praegune kellaaeg 17.06.2025 20:02:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
18.01.2018 19:48:34
|
|
|
Vajadus midagi välja vahetada tuleneb siiski reaalsest vajadusest mitte sellest, et uus mudel välja on tulnud. Seda nii telefoni, arvuti kui muu tehnika puhul.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
18.01.2018 20:42:30
|
|
|
armjan kirjutas: |
Ma ei kavatse enam end korrata!
Kes tahab lõpuni vanale teenusele jääda, tema valik. Teenus läheb kinni, jääd pildita. Lõpp tuleb järsk ja kui suhtlemine ei ole aidanud, siis nii on.
|
Tahad kihla vedada, et need on sul tühipaljad ähvardused ja nii olema ei saa ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.01.2018 20:48:13
|
|
|
Huvitav kas siinne kasutajaskond ise ka aru saab, et ta kopeerib enda postitust koguaeg edasi, lehelt lehele. Võib-olla on tegemist haugi mäluga aga soovitan, enne kui tallad sisesta nuppu, veendu otsinguga, et sa ise või keegi teine poleks just sama juttu selles teemas käsitlenud.
See selleks, küllap mõistate.
Aga, eks mõni ostab, mõni rendib igavesti või kuidas soovite.
Kui ma nüüd senti lõhki tahaks ajada, vaene nagu ma olen, siis rendiks 2 aastat ja 1 kuu digiboksi ja lõpetaks üürilepingu seadet tagastamata.
Kes matemaatiliselt tulemuseni jõuab, on võidumees, info lepingus kirjas.
Palun ärge kodus järele proovige JA loomulikult, ärge summat ega tegevust foorumisse kirjutage, sellega on kohe lõpp kui see jutt raamatupidajateni jõuab.
Kui aga midagi uut siia kirja panna, siis tõepoolest Telia vana nuti TEENUSE tähtaeg on aprilli lõpp. Ehk Stardipaketid, Kodulahendused, MiniTV paketid jms. on selleks hetkeks ajalugu, see on see erinev kanalite nimekiri millest siin rääkisite. Selle käigus soovitatakse uusi bokse, pulte jms. vaja. SEE ei ole veel vana menüü lõpp vaid sellega tegeletakse peale seda.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
18.01.2018 22:42:06
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Huvitav kas siinne kasutajaskond ise ka aru saab, et ta kopeerib enda postitust koguaeg edasi, lehelt lehele. Võib-olla on tegemist haugi mäluga aga soovitan, enne kui tallad sisesta nuppu, veendu otsinguga, et sa ise või keegi teine poleks just sama juttu selles teemas käsitlenud.
See selleks, küllap mõistate.
Aga, eks mõni ostab, mõni rendib igavesti või kuidas soovite. |
Kirjutan kähku siia haugimälule et ehk seisab veel mõni minut meeles, et räägid ju iseendast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.01.2018 23:13:15
|
|
|
Huvitav kas siinne kasutajaskond ise ka aru saab, et ta kopeerib enda postitust koguaeg edasi, lehelt lehele. |
Võiksid peeglisse vaadata, oled ju üks nende seast
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
18.01.2018 23:29:12
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Huvitav kas siinne kasutajaskond ise ka aru saab, et ta kopeerib enda postitust koguaeg edasi, lehelt lehele. |
Võiksid peeglisse vaadata, oled ju üks nende seast  |
Ma näen kõrvalt asja natuke teisiti. Ühel pool on mõned jonnakad koolipoisid, kes pidevalt oma joru ajavad, teisel pool koolipapa, kes üritab kannatlikult selgitada, kuidas asjad tegelikult on. Vahepeal läheb koolipapa natuke närvi ka, aga jätkab sellele vaatamata oma valgustustööd.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
18.01.2018 23:54:02
|
|
|
Kuulge see ongi ju suht kitsas teema siin(olenemata sellest, et siin läbi aegade tuuakse küll vorstigrammi ja leivapätsi, küll auto käigukasti näiteid jms).
Tõsiselt? Kedagi ikka paneb veel imestama, et see siin ongi koht kus aeg-ajalt jutud ja küsimused Telia TV teemal korduvad?
See on ka nii dejavuu juba.
Äkki hakkame siin siis tasuta ühistranspordist rääkima. Et pole veel ära nämmutatud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
19.01.2018 00:39:47
|
|
|
Kui ma nüüd senti lõhki tahaks ajada, vaene nagu ma olen, siis rendiks 2 aastat ja 1 kuu digiboksi ja lõpetaks üürilepingu seadet tagastamata.
Kes matemaatiliselt tulemuseni jõuab, on võidumees, info lepingus kirjas.
Palun ärge kodus järele proovige JA loomulikult, ärge summat ega tegevust foorumisse kirjutage, sellega on kohe lõpp kui see jutt raamatupidajateni jõuab. |
Ise kirjutab ja ütleb et ärge tehke ning kirjutage
Vaatasin järgi, poolteist eurot odavam tuleks niimoodi kui vahepeal esindues "soodus" hinnaga neid müüdi.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
19.01.2018 01:06:32
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Inspiro, mis seos on telia tv ja internetis leiduva uhd kraami vahel? Internetist leiab enamus materjali parema kvaliteediga kui telia pakutav. |
Ei näe ta postituses nende vahel ühtki seost:
Spoiler 
Inspiro kirjutas: |
Kasutada saab küll, vōrguseadmed on ka väheke teine teema. 784 oma vōimekuse poolest sobiks täna ainult vanemale vasetehnoloogiale ja sellisele tarbijale kes ei striimi ega tarbi multimeediat. Ise olin sunnitud 784 saatma viimsele teekonnale juba 6 aastat tagasi, mil ruuter ei saanud puhtfüüsiliselt üle wifi HD filmi striimimisega televiisorisse hakkama. UHD kontenti leiab internetiavarusest päris palju ning kui ikka korraliku bitratega HD striimida UHD telekasse siis suurt vahet kaugemalt pole.
Kui mõelda uutele tehnoloogiatele siis järjest tulevad turule h265 ehk HEVC kodeeringuga kanalid (millega edastatakse nii HD kui ka UHD kontenti) mida isegi tänane Arris ei toeta. Varsti on tänane Arris samasugune poolpidur nagu MPEG2 only Amino |
, need on kaks eri lõiku, esimene ruuteritest ja teine teleteenuste turuolukorrast. Aga tõstatatud küsimus on varsti, hiljemalt mõne aasta pärast aktuaalne, kui satikanalid hakkavad h265 kasutama HD-ülekandmiseks. Kui Telia mõnda sellist kanalit edastada tahab, siis peab ta selle h265 > h264 peale konverteerima. H265 võib kasutada tegelikult ka SD jaoks, keegi ei keela ja läheb edastusmahu poolest ka märjast pesunöörist läbi.
Ja kui tahta pakkumisse lisada UHD kanaleid, siis peab uus boks niikuinii h265/HEVC-i toetama.
ot: |
Kusagil oli juttu alternatiivsoftiga Amino kasutamisest arvutist sinna meediafailide striimimisest. Oli see kusagil HV-s? |
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
19.01.2018 01:12:57
|
|
|
Scott, kirjutasin enne. Ta rääkis et uut boksi oleks vaja, sest praegune arris isegi ei toeta uhd jaoks vajalike asju.
Inspiro, nagu näha on 10a vanad aminod ja tg784 siiani kasutusel. Endal arris olnud 2.5a ei näe küll põhjust välja vahetada seda lähema 3a jooksul. Uuel boksil kui isegi on uhd tugi, so what, sisu mida sellega tarbida niikui nii pole. |
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
19.01.2018 09:04:07
|
|
|
MInu meelest pole küsimus selles, et kas uus digibox tuleb või ei( tuleb igal juhul, vahet pole märtsis või aprillis) vaid kas sisus muutub midagi selliselt, miks peaks meelitama uut võtma. Ma ei pea silmas siin mingeid imefeatuure, vaid kanalite edastuse parendust just, olgu siis full hd peale kasvõi.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.01.2018 10:12:57
|
|
|
rocki kirjutas: |
MInu meelest pole küsimus selles, et kas uus digibox tuleb või ei (tuleb igal juhul, vahet pole märtsis või aprillis) vaid kas sisus muutub midagi selliselt, miks peaks meelitama uut võtma. Ma ei pea silmas siin mingeid imefeatuure, vaid kanalite edastuse parendust just, olgu siis full hd peale kasvõi. |
(vahe on suur, boks ei tule märtsis ega aprillis vaid sel aastal.
Kanalite edastus terves maailmas on suhteliselt sarnasel tasemel vastavalt tehnoloogiale, nii nagu on nende võimalused.
Satelliidil DVB-S2 ja selle edasiarendused võimaldavad vabalt alates SDst kuni UHD ja 4Kni. Samas kui me vaatame eestis SAT teenusepakkuja kanaleid siis pole isegi nemad neid võimalusi veel ära kasutanud (liiga kulukas edastus). Lootus on, et sellel aastal mõned kanalid ikka HDsse liiguvad?
Samas neid kõrglahutusega kanaleid sul eesti turule väga võtta pole. DVB-C ilmselt võimaldab ka teatud piirini, kuigi neil ressurssi on, seab kokkuvõttes ikkagi kanalite arv vs. kvaliteet piirid, nii nagu ka Telia vase ja 4G puhul mitte standardne DVB-IPTV.
Kõige muretum ongi ilmselt siinkohal fiiber ja iptv mis erilisi takistusi ei sea, vaid operaatori jõud investeerida seadmetesse ja sisu mida oodatakse sisu pakkujalt.
Enne kõike seda on aga küsimus, kuskohast leida kanalid kes Eestis on nõus oma kanaleid pakkuma HD jne. kvaliteedis.
Nagu te ise näinud olete, on viimaste aastatega neid ikka kenasti juurde tilkunud ja ma võiks ennustada, et sel aastal saab ka oodatud Via kanalite komplekt HDsse, ehk TV3, TV6 ja Viasat Sport Baltic. (spekulatsioon)
Kõik see aga ei pane haarama uut boksi.
Ma usun, et kes kiiremat menüüd siin ihaldanud on, võtavad kindlasti sest nende eesmärk oligi saada ju kiire menüü.
Kõik muu siinsete jaoks vist väga oluline pole.
Ega see uus boks ei tule välja mitte sellepärast, et Telia tahaks sulle jälle uut rauda maha müüa, paraku tehnoloogia areneb ja vana boks läheb tootmisest maha.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
19.01.2018 11:04:12
|
|
|
Armjan, ütled ehk nüüd siis ka välja uue boksi mudelinime? Ilmselt peaks olema see hetkel juba lukus, kui sel aastal kindel plaan uuega turule tulla.
Isiklikult leian, et öelge mis tahate, siis kombinatsioon - vana UI, uus teenus, motorola box - on hetkel parim lahendus. Kiire, lihtne ja ilma ebavajalike tiluliludeta. Kasutan kindlasti seda seni, kuni võimalik. Teise telekaga on muud variandid läbi proovitud. Samsungi äpp oleks teine valik, kui see oleks vigadevaba. Enamus telekavaatamist käib ikka salvestustest-kordustest ja selle jaoks äpp ei sobi. Seepärast kasutan Samsungi küljes tasuta saadud Arrise boksi aga see on ikka väga uim võrreldes kahe varem mainitud variandiga. Proovige näiteks salvestuste kaustast mõnd vanemat salvestust leida kasutades nii uut, kui vana UId. Võin mürki võtta sellepeale, et leian vanast vajaliku salvestuse kordades kiiremini üles, kui Telia kõige kõvem uue UI kunn.
Uuele UI'le vana "naha" valikut ei anna teha? Läheks jälle liialt keerukaks ja kulukaks? Või selline uus, kus kõik kasutud saatetutvustuse pildid saaks kinni panna ja oleks rohkem tekstipõhine. No et nagu vanasti või nii...
PS. KordusTV kausta võiks ka vabalt ära kaotada, selle kadumist ei paneks keegi tähele. Ebamugavamat asja, kui sealtkaudu saadet otsida annab ikka välja mõelda. Saatekavast otsimine oluliselt lihtsam. Otsing oleks ka vajalik.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
19.01.2018 12:07:12
|
|
|
UHD, HEVC ja HDR1000 kanalid on SAT-is juba mõnda aega aktuaalne. Siinkohal ma ei räägi Viasati pkutavast teenusest. http://en.kingofsat.net/ultrahd.php
Huvitav on see, et HV kasutajad on jube nõudlikud Telia kliendid, kuid enamik meist lasevad 10-15 aastat vana rasva peal liugu ja siis virisevad nii, et süda läheb pahaks. Nõudlik kasutaja võiks ju tehnoloogia ning ajaga ka kaasas käia.
Ma olen enam kui kindel, kui Telia toob turule UHD/HEVC/HDR toega boksi siis tulevad ka need kanalid. Miks peaks operaator UHD kanaleid konvertima SD-ks, arulge ju
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
19.01.2018 12:33:05
|
|
|
Inspiro, aga milleks vahetada asju lihtsalt vahetamise pärast, kui mingit reaalset vahet ei ole.
Vaadates siiani pakutavat kraami, siis miks peaks vaeva nägema UHD sisu pakkumisega? Nõudlust selle järgi hetkel praktiliselt pole. Raha saab kliendi käest kätte ka SD pilti näidates.
Tehakse UHD lisakanalite pakett, siis on jälle kiun lahti miks nii kallis
Ja miks see rohkem arulage on kui praegune SD upscale HD'ks.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
19.01.2018 12:37:06
|
|
|
Inspiro kirjutas: |
Nõudlik kasutaja võiks ju tehnoloogia ning ajaga ka kaasas käia. |
Kui sellest kasutaja jaoks midagigi paremaks muutuks, küll siis käiks kaasas, momendil oleks tegemist lihtsalt raha mõttetu raiskamisega.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
19.01.2018 12:46:55
|
|
|
Inspiro, aga milleks vahetada asju lihtsalt vahetamise pärast, kui mingit reaalset vahet ei ole.
Vaadates siiani pakutavat kraami, siis miks peaks vaeva nägema UHD sisu pakkumisega? Nõudlust selle järgi hetkel praktiliselt pole. Raha saab kliendi käest kätte ka SD pilti näidates.
Tehakse UHD lisakanalite pakett, siis on jälle kiun lahti miks nii kallis
Ja miks see rohkem arulage on kui praegune SD upscale HD'ks. |
TeliaTVs pole ükski kanal upscale SD->HD
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
19.01.2018 12:48:10
|
|
|
armjan, pole tõesti sisendi infot jälginud, kas sd kanalile vahetades muudab boks väljundi reso?
EDIT
vaatasin järgi, SD kanalid tulevad telekassse 1080@50p, seega digiboks teeb SD->HD upscale.
Vbl armjan mõtles, et tehakse telia serveris, SD->HD upscale ja müüakse seda HD pähe. Ei pidanud seda silmas.
viimati muutis KillFrenzy 19.01.2018 12:56:34, muudetud 1 kord |
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.01.2018 12:52:18
|
|
|
Inspiro, tehnoloogiliselt on kõik kena.
1. räägime eesti turul pakutavast.
2. isegi kui ei räägiks, uhd satilt ei tule siiski midagi sellist mida peaks livetvna vaatama.
3. kuigi mul on oled, uhd, hdr jms teler, ei ole mul küll mingit erilist ootust näha etv jms FHD kanaleid maksimaalse 4K kvaliteediga. piisab täiesti tänasest.
nagu aastaid tagasi kinnitasin, mina lõikaks SD kanalid nimekirjast üldse välja ja paneks kanalitootjad fakti ette, kas mingigi hd või mitte midagi.
ei maksa muretseda adsl ja 4G kasutajate pärast, nemad saavad kas hädist hd’d või sd’d edasi.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
19.01.2018 13:32:29
|
|
|
armjan, pole tõesti sisendi infot jälginud, kas sd kanalile vahetades muudab boks väljundi reso?
EDIT
vaatasin järgi, SD kanalid tulevad telekassse 1080@50p, seega digiboks teeb SD->HD upscale.
Vbl armjan mõtles, et tehakse telia serveris, SD->HD upscale ja müüakse seda HD pähe. Ei pidanud seda silmas. |
Ega siis ainult telepilt ei liigu sul televiisorisse üle hdmi. UI on 1080, kui sa muudad seadetest eraldusvõimet muutub ka UI kvaliteet. See ei ole ju DVB kus edastataks ainult telepilti, kui upscale ei toimuks oleks pisike pilt sul ekraani keskel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
19.01.2018 13:58:14
|
|
|
Enne kõike seda on aga küsimus, kuskohast leida kanalid kes Eestis on nõus oma kanaleid pakkuma HD jne. kvaliteedis.
Nagu te ise näinud olete, on viimaste aastatega neid ikka kenasti juurde tilkunud ja ma võiks ennustada, et sel aastal saab ka oodatud Via kanalite komplekt HDsse, ehk TV3, TV6 ja Viasat Sport Baltic. (spekulatsioon) |
Ennustada pole siin enam midagi. Leedu omad lähevad HD-sse Pyeongchangi olümpiamängudeks ja Eesti ja Läti omad proovivad suveks järgi tilpneda. VSB koha pealt hoitakse seni suu rohkem vett täis.
Ja mõningaid HD-kanaleid Eestis pakutakse, mida Telia pole veel ülesse leidnud.
viimati muutis seeru 22.01.2018 02:11:29, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
19.01.2018 16:19:54
|
|
|
seeru kirjutas: |
Nagu te ise näinud olete, on viimaste aastatega neid ikka kenasti juurde tilkunud ja ma võiks ennustada, et sel aastal saab ka oodatud Via kanalite komplekt HDsse, ehk TV3, TV6 ja Viasat Sport Baltic. (spekulatsioon) |
Ja mõningaid HD-kanaleid Eestis pakutakse, mida Telia pole veel ülesse leidnud. |
Täpselt, minu mäletamist mööda on FOX-i võimalik edastada HD's..
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.01.2018 16:46:37
|
|
|
rocki kirjutas: |
MInu meelest pole küsimus selles, et kas uus digibox tuleb või ei (tuleb igal juhul, vahet pole märtsis või aprillis) vaid kas sisus muutub midagi selliselt, miks peaks meelitama uut võtma. Ma ei pea silmas siin mingeid imefeatuure, vaid kanalite edastuse parendust just, olgu siis full hd peale kasvõi. |
Nagu te ise näinud olete, on viimaste aastatega neid ikka kenasti juurde tilkunud ja ma võiks ennustada, et sel aastal saab ka oodatud Via kanalite komplekt HDsse, ehk TV3, TV6 ja Viasat Sport Baltic. (spekulatsioon)
|
Nende kanalite puhul on üks teine nüanss veel. Kuna Eesti kanalid armastavad palju vanu saateid näidata, siis ei pruugi sellest HD edastusest suurt tolku olla kui algmaterjal ise HD kvaliteediga pole See pole muidugi mingist otsast Telia süü vaid lihtsalt ääremärkus, et mõne kanali puhul ei tasu sellest HD edastusest liigselt vaimustusse sattuda
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
19.01.2018 18:02:22
|
|
|
vysnap007 kirjutas: |
Ja mõningaid HD-kanaleid Eestis pakutakse, mida Telia pole veel ülesse leidnud. |
Täpselt, minu mäletamist mööda on FOX-i võimalik edastada HD's.. |
Lokaalses keeles? Ei oma sellist infot võimalusest.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
19.01.2018 18:49:56
|
|
|
armjan kirjutas: |
vysnap007 kirjutas: |
Täpselt, minu mäletamist mööda on FOX-i võimalik edastada HD's.. |
Lokaalses keeles? Ei oma sellist infot võimalusest. |
salatoimik kirjutas: |
Uurisin FOX-lt et mis sajandil HD kvaliteedis kanal tuleb. Sain huvitava vastuse
tsitaat: |
Tegelikult 21 sajandil ja oleme HD variandis olemas. Palun uurige operaatorilt. |
Seega, kus on? |
Allikas: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8672196#8672196
Peale seda on ka toda teemat siin korduvalt lahatud.
E: Uuendasin linki. KillFrenzy, mobiilis kuidagi selline asi problemaatiline, muidu tean küll, et selline võimalus. Ei hakanud trennis selle peale rohkem aega raiskama.
viimati muutis vysnap007 19.01.2018 19:26:16, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|