Sellised mängud järjest solos.. üldse ei taha ära tulla.
Spoiler
Mingi 2-3 killi vaid, siin alla 15 killi ei respekteerita.
Nojah, aga nt seal mängus, kus ma jooksin ainult 0.8 km.. literally campisin terve mängu kuskil kasti taga ja passisin telos. Kui kuulsin kedagi mööda jooksmas, siis tõusin püsti ja just pew-pew-pew.
Ma ei kasuta üldse mappi. Best loot locations on ise avastatud mapil ringi seigeldes ja põhimõtteliselt igas mapi servas on 1 kindel koht kuhu alati maandun ja ei pea kahetsema. Teised üritavad alati kuskil kus on tohujaa maju ning leiad vaid hunniku käsikaid _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ma ei kasuta üldse mappi. Best loot locations on ise avastatud mapil ringi seigeldes ja põhimõtteliselt igas mapi servas on 1 kindel koht kuhu alati maandun ja ei pea kahetsema. Teised üritavad alati kuskil kus on tohujaa maju ning leiad vaid hunniku käsikaid
Nu see loot locations on loomulikult kasutu aga kui mere ääres järsku paati vaja või maal tundmatus kohas lähim auto spawn vaja leida, siis tuleb abiks.
Nojh. uuel kaardil väga mere ääres paati vaja pole Vanal teab peast neid spawne.
Autodega uuel mapil on juba pooled spawnid peas, teistes kohtades jooksen lihtsalt mööda teeäärt, mõni ikka vedeleb. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Siis mitte kui georgopoli maandud ja ring kuskile lipovkasse lõppeb. Päris hea mitu mängu end top20'sse jooksnud nii, paremal juhul on roz'i või korterite juures auto.
georgopolis üldiselt 90% juhtudest autota ei jää :-/ Sitemal juhul tuleb paati kasutada. Langedes spotid ümbruskonna ära kus autod vedelevad. 2-3 autot üldjuhul ikka ümbruses vedeleb. Põhja pool olevaid tavaliselt keegi ära ka ei näppa. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Räägin mida? 1000+ tundi on õpetanud selgeks kust autod kätte saab vajadusel
Joosta on muidugi ohutum, vaenlane ei kuule teid poole km pealt _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ei pea 1000h kulutama selle alla. Ma oma 520h ka ilusti selgeks saanud.
Kui lennuk westist üle georgopoli lendab siis veerand serverit maandub linna, pool konteineritesse, 2 tüüpi panevad kohe autodega mili poole ajama ja jooksu sim algab...
CH Kim: The retention of players in fog and rainy was too low and we had to take them out. There are relatively many players who leave the session if they think it’s inconvenient to play, as there’s no penalty for leaving as of now. Of course, we won’t discard them permanently, and we’ll release them once again after a number of studies and tweaks. We also plan to add a snow map in the future.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.