Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Jänes
HV kasutaja
|
28.12.2017 08:49:47
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Naise vanemad kurdsid ka, et suruti uus pult peale ja saabus postkasti ja peale seda hakkas aeglus pihta
Mulle selline kooslus koju satuks, ma viskaks selle kandilise boksiga esimese varese, kes tihastele mõeldud pekitüki kallal tegutsedeb, surnuks
Ja ma arvasin, et vana Amino mul magamistoas on aeglasevõitu ja Arris võiks ka tiba kiirem olla. Need ju oma ala profid praegu võrreldes sellega mida seal näha/tunda sain  |
Mida on siin Telia spetsidele juba pikemat aega räägitud. Ja mis on põhjus, miks istun viimaseni vana menüü otsas. Sest uus on täielik läägfest. Ainult Telia ei taha seda tunnistada ja ajab oma demagoogiat edasi :
indrekp kirjutas: |
kõik Telia boksid on aeglased, ükski pole piisavalt kiire ja kui kogu tehnika maapeal näiteks tuua, ütlen mina, et ikka on aeglane. Inimene ei suuda valguskiirusel tegutseda aga ütleme ausalt, pole ühtegi kanalivahetust!!! tegevat seadet, mis oleks kunagi piisavalt kiire.
|
jeesus188 kirjutas: |
Motorola vana nuti on  |
+1
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 11:23:30
|
|
|
Eile oli õhtu otsa Arrisega mingi jama. Võrgukaabel sai paariks tunniks lahti ühendatud ja teleri külge tõstetud, hiljem Arrise külge tagasi pannes boks enam "suhu ei võtnud". Näitas ekraanil erinevaid erroreid, ja lõpuks üldse must pilt. Ühelegi puldi käsule ei allunud. Olin juba kindel, et täna esindusse minek, aga igaks juhuks proovisin ja ennäe, pilt esimese korraga kiirelt ees. Arrise kõhualusest nupust sai ka nii eile, kui täna kindluse mõttes resett tehtud.
Kummaline aparaat.
edit: Eile õhtul teine vaatajakoht ja kõik ülejäänud seadmed koduvõrgus toimisid.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.12.2017 11:53:32
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Näitas ekraanil erinevaid erroreid, ja lõpuks üldse must pilt. Ühelegi puldi käsule ei allunud. Olin juba kindel, et täna esindusse minek, aga igaks juhuks proovisin ja ennäe, pilt esimese korraga kiirelt ees. Arrise kõhualusest nupust sai ka nii eile, kui täna kindluse mõttes resett tehtud.
Kummaline aparaat.
edit: Eile õhtul teine vaatajakoht ja kõik ülejäänud seadmed koduvõrgus toimisid. |
Kui Arrise kõhualust nuppu kasutada, siis peale seda on vaja üldiselt pult ka resettida ja pärast siis uuesti boxiga siduda. Alates vist S4 pult.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.12.2017 11:54:08
|
|
|
Kui pult RF peal pole, enamasti millegipärast küll on, siis pole vist pulti resettida vaja.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 12:08:10
|
|
|
Ei teinud ma puldile midagi, lihtsalt see Telia karp peksis mingil põhjusel segast. Ja pole see esimene kord.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
28.12.2017 12:12:32
|
|
|
itmynk kirjutas: |
Minu tähelepanek on et kiirus ja aeglus sõltub teleka mudel+digiboks kombinatsioonist. Panin köögi väikesele lcd telekale Amino järgi ja kanali vahetus on mõnusalt kiire ja pilt ning heli tulevad korraga ette. Käivitamine on aminoga muidugi aeglane. Toas telekas koos motorolaga on veidike uimane. Pilt tuleb viivitusega ja heli murdosa sekund veel hiljem ette. Crt koos motorolaga käivitub LCD-dest kiiremini ja kanali vahetus on kiire ja samuti menüüs opereerimine kõige kiirem. |
See on mõneti loogiline aga ei sõltu mitte teleka mudelist, vaid resolutsioonist. Suurem resolutsioon nõuab joonistamiseks rohkem GPU ressurssi. Telia menüüd kasutades tundub, et seal muidugi üldse HW acceleration puudub, sest see on lihtsalt kohutav.
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
28.12.2017 12:17:47
|
|
|
Alan kirjutas: |
See on mõneti loogiline aga ei sõltu mitte teleka mudelist, vaid resolutsioonist. Suurem resolutsioon nõuab joonistamiseks rohkem GPU ressurssi. Telia menüüd kasutades tundub, et seal muidugi üldse HW acceleration puudub, sest see on lihtsalt kohutav. |
Kõlab nii loogiliselt. Uus telekas ja peale seda ongi põhimõtteliselt asi nagu aeglasemaks kiskunud.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.12.2017 13:31:37
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Kui pult RF peal pole, enamasti millegipärast küll on, siis pole vist pulti resettida vaja. |
Jah just nimelt. Ma ka kunagi esimest korda Arrist resettisin ja box hakkas segast panema ja pult justkui enam ei toiminud.
Siis ei tulnud kohe selle peale et pult ka resettida, peale seda oli kohe kõik korras.
Aga iivokal vist juhtus natuke midagi muud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 13:52:56
|
|
|
Reeglina on seda esinenud just siis, kui võrgukaabel boksilt ära on olnud. Täiesti lolliks läheb.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
28.12.2017 14:01:52
|
|
|
Telia digiboksist ju enamat kui 1080p välja ei tule, seega jutt et digiboksi süül on 4K teleka taga menüüd aeglased BS.
Vana nutiTV on pmst märkinferface, a'la neti sirvimine lynx abil (kes teab mis asi see oli).
Uus nutiTV on lihtsalt täisgraafiline netileht mida sirvitakse.
Siililegi selge et see on aeglasem.
Ainuke küsimus on, mille kuradima pärast pole Telia suutnud 4a jooksul normaalset digiboksi välja tuua.
armjan siin kirjutab et hirmus (arendus)töö Telias pidavalt käib, senini pole peale päkapikumütsi ja (mõttetu)poe midagi uut välja lastud.
Seega tegemist on kas käparditega (mida ma tegelikult ei usu) või siis tehakse järjekordselt uut UI-d.
Mu kartus on, et kui nüüd peaks ükskord uus ja kiire digiboks ilmuma siis üllitatakse sellega koos ka nutiTV v2 vms asi ja lõppkiirus saab ikkagi midagi Arrise taolist olema.
Ehk oleme jälle alguses agasi...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.12.2017 14:13:53
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Reeglina on seda esinenud just siis, kui võrgukaabel boksilt ära on olnud. Täiesti lolliks läheb. |
Ega see boks sul sisse lülitatud pole olnud, saba ikka ilusasti seinast sikutatud?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 14:16:13
|
|
|
A.S., puldist on enne kinni pandud, saba seinas.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
28.12.2017 14:31:54
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Telia digiboksist ju enamat kui 1080p välja ei tule, seega jutt et digiboksi süül on 4K teleka taga menüüd aeglased BS. |
Keegi antud hetkel 4K telekatest ei rääkinud, itmynk kirjutas, kuidas teleka (on see siis 1080p või 4K) taga on aeglasem, kui väikese LCD taga (võimalik, et madalam reso kui FHD) ja CRT taga on kõige kiirem.
Muu jutuga nõustun. Olen ka nuti frontendi koodi sirvinud ja mõnd eestikeelset kommentaari märgates tuleb naer ja nutt korraga. Ma ei tea kas viga on arendajates või arendusressurssides, ei hakka spekuleerima, miks asjad "ei arene" paremuse poole.
viimati muutis Alan 28.12.2017 16:12:00, muudetud 4 korda |
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
28.12.2017 14:33:42
|
|
|
Vana nutiTV on pmst märkinferface, a'la neti sirvimine lynx abil (kes teab mis asi see oli).
Uus nutiTV on lihtsalt täisgraafiline netileht mida sirvitakse.
Siililegi selge et see on aeglasem.
|
Ja lõpuks on üldse küsimus, mida on kliendile tegelikult vaja, kas edevaid sõnu "täisgraafiline" ja "sirvima", või siis telekanalite ja salvestuste vahel navigeerimiseks sobivat ja mugavat kasutajaliidest? Pekki, minu pärast võiks see liides koosneda kasvõi puupulkadest ja sepanaeltest, peaasi et see kasutatav oleks. Ja teistpidi, kui menüü on ikka talumatult aeglane, siis ei tee edevad sõnad seda kuidagi paremaks, äkki oleks aeg endale tunnistada et sellise ülesande rahuldaval tasemel lahendamiseks ei ole firma ressursid lihtsalt piisavad olnud, tuleks lihtsamad ülesanded sihikule võtta.
EDIT: kirjavead. Kuigi see kogemata kirjutatud "täigraafiline" oleks iseenesest päris sobiv uudisssõna sellist graafikat iseloomustama, nagu täi mööda märga ....i
viimati muutis pppd 28.12.2017 15:49:51, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
28.12.2017 14:45:07
|
|
|
Telia digiboksist ju enamat kui 1080p välja ei tule, seega jutt et digiboksi süül on 4K teleka taga menüüd aeglased BS. |
Keegi antud hetkel 4K telekatest ei rääkinud, itmynk kirjutas, kuidas teleka (on see siis 1080p või 4K) taga on aeglasem, kui väikese LCD taga (võimalik, et madalam reso kui FHD) ja CRT taga on kõige kiirem.
Muu jutuga nõustun. Olen ka nuti frontendi koodi sirvinud ja mõnd eestikeelset kommentaari märgates tuleb naer ja nutt korraga. Ma ei tea kas viga on arendajates või arendusressurssides, ei hakka spekuleerima, miks asjad "ei arene" paremuse poole. Nüüd on webpacki vist confitud, kommentaare enam ei leidu  |
Väike Lcd telekas on 1366x768
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
arx009
HV vaatleja
|
28.12.2017 15:28:47
|
|
|
Jõuludega seoses sai kõvasti mööda Eestit sõidetud ja kõik lehma lellepojad ära külastatud ning ütleks ka nutiTV-ga seoses mõne sõna sekka. Mul endal kodus vana nutiTV + amino ja motorola ning ei kurda millegi üle, kõik töötab nagu peab. Sugulaste juures sai näpitud erinevates kooslustes uut nutiTV-d ja ma saan nüüd aru küll, miks te siin kõik kirute seda. On ikka s*** küll. Esiteks kasutusloogika. No ei ole loogiline, mingist intuitiivsest kasutamisest pole juttugi. Ja siis see menüüde venimine. Alguses vajutasin instinktiivselt puldi nuppe mitu korda, sest arvasin, et nupp ei tööta, aga siis sain aru, et mitte nupp ei tööta vaid lihtsalt menüü on tattaeglane. Rohkem nagu polegi midagi öelda.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
28.12.2017 15:39:33
|
|
|
Intuitiivsus on jah päris "hea". Kasutan piisavalt harva, et nupud pähe pole kulunud, iga kord pean katsetama. Sest ajus ei jää seost "left teeb seda, right teeb toda".
Hea näide on näiteks kanali helirea vahetamine. Pead kusagilt navigeerima, jõuad juba sinna kanali seadete ja helini, olgu, polnud kõige hullem, pead ju seda vaid korra tegema. Aga siis ei märka, et see on scrollitav list, mitte valik, kuhu pead sisenema. Vajutad OK ja menüü pannakse kinni, pead uuesti tagasi navigeerima samasse kohta. Ei olnud mõnus.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 16:00:10
|
|
|
Pange tähele - kohe tuleb mõni Telia esindaja ja ütleb, et kõik need eelnevad kasutajad siin eksivad ja tegelikult on kõik korras.
Või noh peale seda mu postitust nüüd vast samas mitte ...
Tegelikult on päris kurb, et ühe olulise ettevõtte tootearendus ei arvesta kasutajate pahameele ega konstruktiivse kriitikaga. Saan aru kui miski lambilahmimise peale ei reageerita - aga siin on aastate jooksul seda konstruktiivset kriitikat ikka päris palju jagatud ja selgitatud mis need täpsemad probleemikohad antud teenuses on. Aga aastate (4 aastat vist?) jooksul ei ole absoluutselt mittemidagi paremaks muutunud. Ma ei tea vähemalt ühtegi muudatust mis oleks neid probleemseid kohti kuidagi parandanud. Või olen need lihtsalt unustanu? värskendage sel juhul mälu. Igatahes need murekohad mis mul asja algusest saadik on olnud on kõik täpselt samamoodi alles. Ja kui huvitavad täpsemad probleemid siis siinsamas foorumiteemas (ja tõenäoliselt teistes seotud teemades) olen aastate jooksul päris palju konkreetseid näiteid kirja pannud. Paari aasta jooksul võiks ju mõnegi neist lahendada
_________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 28.12.2017 16:05:43, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.12.2017 16:01:29
|
|
|
Nad täna kahtlaselt vaiksed olnud.....
Aga äkki nokitsevadki uue nuti kallal, lihtsalt ei saa aru miks riistvara uuendamine nii valulik on
Ma starmani hingeelust ei tea midagi, aga HD bokse on neil seal küll väga mitu
Spoiler 
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 28.12.2017 16:06:50, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
28.12.2017 16:02:10
|
|
|
Renka kirjutas: |
Pange tähele - kohe tuleb mõni Telia esindaja ja ütleb, et kõik need eelnevad kasutajad siin eksivad ja tegelikult on kõik korras.
Või noh peale seda mu postitust nüüd vast samas mitte ...  |
kõik Telia boksid on aeglased, ükski pole piisavalt kiire ja kui kogu tehnika maapeal näiteks tuua, ütlen mina, et ikka on aeglane. Inimene ei suuda valguskiirusel tegutseda aga ütleme ausalt, pole ühtegi kanalivahetust!!! tegevat seadet, mis oleks kunagi piisavalt kiire. |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 16:06:29
|
|
|
Mirc kirjutas: |
Renka kirjutas: |
Või noh peale seda mu postitust nüüd vast samas mitte ...  |
kõik Telia boksid on aeglased, ükski pole piisavalt kiire ja kui kogu tehnika maapeal näiteks tuua, ütlen mina, et ikka on aeglane. Inimene ei suuda valguskiirusel tegutseda aga ütleme ausalt, pole ühtegi kanalivahetust!!! tegevat seadet, mis oleks kunagi piisavalt kiire. |
|
See jutt oli juba enne - ja nagu ikka on see täiesti teemaväline. UI kiirus ei sõltu kanalivahetuse kiirusest.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
28.12.2017 16:12:09
|
|
|
Muu jutuga nõustun. Olen ka nuti frontendi koodi sirvinud ja mõnd eestikeelset kommentaari märgates tuleb naer ja nutt korraga. Ma ei tea kas viga on arendajates või arendusressurssides, ei hakka spekuleerima, miks asjad "ei arene" paremuse poole. |
Softi on kõvasti muudetud viimasest korrast, eestikeelset enam ei märganud aga leidsin paar muhelema panevat siiski:
models/VodAssetsModel.js:
// FIXME: REMOVE ME, DIRTY HACK |
library/tv/system/element.js
services/Utilities.js:
* Useful when trying to work around Motorola crashes.
* Does not affect more powerful platforms too much. |
models/RadioModel.js
number: 0 // @TODO How to get this? |
models/PhoneModel.js
DTV.PhoneModel.prototype.isValidNumber = function(number) {
// @TODO proper check
if (number.length >= 3) {
return true;
|
library/tv/component/abstract_application.js
// @fixme Made this hack for menu and view window
// @todo Please refactor all logic when application is finished
|
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 16:13:06
|
|
|
Alan, kus seda koodi näeb?
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
28.12.2017 16:13:52
|
|
|
Naisel oli vend külas ja tahtis saatekavast ühte saadet vaadata, et mis kell ja päev see ongi.
Enne kui ta sellest loogikast aru sai, ütles et võtke pult, ta vaatab nutiseadmest kava.ee
Selles suhtes midagi vaja, siis seal menüüs hea vaadata, et mis samal kanalil järgmine saade, aga üldiselt üsna ebamugavaks tehtud. Kui vaja rohkem informatsiooni, siis kulutan liialt aega. Kergem kava.ee lahti lüüa arvutis ja saab paari sekundiga asi üle kontrollitud.
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.12.2017 16:17:35
|
|
|
Mirc kirjutas: |
Naisel oli vend külas ja tahtis saatekavast ühte saadet vaadata, et mis kell ja päev see ongi.
Enne kui ta sellest loogikast aru sai, ütles et võtke pult, ta vaatab nutiseadmest kava.ee
Selles suhtes midagi vaja, siis seal menüüs hea vaadata, et mis samal kanalil järgmine saade, aga üldiselt üsna ebamugavaks tehtud. Kui vaja rohkem informatsiooni, siis kulutan liialt aega. Kergem kava.ee lahti lüüa arvutis ja saab paari sekundiga asi üle kontrollitud. |
Ma sain selle loogika mingi aastaga selgeks lõpuks (kasutan vähe tv'd). Aga kui vaja on siis vaatan ka kava.ee samal põhjusel
Vana menüüga oli kava vaatamine lihtne, loogiline ja kiire ning sai kenasti ka kasutatud.
Kusjuures järgmise saate vaatamine on ka võrreldes vana UI'ga oluliselt kehvem. Kasutasin seda vana UI peal tihti - uue peal on igasugune kiire võimalus järgmiseid saateid vaadata kadunud.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|