Kindlasti on siin foorumis paljusid, kelle teadmised või oskused on selle projekti puhul väärtuslikud
Väärtuslikku ja loogilist infot, aga palun:
Kui osa inimesi ütlevad, et varsti on võimalus sooritada oste bitcoinide abil, siis ma Teile ütlen kohe, et see on võimatu, sest ükski normaalne riik ei lase sellel täituda. Jah, võib-olla need tarkpead vahetavad bitcoine omavahel, kuid mitte enamat. Miks?
Iga riigi raha on mingis vääringus, mis on riigi keskpanga poolt tagatud mingi kattega/varaga – loodusvarad, majandus, välis turg, kuld, teemantid jne….
bitcoin ei ole absoluutselt millegagi tagatud peale mingite abstraktsete numbrite internetis ja absurdsete matemaatiliste tehetega millest kellelgi ei ole aimu ja mille taga on pealekauba veel salastatud omanik. Täiendavate seadmete ostust ma üldse ei räägigi.
bitcoini fanaatikute jutu järgi tuleb välja, et kui võtate riigilt ühe euro ja ostate selle eest bitcoini siis, mõne aja pärast muutub bitcoin mingite mat.tehete toimel kursiks 1bitcoin =100 eurot ja siis võite minna ja osta riigilt midagi 100 euro eest.
Kui ostate riigilt midagi 100 euro eest, mis ei ole tagatud „oletame kullaga“, siis see tähendab, et ostate riigilt tooteid tegelikult võltsitud/liba raha eest ja tähendab riik kaotab 99 euri!!!
Kas tõesti arvate, et on normaalne riik ja normaalne Keskpank seda lubavad? Muidugi mitte!
bitcoin on tüüpiline püramiid skeem, kus lubatakse tüüpilist „helget tulevikku lihtsameelsetele“, et bitcoinitajad omast reaalsest varast loobuksid anonüümsete aferistide kasuks.
bitcoin on tänapäeval lihtsameelsete täiendav „petmise/kottimise“ vahend.
Kindlasti on siin foorumis paljusid, kelle teadmised või oskused on selle projekti puhul väärtuslikud
Kui osa inimesi ütlevad, et varsti on võimalus sooritada oste bitcoinide abil, siis ma Teile ütlen kohe, et see on võimatu, sest ükski normaalne riik ei lase sellel täituda. Jah, võib-olla need tarkpead vahetavad bitcoine omavahel, kuid mitte enamat. Miks?
Iga riigi raha on mingis vääringus, mis on riigi keskpanga poolt tagatud mingi kattega/varaga – loodusvarad, majandus, välis turg, kuld, teemantid jne….
bitcoin ei ole absoluutselt millegagi tagatud peale mingite abstraktsete numbrite internetis ja absurdsete matemaatiliste tehetega millest kellelgi ei ole aimu ja mille taga on pealekauba veel salastatud omanik. Täiendavate seadmete ostust ma üldse ei räägigi.
bitcoini fanaatikute jutu järgi tuleb välja, et kui võtate riigilt ühe euro ja ostate selle eest bitcoini siis, mõne aja pärast muutub bitcoin mingite mat.tehete toimel kursiks 1bitcoin =100 eurot ja siis võite minna ja osta riigilt midagi 100 euro eest.
Kui ostate riigilt midagi 100 euro eest, mis ei ole tagatud „oletame kullaga“, siis see tähendab, et ostate riigilt tooteid tegelikult võltsitud/liba raha eest ja tähendab riik kaotab 99 euri!!!
Kas tõesti arvate, et on normaalne riik ja normaalne Keskpank seda lubavad? Muidugi mitte!
bitcoin on tüüpiline püramiid skeem, kus lubatakse tüüpilist „helget tulevikku lihtsameelsetele“, et bitcoinitajad omast reaalsest varast loobuksid anonüümsete aferistide kasuks.
Kas jäid rongist maha? _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
Võimalik, et midagi täiesti triviaalset, aga miks BTC (mistahes krüptovaluuta) peab olema võrreldav nö "tavalise rahaga"? Üks BTC ~ 14k euri ja siis inimestel pupillid muutuvad euromärkideks nagu multikates.
Või on see võrdlus, et 1BTC = X$ lihtsalt piltlik? Kas ja kui palju vahetatakse BTC to USD? Mis siis saab kui korraga hakkavad dollarit igatsema ja üritavad oma BTC maha müüa? _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
viimati muutis AlvinL 06.01.2018 19:07:47, muudetud 2 korda
Kohutav teade, kuid selle rongi nimi oli bitcoin ja mina seda taga ei igatse.
See oli viis maailmaga adekvaatset suhet hoida. Kui üldse veel, siis kasvõi niimoodi....
A-lvin, võib ka öelda, et 1 BTC = Skoda Octavia, kui see sulle paremini sobib ?
Octavia pole just asi mida taga tasuks nutta . _________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne.
Sa mees oled ilmselgelt liiga vana, et aru saada kuhu maailm liigub
Mina tean kuhu liigub maailm ja annan sama lühikese vastuse: “Maailm liigub elektroonilise koonduslaagri poole“.
Kuid selleks, et sinna meid ajada peab kõigepealt sisse viima virtuaalsed/elektroonsed rahad ja selleks on välja mõeldud bitcoinid. Edasi igale inimesele kiip kolpa või kuhu iganes.
Aga kui Sina tead milline näeb välja bitcoin ja kui tead ka selle ettevõtte omanikke, siis anna teada…
Sa mees oled ilmselgelt liiga vana, et aru saada kuhu maailm liigub
Mina tean kuhu liigub maailm ja annan sama lühikese vastuse: “Maailm liigub elektroonilise koonduslaagri poole“.
Kuid selleks, et sinna meid ajada peab kõigepealt sisse viima virtuaalsed/elektroonsed rahad ja selleks on välja mõeldud bitcoinid. Edasi igale inimesele kiip kolpa või kuhu iganes.
Aga kui Sina tead milline näeb välja bitcoin ja kui tead ka selle ettevõtte omanikke, siis anna teada…
Õllene ja vist seepärast ei saa ütlemata jätta - usuhullud vol 2.0 - samas jah orjastada saab inimesi mitmet moodi - raha orjus, coini orjus, kiibiga jälgitavus - pulli sitt. Need kes oskavad laveerida süsteemide vahel ja endale ehitada oma süsteem on vist ainukesed võitjad - peale orjastajete muidugi.
Kui sa matemaatikat ei jaga, siis pole tarvis seda absurdseks nimetada. Detsentraliseerituse tõttu pole Bitcoinil mingit "omanikku". Nagu näed valuutakurssidest, sõltub BTC väärtus mh fiat rahast ja sestap naftast, kinnisvarast, kullast jne. Ainuüksi ressursikulu annab Bitcoinile mingi väärtuse.
Kui osa inimesi ütlevad, et varsti on võimalus sooritada oste bitcoinide abil, siis ma Teile ütlen kohe, et see on võimatu, sest ükski normaalne riik ei lase sellel täituda.
See pole argument, vaid sisutühi lause. Põhimõtteliselt juba praegu saad osta BTC eest, eelnevalt need eurodeks vahetades. Kuigi minu küsimus siinkohal olekski, et miks peaks selline vahetus üldse võimalik olema.
Teatud püramiidid on üles ehitatud (kuri)tarvitades blockchain tehnoloogiat - see ei tee Bitcoinist püramiidskeemi, mille puhul mingit tootlust ei ole. Raha tuleb sisse ja liigub madalamalt kõrgemale, kus siis püramiidi tipus olijad saavad rikkaks. Ilmselgelt Bitcoini puhul tootlus on olemas. Mitte mingit püramiidi ei ole. Reaalsest varast ei loobuta, vaid tehakse investeering (seadmed, millest räägid). Kui sa hoiad kõiki mune ühes korvis, siis see on sinu probleem.
bitcoin on tänapäeval lihtsameelsete täiendav „petmise/kottimise“ vahend
Milles seisneb pettus/kottimine?
Kas tahad lihtsalt lõugu laksutada või olla tõsiseltvõetav? Ära loobi sõnu õhku, põhjenda oma seisukohta või ole kuss. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Ma olen veits lugenud sel teemal ja minu arusaam on, et sellega on nagu nafta hinnaga ehk kurat seda teab. Võta neid jutte krahhidest ja piiritust taevast kui intriige.
Kusjuures, pole leidnud ühtegi teaduslikku tööd (statistilist analüüsi) kas Bitcoini või mõne muu krüptovaluuta hinna osas mingil ajaperioodil. Nii kuum teema, ülikoolide teadurid saaksid kõvasti projektirahasid _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Kas praegu tasub veel BC (vm el. raha) osta või on rong juba läinud? Ühed ütlevad et kohe on krahh, teised jälle et taevas on piiriks.
Suht võimatu öelda jah millal ja kas üldse tuleb krahh ning mis üldse oleks selle põhjuseks + rida muid küsimusi. Ohte on küll mitmeid, aga samas kui arvestada seda, et täna teatas juba kolmas vahetuspunkt, et lõpetab uute kasutajate vastuvõtmise, kuna ei süsteemid ei suuda selle massiga toime tulla, siis huvi ja nõudlus krüpto vastu aina kasvab ja kasvab, mille najalt võiks öelda, et rong pole kindlasti läinud... _________________ kryptoraha.info - Eesti krüptoraha portaal
Hirmutate siin uustulijat asjata.
Ostmiseks on kogu aeg hea aeg, sest kui bitcoinist saab maailma valuuta, siis on ainult taevas limiidiks.
Ahneks pole mõtet minna, aga iga inimene võiks mõistliku summa (nii mõnikümmend tuhat) sisse laduda ja pensionipõlveks hoida. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
kui coini ei suudeta enam arvitada siis loogileselt tõuseb hind siia hulka võib lisada veel, et arvutades teisi coine on võimalik konvertida bitcoiniks seega on olukord kus bitcoini tekib veel rohkem. Ise enam konvertimisega ei tegele nagu nicehash seda tegi.
Winmineriga on palju suurem tulu jääb ära vahendus tasud 20 taalapealt kaotad 1+1 taala ainult paypali. Samuti ei pea jukerdamea maha müümisega millega veel võimalik lutti saada. Miinuseks paypali puhul winminerst kogu jant võtab 2 päeva. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Margus, ncehash ei konverdi muid münte bitcoiniks ja ühtegi münti juurde ei tooda. Nicehash on sisuliselt hashpoweri turg. Ostjad maksavad müüjatele (kaevuritele) bitcoinis selle eest et nood kaevaks ostja poolt soovitud poolis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.