Jänes, lihtsalt seekord haukusid vale puu juures.
pidin isegi vana rolleri vana menüüga välja kaevama, et leida kinnitus su süüdistusele aga võta näpust, jälle tühi aur.
Kamin kanal on kõikidel vana nutiTV, TeliaTV ja MINU.TV teenuse kasutajatel ja kõikides seadmetes.
Kedagi ei kotita. Kanal on nimelt lisatud igale teenusele, mis veel kasutusel ja seda just selleks, et ei "kotitaks" kedagi. Kanal olgu kõikidele. Hoolitsesin selle eest isiklikult!
Mis teenus, mis seade? Heast soovist - püüa teinekord küsida ilma, et eeldaksid (näen seda siin palju juhtumas. Eeldada on lihtne aga eeldamine ei peegelda, tavaliselt, tegelikku olukorda).
Vana nuti - inteno+motorola+amino.
Ruuterile ja motorolale restart tehtud. Lisaks motorolale refresh.
armjan kirjutas:
Soovitus samuti: uus teenus, TeliaTV UI ja selliseid küsimusi poleks
"Hea soovitus" , aga mingi kamina pärast ma oma boksi menüüd mitukorda aeglasemaks ka tegema ei hakka.
Jänes, aga võib ju tasulise tehniku koju tellida, loodetavasti ta selle kadunud kamina siiski üles leiab. Ja kui ei leia, siis ei maksa, sest tegemata töö eest maksta pole lihtsalt viisakas.
indrekp kirjutas:
pidin isegi vana rolleri vana menüüga välja kaevama, et leida kinnitus su süüdistusele aga võta näpust, jälle tühi aur.
Küsimus pole ju mitte vanas menüüs, vaid vanas nutis, uues nutis peaks Aminol kamin olemas olema ("id": "243" - asub nimekirja lõpu poole).
No mul on vana nuti, vana menüü vana telekas suures toas..... mõttetu kamin olema.
Samas äkki mul pool friiki pakett, ses teises toas on samas telekas äpiga
PS: Maksan ka vana hinnakirja alusel _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Küss ongi kas Telia tahab olla tiigrihüpperiigis innovaatiline või leppida paratamatusega et madala resoga telekaid enam ei müüda ja kas sellega kaotab kliente SD pildiga kummi venitades või mitte.
Selle nimi on rahaahnus mis lõpuks kliendid ära viib...
KillFrenzy kirjutas:
3 telekat peab olema. SD jaoks kineskoop ja amino, HD jaoks arris ja fullhd lcd, ja UHD sisu jaoks pead midagi muud peale telia kasutama
Selle võiks juba klassika alla salvestada
indrekp kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Millal uus digiboks tuleb
siin mitu korda läbi käinud, uuel aastal.
Mõne päeva pärast saab seda uuesti küsida _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Vana nutiTv-ga on Aminoga Kamin täitsa olemas mul.
Niih, olen üritanud siin UHD telekal paremat pilti manada. Kuna Motorolat ei kannatanud 720p pealt 1080p peale häälestada sest siis tekkisid mingid häired, säbru ja sähvatused pilti siis viskasin peenikese HDMI juhtme vahelt minema ning asendasin korraliku jämeda HDMI juhtmega ning pilt 1080p ok ja häirevaba.
Etv HD jõulutunneli pilt täitsa pandav kohe ma ütlen. Kanal 12 HD jalkamatsi täitsa ok vaadata (SD väikeseid udukogu mehikesi platsil palli taga ajamas ja jooksmas ei kannata vaadata).
Küsimus ka. Võtsin kasutusele need Zyxel elektrivõrgu adapterid ja lauaarvuti kõlaritesse tulid häired sisse. Kõlarid 3.5 pesa ja vooluvõrgu pistikuga. Kas USB kõlaritega saaks asja lahendatud? Kuidas nad tänapäeval on kas toiteploki või muid häireid ei peksa?
PS. Ärge TG789 viimast tarkvara peale tõmmake kui zyxel võrguadaptereid kasutate. Tõmbab motorollerid 1903 a 1003 kooma. Jääb viimast palli vilgutama ja pilti ette ei tule. Tagasi minek vanemale tarkvara versioonile lahendab asja.
Samsungi teleka smart pult ei tööta Telia TV menüüs korralikult.
Back nuppu vajutades tuleb teade, et kui soovid pulti teleri sisse lülitamiseks kasutada, siis saab infot abiinfo alt.
Teleka enda menüüdes liikudes toimib korralikult.
Selline pult:
Sellele mingit rohtu ka leidub? Tahaks ühe puldiga kõike juhtida.
PriitL, jah - puldi seadetes proovi erinevaid profiile. Üks neist toimis mul. Elion'i nimeline oli minuarust. Telia nimelistega mul back nupuga õnne polnud. _________________ There is no place like 127.0.0.1
PriitL, jah - puldi seadetes proovi erinevaid profiile. Üks neist toimis mul. Elion'i nimeline oli minuarust. Telia nimelistega mul back nupuga õnne polnud.
Kus ma need profiilid leian? Otsisin, aga ei leidnud nagu praegu..
Viimane nädal on samsa äpp jamama kahanud. Lihtsalt jookseb pilt kinni
Äkki ajutine nähtus, ei tahaks veel boksi võtta _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
PriitL, RTFM. Kusagil teleka seadetes sai pulti seadistada. Ei oska seletada täpsemalt.
Sain korda. Teleka seadistamisel pakub vaikimisi digiboksi puldi seadistamisel valikuks Elioni. Sellega back-nupp ei toimi. Samuti ei toimi ka Telia valikuga.
Toimib siis, kui valida Telia Eesti.
PriitL, RTFM. Kusagil teleka seadetes sai pulti seadistada. Ei oska seletada täpsemalt.
Sain korda. Teleka seadistamisel pakub vaikimisi digiboksi puldi seadistamisel valikuks Elioni. Sellega back-nupp ei toimi. Samuti ei toimi ka Telia valikuga.
Toimib siis, kui valida Telia Eesti.
Mul oli just vastupidi meeles. Aga hea teada siis, et niipidi hoopis. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Ämma/äia juures jõulusöögil käies koperdasin huvitava asja otsa. Laual uus numbritega Arrise pult. Helitugevus ja kanalivahetus jne aga üliuimased
Nupuvajutusest reageeringuni 2-3 sekundit. Siis boxi nähes vaatas telku alt mingi must kandiline karp vastu. Mina mältean, et oli Amino oma puldiga ja siis on see kaasaegsem Arris. Mis asi see vahepealne kandiline üldse on? Naise vanemad kurdsid ka, et suruti uus pult peale ja saabus postkasti ja peale seda hakkas aeglus pihta
Mulle selline kooslus koju satuks, ma viskaks selle kandilise boksiga esimese varese, kes tihastele mõeldud pekitüki kallal tegutsedeb, surnuks
Ja ma arvasin, et vana Amino mul magamistoas on aeglasevõitu ja Arris võiks ka tiba kiirem olla. Need ju oma ala profid praegu võrreldes sellega mida seal näha/tunda sain
See aeglus on viimane aeg ikka päris jubedaks muutunud.
Kunagi mõtlesin, et mis nad virisevad siin selle boxi üle, aga nüüd endal sarnane olukord, kus asi uimerdab. Kasutusmugavus kannatab.
Vahepeal tuleb teha tehaseseadete taastamine, nii nagu telefon uimerdab, teed taastamise ja siis mõni aeg täitsa okei.
Eks sellega seoses ongi suurem soov miskit võimsamat digiboxi vaja. Maksaks kasvõi rohkem raha, kui saaks mingi premium digiboxi. _________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂
olafsand, kandiline on Motorola. Puldid töötavad kõigil boksidel - sellejärgi neil vahet ei tee peale vaadates.
Aga sul omal Telia TV teenust ei ole? See kanalivahetus ongi selline aeglane. Arrisega on natukene parem - aga mitte oluliselt. Seda aeglust ei tunnista aga ükski Telia tegelane avalikult - nende silmis on kõik suurepärases korras ja kiendid on ise lollid (nagu siin teemas lugeda võid). Saavad kinga muidu vist kui avalikult probleemi teadvustavad vmt. Kui nelja silma all nendega vestled siis kiruvad samamoodi nagu ülejäänud kasutajad. Vähemalt ma pole veel ühegi Telia klienditeenindaja käest nelja silma all kuulnud, et nad Telia TV teenusega rahul oleks. Kõik kiruvad seda päris korralikult
EDIT: lugesin nüüd, et sul Aminoga vana menüü veel. Oled veel üks vähestest õnnelikest Vahetaksin hetkega selle peale tagasi kui võimalus oleks (aga Motorola/Arrise riistvara peal) ja saaks normaalselt TV teenust tarbida - aga rumala peaga sai teenus ära "upgradetud". _________________ There is no place like 127.0.0.1
Motorola vana nuti on _________________ This message was sent from space using stargate
kõik Telia boksid on aeglased, ükski pole piisavalt kiire ja kui kogu tehnika maapeal näiteks tuua, ütlen mina, et ikka on aeglane. Inimene ei suuda valguskiirusel tegutseda aga ütleme ausalt, pole ühtegi kanalivahetust!!! tegevat seadet, mis oleks kunagi piisavalt kiire.
ps. räägiti ilmselt motorolast ja uuest puldist. esmalt õpetaks puldi teleri häält juhtima.. mitte et see oluliselt kiirem oleks aga ikkagi.
Teisalt on see ikka jõululauas oluline kui kiirelt vahetatakse kanal jõulutunneli pealt kamina peale? Kindlasti arutelu koht aga juba arutatud.
Uus boks tuleb kindlasti kiirem aga ennustan, et kunagi mitte piisavalt kiire seega polegi midagi arutada. Võimalus on kanaleid vahetada mingi muu seadmega.
Kui vana menüü ja motorola on kiiremad kui tulevame boks uue menüüga, siis peaks ausalt tunnistama, et asi on softi arendaja tihendis _________________ This message was sent from space using stargate
indrekp, sa räägid ju hoopis millestki muust kui seda teevad inimesed kes aeglusest räägivad. Mina ega olafsand ei rääkinud kanali vahetuse kiirusest. See, et see võtab mingi x aja on täiesti arusaadav - ja ka vana menüüga võttis see mingi x aja.
Aeglus on ikkagi UIs navigeerides. Ja see on olnud see probleem mis on aastaid kestnud ja mille lahendamise asemel sina ja su kolleegid siin teemades ainult klientidele näkku naerate.
Koheselt üks tsitaat ka eelmise lause näitlikustamiseks:
indrekp kirjutas:
... Teisalt on see ikka jõululauas oluline kui kiirelt vahetatakse kanal jõulutunneli pealt kamina peale? ...
See on täiesti arusaamatu kuidas üks ettevõte ei suuda aastate jooksul parandada oma teenuse UI kiiruse probleemi. Täiesti arusaamatu on ka see klientide naeruvääristamine kes sellele teemale tähelepanu juhivad jätkuvalt.
Ja kohe kindlasti ei ole asi selles, et asja oleks võimatu lahendada Telia poolt (vana menüü puhul on ju näha, et saab kiiremini UI liikuma panna). Asi on pigem ikkagi suhtumises - tundub, et see on TV arendusmeeskonnas täpselt samasugune nagu Telia inimestel kes siin foorumis sõna võtavad (üks neist vist ongi arendusmeeskonnast nagu olen aru saanud?). _________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 27.12.2017 23:28:06, muudetud 1 kord
olukord oli selline, et olin 2014 alguses Keilas 75 korteriga paneelmajas 12/1 ühenduse taga. Kuna aga mu pealmine naaber (ma kolmas korrus ja ta 4 korrus) on ühistu esimees ja Keila linnapea, siis sai temaga too hetk suheldud, et optikat majja vaja. Olin enne välja uurinud, et jaam maja ees ja kaevus kõrid olemas, vaja aint majja tuua. Aitasin siis tal avalduse teha ja optika toas oligi. Siis tekkis olukord uue ruuteri vajaduse järgi. 784 ei sobinud enam. Inteno üüri ja Arris ka. See oli veel see aeg kui 3 aastaga said seadmed enda omaks. 2016 kevadel kolisin ära Nõmmele eramajja. Siin max 40/10 (läbi skeemi, sest kodukas näitab siiani max 20/5).
Kui vabalevist tv3 ja k2 kadusid, siis magamistoas proua hakkas neid taga kurtma, et vahest harva miskit ikka tahab sealt vaadata. Otsisin kapist tolmuse Amino välja ja töötab (veel)
Ämma/äia juures peale paraja uimamise (Arris uimab ka kui menüüs teenuste alt internet valida, aga mitte nii kaua) ja suitsul käimise oli ette tekkinud valik 20/5 muuta 40/10 peale ja seda kuuks ajaks 20/5 hinnaga. Tellisin. Nii wifi kui kaabliga lauaPC taga tegelikult üle 30/7 ei saavuta. Panin kalendrisse ka meeldetuletuse, et tagasi muuta kui kuupäev kukkuma hakkab. 5€ kallim nett pole palju ju maksta kuus, aga 60€ aastas KUNI 40/10 sellise "kaoga" ei ole mu meelest mõistlik. 20/5 toimib korralikult, infoks
Ja ära Aminot taga igatse. Pole sellel uut menüüd ja pildi kvaliteet pole kiita.
See menüü muutub ju päevast päeva aeglasemaks. Asi paistab ilusti olema korralatsioonis sellega, mida rohkem igast poode, mütse ja muud pahna sinna menüüdesse risuks pannakse.
Minu tähelepanek on et kiirus ja aeglus sõltub teleka mudel+digiboks kombinatsioonist. Panin köögi väikesele lcd telekale Amino järgi ja kanali vahetus on mõnusalt kiire ja pilt ning heli tulevad korraga ette. Käivitamine on aminoga muidugi aeglane. Toas telekas koos motorolaga on veidike uimane. Pilt tuleb viivitusega ja heli murdosa sekund veel hiljem ette. Crt koos motorolaga käivitub LCD-dest kiiremini ja kanali vahetus on kiire ja samuti menüüs opereerimine kõige kiirem.
Üks Motoroladest jamas siin ja pilt hangus aeg-ajalt ning arvasin et hakkab otsi andma või vaja vooluadapterit lammutada ja konded üle vaadata. Sai see motorola omale uue teleka järgi ning ei mingeid hangumisi enam never digiboksil. Üks telekas ei seedi Aminot. Kord ei tööta nupud ja kord registreerib ühe nupu vajutusega nagu kaks vajutust. Ei aita digiboksi restart ega midagi. Lihtsalt telekas ja digiboks ei saa läbi ja kõik.
Aminole tundub mitte meeldivat zyxeli vooluadapterid. Paneb teistes telekates pildid hanguma. Hetkel parimad tulemused TG784 ruuteriga.
Mida edasi seda rohkem see digiajastu kiviaega rändab. Jamasi ja ühilduvuse probleeme tuleb järjest juurde.
Sama ka PC-ga. Oled mingi asja stabiilsetest ja ühilduvatest komponentidest kokku pannud higi, vere ja pisaratega, lõputute katsetustega, siis hoiad seda nagu silmatera.
Minu tähelepanek on et kiirus ja aeglus sõltub teleka mudel+digiboks kombinatsioonist. Panin köögi väikesele lcd telekale Amino järgi ja kanali vahetus on mõnusalt kiire ja pilt ning heli tulevad korraga ette. Käivitamine on aminoga muidugi aeglane.
Vana Amino ongi kummaliselt kiire kanalivahetusega uue Telia TV teenusega (kui numbritega vahetada) Proovisin mingi suure Sony küljes. Menüüdes liikumine on aga õudukas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.