Motorolad ei kao veel kusagile. Teenus lõpetatakse, UI jääb veel alles. Amino tasub nagunii välja vahetada. Paljud kanalid liiguvad MPEG2 pealt 4 peale ja seda järjest rohkem.
Pole uuemast keskkonnast (UIst) teadlik, et arendatakse (peaksin elama liiva all, et ei teaks) |
Kuidas neid klienditeenindajaid koolitatakse, et sellist juttu ajatakse ? Või pole üldse oluline mida kliendile rääkida ? Peaasi, et uuele saaks meelitatud.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.01.2018 02:30:34
|
|
|
| LongHorn kirjutas: |
| seeru kirjutas: |
| Aminot ei propageeri aga nagu aru saan, siis uue teenuse peal vana menüüga Amino jääb siiski veel tööle? Mõni kanal jääb veel edasi mpeg2 formaati? Või lükatakse kuupäeval konkreetselt Aminod välja? |
Alles mingi aeg katsetasin, tolmu alt pühitud Amino võttis uue teenuse peal ilusti oma vana menüü ette ning näitas ka MPEG2 kanaleid.
Küll aga on piisavalt vihjatud, et MPEG4 tuleb peale (mis igati mõistlik) ja Aminos kanalid vähenevad. Ilmselt tulevikus MPEG2 jaoks kohta ei ole.
Eks kui kõik uue teenuse peal, hakatakse tasapisi tegelema ka nendega kellel vajab boks välja vahetamist.
| Mis Viasati puutub, siis kõige uuemat karpi pole küll näppinud aga algelised Viasati tarkvaraga Paced, Samsungid ja isegi eelviimane kettaga Pace TDS865NV olid üsna kohutava kiirusega. Viimane kohe eriti. |
|
Tegin Viasati omadele selgeks, et eelistan kaabliga netti (nad on mulle muidugi varem ka korduvalt helistanud), siis arvasid, et võiksin ainult nende TV paketi võtta Telia asemel (et see Telia oma selline vähe arendatud jne.) Küsisin, et mitu Eesti HD kanalit siis nüüd teie kaudu saab juba
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.01.2018 08:51:16
|
|
|
Jänes, sellisest kommist jääb mulje, et mida teenindajalt küsid, seda ka saad. kui küsid, et kas aminoga pilti peale aprilli näeb, siis vastus on ei.
tõsi seda ei tahtnud teenindaja sulle rääkida. tahtis öelda, et muudame teie teenuse alates maist ehk peale aprilli nutiTV asemel TeliaTVks.
mis muutub, kanalite kompleksus ja järjekord, etv, etv2 jne. filmiriiul jms.
samal ajal soovitatakse vana menüü asenduseks amino korral motorolat ja motorola korral arrist, või uut pulti.
ei pea mainima kas sa näed pilti edasi ka vanade asjadega või mitte, sest parem suruda kohe uuele menüüle kui hiljem hakata jälle uuesti tülitama selle menüü asjus.
see on psüholoogiline analüüs Jänese kõne kommentaari alusel.
lõpptulemus saab olema üks ja sama kuid kindlasti ei öelnud teenindaja, et pilt läheb mustaks.
pilt jääb igal juhul alles kas klient otsustab antud pakkumisega nõustuda või mitte nõustuda ja valida mõni teine pilt.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
24.01.2018 19:18:32
|
|
|
Üritasin seda telia1 pakkumist saada - praegusele kehvale tele2 omale (2GB netti, 5 euri kuus) taheti veel 2 euri otsa panna .
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.01.2018 19:47:25
|
|
|
| bitCON kirjutas: |
Üritasin seda telia1 pakkumist saada - praegusele kehvale tele2 omale (2GB netti, 5 euri kuus) taheti veel 2 euri otsa panna . |
puhas matemaatika.
2€ moblale otsa
5€ püsiinternetist maha
X€ lisakanalite pakette
Alati jääb võimalus saada kaabelnet ühest kohast, TV teisest ning mobla kolmandast kohast kokku ja odavamalt.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
24.01.2018 20:12:01
|
|
|
indrekp, oskad Telia 1 kampaaniat kommenteerida:
Kui on hetkel 500/500 optika koos tasuta ruuteri ja HD paketiga ning tahan nüüd võtta Telia 1 paketi, siis kiirus jääb samaks, hinna saaksin 33€, aga kas tasuta ruuterist ja tasuta HD kanalitest jään ilma?
Seda siis silmas pidades tingimustes olevaid ülapunkte 1 ja 3, mis vastavalt ütlevad, et Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta ruuteri pakkumist ja Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta HD kanaleid.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
24.01.2018 20:13:30
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Jänes, sellisest kommist jääb mulje, et mida teenindajalt küsid, seda ka saad. kui küsid, et kas aminoga pilti peale aprilli näeb, siis vastus on ei.
edasi tüüpiline indrekp bla-bla-bla. Ise ei tea asjast mõhkugi, aga targutada oskab kümne eest |
Tegelikult oli vestlus järgnev.
Telia teenindaja : Teil on vaja kõik digiboksid välja vahetada, sest alates 1 mai nendega enam pilti ei näe.
Mina : Miks kõik boksid ? Mul on lisaks kahele aminole veel motorola boks ka.
Telia teenindaja : Sest alates 1 mai ei näe enam pilti ei amino ega ka motorola boksidega.
Vot nii telia suuvooder, kes alati kõike paremini teab. armjan kommentaarist saan siiski aru, et motorola töötab ka mais edasi ja Telia teenindaja ajas pada.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
24.01.2018 20:16:47
|
|
|
hea, et teleka saad samaks jätta
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
24.01.2018 20:18:25
|
|
|
Minul jällegi selline küsimus. Hetkel 40/10 kiirus. Koduinterneti all mulle 60/10 ei pakuta. Kuigi olles jaamale üsna lähedal, olen uurinud seda võimalust tõsta 60/10 peale aga infotelefonist öeldi, et ei saa (napilt).
Küll aga Telia1 pakkumises:
Mis see nüüd siis tähendama peaks?
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
24.01.2018 20:22:02
|
|
|
Selle kohta on tingimustes ülapunkt 2, mis ütleb, et Nende Kampaaniapakkumise kiiruste kasutamine Kliendi konkreetsel internetiühenduse aadressil sõltub nimetatud aadressil olemasolevast tehnilise lahendusest ja on piiratud tehnilise lahenduse võimalustega.
| Alan kirjutas: |
Minul jällegi selline küsimus. Hetkel 40/10 kiirus. Koduinterneti all mulle 60/10 ei pakuta. Kuigi olles jaamale üsna lähedal, olen uurinud seda võimalust tõsta 60/10 peale aga infotelefonist öeldi, et ei saa (napilt).
Mis see nüüd siis tähendama peaks? |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.01.2018 20:41:30
|
|
|
| Six kirjutas: |
Kui on hetkel 500/500 optika koos tasuta ruuteri ja HD paketiga ning tahan nüüd võtta Telia 1 paketi, siis kiirus jääb samaks, hinna saaksin 33€, aga kas tasuta ruuterist ja tasuta HD kanalitest jään ilma?
Seda siis silmas pidades tingimustes olevaid ülapunkte 1 ja 3, mis vastavalt ütlevad, et Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta ruuteri pakkumist ja Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta HD kanaleid. |
Tingimusi korigeeriti pisut, säilib ruuteri ja HD kanalite soodustus. Nagu teemas on jutuks olnud ka kiiruste osa, on tegelikult mitmed tingimused väljastamise päevast kliendi vaates mõistlikumaks muudetud kuid kodulehel parandamata.
edasi tüüpiline indrekp bla-bla-bla. Ise ei tea asjast mõhkugi, aga targutada oskab kümne eest |
Tegelikult oli vestlus järgnev.
Telia teenindaja : Teil on vaja kõik digiboksid välja vahetada, sest alates 1 mai nendega enam pilti ei näe.
Mina : Miks kõik boksid ? Mul on lisaks kahele aminole veel motorola boks ka.
Telia teenindaja : Sest alates 1 mai ei näe enam pilti ei amino ega ka motorola boksidega.
Vot nii telia suuvooder, kes alati kõike paremini teab. armjan kommentaarist saan siiski aru, et motorola töötab ka mais edasi ja Telia teenindaja ajas pada. |
Võid ju sellisena kirjeldada, mina seda ei usu, teenindaja ei saa kinnitada seda mida ta ei tea.
Mina siin teemas võin ebasündsalt kommenteerida nagu delfi rubriigis kuid ametlik Telia esindaja seda kliendiga suheldes teha ei saa.
Aminod ja Motorolad jäävad tööle ka maikuus, kuid alates mis hetkest need pilti ei näita, pole kokku lepitud.
Aprillis lõpetab nutiTV teenus, võin seda korrata kui veel pole kõikideni jõudnud. Samas pikalt kordamine ei mõju ka enam minu tervisele hästi
Mis see nüüd siis tähendama peaks? |
Kui see nupp on sul iseteeninduses, siis on automaat oma töö teinud ja liini kontrolli teinud ning pakub sulle ka 60Mbit/s kiirust, seda ei nädata enne kui 40 tellitud. Teenindaja näeb 40M näitu mida saab vormistada, automaat võib aga hiljem siiski otsustada, et saab.
Muide, automaat võib selle võimaluse ka ära võtta kui mingi hetk enam liin ei võimalda, seega kui soovid, telli ära.
Kui midagi ebaõnnestub, anna mulle PS teada.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2018 20:44:25
|
|
|
| tsitaat: |
Võid ju sellisena kirjeldada, mina seda ei usu, teenindaja ei saa kinnitada seda mida ta ei tea.
|
Nõudke kõnesalvestus välja ja saab sellele ma ei usu/usun teema lõpetatud
Teenindaja on mulle ka kinnitanud igasuguseid asju, mida pole siiani tehtud. Ses suhtes ma lihtsalt ei usu
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 24.01.2018 20:45:18, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
24.01.2018 20:44:31
|
|
|
Selge pilt.
Siis on 300/300 omanikel mõttekas kõigepealt võtta 500/500 pakett koos tasuta ruuteriga.
Ja alles siis liituda Telia 1 kampaaniaga.
Seda siis silmas pidades tingimustes olevaid ülapunkte 1 ja 3, mis vastavalt ütlevad, et Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta ruuteri pakkumist ja Selle Kampaaniapakkumise kiirusega ei lisandu tasuta HD kanaleid. |
Tingimusi korigeeriti pisut, säilib ruuteri ja HD kanalite soodustus. Nagu teemas on jutuks olnud ka kiiruste osa, on tegelikult mitmed tingimused väljastamise päevast kliendi vaates mõistlikumaks muudetud kuid kodulehel parandamata.
|
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2018 20:50:18
|
|
|
Six, kui ennem näitas mulle logimata vaid 500/500 ühendust, siis nüüd näitab logitud ka. Peaks vist ära tellima
KMI nett siis |
Spoiler 
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
24.01.2018 20:51:03
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
|
Nõudke kõnesalvestus välja ja saab sellele ma ei usu/usun teema lõpetatud
Teenindaja on mulle ka kinnitanud igasuguseid asju, mida pole siiani tehtud. Ses suhtes ma lihtsalt ei usu  |
Oi see Telia kõnekeskuse lubaduste jagamine jmt on vist lausa legendaarsed. Küll lubavad tagasi helistada ja/või mailida jne - siiani ootan ühe case puhul
Kusjures ühe juhtumi puhul (kus telefonineiu mind aidata ei osanud ja lubas, et keegi kolmas võtab minuga ühendust) helistasin ise mingi aeg hiljem tagasi ja uurisin, et miks õige inimene mulle siis ei helistanud ja süsteemis olevat märge olnud, et mulle helistati tagasi ja saime asja korda
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
24.01.2018 20:52:41
|
|
|
Telli ära koos tasuta ruuteriga.
Ja siis Telia 1. Saad hinna 33€ peale.
Six, kui ennem näitas mulle logimata vaid 500/500 ühendust, siis nüüd näitab logitud ka. Peaks vist ära tellima
KMI nett siis |
Spoiler 
|
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.01.2018 20:59:12
|
|
|
Six, kasulik või mõttekas, sõltub tehnilisest võimalusest ja kliendi vajadusest.
(KMI 500M peale viimine võib peale tellimust aega võtta kui keldris olev switch vajab vahetust.)
Usun ei usu kvalifitseerub lõpuks võibolla ka selleni, et teenindaja ei teadnud mida ta räägib. Kõik võib olla, ma räägin seda, et sellist kokkulepet ei ole olnud ja teenindajal on pulkadest juhend kliendiga suhtluseks ees olemas.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2018 21:11:28
|
|
|
Telli ära koos tasuta ruuteriga.
Ja siis Telia 1. Saad hinna 33€ peale.
KMI nett siis |
Spoiler 
|
|
aga siis ma pean uue nuti peale kolima selle telia 1 puhul
Telia Eesti AS (Telia) korraldab ajavahemikul 18.01.2018 - 31.03.2018 (Kampaania
periood) turunduskampaania nimetusega „Telia 1“ ( |
Samas saab märtsini venitada kolimisega. Aprillis tuleb anyway liikuda
E:
No tellisin ära, tellimus aktiveeriti tänase kuupäevaga, mis iganes see ka ei tähenda
Spoiler 
E2:
Olemas
Spoiler 
See käis küll kiiresti
Peale ok nupu litsumist 2 min hiljem nett kadus ja nett tuli
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
24.01.2018 21:54:42
|
|
|
|
Üldse ei imesta.
Usun ei usu kvalifitseerub lõpuks võibolla ka selleni, et teenindaja ei teadnud mida ta räägib. |
Spoiler 
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LeBron
HV kasutaja

|
25.01.2018 13:43:48
|
|
|
|
Üldse ei imesta.
Usun ei usu kvalifitseerub lõpuks võibolla ka selleni, et teenindaja ei teadnud mida ta räägib. |
Spoiler 
|
Tüüpiline loll Telia klienditeenindaja kaitse. "Mina seda ei usu", täpselt samasuguse vastuse sain, kui rääkisin, kuidas Telia kaablikutt mul robustselt Starmani kaabli välja sikutas ja läbi lõikas, öeldes üleolevalt, et "Seda ei lähe sul enam vaja".
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
25.01.2018 14:20:34
|
|
|
| Möh? Kaablikutt ei tohiks ühtegi olemasolevat kaablit välja sikutama ja läbi lõikama hakata kui selleks kliendi nõusolekut pole. Välja arvatud muidugi juhul kui ta oma tööandja poolt pakutava teenusega seotud kaableid välja vahetab.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
25.01.2018 14:57:57
|
|
|
Probleem on selles, et see 60Mbit pakkumine on ainult Telia1 pakkumises. Kui ma ei taha oma mobiilteenusepakkujat vahetada, siis seda 60Mbit pakkumist mul kuskil mujal ei ole ja ei saagi? Näiteks Minu teenused - Koduinternet all ma eraldi 60Mbit valida ei saa.
Kui see nupp on sul iseteeninduses, siis on automaat oma töö teinud ja liini kontrolli teinud ning pakub sulle ka 60Mbit/s kiirust, seda ei nädata enne kui 40 tellitud. Teenindaja näeb 40M näitu mida saab vormistada, automaat võib aga hiljem siiski otsustada, et saab.
Muide, automaat võib selle võimaluse ka ära võtta kui mingi hetk enam liin ei võimalda, seega kui soovid, telli ära.
Kui midagi ebaõnnestub, anna mulle PS teada. |
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.01.2018 15:06:48
|
|
|
| Alan, kui 40 on sul siiani olnud ja muidu ei pakuta sulle 60 siis on telia süsteemis kala sees ja tegelikult ei kõlba su kaabel 60 jaoks.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
25.01.2018 15:16:32
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| Alan, kui 40 on sul siiani olnud ja muidu ei pakuta sulle 60 siis on telia süsteemis kala sees ja tegelikult ei kõlba su kaabel 60 jaoks. |
Seda minagi, et pigem tundub, et see Telia1 pakkumine on bugine, mis teeb selle pakkumise üsna tühiseks. Peale selle, et 40->60 ei ole 2x kiirem
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
25.01.2018 15:38:32
|
|
|
Ma sain selle pakkumisega 300->500 - ei ole ka 2x kiirem
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.01.2018 20:15:49
|
|
|
kuidas see uus teenus vana menüüga käib, tellin telekast uue nuti, aga poodi puldi järgi lihtsalt ei lähe?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
25.01.2018 20:20:03
|
|
|
| Eks see nii peakski käima.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
25.01.2018 20:37:58
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| Alan, kui 40 on sul siiani olnud ja muidu ei pakuta sulle 60 siis on telia süsteemis kala sees ja tegelikult ei kõlba su kaabel 60 jaoks. |
Seda minagi, et pigem tundub, et see Telia1 pakkumine on bugine, mis teeb selle pakkumise üsna tühiseks. Peale selle, et 40->60 ei ole 2x kiirem  |
Mul ka sama pakkumine, kuigi üsna kindel, et tavaolukorras ei tohikski 60/10 võimalust olla.
Aga dealbreaker on üldse hoopis mobiilne internet.. 8 GB pakett 14€ eest, wtf? Zen'ga täpselt poole odavam.. Tänu jumalale, et dual SIM telefonid eksiteerivad.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.01.2018 21:05:13
|
|
|
| Renka kirjutas: |
Ma sain selle pakkumisega 300->500 - ei ole ka 2x kiirem  |
Mulle pakutakse sealt 300 -> 500, kugi see pole tehnilsielt võimalik...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.01.2018 21:09:26
|
|
|
| Etz kirjutas: |
| Renka kirjutas: |
Ma sain selle pakkumisega 300->500 - ei ole ka 2x kiirem  |
Mulle pakutakse sealt 300 -> 500, kugi see pole tehnilsielt võimalik...  |
Mul ka jaanuari alguses polnud
Eile oli
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
25.01.2018 21:30:04
|
|
|
Alan: kuidas sul see nutitv häkk edeneb ? Alustasid asjaga kunagi..
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
25.01.2018 23:20:16
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
| Alan: kuidas sul see nutitv häkk edeneb ? Alustasid asjaga kunagi.. |
Väga pole rohkem aega ette võtta olnud, viimati reverse-engineerisin toimiva webpacki confi & package.jsoni, et vähe viisakam katsetada oleks aga koodi kallale pole veel väga palju jõudnud. Kogus on üsna suur (297 .js faili, ~68k rida JS-i, Menu.js library ise 3492 rida) ja edge-casesi tundmata ja paljude asjade tausta mitte teades on vaja rohkem aega kui siiani põhitöö ja muude hobiprojektide kõrvalt jagunud on. Isegi see aeglane menüü hõlmab omajagu koodi ja kalkulatsioone: eri cased, kui vajutada aeglaselt nuppu ja kui vajutada kiiresti nuppu jmt. Mingite delay-de lihtsalt nulli viimine ei päästnud midagi, pigem teeb veel hullemaks. Ehk siis menüüsse süvenemine vajab aega ja et sellest asja ka saaks, tuleks seda korralikult refactordada ilmselt.
Iseenesest on ilus töö isegi. Mõned asjad jah, jällegi, teadmata tausta, on võibolla over-engineered: näiteks võib tuua jällegi selle menüü. Ei väida, et ise nullist kirjutades samade rehade otsa ei komistaks ja samasuguse jama menüüni ei jõuaks, aga vahest pühapäeviti on põnev vähemalt proovida Mõned kohad jätavad kindlasti soovida, aga võttes mahtu arvesse ja kes teab kui mitu erinevat arendajat seal läbi aegade üle on jalutanud, on tulemus hea. (+ Raud ja ilmselt ka KreaTV + JS mootor ei pruugi väga modernsed seal Motorola/Arrise peal olla).
Ainus reaktsioon mis praegu tekkinud on, ongi see, et UI maht on raua suhtes ammu mööda läinud. Koodi kvaliteeti ma süüdistada ei julge (veel). Arendusmeeskonnalt võiks küll küsida, et, miks siis nii mahukas frontend ja igasugused frameworkid on sisse lastud. Kindel platvorm ja kindel riistvara justkui võimaldaks võimalikult palju vanillat kirjutada aga iga digiboksi taaskäivitus tõmbab hoopis päris mitu MB javascripti käima...
19.01.2018 on uus versioon tulnud, 6.14.1 -> 6.15.2. Jalutan juba diffiga muudatusi läbi...
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
26.01.2018 11:33:43
|
|
|
kuidas see uus teenus vana menüüga käib, tellin telekast uue nuti, aga poodi puldi järgi lihtsalt ei lähe?  |
Puldi võid ju koju tassida, aga "Back" nuppu ei tohi litsuda.
Arvesta aga sellega, et suvalist saadet vana menüüga järelvaadata ei saa. (Mingeid vist sai, aga mitte neid, mida ma tahtsin)
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
26.01.2018 11:41:30
|
|
|
Kõiki saateid ei saagi KordusTVga järelvaadata.
Selleks peab eraldi teenus Salvestamine tellitud olema.
Kui sa nüüd seda silmas pidasid...
| p2ep kirjutas: |
kuidas see uus teenus vana menüüga käib, tellin telekast uue nuti, aga poodi puldi järgi lihtsalt ei lähe?  |
Arvesta aga sellega, et suvalist saadet vana menüüga järelvaadata ei saa. (Mingeid vist sai, aga mitte neid, mida ma tahtsin) |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.01.2018 11:46:56
|
|
|
Arvesta aga sellega, et suvalist saadet vana menüüga järelvaadata ei saa. (Mingeid vist sai, aga mitte neid, mida ma tahtsin) |
Järelvaatamine on kama 2, mind huvitab see vähemalt 13€ soodustus
Vana pult jääb iseenesest tööle?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.01.2018 11:56:28
|
|
|
| Vana pult jääb tööle.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.01.2018 11:56:57
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Vana pult jääb tööle. |
Tänud
Õhtul uuendan ära
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
26.01.2018 14:31:10
|
|
|
Kõiki saateid ei saagi KordusTVga järelvaadata.
Selleks peab eraldi teenus Salvestamine tellitud olema.
Kui sa nüüd seda silmas pidasid...
|
Uue teenuse peal vana menüüga näeb salvestusteenusega takkajärgi põhipaketi kanaleid (ja sealt ka mitte päris kõiki). Lisapaketi peal salvestus ei tööta vana menüüga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
26.01.2018 19:41:07
|
|
|
NG peal tõlke lõpud puudu
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.01.2018 19:49:25
|
|
|
Mis see uuenamine ongi selline, et paned telekasse pin koodi sisse. Siis öeldakse aitäh ja saadetakse 13€ pult minu raha eest?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
26.01.2018 20:11:29
|
|
|
Mis see uuenamine ongi selline, et paned telekasse pin koodi sisse. Siis öeldakse aitäh ja saadetakse 13€ pult minu raha eest?  |
Ma tegin uuendamise küll ilma puldi ostuta - lihtsalt iseteenindusest.
Arvesta sellega, et kanalite valik kah muutub tiba.
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.01.2018 20:11:51
|
|
|
Mis see uuenamine ongi selline, et paned telekasse pin koodi sisse. Siis öeldakse aitäh ja saadetakse 13€ pult minu raha eest?  |
ee, vanasti kuvatakse enne info ja kõige lõpuks pin kood.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.01.2018 20:16:38
|
|
|
Ma tegin uuendamise küll ilma puldi ostuta - lihtsalt iseteenindusest.
Arvesta sellega, et kanalite valik kah muutub tiba. |
Kust kohast?
Spoiler 
Kanalite nimekiri tundub hetkel küll sama olevat (läbi teleka tellisin)
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.01.2018 20:19:51
|
|
|
jeesus188, pildil on vana nutitv, kirjas on nutitv teenused ja lisakanalite pakett on 6.53 ning spordikanalid 6.33.
teleriekraanil muudetud teenus aktiviseerub mingi aja jooksul, ööpäev vms.?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.01.2018 21:37:12
|
|
|
teleriekraanil muudetud teenus aktiviseerub mingi aja jooksul, ööpäev vms.?
|
A kust ma tean?
E:
uus nuti vana menüüga on tuumateadus
2-3 erikohast saab kanaleid tagasi, ma enam ei saa aru kust mida juurde peaks võtma ....pakett või noppekanalid
E:
Hall list on enamvähem sama valgeks muutunud kui ennem. Nüüd hakkan kuu aega kanalinumbreid meelde jätma. Kõik segamini.
Ennem oli 50(60)€ kuus, praegu 40 peale Telia 1 liitumist (liikusin eile 300-->500 netiga)
Neti ja HD kanalite pealt -20€ kokku. Not bad
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kamma
HV kasutaja

|
26.01.2018 21:52:57
|
|
|
Telia 1 kampaaniaga seoses üks küsimus.
Hetkel 100/100 pakett, millel 25% soodustus peal, mis kehtib suveni umbes.
Kui nüüd valida topelt kiirus, kas 25% ale kehtib edasi ka uue 200/200 kiirusega?
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
26.01.2018 22:15:34
|
|
|
| soodustusega sul ei tohiks olla võimalust valida, või vähemalt see ei rakendu soodushinna tariifiga - pakkumise hinnakiri on kõigile ühtne
|
|
| Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
28.01.2018 01:36:55
|
|
|
TV6 on kanalite nimekirjast kadunud. Mis toimub?
Edit: arusaamatu, kuidas TV6 kadus minu kanalite listist
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |