Mitmeid kordi öeldud, et ei saa vana tagasi panna. Lisaks kui otsustad mitte uuendada siis paari nädala jooksul surutakse öösel automaatselt seadmele uus tarkvara peale.
Vana tõesti tagasi panna ei saa . aga kui uuendanud pole siis minul näiteks jookseb juba kuu aega peale uue modemi saamist vana kujundusega soft. Probleeme pole. Uuendust pakub ainult peale modemi käivitust. Kuna mul modem koguaeg sees ja lülitan ainult teleka välja siis see mind ka ei sega. 0 probleemi. _________________ downgrade is impossible
Natuke abi vaja, klenditugi ka miskit ei aidanud. Nimelt ükskõik mis seadmes tv everywhere ilusti töötab, Yoga tablet windows 8.1 seadmega proovitud niiIE, kui chromega, ei tööta. Kõik paroolid ja küpsised kustutatud, ei miskit. Kunagi töötas IE- ga nüüd tükk aega hiljem ei tööta. Samas hiljuti sai hulk turvauuendusi ja värskendusi windoosale tehtud võibolla see keeras miskit tuksi? Mainiks, et etv kanal sisselogimiseta tip top töötab, sisselogimisel vastab- üheaegsete seadmete arv on ületatud. Samas olen sidumiskoodi tühistanud ja uuesti ainult samas "vigases" seadmes uuesti sidunud, ei miskit. Pakett on üle õhu zoombox. Tänud ette vastuste eest!!!
Ei oska öelda kahjuks öelda, mis jama on aga peale uuendusi(TV everywhere uuendusi) ei tööta mul ka tahvlis üldse ja kuna on võimalus mujalt vaadata, siis olen loobunud tahvlist vaatamisest
Muidugi mul tahvlil on android aga mõte kui selline, et just peale uuendusi lakkas töötamast, annab aimu miks enam ei tööta.. Ja ma tean, et just peale uuendusi, sest olin tolle tahvliga korduvalt ka ennem kasutanud ja töötas, ning kui nad oma uuenduse ära tegid, siis hakkas see jama pihta ja ma räägin ammusest uuendusest, äkki miski 3-4 kuud tagasi(vb isegi rohkem, kui nad seda tv everywhere uuendasid).
aksels, Seda oligi arvata, isegi 3 brauserit proovisin läbi, ei miskit. Siis saadan e- maili vast sinna , mul on antud seadmel ainult juhe televiisorisse. Ja proovisn läbi HDMI androidist pilti saada, vist ei ole vastava toega. Ja chromecasti ka ei osta arvata. Aitäh, et vastasid, ma juba mötlesin windoosa maha lasta ja uuesti peale lasta. Muide , kas nad tegid uuendusi üle Eesti või läbi klienditoe sinu seadeid ainult uuendasid? Loodame, et kunagi saab asi korda. _________________ dell somm ding mi poi
aksels, Seda oligi arvata, isegi 3 brauserit proovisin läbi, ei miskit. Siis saadan e- maili vast sinna , mul on antud seadmel ainult juhe televiisorisse. Ja proovisn läbi HDMI androidist pilti saada, vist ei ole vastava toega. Ja chromecasti ka ei osta arvata. Aitäh, et vastasid, ma juba mötlesin windoosa maha lasta ja uuesti peale lasta. Muide , kas nad tegid uuendusi üle Eesti või läbi klienditoe sinu seadeid ainult uuendasid? Loodame, et kunagi saab asi korda.
Kas Starmani enda äppi ei ole proovinud? Sellega peaks saama samamoodi igaltpoolt vaadata ja ka ajamasin töötab. Tuleb vaid seadmega ära siduda ja kõik.
-antero-, windows app stores sellist asja pole, androididele on ainult tehtud selline vidin, mina kasutan 8.1 süsteemis ainult brausereid. Jah reaalselt võibolla saaks, aga proovisin appstoresse minna, ei lase ju allagi laadida seda üppi Vastust veel pole tulnud ja pole ime, et nad üldse hakkavad selle probleemiga tegelema. Mul kiiret pole, aga ei taha tuulde ka raha visata, 45 eurut ka summa, mis chromecast eest maksta. _________________ dell somm ding mi poi
-antero-, windows app stores sellist asja pole, androididele on ainult tehtud selline vidin, mina kasutan 8.1 süsteemis ainult brausereid. Jah reaalselt võibolla saaks, aga proovisin appstoresse minna, ei lase ju allagi laadida seda üppi Vastust veel pole tulnud ja pole ime, et nad üldse hakkavad selle probleemiga tegelema. Mul kiiret pole, aga ei taha tuulde ka raha visata, 45 eurut ka summa, mis chromecast eest maksta.
ahah, selge. Ma ise seda ainult apple ja androidi peal katsetanud, rohkem pole vajadust olnud uurida.
väga huvitav, ema ütles, et ta avastas, et näeb hunnikut kanaleid, mida paketis nägema ei peaks. vaatasin endal ka (sama pakett on) - täpselt nii ongi, päris palju kanaleid, mida paketi kirjelduses ei ole. ei leidnud starmani lehelt ka mingit uudist, et midagi muutunud oleks paketi sisus. mingi kampaania?
starmani kodulehe kujundus on ikka muidu väga kehv
ainult vähem kui kuuks ajaks seda väidetavat viga siis jätkuski öösel täpselt kell 2 kadus pilt eest ja nüüd ainult paketipõhised kanalid
kellelgi veel starmani äpp lekib? Ööga on telefoni mälu täis tiksutanud. Saateid pole mingi kuu aega vaatand aga mälu kasutus on üle 5GB läinud. Ver 4.41 androidis. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Kanalid M pakett. Starman iga mingi kuni poole aasta tagant kanaleid muutnud.
Meile pole alles. Naine siin avastas üks hekt, et ID Xtra ja History juurde tulnud. Ca 1 kuu vaatas ja alates tänasest mõlemad šifreeritud. Kellelgi veel selline nali läbi käinud? _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
kellelgi veel starmani äpp lekib? Ööga on telefoni mälu täis tiksutanud. Saateid pole mingi kuu aega vaatand aga mälu kasutus on üle 5GB läinud. Ver 4.41 androidis.
Kunagi ammu tegi küll seda. Nüüd pole enam sattunud. Clear Data ja seo uuesti boxiga.
laurx, nende listidega pole jah.
Lihtsalt oligi, et äkki mingi aeg poogiti mingeid kanaleid juurde, sest käis siin, et "see kaob ja see tuleb" teema.
Aga selge, et nende poolne teema oli. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Milles võib asi olla Tallinna TV HD ja Sony Channel HD ütlevad signaal puudub, kuid teises toas on sama mudel boks seal näitab.
Tallinn hd 546 mhz, 8ribalaius, symbol 6875,modulatsioon qam256
Sony channel hd 546 mhz, 8ribalaius, symbol 6875,modulatsioon qam25
Mõni päev tagasi kui etv hd ja etv 2 hd hakkisid siis olid korras kanal 2 hd, kanal 11 hd ja kanal 12 hd järgmisel päeval jälle vastupidu. Sagedused 562, 554. Täna hakkimist pole. Ah sõnusin ära ikka viskas Kanal 2 hds just ruute sisse. Teised tavakanalid (sd) nagu OK.
.etv hd ja etv 2 hd jooksevad 562 mhz, 8, 6875, qam256
Kanal 2 hd, kanal 11 hd ja kanal 12 hd jooksevad 554,8, 6875, qam256
Seda infot näitab boksi kanali parameetrid ja need on ka avalikult saadaval.
Lisaks sellele see boks ei tööta teleri hdmi1 ja hdmi2 küll näitab pilti hdmi3 pesas, samat telerit sai proovitud ka teise boksiga, seal oli kõik korras.
Kas on mingi vigane boks sest sai just võetud 2 ''uut'' boksi koos ajamasinaga. Sama kaabeldusega pole nagu ennem probleemi olnud. ennem olid lihtsalt vanema mudeli boksid. Tehaseseaded ka proovitud.
Hetkel INTEK HD-C76CX (Starbox), soft 6.4rc18
Kui paljudel seadmetelt kiled pealt ära võetud? ma võtsin kohe kuigi need olid suht kriimulised, mingi second-hand seadmed vist.
Milles võib asi olla Tallinna TV HD ja Sony Channel HD ütlevad signaal puudub, kuid teises toas on sama mudel boks seal näitab.
Tallinn hd 546 mhz, 8ribalaius, symbol 6875,modulatsioon qam256
Sony channel hd 546 mhz, 8ribalaius, symbol 6875,modulatsioon qam25
Mõni päev tagasi kui etv hd ja etv 2 hd hakkisid siis olid korras kanal 2 hd, kanal 11 hd ja kanal 12 hd järgmisel päeval jälle vastupidu. Sagedused 562, 554. Täna hakkimist pole. Ah sõnusin ära ikka viskas Kanal 2 hds just ruute sisse. Teised tavakanalid (sd) nagu OK.
.etv hd ja etv 2 hd jooksevad 562 mhz, 8, 6875, qam256
Kanal 2 hd, kanal 11 hd ja kanal 12 hd jooksevad 554,8, 6875, qam256
Seda infot näitab boksi kanali parameetrid ja need on ka avalikult saadaval.
Lisaks sellele see boks ei tööta teleri hdmi1 ja hdmi2 küll näitab pilti hdmi3 pesas, samat telerit sai proovitud ka teise boksiga, seal oli kõik korras.
Kas on mingi vigane boks sest sai just võetud 2 ''uut'' boksi koos ajamasinaga. Sama kaabeldusega pole nagu ennem probleemi olnud. ennem olid lihtsalt vanema mudeli boksid. Tehaseseaded ka proovitud.
Hetkel INTEK HD-C76CX (Starbox), soft 6.4rc18
Kui paljudel seadmetelt kiled pealt ära võetud? ma võtsin kohe kuigi need olid suht kriimulised, mingi second-hand seadmed vist.
Eksperdi arvamus oleks teretulnud! Või jagage oma kogemusi
Minul ka juba pikemat aega etv-d ja kanal 2 HD viskavad ruute, hakib ja vahepeal signaal üldse puudub. Milles asi?
Võtan tükk aega juba hoogu et starmani helistada.
Kui on kaabelduse viga siis tehnik tuleb vaatab üle, teeb korda. Proovin seda boksi teise kaabli otsas ka siis saab asi selgemaks. _________________ https://www.twitch.tv/realcobrastrikegaming
kui on kaks boksi ja kaks tuba, pista boksid ringi. kui rike boksiga kaasa läheb, on viga boksis, kui ei, on kaabelduses. boksidel on mingi kiiks tarkvaras, mis osadel boksidel hd ruudutama paneb. viimase uuendusega seda vist ära ei parandatud. seadmed on uued. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
kui on kaks boksi ja kaks tuba, pista boksid ringi. kui rike boksiga kaasa läheb, on viga boksis, kui ei, on kaabelduses. boksidel on mingi kiiks tarkvaras, mis osadel boksidel hd ruudutama paneb. viimase uuendusega seda vist ära ei parandatud. seadmed on uued.
kui on kaks boksi ja kaks tuba, pista boksid ringi. kui rike boksiga kaasa läheb, on viga boksis, kui ei, on kaabelduses. boksidel on mingi kiiks tarkvaras, mis osadel boksidel hd ruudutama paneb. viimase uuendusega seda vist ära ei parandatud. seadmed on uued.
Starman ka lollitab kliente..
Reklaamib, et lisavaataja koht on tasuta. Aga pead rentima poksi või conax kaardilugeja. OK arusaadav. Aga kui mul on omal asjad olemas siis tuleb rentida digi-tv kaart 1,99€ kuus. Seda osta ei saa aga kui ära kaotad siis maksab 10€.
Et siis tasuta pole midagi.
Reklaamib, et lisavaataja koht on tasuta. Aga pead rentima poksi või conax kaardilugeja. OK arusaadav. Aga kui mul on omal asjad olemas siis tuleb rentida digi-tv kaart 1,99€ kuus. Seda osta ei saa aga kui ära kaotad siis maksab 10€.
No ma ei tea, mul küll kaardi eest lisatasu ei võeta. Kuigi jah lisavaatajakoht on mul tasu eest.
No ma ei tea, mul küll kaardi eest lisatasu ei võeta. Kuigi jah lisavaatajakoht on mul tasu eest.
Täpselt. Minul ka ei võeta, sest see on vana teenuste hinnakiri. Nüüd jäetakse mulje, et lisavaatajakoht on tasuta aga maksa kaardi rendi tasu. Puhas lollitamine.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.