praegune kellaaeg 21.06.2025 19:15:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
h3rr
HV kasutaja
|
05.01.2018 13:17:54
|
|
|
Ja kuidas siis siin ülejäänud tekst on kaine mõistus? Nii kui keegi kirjutab, et ta arvab, et krüpto on mull ja kukub kokku, siis on kohe inimesed platsis, kes võtavad seda mingil põhjusel tohutu solvanguna ja neil on eemärk seatud, et sellele inimesele tuleb selgeks teha, et ta eksib.
Mis Ericku tekstis nii sapilist oli? Ta tõi välja väga õige poindi, et kus siis need inimesed kõik on, kes tohutult raha on teeninud. Ma olen täiesti kindel, et enamus ei ole reaalselt mingit raha teeninud, sest seda hoitakse kogu aeg coin-des ja ollakse lootuses, et tõuseb veel.
Mul isiklikult on ka krüptoraha. Välja võtnud olen ma selle summa, mis ma sinna 6-7 kuud tagasi sisse panin, rohkem ei ole. Ma ise ütleks, et ma olen nullis omadega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
05.01.2018 13:32:21
|
|
|
ju siis panid valedesse müntidesse kui ainult nullis poole aastaga.
ning siin on osad, kes laenud ära maksnud tänu krüptole jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
05.01.2018 13:35:56
|
|
|
denis28 kirjutas: |
ju siis panid valedesse müntidesse kui ainult nullis poole aastaga.
ning siin on osad, kes laenud ära maksnud tänu krüptole jne. |
Nagu ma ütlesin, siis kui vaadata, kui palju ma reaalselt välja olen võtnud, siis jah, ma ütlen, et olen nullis.
Kindlasti on neid inimesi ka siin foorumis, kes on palju raha teeninud ja selle ka välja võtnud. Samas ma arvan, et enamustel istub kogu see "kasum" müntides ja välja pole midagi võetud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
05.01.2018 13:41:42
|
|
|
h3rr kirjutas: |
Mis Ericku tekstis nii sapilist oli? |
See suurema lolli teooria töötab kahtepidi. Kui hind kukub maha siis see kes on loll sõltub edasisest liikumisest. Kui hind peaks tagasi üles minema ja kõrgemaks kui varem (mis on senine muster) siis jääb lolliks see kes on nüüd hea hinna juures tühjade kätega ja võidus on bagholder kes ei pannud tähelegi et vahepeal mingi paanika oli.
Mitte et ma krüptot mingiks mõistlikuks investeeringuks peaks. Kui kaevamisel mingi pluss jääb siis osa sellest võib ju kasiinosse jätta aga raha eest münti osta, no way.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
05.01.2018 14:45:19
|
|
|
h3rr, tohib küsida kas 6-7 kuud tagasi tehtud investeeringu eel süvenesid konkreetsete müntide tagamaadesse ja tehnoloogiasse? Sellise aja peale ainult nulli jääda praeguse - ja eriti veel viimase poole aasta krüptoturgude liikumise valguses... See tundub suisa keeruline.
Lisan, et ise olen rohkem kaevur kui spekulant. Osa kaevandatud tulust jätan lihtsalt seisma, teise osa võtan igakuiselt välja. Miinusesse/nulli ei jääks kuidagi ka siis kui homme krüpto ära kaoks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
05.01.2018 14:45:34
|
|
|
raitl, Dagcoin, OneCoin, OctaCoin, neid leidub veelgi...
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
05.01.2018 14:46:43
|
|
|
mikk55, sellest ka mu küsimus, kas tagamaadesse/sihtidesse/tehnoloogiasse süveneti
|
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
05.01.2018 14:47:30
|
|
|
Ta on "nullis" sellepärast, et ta pole peale algse investeeringu rohkem välja võtnud. Kui palju tal välja võtmata on seda ta siin ei ütle ju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
05.01.2018 14:57:15
|
|
|
Binance twitter: "sorry guys, servicing existing members is higher priority at this point. Full team working around the clock. Both tech and support. Just too much demand. Added 250,000 new users in the last 24 hours. Just crazy!"
_________________ ..||.. |
|
tagasi üles |
|
 |
birdog
HV vaatleja

|
05.01.2018 14:58:07
|
|
|
netcat kirjutas: |
Ta on "nullis" sellepärast, et ta pole peale algse investeeringu rohkem välja võtnud. Kui palju tal välja võtmata on seda ta siin ei ütle ju. |
Ta ie saa ikka pihta sest süveneb ainult tagamaadesse/sihtidesse/tehnoloogiasse
|
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
05.01.2018 15:09:43
|
|
|
raitl kirjutas: |
h3rr, tohib küsida kas 6-7 kuud tagasi tehtud investeeringu eel süvenesid konkreetsete müntide tagamaadesse ja tehnoloogiasse? Sellise aja peale ainult nulli jääda praeguse - ja eriti veel viimase poole aasta krüptoturgude liikumise valguses... See tundub suisa keeruline.
Lisan, et ise olen rohkem kaevur kui spekulant. Osa kaevandatud tulust jätan lihtsalt seisma, teise osa võtan igakuiselt välja. Miinusesse/nulli ei jääks kuidagi ka siis kui homme krüpto ära kaoks. |
Ma oman expanse-i ja olen selle tegemisi jälginud praeguseks kuskil poolteist aastat. Kui praegu kõik maha müüks, siis saaks kuskil 5000 euri sealt, aga hetkel see ei ole mul plaanis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
05.01.2018 15:19:23
|
|
|
flake kirjutas: |
Binance twitter: "sorry guys, servicing existing members is higher priority at this point. Full team working around the clock. Both tech and support. Just too much demand. Added 250,000 new users in the last 24 hours. Just crazy!" |
Binance on korralikult koomas jah
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
05.01.2018 15:38:40
|
|
|
h3rr, sel juhul jääb natuke segaseks negatiivne suhtumine krüptorahadesse üleüldiselt. Kas enda investeeringud said tehtud puhtalt sellelt pinnalt, et kuna näha oli et greed ajab hinna üles, siis sealt pealt teenida? Või oli ikkagi mingil määral ka usku konkreetse krüptoraha kui tehnoloogia tulevikku?
|
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
05.01.2018 15:53:49
|
|
|
raitl kirjutas: |
h3rr, sel juhul jääb natuke segaseks negatiivne suhtumine krüptorahadesse üleüldiselt. Kas enda investeeringud said tehtud puhtalt sellelt pinnalt, et kuna näha oli et greed ajab hinna üles, siis sealt pealt teenida? Või oli ikkagi mingil määral ka usku konkreetse krüptoraha kui tehnoloogia tulevikku? |
Nagu ma eelnevalt kirjutasin, siis ma arvan, et max 1-2 aastat tõusevad veel hinnad ja siis tuleb kukkumine. Üldiselt on minu arvamus, et see tehnoloogia ei suuda hetkel midagi olemasolevat asendada, seetõttu ka arvan, et see kukub kokku.
Mis muidugi suurendab minu negatiivsust krüptosse on asja põhimõtteliselt ususektiks muutumine, kus kõik väljaspool olevad või pessimistlikud inimesed on osaliste arvates idioodid, kes ei näe tulevikku. Sellist suhtumist on siin foorumis juba tunda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-huviline-
HV kasutaja
|
05.01.2018 15:58:22
|
|
|
Põhimõtteliselt kuidas see crypto siis midagi asendada ei suuda. Üks näide elust enesest (mitte minu elust) kus varastati väljamaal maksmisel kaardi andmed ja üritati mõne aja pärast nende varastatud andmetega raha välja pumbata. Õnneks pank sai mingil määral jaole ning suurem kahju jäi olemata.
Kui inimene oleks maksmisel kasutanud crypto tehnoloogiat, siis mida talt oleks sellises situatsioonis varastada ilma füüsilist jõudu kasutamata. Füüsilist jõudu kasutades saaks telefoni kätte, aga kui on lukus või krüpteeritud, siis sealt raske miskit vajalikku kätte saada.
_________________ SC: -huviline-
Steam: Huviline |
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
05.01.2018 15:59:45
|
|
|
-huviline- kirjutas: |
Põhimõtteliselt kuidas see crypto siis midagi asendada ei suuda. Üks näide elust enesest (mitte minu elust) kus varastati väljamaal maksmisel kaardi andmed ja üritati mõne aja pärast nende varastatud andmetega raha välja pumbata. Õnneks pank sai mingil määral jaole ning suurem kahju jäi olemata.
Kui inimene oleks maksmisel kasutanud crypto tehnoloogiat, siis mida talt oleks sellises situatsioonis varastada ilma füüsilist jõudu kasutamata. Füüsilist jõudu kasutades saaks telefoni kätte, aga kui on lukus või krüpteeritud, siis sealt raske miskit vajalikku kätte saada. |
Ja kui see sama inimene oleks ära kaotanud paberilipaka, kuhu tal Wallet-i võti on kirjutatud, siis kuhu ta pöörduda saaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-huviline-
HV kasutaja
|
05.01.2018 16:04:29
|
|
|
Kõike võib juhtuda - ei väidagi, et crypto oleks mingi kuldne võtmeke, mis sobib kõigi uste jaoks. Tõin lihtsalt näite, kus oleks aidanud.
Eks arvamusi ole nagunii seinast seina - mina võtan seda cryptot kui sularaha 2.0 või midagi selle laadset.
_________________ SC: -huviline-
Steam: Huviline |
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
05.01.2018 16:11:05
|
|
|
Kõike võib juhtuda - ei väidagi, et crypto oleks mingi kuldne võtmeke, mis sobib kõigi uste jaoks. Tõin lihtsalt näite, kus oleks aidanud.
Eks arvamusi ole nagunii seinast seina - mina võtan seda cryptot kui sularaha 2.0 või midagi selle laadset. |
Tõepoolest kõike võib juhtuda. Krüptos kaotad oma võtme ära ja kogu pidu, läbi. Kui palju asju peaks praeguses pangandussüsteemis aiataha keerama, et sa ennast sellises olukorras leiaksid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
05.01.2018 16:19:37
|
|
|
Eks arvamusi ole nagunii seinast seina - mina võtan seda cryptot kui sularaha 2.0 või midagi selle laadset. |
Tõepoolest kõike võib juhtuda. Krüptos kaotad oma võtme ära ja kogu pidu, läbi. Kui palju asju peaks praeguses pangandussüsteemis aiataha keerama, et sa ennast sellises olukorras leiaksid? |
Sa räägi nende inimestega, kes on erinevates fondiprojektides tohutu suuri summasid kaotanud ja pank ütleb ainult aitäh, näkemiin. Või kelle rahad mõnes pankrotti läinud pangas olid. Mitte et ma siin õudsalt vaielda tahaks, et pangad on saatanast ja vajavad asendamist, see laul pole mulle kunagi imponeerinud, lihtsalt et juhtuda võib igasuguseid asju igal pool. Pangas on ka tagatis ainult, mistaoli, 100K või? Ülejäänust võid jääda ilma kui pangaga midagi juhtub. Erinevaid riske võttes tulebki nendega arvestada. Näiteks sularaha võid ka ära kaotada ja kogu pidu. Säästud koos vana madratsiga katlamaja korstnasse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dreamlover
HV Guru

|
05.01.2018 16:32:15
|
|
|
Ehk siis mida sa ka ei teeks, kuidas sa ei prooviks rikkaks saada, igal juhul jääd kõigest ilma
Juba ei aksepteerita ka visa kaarte, Wave Crest. Sh. TenX, XAPO, Bitwala (mitte et ma seda kasutaks, või teaks mis see on, aga lugesin sellest)
_________________ Arvutite, komponentide ja videokaartide müük ja hooldus
Ryzen AM4/5 5,7, 9, Intel i5-13400f, i7-13700K |
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
05.01.2018 16:34:51
|
|
|
netcat kirjutas: |
Tõepoolest kõike võib juhtuda. Krüptos kaotad oma võtme ära ja kogu pidu, läbi. Kui palju asju peaks praeguses pangandussüsteemis aiataha keerama, et sa ennast sellises olukorras leiaksid? |
Sa räägi nende inimestega, kes on erinevates fondiprojektides tohutu suuri summasid kaotanud ja pank ütleb ainult aitäh, näkemiin. Või kelle rahad mõnes pankrotti läinud pangas olid. Mitte et ma siin õudsalt vaielda tahaks, et pangad on saatanast ja vajavad asendamist, see laul pole mulle kunagi imponeerinud, lihtsalt et juhtuda võib igasuguseid asju igal pool. Pangas on ka tagatis ainult, mistaoli, 100K või? Ülejäänust võid jääda ilma kui pangaga midagi juhtub. Erinevaid riske võttes tulebki nendega arvestada. Näiteks sularaha võid ka ära kaotada ja kogu pidu. Säästud koos vana madratsiga katlamaja korstnasse. |
Kas need fondiprojektid olid uued pangandussüsteemid? Ma võrdlen hetkel olevat pangandussüsteemi ja siin praegu välja pakutud uusi alternatiive.
Minu jaoks on oma Wallet-i võtme ära kaotamine võrdne pangakaardi PIN-i ära unustamisega. Ühel juhul oled kõigest ilma ja taastada pole võimalik, teisel juhul kõnnid panka ja nädala pärast on uus kaart olemas (vahepealseks ajaks saad asenduskaardi ka veel)
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
05.01.2018 16:48:33
|
|
|
h3rr ja erick, teil on täiesti asjalikud nö normaalse inimese vaated teemale. Sellise ettevaatliku investori omad.
Lihtsalt te olete natukene valesse teemasse sattunud - siin on valdav osa YOLO ja kullasaju tegelased koos ja vaevalt, et keegi neist teile oma kontoväljavõtet tutvustama hakkab. Või täpselt isegi aru saab, mis kryptomaailmas toimumas on.
Visualiseerimiseks - tõenäoliselt olete nagu kaks valget misjonäri, kes on sattunud inimsööjate saarele ning proovite kohalikke tegelasi ümber veenda, et igasugune liha ( eriti inimliha ) on tervisele kahjulik ning hakaku kõik veganiteks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
05.01.2018 16:51:58
|
|
|
Ma ise näen ennast valge misjonärina inimsööjate saarel, kes üritab aru saada, miks kohalikud nii fanaatiliselt inimliha söövad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
IffikaS
Kreisi kasutaja

|
05.01.2018 17:41:00
|
|
|
yerba kirjutas: |
h3rr ja erick, teil on täiesti asjalikud nö normaalse inimese vaated teemale. Sellise ettevaatliku investori omad.
Lihtsalt te olete natukene valesse teemasse sattunud - siin on valdav osa YOLO ja kullasaju tegelased koos ja vaevalt, et keegi neist teile oma kontoväljavõtet tutvustama hakkab. Või täpselt isegi aru saab, mis kryptomaailmas toimumas on.
Visualiseerimiseks - tõenäoliselt olete nagu kaks valget misjonäri, kes on sattunud inimsööjate saarele ning proovite kohalikke tegelasi ümber veenda, et igasugune liha ( eriti inimliha ) on tervisele kahjulik ning hakaku kõik veganiteks.  |
Suht täpne kirjeldus olukorrale. Taaskord tahaks like panna.
Ma ise näen ennast valge misjonärina inimsööjate saarel, kes üritab aru saada, miks kohalikud nii fanaatiliselt inimliha söövad.  |
Sest raha maitse pidi hea olema.
Spekulatsiooni juurde tagasi minnes. Siis mulle imponeerib nende idee https://blocktix.io/ eks Q2 olenäha kas see ka midagi reaalselt väärt on.
Randy Jackson'i kampavõtmine töötas hea PRni ning võiks tekitada ka tulevikus kena sotsiaalmeedia huvi, et siis lihtsat raha investeerima tuua.
|
|
tagasi üles |
|
 |
smoolae
HV kasutaja
|
05.01.2018 18:07:56
|
|
|
Pessimism ja ettevaatlikus igati mõistetavad.
Kui räägin kuskil seltskonnast krüptost ja, et sellega tegelen, siis vaadadakse mind nagu kedagi, kes jutu ajal kuulatavate pangakontosid tühjendab .
Aga kes teab, ehk kogu see nö "mull" muutub ajaga jätkusuutlikuks...Elame, näeme.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|