Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
30.12.2017 16:40:18
|
|
|
vaata fortnite graafikat kh
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keztutis
HV kasutaja
|
30.12.2017 16:50:46
|
|
|
Mõtlesin seda, et fortnites mul vahest võtab lagi sisse ikka, aga pubg pole veel kohanud seda
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
assu2
Kreisi kasutaja

|
30.12.2017 18:26:54
|
|
|
Vaadake Sala Gamingu uut videot
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.12.2017 18:30:10
|
|
|
Ei tea millist? Kõik on vanad
Aga krdi updatega mängu peese keeranud. 70-80% ajast vana kaart
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
30.12.2017 22:37:38
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Aga krdi updatega mängu peese keeranud. 70-80% ajast vana kaart  |
Mul oli küll eile enamuse ajast uus kaart.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
31.12.2017 23:52:50
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Aga krdi updatega mängu peese keeranud. 70-80% ajast vana kaart  |
Mul oli küll eile enamuse ajast uus kaart. |
no ma ei tea. Lugesin üle. Viimasest 20-st mängust täpselt 3 on uuel mapil vaid.
EDIT: miskit targemat teha polnud siis nokitsesin kokku
Spoiler 
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
01.01.2018 15:36:14
|
|
|
Kas mõned relvad tulevad lahti peale pikemat mängimist ja levelies üles ronimist? Vastastel on relvi mida ma pole veel leida suutnud.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
01.01.2018 15:42:07
|
|
|
saare pealt votad awm ja lmg ja siis saad mangida sellega peale valja huppamist .
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.01.2018 15:42:21
|
|
|
ju ta airdropist sai. Mingeid leveleid ja muud taolist siin pole.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.01.2018 21:56:51
|
|
|
Vapsee kähku sai mingi häkker bänni kes meid duos läbi seinte speccis ja üritas maha lasta
Mingi 18 ajal reportisime ja vaatsime statse, 19:30 ajal olid juba statsid nullitud ja lännu
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
02.01.2018 12:58:17
|
|
|
Ei saa aru, mis mõnu selline mängimine pakkuma peaks?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.01.2018 13:08:29
|
|
|
Trip mängusiseselt sai reporti? Lisaks foorumis nad eriti enne ei taha tegelda kui mängu videotõestus pole.
Ise viimase nädala jooksul 4tk koos videoga reportinud ja kõik 4 on kadunud, statsid nullitud jne
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
02.01.2018 18:14:55
|
|
|
Lewis kirjutas: |
Ei saa aru, mis mõnu selline mängimine pakkuma peaks?  |
et sinu mängumõnu rikkuda...
see on haige palju cheatereid on... ma ühes cheateri discord grupis ka sees kes müüb haxe ja keegi pole endiselt bänni saand:( reportisin neid kõiki aga jah fuck this ....
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
02.01.2018 23:22:42
|
|
|
No kui nad ei suuda cheateritega tegeleda või mingeid anti programme välja mõelda siis see mäng kaotab varsti oma võlu. Minu isu on tänaseks läinud
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
03.01.2018 01:23:33
|
|
|
Kevvare kirjutas: |
No kui nad ei suuda cheateritega tegeleda või mingeid anti programme välja mõelda siis see mäng kaotab varsti oma võlu. Minu isu on tänaseks läinud  |
Ma eio ütleks et probleem on nii suur nagu siin kirjeldate. Olen sadu matche teinud ja cheaterit näinud vist 2 korda. Viimane kuu aega pole kindlasti ühtegi kohanud.
28 detsembri seisuga oli bannitud 1,5 miljonit kontot vms. Ütleks, et asjaga tegeletakse ikkagi ja mäng küllaltki nauditav.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
03.01.2018 02:17:20
|
|
|
duxdery kirjutas: |
No kui nad ei suuda cheateritega tegeleda või mingeid anti programme välja mõelda siis see mäng kaotab varsti oma võlu. Minu isu on tänaseks läinud  |
Ma eio ütleks et probleem on nii suur nagu siin kirjeldate. Olen sadu matche teinud ja cheaterit näinud vist 2 korda. Viimane kuu aega pole kindlasti ühtegi kohanud.
28 detsembri seisuga oli bannitud 1,5 miljonit kontot vms. Ütleks, et asjaga tegeletakse ikkagi ja mäng küllaltki nauditav. |
Sina oled "mainstream lammas" ka, kes ei oska näha selliseid asju, sry ja ära võta seda solvanguna.
Kui sa vaid teaksid, kuidas täna, hackerid peamiselt pelavad. Vastus on Salatoimiku videos !
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
03.01.2018 02:24:25
|
|
|
OPollo kirjutas: |
28 detsembri seisuga oli bannitud 1,5 miljonit kontot vms. Ütleks, et asjaga tegeletakse ikkagi ja mäng küllaltki nauditav. |
Sina oled "mainstream lammas" ka, kes ei oska näha selliseid asju, sry ja ära võta seda solvanguna.
Kui sa vaid teaksid, kuidas täna, hackerid peamiselt pelavad. Vastus on Salatoimiku videos !  |
Jah see video on vaadatud ning kui selline tüüp mind tapaks, siis on see ju 100% arusaadav, eriti nüüd kui sul on deathcam võimalus.
Ja miks ma ei tea kuidas nad mängivad. Usu mind, ka minul on youtube vaatamise võimalus! Tõsiselt ka!
Ja solvanguna võtan antud kommentaari ikka, mitte Sinu mainitud väljendi pärast vaid sellepärast, et annab ikka kedagi lambaks kutsuda ilma tema mängustiili ega taset teadmata.
Ei mäleta, et oleksin Sinuga koos mänginud? Pean ennast küllaltki heaks PUBG mängijaks, seega solvanguna seda võtan.
Sinu puhul näen ma, et tegemist on "Delfi kommenteerijaga". Ja see väide põhineb nüüd küll Su enda poolt esitatud väidetel, mitte mingil lambi eeldusel!
Aga sry ja ära võta solvanguna
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
03.01.2018 02:56:03
|
|
|
ba bla bla
Aga sry ja ära võta solvanguna  |
2 kuu jooksul 2 hackeriinost näinud ? sa oled pime või oled 4 roundi peland selle aja jooksul
Analüüsi nüüd iga oma mängu (see võimalus nüüd anti replay najal) ja sulle kasvavad silmad peppu, iga 5-s mäng miinimum leiad piix, kes pelab ebaausalt.
Lihtsalt VAATA iga mängijat eraldi. Kel silmad see näeb, kel pole, laulab lihtsalt pääsulinnu laulukest
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
A-Circus.
Kreisi kasutaja

|
03.01.2018 04:13:37
|
|
|
Vaatasin selle tüübi teisi videosi ka natuke (kus ta seisa mäe otsas ja ei headshot'i kõiki 500m kauguselt) ning ütleks et nende ohvrite nahas olles ma 100% kindlalt küll alati väita ei julgeks et tegu häkkeriga.
Omast kogemusest julgen väita, et selliseid tüüpe ikkagi vist päris palju. Tihtipeale saab juba algusepoole killfeed'i vaadates aimu, et kas on üldse lootust lõpuni jõuda.
Ja samas mõelda, et kui palju võib olla alalhoidlikumaid kasutajaid, kes näiteks ainult loot'i ja vaenlastenägemise funktsiooni kasutavad.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
03.01.2018 13:43:38
|
|
|
Eitea, ma ka ei nae neid cheatereid nii palju kui teie siin vingute neist. Kas viga selles,et ma tapan nad ise hoopis ara v ma loll ja ei saa aru. Killcammi ei vaata sest see bugine af, kui specid oma mehi kui ise surnud oled siis saad juba canceri. Wallhacki ja aimbotteri muidugi detectid lihtsalt ara, kui mingi vend sind l2bi seinte jalgib v mingi kutt laseb sulle flickshotti 180kraadi 2tap headi .
Sinu mainitud väljendi pärast vaid sellepärast, et annab ikka kedagi lambaks kutsuda ilma tema mängustiili ega taset teadmata. |
Voin samamoodi vastata, kui inimest ja playstyle&skilli eitea siis ei ole motet peale minna. Mina olen nii aru saanud kes tavaliselt neid videosi teevad ja uritavad Sherlock Holmes'i mangida, ongi need passive vennad kes pole enamus ajast actionis ja siis kui jarsku saavad 1tap headi siis esimene v2ljatulev sona on "Kuidas, raudselt hacker, report!" .
Ma voin ja oskan nii oelda teatud HV inimeste kohta sest ma nendega mangind ja kui nad seda teksti loevad ja tunnevad nad ennast ara, kui solvud siis mul reaalselt pohh. Milleks vaja läbi lillede kui saab ka otse?! Läbi lillede void naisega rääkida
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
03.01.2018 15:18:08
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
Eitea, ma ka ei nae neid cheatereid nii palju kui teie siin vingute neist. Kas viga selles,et ma tapan nad ise hoopis ara v ma loll ja ei saa aru. |
Pigem see viimane siis.
Kui tänaseks on müüdud 26.7 milli mängukoopiat ja AINULT battle eye on juba 1.5 milli banninud. Süütuid inimesi bannivad raisad eksole ?
Elik siis aritmeetiliselt on kätte saadud ca 5 hackerit 100st mängijast keskimiselt ja seda vaid tänaseks.
Oma naiivsust ei maksa nii valjuhäälselt presenteerida
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
03.01.2018 16:08:09
|
|
|
OPollo kirjutas: |
Vihmausss kirjutas: |
Eitea, ma ka ei nae neid cheatereid nii palju kui teie siin vingute neist. Kas viga selles,et ma tapan nad ise hoopis ara v ma loll ja ei saa aru. |
Pigem see viimane siis.
Kui tänaseks on müüdud 26.7 milli mängukoopiat ja AINULT battle eye on juba 1.5 milli banninud. Süütuid inimesi bannivad raisad eksole ?
Elik siis aritmeetiliselt on kätte saadud ca 5 hackerit 100st mängijast keskimiselt ja seda vaid tänaseks.
Oma naiivsust ei maksa nii valjuhäälselt presenteerida  |
Tegelikult müüdud rohkem copysid. Steamspy võtab hackerite pealt "Owners" vähemaks.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|