Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Püramiidiskeemide teema (Kairos, Monavie jne.) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 36, 37, 38  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.01.2018 00:39:35 vasta tsitaadiga

Kui asi paistab välja nagu junn, haiswb nagu junn, kas siis on sul vaja maitsta, et kindel olla, et tegu ikka junniga?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siven
HV veteran
siven

sõnum 21.01.2018 01:18:03 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Sold OUT kirjutas:
Mina arvan, et see on mis ta on. Peaasi, et alguses kohe sisse saada ja profitit lõigata, nagu esialgse sekeemiga.

Kas on konkreetselt näiteid, et sama tiim või samad inimesed? Ma ei leia mitte midagi ühist Kairos Technology-ga hetkel.. icon_confused.gif

live striimi idee sulle proovi ära ja anna meile ka teada;)
äkki saad rikkaks veel # worth a try
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.01.2018 07:24:50 vasta tsitaadiga

Keegi nagu midagi mõistliku ka oskab kirjutada, et miks inimesed arvavad, et uus kairos.com on sama vana ponzi?
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raxz
HV Guru

sõnum 21.01.2018 07:44:13 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Keegi nagu midagi mõistliku ka oskab kirjutada, et miks inimesed arvavad, et uus kairos.com on sama vana ponzi?
Saa üle juba.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.01.2018 08:39:13 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
HDTanel kirjutas:
Saa üle juba.

Noo jälle... on mingi SEOS vana kairose ja selle uuega? Või on lihtsalt sama nimi juhtunud, mis võib väga vabalt olla..

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 21.01.2018 08:52:21 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
raxz kirjutas:
HDTanel kirjutas:
Saa üle juba.

Noo jälle... on mingi SEOS vana kairose ja selle uuega? Või on lihtsalt sama nimi juhtunud, mis võib väga vabalt olla..

Jup, kogemata sama nimi. Viska papp sisse, enne kui hilja
Ma ei sa aru kas sa loll või trollid, mul hakkab arvamus vasakule kreeni juba kiskuma

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 21.01.2018 10:10:57 vasta tsitaadiga

SIIN on pilt sellest, kuidas Kairose väidetav tehnologi töötab. Vendadel on justkui vaba juurdepääs migratsiooniandmebaasidele icon_eek.gif Veelgi enam, kogu protseduuri realiseerib ainult mingi äpp ja miinimumpakett on 500USD kuus?! Kas meil kõigil on taskus "kõrgtehnoloogiline" James Bondi töötelefon? icon_rolleyes.gif

95% kindel, et Kairos on jama.

Sarnase teenuse pakkumisega (muu hulgas) tegeleb veel NEC grupp, aga pole aru saanud, kas see on legit või mitte. Nende vastav toodeteleht annab jube palju 404 icon_biggrin.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.01.2018 14:25:55 vasta tsitaadiga

Tuleb välja ikka jah, et Kairos.com pole mingil viisil siiski seotud selle Kairosega, mis siin eestlasi scammis. Täiesti erinev ettevõte ja teised inimesed. Kõik lihtsalt HV-s arulagedalt lahmivad õhku..
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.01.2018 15:11:18 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Tuleb välja ikka jah, et Kairos.com pole mingil viisil siiski seotud selle Kairosega, mis siin eestlasi scammis. Täiesti erinev ettevõte ja teised inimesed. Kõik lihtsalt HV-s arulagedalt lahmivad õhku..

Kas sa juba oled soovitanud oma alaealistel fännidel investeerida uude Kairosesse?

mikk55
HV veteran
mikk55

sõnum 21.01.2018 15:14:55 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
HDTanel kirjutas:

Kas sa juba oled soovitanud oma alaealistel fännidel investeerida uude Kairosesse?

No esimesed investorid saavad tavaliselt kasumit nii et kiirelt promoma beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 21.01.2018 15:36:01 vasta tsitaadiga

Täitsa lõpp kui kiiresti siin saag käima tõmmatakse icon_lol.gif
Saagimine õigustatud, siiski. Selle ettevõtte kodukas ei sisalda kõige veenvamat infot.
beer_yum.gif

Archibald
HV veteran
Archibald

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 21.01.2018 16:33:51 vasta tsitaadiga

mikk55 kirjutas:
softis kirjutas:
HDTanel kirjutas:

No esimesed investorid saavad tavaliselt kasumit nii et kiirelt promoma beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

Vaata, ei ole nii lihtne, kõik on oma arust targad, teavad küll kuidas püramiid toimib ja tormavad alguses "investeerima ärisse", aga kuna kõik on nii targad ja pädevad, siis tavaliselt see kaotajate protsent on suht konstantne. Aga noh, kõik ju tahavad nuppu "anna tasuta raha", idiootidest maailm kunagi ei vabane
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 155
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.01.2018 16:44:54 vasta tsitaadiga

Archibald kirjutas:
mikk55 kirjutas:
softis kirjutas:
HDTanel kirjutas:

Vaata, ei ole nii lihtne, kõik on oma arust targad, teavad küll kuidas püramiid toimib ja tormavad alguses "investeerima ärisse", aga kuna kõik on nii targad ja pädevad, siis tavaliselt see kaotajate protsent on suht konstantne. Aga noh, kõik ju tahavad nuppu "anna tasuta raha", idiootidest maailm kunagi ei vabane

Legit küsimus.. kas keegi REAALSELT ka uurinud on või lihtsalt panevad puid alla sest nimi on Kairos? icon_eek.gif mitte mingit seost pole selle vana scam kairosega. Hea uurimustöö teil kutid, hea uurimustöö thumbs_up.gif

tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 21.01.2018 16:57:29 vasta tsitaadiga

Omal nagu punast tuld põlema ei löö? Sest kui selgub et seos on olemas siis on veits loll lugu küll.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.01.2018 16:59:23 vasta tsitaadiga

See on SITASTI kirjutatud artikkel.

tsitaat:
Näotuvastuse ICOt käivitav Kairos on tegutsenud kolm aastat ning on selle aja jooksul ostnud üles idufirmasid. Taaskord, seos kahe erineva Kairose puhul tundub puuduvat.

Tegin teie eest ise uurimustööd. Ronald kirjutas lihtsalt sitasti... määris kokku täiesti legit ettevõtte scammiga.

Ronaldi vastus minu küsimusele:
Ei, minu artikkel ei räägi Kairos.com kohta. Kaks erinevat ettevõtet sama nimega. Kairos.com kohta ei oska seisukohta võtta

tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 21.01.2018 18:09:59 vasta tsitaadiga

No ok, mina ka ei tea täpselt kes ja mis selle kairos.com taga on. Aga suure firma kohta kes müüb kalleid pakette näotuvastuseks, on nende koduleht natuke imelik. Kasvõi see, et endast lugupidav firma ei pane oma kodulehele dokumente üle viitena google docs-le vaid pigem ikka PDF või HTML kujul.
"Investeerima" saab vist alles aprillis hakata http://kairos.com/token-sale .... kui selle kohta rohkem detaile avaldatakse, eks siis ole näha kus scam täpselt on. Kahtlane on asi igal juhul, korralike tarkvarafirmade puhul pole sellist praktikat nagu täheldanud, et investeeringute vastu jagatakse mingeid coine. Kui on vaja lisainvesteeringuid ja endal likviidseid vahendeid napib, siis pigem otsitakse investoreid kas oma tutvuste kaudu või viiakse firma börsile.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.01.2018 18:21:15 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
No ok, mina ka ei tea täpselt kes ja mis selle kairos.com taga on. Aga suure firma kohta kes müüb kalleid pakette näotuvastuseks, on nende koduleht natuke imelik. Kasvõi see, et endast lugupidav firma ei pane oma kodulehele dokumente üle viitena google docs-le vaid pigem ikka PDF või HTML kujul.
"Investeerima" saab vist alles aprillis hakata http://kairos.com/token-sale .... kui selle kohta rohkem detaile avaldatakse, eks siis ole näha kus scam täpselt on. Kahtlane on asi igal juhul, korralike tarkvarafirmade puhul pole sellist praktikat nagu täheldanud, et investeeringute vastu jagatakse mingeid coine. Kui on vaja lisainvesteeringuid ja endal likviidseid vahendeid napib, siis pigem otsitakse investoreid kas oma tutvuste kaudu või viiakse firma börsile.

Oeh, see on täiesti tavaline krüptomaailmas. Ettevõtte ei pea oma aktsiaid ära andma mingitele ingel investoritele vms... tänapäeval kõik KRÜPTO. Ettevõtte annab aktsiate asemel oma krüptoraha ja hoiab 100% oma ettevõtte osaluse. Vana investeerimisviis sureb üldse välja ma kipun arvama.. kui just krüpto kokku ei kuku miskipärast.
Esimene private investeerimis round oli juba ära, ees on ootamas avalik ICO.

tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 21.01.2018 18:44:17 vasta tsitaadiga

Ei kao see vana investeerimisviis kuhugi. Aktsia puhul omandad põhimõtteliselt osakese firmast ehk sellel on mingi reaalne väärtus, samuti on õigus dividende saada kui firma neid jagada otsustab. Võlakirja puhul on firmal kohustus see mingi aja pärast kokkulepitud hinnaga tagasi osta ehk piltlikult nagu tähtajaline hoius kuid pisut suurema riski ja parema tootlusega. Krüptoraha ei anna sulle mitte midagi ja firmal ei teki sinu eest mingeid kohustusi. Selline tühja koha pealt raha tegemine ei saa pikemas perspektiivis töötada. Oletame et müün sulle päris raha eest mingeid coine ja nende coinide väärtus on sama mis sellel päris rahal mis välja käisid. Mina võin võtta sinult saadud päris raha ja selle eest poest midagi osta. Sina võid võtta minult saadud coinid ja samuti nende eest midagi osta. Mingit lisaväärtust ma sellega loonud ei ole, seega piltlikult lihtsalt trükkisin raha juurde ja jätkusuutlik selline asi ei ole. Paraku selle näite juures on nö. valeraha need coinid, seega miks peaks keegi tahtma nende coinide eest midagi käegakatsutavat müüa?
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.01.2018 18:49:04 vasta tsitaadiga

Tra see Geeniuse artikkel on täiesti masendav pask... vend tahtis kirjutada sellest https://kairosplanet.com/ico-start aga mitte kusagil ei linkinud seda.. LINKIS õige legit firma ICO ja põhimõtteliselt tembeldas legit ettevõtte scammiks icon_lol.gif otseselt välja ei öelnud.. aga no kamoon.. mis kuradi pärast peab seda kaasama artikklisse? Kairosplanetist on jutt mitte KAIROS.COM-ist.. jeesus kristus.
Kirjutasin vennale ja ei tema probleemi ei näe selles ja ei hakka midagi muutma icon_lol.gif

napoleon kirjutas:
Ei kao see vana investeerimisviis kuhugi. Aktsia puhul omandad põhimõtteliselt osakese firmast ehk sellel on mingi reaalne väärtus, samuti on õigus dividende saada kui firma neid jagada otsustab. Võlakirja puhul on firmal kohustus see mingi aja pärast kokkulepitud hinnaga tagasi osta ehk piltlikult nagu tähtajaline hoius kuid pisut suurema riski ja parema tootlusega. Krüptoraha ei anna sulle mitte midagi ja firmal ei teki sinu eest mingeid kohustusi. Selline tühja koha pealt raha tegemine ei saa pikemas perspektiivis töötada. Oletame et müün sulle päris raha eest mingeid coine ja nende coinide väärtus on sama mis sellel päris rahal mis välja käisid. Mina võin võtta sinult saadud päris raha ja selle eest poest midagi osta. Sina võid võtta minult saadud coinid ja samuti nende eest midagi osta. Mingit lisaväärtust ma sellega loonud ei ole, seega piltlikult lihtsalt trükkisin raha juurde ja jätkusuutlik selline asi ei ole. Paraku selle näite juures on nö. valeraha need coinid, seega miks peaks keegi tahtma nende coinide eest midagi käegakatsutavat müüa?

Lühidalt võin öelda, et coinide vastu on SUUR huvi kui ettevõtte idee ja produkt on hea. Krüpto on tulevik usu või mitte... digitaalne raha, kui sa pole varem krüptoga reaalselt tegelenud siis jah muidugi kõik tundub huinjamuinja.. aga sa ei kujuta ette kui väärtuslikud mõned coinid juba on ja see on alles algus... krüptoraha marketcap pole isegi 1 triljon dollarit veel.. võrdle seda maailma rahaga.

tagasi üles
Anna tooli

sõnum 21.01.2018 18:55:30 vasta tsitaadiga

HDTanel on juba ajupesu saanud, et mingit lambi asja kaitseb
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 21.01.2018 18:59:49 vasta tsitaadiga

Ma vaatasin seda ka, et natukene aega tagasi voolas see p**k ka HDtannu pähe, reklaamis siin erinevate coinide tohutut kasumlikkust oma noortele jälgijatele ning soovitas "investeerima" joosta, samas natukene aega hiljem tegid enamikud 50% languse icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
BTK0
HV kasutaja

sõnum 21.01.2018 19:10:30 vasta tsitaadiga

Early Access kirjutas:
HDTanel on juba ajupesu saanud, et mingit lambi asja kaitseb

Vanarahvas ütleks > Tarkus ei ole marjana maaast võtta. icon_wink.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 21.01.2018 19:14:14 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, miks seda krüptoraha mingiks imeloomaks nimetatakse. Vorm on teine, aga sisu on põhimõtteliselt sama. Selleks et rahal mingi väärtus oleks, peab olema võimalik selle eest midagi reaalset osta ja peab olema võimalik seda vabalt muude valuutade vastu vahetada. Raha ei ole number arvutiekraanil või paber rahakotis, raha on siiski vahend muude väärtuste hankimiseks. Ma millegipärast kahtlustan, et kui homme oma raha välja annaksin, siis vahet pole olgu ta krüpto või klassikalises formaadis, keegi mulle selle eest midagi müüa ikka ei tahaks icon_wink.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.01.2018 19:21:12 vasta tsitaadiga

markedmen kirjutas:
Ma vaatasin seda ka, et natukene aega tagasi voolas see p**k ka HDtannu pähe, reklaamis siin erinevate coinide tohutut kasumlikkust oma noortele jälgijatele ning soovitas "investeerima" joosta, samas natukene aega hiljem tegid enamikud 50% languse icon_lol.gif icon_lol.gif

Kõige targem tegu mida hetkel elus teha annab.. kust mujalt sa saad paarist tuhandest miljonääriks ausal viisil???
Krüpto investeerimine on ajuvabalt tulus hetkel.. KUI oskad investeerida.
Ma ei reklaaminud mitte midagi, lihtsalt tegin video kus ütlesin, et kes saab see võiks investeerida krüptosse.. ma ei soovitanud otseselt mitte midagi seal ja oli üsna mõttetu video ja sellepärast ka maha võtsin. Teen veidi sisukama varsti.
Aga niipalju peab küll mainima, et krüpto investeerimine on investeerimine nagu ikka, võid KÕIK oma raha kaotada. Sellegipoolest saab krüptos algust teha ka väikeste summadega ja ei pea koheselt mingi rikkur olema.

tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 21.01.2018 19:24:43 vasta tsitaadiga

HDTanel, ehk avaldad saladuse ja ütled, palju sa juba ise investeerimisega teeninud oled. Ärisaladusi ei pea avaldama kui ei taha ehk pole oluline kuhu ja kuidas investeerisid, ainult numbrid palju oled sisse pannud ja palju tagasi teeninud. Arvesse läheb ainult selline teenistus, mille eest saaksid kasvõi täna suvalisest kohast suvalist kaupa osta, mingi coin mida päris raha vastu vahetada ei saa ja mille eest väga vähestes kohtades midagi osta saab ei loe.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Püramiidiskeemide teema (Kairos, Monavie jne.) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 36, 37, 38  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.