Varasemalt cheatereid ei näinudki. Võib-olla paar olukorda oli mitme kuu peale.
Peale jõule on aga out of nowhere olnud pea iga teine-kolmas mäng mingi cheater... just siis kui hiinlasi on hakanud EU servudesse tulema ning kuna cheaterite osakaal on nende hulgas kõige suurem siis sellest ehk ka see cheaterite hulga suurenemine EU servudes.
TPP ja solo on põhimile pesa kus häkkerid pesitsevad. Duos ka mõningad esinevad, squadis pole kohanud.
Vihmausss kirjutas:
Ma voin ja oskan nii oelda teatud HV inimeste kohta sest ma nendega mangind ja kui nad seda teksti loevad ja tunnevad nad ennast ara, kui solvud siis mul reaalselt pohh. Milleks vaja läbi lillede kui saab ka otse?! Läbi lillede void naisega rääkida
Kena, ega meie ka just mängustiilist vaimustuses pole kus kille taga aetakse ja rank for life põhimõte on. Aga edu, milleks läbi lillede. Ilmselgelt annab tunda et pole meiega hea mitu kuud mänginud.
Ning kuna sa EI VIITSI replaysi ega killcammigi vaadata siis EI SAAGI sul aimu olla kas on kooder või mitte. Kuna võin julgelt väita, et aimbotterid on siin ikka väga väike osa kooderitest. Hea 80% julgelt lihtsalt kasutab easy cheati kus näeb looti ja vastaseid ning põhiline vahelejäämisviis ongi replaysi vaadates kus on näha kuidas vend lihtsalt vahib läbi seinte vastaseid või siis mapil sihik käib ühelt vennalt teisele ise neid nägemata. Annab see neile eelise kas vastas vältida või siis prefire teha õigel hetkel.
Oma aimbottide ja 1 kuul pähe HS jutuga võib suht seenele sõita. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Iga päev näen selliseid, lihtsalt ei viitsi neist vidiosi teha. Aga ma olen noob ka
Mingil pärdikul sai oma noobi statsidest vist villand ja näha, et täna alustanud karjäärimardikas. Nüüd jälgige videos, palju alles mängijaid ja tema kill skoori. Ei, ei ragehacki, aga vajalikul hetkel enda jaoks teeb puhta töö.
Spoiler
kui see AHV pole cheater siis ... statsid on nagu noobil ikka
Link
Iga päev näen selliseid, lihtsalt ei viitsi neist vidiosi teha. Aga ma olen noob ka
Mingil pärdikul sai oma noobi statsidest vist villand ja näha, et täna alustanud karjäärimardikas. Nüüd jälgige videos, palju alles mängijaid ja tema kill skoori. Ei, ei ragehacki, aga vajalikul hetkel enda jaoks teeb puhta töö.
Spoiler
Link
No need pubg prod ütlevad, et see on puhas skill ja super hea recoil control
Tegelikult on suht tore kui oled saanud endale natuke vasrustust ja mängus hakkab juba minema ning mäng siis suvatseb lihtsalt kokku joosta. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Enamus kordi jõuab samasse mängu tagasi, aga vahest on sessioon kadunud ja ta sulle seda enam ei paku. Siis hakkad jaa nullist Oleneb täiesti, võid uuesti sisse saades ka rõngast väga kaugele olla juba jooksnud
Spoiler
Link
Saime mingi aeg samas stiilis SKS-iga hukka, selline tunne, et oleks nagu olnud automaattule režiim ja kukkusime kõik mingi paari sekundi jooksul. Report läks, videot ei salvestanud, küllap me polnud ainsad kes suht mängu lõpus pisikeses sõõrikus hukka said nii. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Saime mingi aeg samas stiilis SKS-iga hukka, selline tunne, et oleks nagu olnud automaattule režiim ja kukkusime kõik mingi paari sekundi jooksul. Report läks, videot ei salvestanud, küllap me polnud ainsad kes suht mängu lõpus pisikeses sõõrikus hukka said nii.
Vihmauss arvab et sa näed luulusi, aga tegelikult on sul õigus:
See hackeri teema on vuhinal kasvand peale 1.0 valjatulekut kuna nad vahetasid game engine't enne 1.0 seda hullust ei olnud. Redditis ka neid videosi juba paris palju ja enamused kasutavadki norecoil ja wallhacki . _________________
what? Lihtsalt lambist vahetasid mängumootori ära release ajal? Ilma suurema testimise ja pikema (aasta+) arenduseta? _________________ There is no place like 127.0.0.1
what? Lihtsalt lambist vahetasid mängumootori ära release ajal? Ilma suurema testimise ja pikema (aasta+) arenduseta?
Jah h3h3 juures mingi game dev v mingi tont raakis ja selle tulemusena tuligi suurem rubberbanding ja hitreg sisse kuna uue engine'niga pidi hakkame netcode plaasterdama erinevate koodidega. Kas nuud lambist vahetasid aga arvan, et nad launchist saadik tegelikult seda 1.0 arendand . _________________
ei usu mina et game endinge ära vehatati, see tähendaks ka seda, et mängupilt näeks olenevalt enginest ikka totaalselt erinev välja. Pigem võidi vaid engine versiooni uuendada. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Launch ongi 1.0 - kuidas nad sellest saadik midagi arendada said? Võibolla uuendasid miski mootorit/frameworki? Mootori vahetus ei kõla kuigi usutavalt. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Kiire google ütleb, et mäng oli juba closed betas unreal engine 4 peal ja on ka peale 1.0-i unreal engine 4 peal. Ainuke asi mis muutuda on saanud ongi unreal engine 4.xx versioon mida võidakse updateda ning kinnised engine arendused mida väljapoole ei jagata. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Saime mingi aeg samas stiilis SKS-iga hukka, selline tunne, et oleks nagu olnud automaattule režiim ja kukkusime kõik mingi paari sekundi jooksul.
Vbl macro nii pandud, et saab täristada sedasi sellega.
Defon50 kirjutas:
Mis arvuti konfiguratsiooniga keegi jooksutab mängu ja millised graafika sätted?
Kui tahad tulemust teha siis tuleb heebleid heaga maha keerata.
Olen praktiliselt kõik kinni keeranud ja windoosa ka ära gastreerinud.
Tüübil on punn nii põhjas kui kannatab aga ega ta vist väga hästi seda välja ei kannata.
Vaenlasega kohtudes ei tohiks tekkida lägi. Seda on jälle lobis hea vaadata.
i72600k@4,7/16gb/970amp!4gb/ssd Seaded fullhd's, pmst kõik very low.Texturid low ja vaatekaugus med.
Graafikat saan tublisti juurde keerata aga siis võib kiires situatsioonis pisikese lägi sisse tõmmata ja see maksab tõenäoliselt elu.
Võid ju proovida sättida midagi ja googeldada Pubg Performance Tips või siis ULTIMATE WINDOWS 10 GAMING & TWEAK GUIDE suundades.... Kokkuvõttes on see sinu enda veedetud aeg.
viimati muutis busta 05.01.2018 02:24:16, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.