|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Jänes
HV kasutaja
|
28.12.2017 08:49:47
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
Naise vanemad kurdsid ka, et suruti uus pult peale ja saabus postkasti ja peale seda hakkas aeglus pihta
Mulle selline kooslus koju satuks, ma viskaks selle kandilise boksiga esimese varese, kes tihastele mõeldud pekitüki kallal tegutsedeb, surnuks
Ja ma arvasin, et vana Amino mul magamistoas on aeglasevõitu ja Arris võiks ka tiba kiirem olla. Need ju oma ala profid praegu võrreldes sellega mida seal näha/tunda sain  |
Mida on siin Telia spetsidele juba pikemat aega räägitud. Ja mis on põhjus, miks istun viimaseni vana menüü otsas. Sest uus on täielik läägfest. Ainult Telia ei taha seda tunnistada ja ajab oma demagoogiat edasi :
| indrekp kirjutas: |
kõik Telia boksid on aeglased, ükski pole piisavalt kiire ja kui kogu tehnika maapeal näiteks tuua, ütlen mina, et ikka on aeglane. Inimene ei suuda valguskiirusel tegutseda aga ütleme ausalt, pole ühtegi kanalivahetust!!! tegevat seadet, mis oleks kunagi piisavalt kiire.
|
| jeesus188 kirjutas: |
Motorola vana nuti on  |
+1
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 11:23:30
|
|
|
Eile oli õhtu otsa Arrisega mingi jama. Võrgukaabel sai paariks tunniks lahti ühendatud ja teleri külge tõstetud, hiljem Arrise külge tagasi pannes boks enam "suhu ei võtnud". Näitas ekraanil erinevaid erroreid, ja lõpuks üldse must pilt. Ühelegi puldi käsule ei allunud. Olin juba kindel, et täna esindusse minek, aga igaks juhuks proovisin ja ennäe, pilt esimese korraga kiirelt ees. Arrise kõhualusest nupust sai ka nii eile, kui täna kindluse mõttes resett tehtud.
Kummaline aparaat.
edit: Eile õhtul teine vaatajakoht ja kõik ülejäänud seadmed koduvõrgus toimisid.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.12.2017 11:53:32
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
Näitas ekraanil erinevaid erroreid, ja lõpuks üldse must pilt. Ühelegi puldi käsule ei allunud. Olin juba kindel, et täna esindusse minek, aga igaks juhuks proovisin ja ennäe, pilt esimese korraga kiirelt ees. Arrise kõhualusest nupust sai ka nii eile, kui täna kindluse mõttes resett tehtud.
Kummaline aparaat.
edit: Eile õhtul teine vaatajakoht ja kõik ülejäänud seadmed koduvõrgus toimisid. |
Kui Arrise kõhualust nuppu kasutada, siis peale seda on vaja üldiselt pult ka resettida ja pärast siis uuesti boxiga siduda. Alates vist S4 pult.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.12.2017 11:54:08
|
|
|
| Kui pult RF peal pole, enamasti millegipärast küll on, siis pole vist pulti resettida vaja.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 12:08:10
|
|
|
Ei teinud ma puldile midagi, lihtsalt see Telia karp peksis mingil põhjusel segast. Ja pole see esimene kord.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
28.12.2017 12:12:32
|
|
|
| itmynk kirjutas: |
| Minu tähelepanek on et kiirus ja aeglus sõltub teleka mudel+digiboks kombinatsioonist. Panin köögi väikesele lcd telekale Amino järgi ja kanali vahetus on mõnusalt kiire ja pilt ning heli tulevad korraga ette. Käivitamine on aminoga muidugi aeglane. Toas telekas koos motorolaga on veidike uimane. Pilt tuleb viivitusega ja heli murdosa sekund veel hiljem ette. Crt koos motorolaga käivitub LCD-dest kiiremini ja kanali vahetus on kiire ja samuti menüüs opereerimine kõige kiirem. |
See on mõneti loogiline aga ei sõltu mitte teleka mudelist, vaid resolutsioonist. Suurem resolutsioon nõuab joonistamiseks rohkem GPU ressurssi. Telia menüüd kasutades tundub, et seal muidugi üldse HW acceleration puudub, sest see on lihtsalt kohutav.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
28.12.2017 12:17:47
|
|
|
| Alan kirjutas: |
| See on mõneti loogiline aga ei sõltu mitte teleka mudelist, vaid resolutsioonist. Suurem resolutsioon nõuab joonistamiseks rohkem GPU ressurssi. Telia menüüd kasutades tundub, et seal muidugi üldse HW acceleration puudub, sest see on lihtsalt kohutav. |
Kõlab nii loogiliselt. Uus telekas ja peale seda ongi põhimõtteliselt asi nagu aeglasemaks kiskunud.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.12.2017 13:31:37
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Kui pult RF peal pole, enamasti millegipärast küll on, siis pole vist pulti resettida vaja. |
Jah just nimelt. Ma ka kunagi esimest korda Arrist resettisin ja box hakkas segast panema ja pult justkui enam ei toiminud.
Siis ei tulnud kohe selle peale et pult ka resettida, peale seda oli kohe kõik korras.
Aga iivokal vist juhtus natuke midagi muud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 13:52:56
|
|
|
Reeglina on seda esinenud just siis, kui võrgukaabel boksilt ära on olnud. Täiesti lolliks läheb.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
28.12.2017 14:01:52
|
|
|
Telia digiboksist ju enamat kui 1080p välja ei tule, seega jutt et digiboksi süül on 4K teleka taga menüüd aeglased BS.
Vana nutiTV on pmst märkinferface, a'la neti sirvimine lynx abil (kes teab mis asi see oli).
Uus nutiTV on lihtsalt täisgraafiline netileht mida sirvitakse.
Siililegi selge et see on aeglasem.
Ainuke küsimus on, mille kuradima pärast pole Telia suutnud 4a jooksul normaalset digiboksi välja tuua.
armjan siin kirjutab et hirmus (arendus)töö Telias pidavalt käib, senini pole peale päkapikumütsi ja (mõttetu)poe midagi uut välja lastud.
Seega tegemist on kas käparditega (mida ma tegelikult ei usu) või siis tehakse järjekordselt uut UI-d.
Mu kartus on, et kui nüüd peaks ükskord uus ja kiire digiboks ilmuma siis üllitatakse sellega koos ka nutiTV v2 vms asi ja lõppkiirus saab ikkagi midagi Arrise taolist olema.
Ehk oleme jälle alguses agasi...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.12.2017 14:13:53
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| Reeglina on seda esinenud just siis, kui võrgukaabel boksilt ära on olnud. Täiesti lolliks läheb. |
Ega see boks sul sisse lülitatud pole olnud, saba ikka ilusasti seinast sikutatud?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 14:16:13
|
|
|
A.S., puldist on enne kinni pandud, saba seinas.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
28.12.2017 14:31:54
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Telia digiboksist ju enamat kui 1080p välja ei tule, seega jutt et digiboksi süül on 4K teleka taga menüüd aeglased BS. |
Keegi antud hetkel 4K telekatest ei rääkinud, itmynk kirjutas, kuidas teleka (on see siis 1080p või 4K) taga on aeglasem, kui väikese LCD taga (võimalik, et madalam reso kui FHD) ja CRT taga on kõige kiirem.
Muu jutuga nõustun. Olen ka nuti frontendi koodi sirvinud ja mõnd eestikeelset kommentaari märgates tuleb naer ja nutt korraga. Ma ei tea kas viga on arendajates või arendusressurssides, ei hakka spekuleerima, miks asjad "ei arene" paremuse poole.
viimati muutis Alan 28.12.2017 16:12:00, muudetud 4 korda |
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
28.12.2017 14:33:42
|
|
|
Vana nutiTV on pmst märkinferface, a'la neti sirvimine lynx abil (kes teab mis asi see oli).
Uus nutiTV on lihtsalt täisgraafiline netileht mida sirvitakse.
Siililegi selge et see on aeglasem.
|
Ja lõpuks on üldse küsimus, mida on kliendile tegelikult vaja, kas edevaid sõnu "täisgraafiline" ja "sirvima", või siis telekanalite ja salvestuste vahel navigeerimiseks sobivat ja mugavat kasutajaliidest? Pekki, minu pärast võiks see liides koosneda kasvõi puupulkadest ja sepanaeltest, peaasi et see kasutatav oleks. Ja teistpidi, kui menüü on ikka talumatult aeglane, siis ei tee edevad sõnad seda kuidagi paremaks, äkki oleks aeg endale tunnistada et sellise ülesande rahuldaval tasemel lahendamiseks ei ole firma ressursid lihtsalt piisavad olnud, tuleks lihtsamad ülesanded sihikule võtta.
EDIT: kirjavead. Kuigi see kogemata kirjutatud "täigraafiline" oleks iseenesest päris sobiv uudisssõna sellist graafikat iseloomustama, nagu täi mööda märga ....i
viimati muutis pppd 28.12.2017 15:49:51, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
28.12.2017 14:45:07
|
|
|
| Telia digiboksist ju enamat kui 1080p välja ei tule, seega jutt et digiboksi süül on 4K teleka taga menüüd aeglased BS. |
Keegi antud hetkel 4K telekatest ei rääkinud, itmynk kirjutas, kuidas teleka (on see siis 1080p või 4K) taga on aeglasem, kui väikese LCD taga (võimalik, et madalam reso kui FHD) ja CRT taga on kõige kiirem.
Muu jutuga nõustun. Olen ka nuti frontendi koodi sirvinud ja mõnd eestikeelset kommentaari märgates tuleb naer ja nutt korraga. Ma ei tea kas viga on arendajates või arendusressurssides, ei hakka spekuleerima, miks asjad "ei arene" paremuse poole. Nüüd on webpacki vist confitud, kommentaare enam ei leidu  |
Väike Lcd telekas on 1366x768
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arx009
HV vaatleja
|
28.12.2017 15:28:47
|
|
|
Jõuludega seoses sai kõvasti mööda Eestit sõidetud ja kõik lehma lellepojad ära külastatud ning ütleks ka nutiTV-ga seoses mõne sõna sekka. Mul endal kodus vana nutiTV + amino ja motorola ning ei kurda millegi üle, kõik töötab nagu peab. Sugulaste juures sai näpitud erinevates kooslustes uut nutiTV-d ja ma saan nüüd aru küll, miks te siin kõik kirute seda. On ikka s*** küll. Esiteks kasutusloogika. No ei ole loogiline, mingist intuitiivsest kasutamisest pole juttugi. Ja siis see menüüde venimine. Alguses vajutasin instinktiivselt puldi nuppe mitu korda, sest arvasin, et nupp ei tööta, aga siis sain aru, et mitte nupp ei tööta vaid lihtsalt menüü on tattaeglane. Rohkem nagu polegi midagi öelda.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
28.12.2017 15:39:33
|
|
|
Intuitiivsus on jah päris "hea". Kasutan piisavalt harva, et nupud pähe pole kulunud, iga kord pean katsetama. Sest ajus ei jää seost "left teeb seda, right teeb toda".
Hea näide on näiteks kanali helirea vahetamine. Pead kusagilt navigeerima, jõuad juba sinna kanali seadete ja helini, olgu, polnud kõige hullem, pead ju seda vaid korra tegema. Aga siis ei märka, et see on scrollitav list, mitte valik, kuhu pead sisenema. Vajutad OK ja menüü pannakse kinni, pead uuesti tagasi navigeerima samasse kohta. Ei olnud mõnus.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 16:00:10
|
|
|
Pange tähele - kohe tuleb mõni Telia esindaja ja ütleb, et kõik need eelnevad kasutajad siin eksivad ja tegelikult on kõik korras.
Või noh peale seda mu postitust nüüd vast samas mitte ...
Tegelikult on päris kurb, et ühe olulise ettevõtte tootearendus ei arvesta kasutajate pahameele ega konstruktiivse kriitikaga. Saan aru kui miski lambilahmimise peale ei reageerita - aga siin on aastate jooksul seda konstruktiivset kriitikat ikka päris palju jagatud ja selgitatud mis need täpsemad probleemikohad antud teenuses on. Aga aastate (4 aastat vist?) jooksul ei ole absoluutselt mittemidagi paremaks muutunud. Ma ei tea vähemalt ühtegi muudatust mis oleks neid probleemseid kohti kuidagi parandanud. Või olen need lihtsalt unustanu? värskendage sel juhul mälu. Igatahes need murekohad mis mul asja algusest saadik on olnud on kõik täpselt samamoodi alles. Ja kui huvitavad täpsemad probleemid siis siinsamas foorumiteemas (ja tõenäoliselt teistes seotud teemades) olen aastate jooksul päris palju konkreetseid näiteid kirja pannud. Paari aasta jooksul võiks ju mõnegi neist lahendada
_________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 28.12.2017 16:05:43, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.12.2017 16:01:29
|
|
|
Nad täna kahtlaselt vaiksed olnud.....
Aga äkki nokitsevadki uue nuti kallal, lihtsalt ei saa aru miks riistvara uuendamine nii valulik on
Ma starmani hingeelust ei tea midagi, aga HD bokse on neil seal küll väga mitu
Spoiler 
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 28.12.2017 16:06:50, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
28.12.2017 16:02:10
|
|
|
| Renka kirjutas: |
Pange tähele - kohe tuleb mõni Telia esindaja ja ütleb, et kõik need eelnevad kasutajad siin eksivad ja tegelikult on kõik korras.
Või noh peale seda mu postitust nüüd vast samas mitte ...  |
| kõik Telia boksid on aeglased, ükski pole piisavalt kiire ja kui kogu tehnika maapeal näiteks tuua, ütlen mina, et ikka on aeglane. Inimene ei suuda valguskiirusel tegutseda aga ütleme ausalt, pole ühtegi kanalivahetust!!! tegevat seadet, mis oleks kunagi piisavalt kiire. |
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 16:06:29
|
|
|
| Mirc kirjutas: |
Või noh peale seda mu postitust nüüd vast samas mitte ...  |
| kõik Telia boksid on aeglased, ükski pole piisavalt kiire ja kui kogu tehnika maapeal näiteks tuua, ütlen mina, et ikka on aeglane. Inimene ei suuda valguskiirusel tegutseda aga ütleme ausalt, pole ühtegi kanalivahetust!!! tegevat seadet, mis oleks kunagi piisavalt kiire. |
|
See jutt oli juba enne - ja nagu ikka on see täiesti teemaväline. UI kiirus ei sõltu kanalivahetuse kiirusest.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
28.12.2017 16:12:09
|
|
|
Muu jutuga nõustun. Olen ka nuti frontendi koodi sirvinud ja mõnd eestikeelset kommentaari märgates tuleb naer ja nutt korraga. Ma ei tea kas viga on arendajates või arendusressurssides, ei hakka spekuleerima, miks asjad "ei arene" paremuse poole. |
Softi on kõvasti muudetud viimasest korrast, eestikeelset enam ei märganud aga leidsin paar muhelema panevat siiski:
models/VodAssetsModel.js:
| // FIXME: REMOVE ME, DIRTY HACK |
library/tv/system/element.js
services/Utilities.js:
* Useful when trying to work around Motorola crashes.
* Does not affect more powerful platforms too much. |
models/RadioModel.js
| number: 0 // @TODO How to get this? |
models/PhoneModel.js
DTV.PhoneModel.prototype.isValidNumber = function(number) {
// @TODO proper check
if (number.length >= 3) {
return true;
|
library/tv/component/abstract_application.js
// @fixme Made this hack for menu and view window
// @todo Please refactor all logic when application is finished
|
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 16:13:06
|
|
|
Alan, kus seda koodi näeb?
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
28.12.2017 16:13:52
|
|
|
Naisel oli vend külas ja tahtis saatekavast ühte saadet vaadata, et mis kell ja päev see ongi.
Enne kui ta sellest loogikast aru sai, ütles et võtke pult, ta vaatab nutiseadmest kava.ee
Selles suhtes midagi vaja, siis seal menüüs hea vaadata, et mis samal kanalil järgmine saade, aga üldiselt üsna ebamugavaks tehtud. Kui vaja rohkem informatsiooni, siis kulutan liialt aega. Kergem kava.ee lahti lüüa arvutis ja saab paari sekundiga asi üle kontrollitud.
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 16:17:35
|
|
|
| Mirc kirjutas: |
Naisel oli vend külas ja tahtis saatekavast ühte saadet vaadata, et mis kell ja päev see ongi.
Enne kui ta sellest loogikast aru sai, ütles et võtke pult, ta vaatab nutiseadmest kava.ee
Selles suhtes midagi vaja, siis seal menüüs hea vaadata, et mis samal kanalil järgmine saade, aga üldiselt üsna ebamugavaks tehtud. Kui vaja rohkem informatsiooni, siis kulutan liialt aega. Kergem kava.ee lahti lüüa arvutis ja saab paari sekundiga asi üle kontrollitud. |
Ma sain selle loogika mingi aastaga selgeks lõpuks (kasutan vähe tv'd). Aga kui vaja on siis vaatan ka kava.ee samal põhjusel
Vana menüüga oli kava vaatamine lihtne, loogiline ja kiire ning sai kenasti ka kasutatud.
Kusjuures järgmise saate vaatamine on ka võrreldes vana UI'ga oluliselt kehvem. Kasutasin seda vana UI peal tihti - uue peal on igasugune kiire võimalus järgmiseid saateid vaadata kadunud.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 17:59:11
|
|
|
Arusaamatuks jääb, et aastaid hala, aga mitte keegi teist pole jalgadega hääletanud ja teise teenusepakkuja juurde läinud. Valikuid ju on - nii kaabli kui õhu kaudu. Lausa arvutis ja puha.
Või oletegi masohhistid ja saate sellest kõigest mingit haiglaslikku naudingut? Kaua te kannatate - endal juba veider pole?
|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 18:30:11
|
|
|
Hääletan silmadega - nagu olen varasemalt kirjutanud siis minu TV vaatamine on jäänud äärmiselt minimaalseks ja tarbin ennast huvitavat sisu mujalt kanalitest.
Aga kui jalgadega hääletamisest rääkida siis ei ole alternatiive. Mul tuleb koju ainult Telia kaabel. Peaaegu oleks Starmani (nad olid nõus võrgu majja ehitama) üle läinud kuid Telia oli nõus optika tuppa vedama ja seega jäin nende netti edasi kasutama - TV teenus on seal aga kohustuslikus korras kaasas.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 18:32:15
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Õhu kaudu on samuti lahendused teleka jaoks olemas. Samuti interneti teel - Binge, Viaplay, MinutTV jms.
See, et ennast kohustustega sidusid, on juba sinu enda valik. |
Miks ma peaks mingit eraldi (tasulist)teenust tarbima kui mul on juba teenus mille eest ma niigi maksan?
Mis kohustustega ma ennast sidusin? Tahad sa sellest täpsemalt rääkida? Tead sa midagi mida ma ei tea?
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 18:37:13
|
|
|
| Nagu sa ise ütlesid - valguskaabliga koos tuli IPTV kohustuslikus korras kaasa. Mäletamist mööda tahtsid sa ise seda ühendust ja käisid Teliale peale nagu uni. Samahästi oleksid võinud mõnele teisele teenusepakkujale pinda käia. Aga ju siis selline valik sulle kõlbas. Lihtsalt imelik vaadata, kuidas ikka miski ei kõlba.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 18:38:18
|
|
|
Netiteenuse osas eelistan Teliat igal juhul igale teisele pakkujale. Aga vastust ma endiselt ei saanud, et mis kohustusega ma ennast sidusin?
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 18:39:07
|
|
|
Kohustusega IPTV-d kasutada. Ise ju lällad sellest, et sunniti peale
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 18:42:37
|
|
|
Kohustusega IPTV-d kasutada. Ise ju lällad sellest, et sunniti peale  |
Ei saa ju ainult netiühendust tellida. Saad nii telefoninumbri kui TV teenuse kaasa. Ei ole teenust, et ainult netiühendust tellida.
| ... Lihtsalt imelik vaadata, kuidas ikka miski ei kõlba. |
Et siis kui miski ei meeldi siis tuleb vait olla ja loota, et äkki keegi kusagil teeb midagi paremaks?
Ma olen seda meelt, et kui misit ei meeldi siis tuleb midagi ette võtta. Kui võimalik siis ise paremaks teha või siis teavitada inimesi kes saavad midagi paremaks muuta. Tihti see ka aitab. Telia puhul kahjuks mitte - vähemalt siiani mitte.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 18:44:26
|
|
|
Mis mõttes ei saa? Saab ju. Sul on vist 100/100 ühendus?
IPTV on telia.ee lehelt tellides küll valikuline. Vähemalt minu valguskaabliühendusele saab tellida ilma IPTV-d valimata.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
28.12.2017 18:54:45
|
|
|
Kas see, kui mina mingi teise teenusepakkuja juurde lähen, teeb liidese kuidagi imeväel kiiremaks?
Aga tõsiselt, kui lugupeetav pole ise veel aru saanud, siis Telia teenustel on lisaks ka mõned plussid, mis kainelt arvestades panevad just seda teenust tarbima. Suisa sellel määral, et sooviks oma raha eest maksimumi, ehk siis kasutajakogemust veelgi paremaks saada. Telia võiks seda kriitikat ühelt poolt tunnustusena võtta, sitemate teenuste juurest minnakse vaikides minema, kui pidevalt kritiseeritakse, siis on kellegi arvates asjal veel lootust. Samas, lootuse peal kaua ei ela, ega konkurendid ka ei maga, ühel hetkel võib see teema siin surnud olla ja kogu kiun käib hoopis Starmani teemas.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 18:58:04
|
|
|
| pppd kirjutas: |
Kas see, kui mina mingi teise teenusepakkuja juurde lähen, teeb liidese kuidagi imeväel kiiremaks?  |
Teistel on ju väidetavalt parem. Ta isegi tõi välja, et Netflix ja mingid derivaadid on kiiremad. Go for it, kui see nii on. Milleks maksta halva teenuse eest ja lisaks veel vinguda?
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 19:06:39
|
|
|
Netflixi kasutan enamuse oma meelelahutuse/meedia jaoks. Vahepeal oli ka Amazon Prime leping olemas.
Vaatasin järele ja tuleb välja, et TV teenuse saab tõesti eemaldada oma paketist. Varem sellist asja küll ei olnud. Eks võtab mõtlema - kuna teine pool on meil majapidamises TV teenuse kasutaja enamuse ajast (igaks juhuks mainin, et ta ei ole ka rahul selle menüüga) siis pean temaga konsulteerima kas sellest loobumine on vastuvõetav ja/või mis alternatiivid on.
Aga nagu pppd kirjutas siis: "Telia võiks seda kriitikat ühelt poolt tunnustusena võtta ...". Aga nagu Telia oma töötajate poolt kirja pandust lugeda võib siis klient on loll ja vahest tundub, et suhtumine on juba liikumas "pole klienti, pole probleemi" lähenemise poole. Vähemalt siin teemas olevate sõnavõttude järgi võib selline mulje tekkida
Aga nagu iga teenuse puhul siis klient on lojaalne ainult mingi piirini. Kui vaatamata konstruktiivsele kriitikale ei soovita asja kuidagi parandada ja mõni konkurent paremat teenust suudab pakkuda siis ühel hetkel jõuab kätte aeg kus ettevõte peab hakkama raha kulutama, et kliente enda juurde tagasi meelitada. Samas võiks ju kulutada raha olemasolevate klientide hoidmiseks ...
viimati muutis Renka 28.12.2017 19:09:01, muudetud 1 kord |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
28.12.2017 19:07:48
|
|
|
Kas see, kui mina mingi teise teenusepakkuja juurde lähen, teeb liidese kuidagi imeväel kiiremaks?  |
Teistel on ju väidetavalt parem. Ta isegi tõi välja, et Netflix ja mingid derivaadid on kiiremad. Go for it, kui see nii on. Milleks maksta halva teenuse eest ja lisaks veel vinguda?  |
Küsime siis teistpidi vastu - miks sa seda teemat loed, kui meie vingumine sind häirib? Miks sa ei võiks leida omale teemat või foorumit, kus kõik ainult Teliat kiidavad?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
28.12.2017 19:13:17
|
|
|
| Ma olen väga rahul neti stabiilsusega, võimalustega, avatud pordid ja kõik on kena tore. Ma isegi ei kiru seda sitta SD pilti, sest ma mõistan, et siia ei saa Telia väga midagi parata. Küll aga tahaks vahest nutitv puldi pooleks murda ja digiboksi kuvaldaga töödelda, sest see asi lihtsalt ei liiguta. Teed juba paar sammu ette ära, loendades peas, et sinna jõudmiseks pean tegema kolm alla, kaks paremale ja OK. Teed kiirelt ära, ootad minuti millal UI järgi jõuab ja siis avastad, v*t*u küll, mingi muu jama läks ikkagi kogemata käima ja tõmbas sellest boksist veel viimase hinge ka välja. Ja sealt valest kohast/valest salvestusest/kavast, kust iganes välja saamine, niigi kõrgenenud vererõhuga: tahaks vägisi selle boksi peal poksi harjutada.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 19:15:47
|
|
|
Teistel on ju väidetavalt parem. Ta isegi tõi välja, et Netflix ja mingid derivaadid on kiiremad. Go for it, kui see nii on. Milleks maksta halva teenuse eest ja lisaks veel vinguda?  |
Küsime siis teistpidi vastu - miks sa seda teemat loed, kui meie vingumine sind häirib? Miks sa ei võiks leida omale teemat või foorumit, kus kõik ainult Teliat kiidavad?  |
Lootuses siit mingit kasulikku infot avastada, aga samad näod nädalast nädalasse samade lamedate naljade ja vingumistega.
Kahjuks on valdav osa foorumist ainult risti ja viletsust täis - polegi ühtki postiivset teemat tegelikult, et miski oleks hästi. jah, kui nüüd VM+ oma ühe positiivse teemaga välja arvata. Arvatavasti tulebki HV Foorumi kasutamisest loobuda. Ei viitsi enam seda negativismi lugeda.
Renka, TV teenus pole kunagi kohustuslik olnud internetiteenust tellides. Sulle kas aeti mingit iba või siis oled ise millestki valesti aru saanud. On sul mingi punkt lepingus, mis sind selle kasutamiseks kohustab?
Sellepärast ma su halast aru ei saagi, et "kohustus"... nüüd siis muidugi tuleb jutt, et naine "kohustab"
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 19:16:04
|
|
|
Küsime siis teistpidi vastu - miks sa seda teemat loed, kui meie vingumine sind häirib? Miks sa ei võiks leida omale teemat või foorumit, kus kõik ainult Teliat kiidavad?  |
Lootuses siit mingit kasulikku infot avastada, aga samad näod nädalast nädalasse samade lamedate naljade ja vingumistega.
Kahjuks on valdav osa foorumist ainult risti ja viletsust täis - polegi ühtki postiivset teemat tegelikult, et miski oleks hästi. jah, kui nüüd VM+ oma ühe positiivse teemaga välja arvata. Arvatavasti tulebki HV Foorumi kasutamisest loobuda. Ei viitsi enam seda negativismi lugeda.
Renka, TV teenus pole kunagi kohustuslik olnud internetiteenust tellides. Sulle kas aeti mingit iba või siis oled ise millestki valesti aru saanud. On sul mingi punkt lepingus, mis sind selle kasutamiseks kohustab?
Sellepärast ma su halast aru ei saagi, et "kohustus"... nüüd siis muidugi tuleb jutt, et naine "kohustab"  |
Telia esindaja nimetab kliendi kriitikat "halaks" Mida ma eespool just kirjutasin?
Oleks ma ainuke kes "halab" - aga imekombel on neid siin palju. Ja väga palju on neid kes ei te epiiksugi siin foorumis. Ja veel rohkem on neid kes ei kasutagi HVFi. Ehk siis see "hala" mida siin kirjutatakse on marginaalne osa sellest mida reaalses elus kliendid antud teenusest arvavad.
Way to go Telia
viimati muutis Renka 28.12.2017 19:17:33, muudetud 1 kord |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 19:17:45
|
|
|
Sellepärast ma su halast aru ei saagi, et "kohustus"... nüüd siis muidugi tuleb jutt, et naine "kohustab"  |
Telia esindaja nimetab kliendi kriitaikat "halaks"
Way to go Telia  |
Ma ei ole Telia esindaja. Pmst nüüd on sul argumendid otsas ja läheb isiklikuks lahmimiseks? Hapud viinamarjad?
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 19:18:56
|
|
|
Way to go Telia  |
Ma ei ole Telia esindaja. Pmst nüüd on sul argumendid otsas ja läheb isiklikuks lahmimiseks? Hapud viinamarjad? |
Su tööandja ei olegi Telia enam?
Isiklik lahmimine? Hapud viinamarjad? Andke andeks aga - mida?
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 19:31:58
|
|
|
Way to go Telia  |
Ma ei ole Telia esindaja. Pmst nüüd on sul argumendid otsas ja läheb isiklikuks lahmimiseks? Hapud viinamarjad? |
Su tööandja ei olegi Telia enam?
Isiklik lahmimine? Hapud viinamarjad? Andke andeks aga - mida? |
Ega sul mingeid muid argumente pole vist. Kahju.
Küsin uuesti - kas sul on kusagil lepingus kohustus, millest sa siin nii tihti räägid, et pead IPTV-d kasutama? Sest sinu jutust jääb mulje, et see sunniti sulle peale ja nüüd sa oled sunnitud selle eest maksma ning seda tarbima.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.12.2017 19:42:31
|
|
|
Mina omaltpoolt käin siin ainult selleks, et põhjuseta Teliat peksta. Mind muu ei huvita. Telia teenuse võtsin ka selleks, et saaks siin vingumas käia.
Tellin pidevalt igast Telia erinevaid teenuseid juurde ka, et ikka rohkem vinguda oleks. Ja et see nüüd kõigile selge oleks.
P.S.
Kahju, et Elioni foorumit enam alles ei ole. Seal ma uue liikmena kauaaega kirjutasin ainult positiivseid kommentaare.
Hiljem muidugi jällegi läks asi käest ära. (põhiliselt indrekp tegevuse tõttu)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.12.2017 19:46:54
|
|
|
Alraithi then. Lugesin need leheküljed läbi siin.
OK, ma mõistan täiesti, konkreetsed kasutajad teemas vihkavad TeliaTV teenust pea-aegu hingepõhjani. See on aeglane, ebamugav ja võimatu kasutada kuna loogika on vale.
Selge.
Siis ma küsiksin abistavat infot, on nendel samadel kasutajatel tuua ideaalseid näiteid Eesti turult. Konkureerivad boksid, teenused, kiirused ja lahendused? On neid proovitud?
Kunagi üritasin ka teistes TV teemades leida kasutajaid kes teeks väikese videoülevaate menüüde loogikast, kahjuks tegijaid ei leidunud. Ise pole võimalust kõiki teenuseid katsetada ja mõista, kas on midagi paremat olemas või mitte. Binget proovisin, minule see mingit eelist ei loonud praeguse lahenduse ees. StvGOd proovisin nutiseadmes, teleris pidi sarnane olema, samuti pisut ebamugav.
Ehk kui siin kommenteerijate suust tuleb samasugust tõrva ka Starman, Viasati, STV, Levikom jms pakkujate lahenduste kasutamisel, siis pole enam millestki rääkida.
Sõbrad ma kinnitan teile, mingit UUT nutitvd ei tule, mingit superkiiret (kiirem kui ükski TV menüü maailmas) ei tule, tuleb lihtsalt uus digiboks mis võib olla (oletan) pisut kiirem tänasest boksist.
Seega kuna lähima 5 aasta jooksul sellel turul Telia osas ei muutu, siis soovitan taaskord mõelda, kas on midagi personaalselt paremat turul olemas või mitte ja see pole irvitamine vaid soe soovitus kasutajale parima lahenduse pakkumiseks.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
28.12.2017 19:59:55
|
|
|
|
Kas tohib küsida, millist kasulikku infot sa siit teemast nädalast nädalasse loodad leida ?
Tõesti huvitab.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.12.2017 20:47:04
|
|
|
| Jänes kirjutas: |
|
Kas tohib küsida, millist kasulikku infot sa siit teemast nädalast nädalasse loodad leida ?
Tõesti huvitab. |
Ükskõik, millist. Uus seade välja tulemas, mingi uus teenus tekkinud, soodukad, häkid jne. Isiklikult ootan näiteks hetke, kui mu Philipsi puldiga saaks Arrist juhtima hakata või Arrise omaga Philipsit. Praegu on see füüsiliselt võimatu, kuna pulte pole võimalik paaritada. Samas ehk keegi leiab kusagilt netiavarustest viisi kaht RF pulti omavahel kokku viia ja postitab selle info siia. See on vaid üks näide kasulikust infost.
Näiteks Inteno teemas vägagi huvitav arutelu käimas seoses püsivara modimisega. Ei mingit kopipaste hala, vaid reaalselt kasulik info.
Kõik teavad juba mitu aastat, et uus pult on ilge saast ja Arris mõttetult ülehinnatud raud mõttetu softiga ja Telia on rahaahne korporatsioon jne jne. Milleks seda nonstop siin korrata oma halaga ja foorumi andmebaasi koormata postitustega?
viimati muutis Betamax 28.12.2017 20:48:04, muudetud 1 kord |
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.12.2017 20:47:39
|
|
|
Ma olen telia küljes olnud vist üle 10 aasta juba. Seda kindasti enamus ajast optika küljes. Tv osakond oli kuni sinnani ok, kuniks tuli maailmas ennekuulmatu uus nuti apple loogikaga (nuppudeta puldiga).
Õnneks mingi kaine loogika neile ikka jäi ja lubati numbrinupud uuesti (rahvas hääletas jalgadega ja suur osa oli ka meedial).
Mul on kodus mõlemad olemas- vana hea, kiire motorola vana nutiga ja uus samsa telekas. Isiklikult ma saen seda viimast sajaga.
Poleks numbreid lubatud tagasi ja vana kinni pandud, siis ma oleks kõrval oleva kaabli võtnud.
Neti poole pealt pole ühtegi miinust öelda, see on tõsine argument, mis hoiab mind telia küljes.
Nüüd tuleb kindlasti keegi ja ütleb, et võtku nett telialt ja muu starmanilt..... kalliks läheb see lõbu 2 isandat teenida.
Kuna ma mingeid lisateenuseid selle tv küljes ei kasuta, siis muud ma ei tahagi kui numbrinuppe ja normaalset saatekava, mida ei pea pool päeva ootama.
Ei ole ju raske teostada
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
28.12.2017 20:51:08
|
|
|
Tõsiselt, mida te siin HV's oma hädaldamisega saavutada üritate?
Saate aru, et see ei ole ju mingit pidi Telia ametlik suhtluskanal? Kui teil on probleeme, ettepanekuid vms, tegelikult ka, kasutage ametlikke kanaleid. See, mis te siin korraldate, ajab korraga nii nutma kui naerma.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|