Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 500, 501, 502 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.12.2017 19:32:54 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
FastPotty kirjutas:
Challenge kulla ülekannet ei saa teha. Wot on õnneks igatepidi nii rikkis, et ma ei saa ka teistele enam kinke teha. Aeg-ajalt ikka ostan kellelegi mõne tanki icon_smile.gif
Kas see on ainult minu probleem, või see on teistel ka nii? Kui valida "Gold", siis mingi pakett ja seejärel "as a gift", siis ütleb, "This payment method cannot be used to pay for a gift". Kõikide pankade kaartidega.
Thomak küll väidab, et tal see asi töötab, aga ma kahtlen, et ta viimasel ajal kellelegi midagi väga kinkinud on. Kuigi mine tea..

Proovisin ise ka kinki teha! Peab ütlema, et endale olen tavalsielt läbi paypal'i kenasti saanud oste teha. Samas kinkidena tundub, et see EI TÖÖTA tõesti. Samas TÖÖTAS siis kui kasutasin krediitkaardi võimalust, siis lasi ilusti kulla ära saata KINGINA.

FastPotty palun proovi krediitkaardi maksemeetodit!!!

Oleks tore tõesti, kui saaks jõuluks vähemalt selle kulla kätte... icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 01.12.2017 21:37:32 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Oleks tore tõesti, kui saaks jõuluks vähemalt selle kulla kätte... icon_smile.gif

Ilmselt oleks märksa tulemuslikum kirjutada jõuluvanale üks kena kingisoovidega kiri. Veel jõuab icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 01.12.2017 22:49:52 vasta tsitaadiga

Tõmmati tagumikud teil peenelt lohku icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 02.12.2017 00:33:25 vasta tsitaadiga

Mul vist mingi veider kala sees.
Kunagi sai siis USA kergete liin T49 ära tehtud. Sai isegi sada millegagi lahingut tehtud. See oli see aeg, kui puu vist lõppes T57`ga. Aga polnud nagu väga minu "Tagumikutunnetusega" tank siis sai maha müüdud. Nüüd siin millalgi võtsin jälle ette.
Mängitud juba üksjagu ja ta avastasin, et expi ei tule üldse, et Sheridani lahti saaks!
Meeskonnatreenimises linnuke ees ja kõik nagu peaks aga....nii nagu oli 20 expi ees nii siiamaani!
Tegin just prooviks lahingu, sain 1600 expi millegagi, aga seal ikka jätkuvalt 20!
Et nagu wtf?
Kellelgi mõtteid?

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 02.12.2017 00:47:34 vasta tsitaadiga

"Meeskonnatreenimises linnuke ees"

Vot just seal sul probleem ongi icon_lol.gif
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 02.12.2017 01:12:58 vasta tsitaadiga

Oi bljahhh......icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif krt idikas! Ma ju ise kirjutasin milles asi ja ma ikka läbi ei hammustanud! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Nojahno! Loogiline ju!icon_biggrin.gif
Järeldus, vahem õlut mängu ajaks!
Muidugi iseenesest ei peaks ju saama sinna üldse linnukest panna ju enne kui järgmine tank lahti, aga noh....jah!

chatro
HV kasutaja
chatro

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.12.2017 01:15:25 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
"Meeskonnatreenimises linnuke ees"

Vot just seal sul probleem ongi icon_lol.gif

Jah, ehk siis kõik kogemus mis teenid, läheb meeskonna treenimise peale.
E: Jõudsid just ette.

Endal olnud selline juhtum, kus RU'ga oli 70k xp'd. Konvertisin natukese kulla eest xp'd ja ei märganud, et sellest võttis esimesena ja nii 50k xp kadus icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 02.12.2017 01:35:05 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
Oi bljahhh......icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif krt idikas! Ma ju ise kirjutasin milles asi ja ma ikka läbi ei hammustanud! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Nojahno! Loogiline ju!icon_biggrin.gif
Järeldus, vahem õlut mängu ajaks!
Muidugi iseenesest ei peaks ju saama sinna üldse linnukest panna ju enne kui järgmine tank lahti, aga noh....jah!
No sel hetkel kui T49 "linnukese" sai oli sul järelikult T54E1 arendatud. Nüüd kui T49 "puus" teise kohta liigutati, jäeti "linnuke" nii nagu ta oli aga samas tekkis T49 järele Sheridan.
Sama asi oli ka Ru 251 ja T-54 ltwt.-ga. + veel mõned.
Veidi harjumatu jah.

pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 03.12.2017 02:51:29 vasta tsitaadiga

Nojah, kui nüüd meelde tuletada, siis mul isegi T57 lahti aretatud sel ajal. Need puude muutumistega asjad meelest lännu, mis kes kus oli ja mis lahti, mis kinni.
Mul neid tier kümneid paras posu valmis arendatud aga seisavad. Ma piisavalt tomat, et nende mängimisega miinusesse ei jääks icon_biggrin.gif

HaXoR
HV kasutaja

sõnum 03.12.2017 17:32:47 vasta tsitaadiga

Väidetavalt Obj 252 ega Defenderit kalendris müüki tulemas pole, kuid järgmised tankid peaks tulema:

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 03.12.2017 18:10:38 vasta tsitaadiga

Jälle E25 müüki... täiesti ajuvaba OP tank ju icon_biggrin.gif
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 03.12.2017 19:20:27 vasta tsitaadiga

E-25 ja Lorr on mõeldavad eeldusel, et ei ole mingi bundlega.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 03.12.2017 19:34:17 vasta tsitaadiga

E-25 peaks juba niisama ostma, et ta sul lihtsalt on icon_biggrin.gif. Ja endal veel polegi, vaatame palju plekki välja käima peab ja mõtlema.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 03.12.2017 21:02:58 vasta tsitaadiga

Eeldan, et mingi 80€ umbes. No nad ei saa seda lihtsalt odavamalt müüa imo...
tagasi üles
BlueQ
HV vaatleja
BlueQ

sõnum 03.12.2017 21:47:37 vasta tsitaadiga

November 2017, klannide kokkuvõte:
Spoiler Spoiler Spoiler

Arhiiv.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
alyster
HV vaatleja

sõnum 03.12.2017 22:38:26 vasta tsitaadiga

Isiklikust kogemusest - kui E25 tahad osta ja pidevalt platoonid, vaata et ka sõbral tier 7 pref MM tank oleks icon_biggrin.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.12.2017 19:01:21 vasta tsitaadiga

Viimasel paaril päeval olen üle pika pika aja jälle Tier X autoloader heavysid garaažist välja ajanud, ja suht kohe on tulnud ka mõned piisavalt head tulemused, mida siia jagada kannatab. Niiet kui teid huvitab, et mismoodi T-57 Heavy või AMX 50B praegu randomis hakkama saavad, vaadake alla:

Link

Link
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 04.12.2017 19:21:56 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Viimasel paaril päeval olen üle pika pika aja jälle Tier X autoloader heavysid garaažist välja ajanud, ja suht kohe on tulnud ka mõned piisavalt head tulemused, mida siia jagada kannatab. Niiet kui teid huvitab, et mismoodi T-57 Heavy või AMX 50B praegu randomis hakkama saavad, vaadake alla:

ära valest aru saa aga, sul on tulnud välja mõned head tulemused mida kannatab teistele näidata ja siis ütled, et saate vaadata mis moodi need hakkama saavad. Näita siis ikka kehvemini läinud lahingut kah. See nagu enamus youtube videosid kus mingid tegelased nagu ei saaksi kehva mängu. Klaus Kellerman siin mingi aeg näitas enda kehvemaid lahinguid heade kommentaaridega, et selline asi jätab nagu parema mulje, et ka teistel läheb sama kehvasti nagu sinul vahest. Muidugi Klaus tegi ühes epic kill osas dezgames hästi maha, et kes huvitub otsigu üles ise.

erick
HV Guru
erick

sõnum 04.12.2017 19:27:06 vasta tsitaadiga

arny, no üldiselt on mõtet näidata ikkagi neid mänge, mis silmatorkavalt paremad kui teised. Halbu mänge võib igaüks kodus ka teha suht kergesti, väga häid see-eest keeruline teha. Kes tahavad näha selliseid tavalisi keskmiseid ja halbu mänge, soovitan vaadata mu striimi, seal näeb kõike icon_razz.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 04.12.2017 21:19:06 vasta tsitaadiga

Väike meeldetuletus
tsitaat:
For those that have not yet done so you must recruit the mission reward female tanker before the new patch as she disappears with the rollout of the patch.

Patch 9.21 peaks ilmavalgust nägema EU serveris juba järgmisel kolmapäeval, 13.12.

dud66
HV veteran
dud66

sõnum 04.12.2017 22:35:11 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:
Muidugi Klaus tegi ühes epic kill osas dezgames hästi maha, et kes huvitub otsigu üles ise.

Claus lihtsalt trollis...

erick
HV Guru
erick

sõnum 05.12.2017 11:55:32 vasta tsitaadiga

dud66 kirjutas:
arny kirjutas:
Muidugi Klaus tegi ühes epic kill osas dezgames hästi maha, et kes huvitub otsigu üles ise.

Claus lihtsalt trollis...

Link

Olles algse videoga tutvunud, laseme treenitud professionaalidel arny ära diagnoosida:

Link
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2017 12:46:20 vasta tsitaadiga

eee mitte ei saa aru milles mina professionaal olen või mis valesti on ja mis see apelsiinid siia puutuvad. Selles videos ju dez mingeid kiidusõnu ei saanud ju vaid, et tüüp saatis epic kill video enda arust aga midagi epicut nagu ei olnudki. See viimane kill oli jah enam vähem aga muidu täiesti tavaline mäng. See Clausi conquereriga lahing oli minu arust hea näide, et kõigil võib sitasti minna. Ja ta ei karda sellist asja teistele näidata, et tal ka läheb kehvasti erinevalt mõnedest kes näitavad ainult kui head nad on. icon_cool.gif
merku
HV kasutaja

sõnum 05.12.2017 12:50:25 vasta tsitaadiga

merku kirjutas:
Mis kontoga peale hakata kui enam ei mängi? Lihtsalt vedelema jätta ka tobe.. 6k kulda ja 17 mil krediiti kah peal... icon_rolleyes.gif

https://wot-life.com/eu/player/_Erki_-504904618

Keegi proovida tahab kontot, siis saatke PS
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 05.12.2017 13:31:22 vasta tsitaadiga

arny, eee, miks peaks erick mingeid suvakaotustega videosid YT laadima?
Võta tema striimi salvestus lahti, sealt leiad neid lademes, keegi ei peida midagi. Ja analüüsi enda vigade kohta leiab neist ka piisavalt.
Eilegi oli see päev kus tal T57 (vist?) kohe kuidagi ei "toitnud" ja sai sisse enamvähem igast asendist ja igal kaardil. icon_lol.gif

Üldse eile mängudes oli tüütult palju medikaid, TD'ga neid taga ajada oli suht pain.
Ja MM pani ka täiega segast kohati, nt. anti ainult ühele tiimile skaut. Ja seda suht lagedal kaardil.
Ehk lahing pmst otsustati enne algust juba ära.
2h sessiooni tulemuseks jäi 3 võitu 15-st. thumbs_down.gif
... ju siis oli nii ette nähtud.

erick
HV Guru
erick

sõnum 05.12.2017 13:33:33 vasta tsitaadiga

arny, see Clausi video on nagu huumorisoolika test - kes pihta ei saa, et Claus tegi enda (ja teiste keskmiste mängijate) üle nalja, sellel puudub sarkasmi/huumori tajumise võime. icon_smile.gif Sellest ka see diagnoosivideo.
tagasi üles
dud66
HV veteran
dud66

sõnum 05.12.2017 17:43:50 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:
eee mitte ei saa aru milles mina professionaal olen või mis valesti on ja mis see apelsiinid siia puutuvad. Selles videos ju dez mingeid kiidusõnu ei saanud ju vaid, et tüüp saatis epic kill video enda arust aga midagi epicut nagu ei olnudki. See viimane kill oli jah enam vähem aga muidu täiesti tavaline mäng. See Clausi conquereriga lahing oli minu arust hea näide, et kõigil võib sitasti minna. Ja ta ei karda sellist asja teistele näidata, et tal ka läheb kehvasti erinevalt mõnedest kes näitavad ainult kui head nad on. icon_cool.gif

Ei ole hullu - selleks, et Clausi peenest huumorist aru saada on siiski vaja mängu peensusteni teada... thumbs_up.gif

Näiteks hiljuti tuli üks hea TD tutorial välja, mis aitab mängu veidi paremini mõista

Link

arny
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2017 17:53:18 vasta tsitaadiga

clausi videosid olengi tema huumori pärast hakanud vaatama. Algul oli dez ka ok aga juba ammu pole ta midagi head teinud, lausa igavad klipid mis laeb. See dezi video kommentaar oli täpsel nii nagu asi oligi ju. Mingi tegelane kel on ka oma youtube wot kanal saadab sulle video mis tema arvates on epic aga mängu vaadates selgub, et midagi epicut polegi, ongi naljakus kui mõni endast on heal arvamusel sellest aru saamata. Tal on ju palju neid epic klippe siis seal on tõsised epic killid. See suht sama kui ma panen siia enda arvates jube hea lahingu aga siis siinsed staarid irvitavad end ribadeks, et mis seal siis head oli, täiesti tavaline.
fellanor
HV kasutaja

sõnum 06.12.2017 02:36:17 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:
clausi videosid olengi tema huumori pärast hakanud vaatama. Algul oli dez ka ok aga juba ammu pole ta midagi head teinud, lausa igavad klipid mis laeb. See dezi video kommentaar oli täpsel nii nagu asi oligi ju. Mingi tegelane kel on ka oma youtube wot kanal saadab sulle video mis tema arvates on epic aga mängu vaadates selgub, et midagi epicut polegi, ongi naljakus kui mõni endast on heal arvamusel sellest aru saamata. Tal on ju palju neid epic klippe siis seal on tõsised epic killid. See suht sama kui ma panen siia enda arvates jube hea lahingu aga siis siinsed staarid irvitavad end ribadeks, et mis seal siis head oli, täiesti tavaline.
https://academic.oup.com/brain/article/122/4/657/295854
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 08.12.2017 19:26:40 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:

Eee, claus võis asja huumoriga teha. Aga kurb on see, et päris suur osa populatsioonist mängib ja mõltebki nii...icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 08.12.2017 19:52:54 vasta tsitaadiga

eks ta ole. Kurb jah, et eesti oma tegelane dez teeb igavat kraami juba pikemat aega. Õnneks ajab claus oma lobaga naerma. Mingi aeg hakkasin ka shishx klippe vaatama ja minu arust lahe see, et clan waris tehakse kah mõnuga nalja ja ikka saadakse hakkama. Pole aimu kui pedelilla ta on aga polegi veel tähele pannud, et ta kulda laseks, minu silmis respect kes ei torma lihtsalt kõmmutama. Kohalike tarkade arvates saan ma kindlasti valesti aru jälle ja pean ajukirurgi juurde aja panema aga noh eks igal ühel ole oma arusaam ja naljast aru saamine.
HaXoR
HV kasutaja

sõnum 09.12.2017 10:14:41 vasta tsitaadiga

https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/7530/

E25 siis täna
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 09.12.2017 12:16:26 vasta tsitaadiga

Olen arvamusel on kui inimene surmtõsiseks läheb ja ainult stas'i numberid tagajab ning kõike noobi'ks sõimab jne. siis on ka nagu natuke kurb. Muhe seltskond ja mõõdukalt lolli juttu koos väikse õllega (või mõne muu meelepärase joogiga olgu selleks siis kas või tee) Wot'i kõrvale on kõige parem kooslus wot'i mängimiseks. Clausi videod on muhedad nii palju kui neid vaadanud olen.
erick
HV Guru
erick

sõnum 09.12.2017 12:32:24 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:
eks ta ole. Kurb jah, et eesti oma tegelane dez teeb igavat kraami juba pikemat aega. Õnneks ajab claus oma lobaga naerma. Mingi aeg hakkasin ka shishx klippe vaatama ja minu arust lahe see, et clan waris tehakse kah mõnuga nalja ja ikka saadakse hakkama. Pole aimu kui pedelilla ta on aga polegi veel tähele pannud, et ta kulda laseks, minu silmis respect kes ei torma lihtsalt kõmmutama. Kohalike tarkade arvates saan ma kindlasti valesti aru jälle ja pean ajukirurgi juurde aja panema aga noh eks igal ühel ole oma arusaam ja naljast aru saamine.

shishi naljad tulenevad sellest, et tema jaoks see mäng ei ole enam väljakutse. Ta overall WN8 läheneb 4000-le ja recentid käivad seal WN8 4800-5600 kandis. Samas ka tema on rääkinud, kuidas ta FAME'i saamiseks tryhardis 4 kuud tier X masinatega, keel suunurgast väljas. CWs saavad endale nalja tegemist lubada need klannid, kes enamiku CWsid võidavad. Tavaliselt mida rohkem võite tuleb, seda humoorikamaks jutt läheb tiimis, aga kui tuleb mitu kaotust järjest, läheb see huumorituju kähku üle, FAME'is ka. Ülemise otsa klanni jaoks on nt FAME'i vastu mängimine reeglina surmtõsine ettevõtmine, sest mingitki võidulootust on ainult siis, kui kõik mängijad on 100% keskendunud.

PS - shish'il oli minu arust kuldmoon enamikul olulistel tankidel ära vahetatud AP-ga, by default lasebki ainult kulda.
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 09.12.2017 12:56:03 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:
Pole aimu kui pedelilla ta on aga polegi veel tähele pannud, et ta kulda laseks, minu silmis respect kes ei torma lihtsalt kõmmutama...

Kulla laskmisega randomis imo on nii, et see hea koht kus HARJUTADA.
HEAT'i lasta efektiivselt polegi nii lihtne, spaced armor sööb ju teapärast selle ära. Ikka siit-sealt kuulen CW / stronki ajal, et panin kulla vms liiga vara sisse, lasin mitu lasku tühja trackidesse või kuhu iganes. Ma ütleks selle peale seda, et CW / stronki ajal nagu nats liiga hilja õppida kuldmoona laskmist. See tunnetus jne. peaks ikka läbi randomi harjutades tekkima. Kust ja kuidas sa pened HEAT'i jne.

Sama asi käib ka APCR'i kohta, kui seda kuldmoonana kasutada, teadupärast sellel pisut kehvem normalisatsiooni nurk kui AP'l (mis on 3 kraadi kehvem, aga see annab üsnagi palju tunda). Lisaks, kui mõelda APCR vs HEAT autbounce nurk 72 kraadi vs 85 kraadi, siis üsna paljuds situatsioonides polegi mõtet lasta APCR'i, eriti alt üles. Kas randomis iga kuldmoona mürsu osas koonerdades seda tunnetust õpid, selles sügavalt kahtlen.

Muidugi on rida mängijaid, keda ei huvitagi CW's või stronkis mängimine, siis nendest ma saan ka aru, et neid ei huvita ka kuldmoona kasutama õppimine. Ning pean ütlema, et RANDOMIS ilma kullata mängimine ikka korduvalt raskem. Vahest olen vaadanud kuidas SirFock mängib põhimõttekindlusega kulda mitte lastes. Endal mingi paarsada milli kreeda seisab kontol ja mõtlen, et see selline mõttetu jonn mida ta demostreerib. Loomulikult ta naudib sihtimist ja weakspote, saan aru, see on tema fun. Aga selle mängu kahurite täpsuse ja RNG juures on see tuuleveskitega võitlemine. See mäng on nii disanitud, et sa pead ikka vahepeal laskma kulda, et normaalselt performida..
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2017 13:36:07 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:
Loomulikult ta naudib sihtimist ja weakspote, saan aru, see on tema fun. Aga selle mängu kahurite täpsuse ja RNG juures on see tuuleveskitega võitlemine. See mäng on nii disanitud, et sa pead ikka vahepeal laskma kulda, et normaalselt performida..

Eks see ongi see mida keegi mängus tahab, funi või numbrit mida teistele näidata, või siis, et teised mod kasutajad näeksid kui lilla ma olen. Tahad öelda, et paar aastat tagasi või rohkemgi sa ei ajanud weakspotte taga ja ei üritanud kõvema armoriga tanki flankida. Inimene on loomult laisk ja teeb kõike oma elu lihtsustamiseks ja see kuld ju teebki asja lihtsamaks. Mul suva kui inimestel on raha ja võimalusi premmi jaoks, see on üks osa mängust ju. Mingi aeg mõtlesingi, et WG peaks mulle tänulik olema kui tihti näiteks type 4 mängisin, sest 90% laske tuli premmi ja see ju puhas raha wg jaoks, teenisin ju raha wg niiviisi.

erick
HV Guru
erick

sõnum 10.12.2017 14:00:27 vasta tsitaadiga

Täna siis advendikalendris Lorraine 40t. Kellele autoloaderid istuvad, on see väärt masin.

arny kirjutas:
Eks see ongi see mida keegi mängus tahab, funi või numbrit mida teistele näidata, või siis, et teised mod kasutajad näeksid kui lilla ma olen.

See "lilla number" on ju oskuste mõõdupuu. Enamik inimesi tahab ikka sõbrast parem olla, siis klannis parimate seas olla, siis juba serveris parimate seas. Osadel mängijatel on nagu mingi katkestus ajus, nad ei taju ära, et selle numbri ja reaalse võimekuse vahel lahinguväljal on seos. Näiteks kui rohelise WN8ga mängija satub randomis vastakuti superuunikumiga, siis sellel reeglina on üsna letaalsed tagajärjed rohelise mängija jaoks. Erandeid loomulikult on, kuna RNG mängib ka rolli meil siin ja jopata võib mõlemal võrdselt, aga üks võidab tavaliselt need duellid RNG kiuste ja teine ainult siis, kui RNG soosib.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 10.12.2017 14:09:32 vasta tsitaadiga

Eile oli E25 müügis, sai ka ära krabatud icon_razz.gif
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 10.12.2017 15:14:14 vasta tsitaadiga

ega seal randomis vist väga vahet pole kui lilla oled, nagu ise ka ütled siis rng teeb meie eest selle. Piisab kui täis tomat sulle esimese lasu ammoracki põrutab. Kindlasti on mängijatel vahe, et kes suudab vähe paremini sättida aga kui rng arvab, et sina bouncid ja vastane oneshotib siis ei ole ju vahet. Kui isegi seda mod asja kunagi kasutasin siis vaata, et need lillad olid esimesed kes surma said, ilmselt sellest, et läksid tomateid liiga ülbelt nokkima. Mingites võiduvõtmistes on oskustel rohkem vahet pakun, kuigi eks see rng pussutab seal ka näkku.
sakinaga
HV Guru

sõnum 10.12.2017 15:16:24 vasta tsitaadiga

Lillad ei saa pidevalt esimesena surma saada, nii ei kogu head WN8 ja WR-i lihtsalt. Ilmselt mäletad üksikjuhte.
alyster
HV vaatleja

sõnum 10.12.2017 16:02:58 vasta tsitaadiga

See ei saa päris RNG olla, kui lilladel on võidud 55-65% peale 30 000 - 40 000 mängu ja tomatitel 40-45%. Nii suurte pängude pealt oleks puhtalt RNG peal asi 50% kandis.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 10.12.2017 21:22:43 vasta tsitaadiga

Kuidas sitast saia teha.

Link
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 11.12.2017 00:29:58 vasta tsitaadiga

alyster kirjutas:
See ei saa päris RNG olla, kui lilladel on võidud 55-65% peale 30 000 - 40 000 mängu ja tomatitel 40-45%. Nii suurte pängude pealt oleks puhtalt RNG peal asi 50% kandis.

Kui wr on puhas RNG, siis tuleb kõikide mängijate keskmine wr -> 50% - 1%(viigid) = 49%
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 11.12.2017 10:39:48 vasta tsitaadiga

kas ma olen asjast valesti aru saanud ve, see wr ei ole ju sinu teha kui randomis satud sitta tiimi. Ma võin olla sitt mängija aga kui satun pidevalt heasse tiimi siis on ju wr parem kui heal mängijal kes satub rohkem sitta tiimi. WR ei näita ju mängija oskusi või ma saan valesti aru. Lahingus ellujäämise % on võibolla isegi suurem näitaja. Seda kui hea keegi on näitab pigem see omasooiharate lipu värvide jada, et mida lillam seda parem. WR on ju suht sama kui vaadata keskmist dmg lahingu kohta. Üks pritsib 300-400 laske medikaga ja teine suure toru td ja tulemus on suht sama, aint medikas tegi 10 head lasku td 3.
erick
HV Guru
erick

sõnum 11.12.2017 11:41:15 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:
kas ma olen asjast valesti aru saanud ve, see wr ei ole ju sinu teha kui randomis satud sitta tiimi. Ma võin olla sitt mängija aga kui satun pidevalt heasse tiimi siis on ju wr parem kui heal mängijal kes satub rohkem sitta tiimi. WR ei näita ju mängija oskusi või ma saan valesti aru. Lahingus ellujäämise % on võibolla isegi suurem näitaja. Seda kui hea keegi on näitab pigem see omasooiharate lipu värvide jada, et mida lillam seda parem. WR on ju suht sama kui vaadata keskmist dmg lahingu kohta. Üks pritsib 300-400 laske medikaga ja teine suure toru td ja tulemus on suht sama, aint medikas tegi 10 head lasku td 3.

Jah, sa oled asjast valesti aru saanud, on lühike vastus. Pikk vastus tuleks korralik eepos, võibolla päeva peale kirjutan. Seniks hoia igaks juhuks lamemaalastest eemale, tundud nagu kerge saak neile. icon_razz1.gif

Pikem seletus

Müüt: WR ei ole sinu teha, vaid sõltub ainult tiimi tasemest

Seda müüti kuuleb tihti just algajate mängijate suust. Praktikas on asi nii, et mida tugevam mängija, seda rohkem ta just nõrkasid tiime võidule carryb. Tasub tähele panna, et ka väga tugevad mängijad võidavad 10st mängust stabiilselt vaid 6-7, samas kui keskpärane mängija võidab 5. Paljud nendest kuuendatest ja seitsmendatest võitudest kümne mängu kohta on just sellised mängud, kus tiim on nõrk, aga üksik või platoonitud tugev mängija carryb need ära. Seda korrutatakse igal pool, aga tasub ka siin üle korrata - ainus korduv väärtus üle kõigi su lahingute oled sa ise. Järelikult number 1 asi, millel kõige rohkem mõju su WR-ile, oledki sina.

PS - hea näidik carry poweri kohta ülekaalukalt parema vastase tiimi vastu on killide eest antavad Battle Hero ja Epic medalid - Top Gun, Radley-Walters, Pool's medal jne. Tavaliselt õnnestub just neid 6+ killi medaleid saada siis, kui jääd lahingu lõpus arvulisse vähemusse, aga suudad siiski kõik vastased maha saada.

Näiteks, mängijal A on 30,5K lahingu kohta 126 Top Gun'i (esineb iga 242 lahingu tagant), 5 Radley't (iga 6114 lahingu tagant) ja mitte ühtegi Pooli (vähem kui 30,5K lahingu tagant).
Mängijal E on 42,6K lahingu kohta 851 Top Gun'i (esineb iga 50 lahingut tagant), 66 Radley't (iga 645 lahingu tagant) ja 7 Pooli (iga 6087 lahingu tagant).

Siit joonistub selgelt välja carry power mängu lõpufaasis, mida raskem on olukord, seda suuremaks vahed lähevad. Sellises koguses kille reeglina tugevas tiimis korjata ei õnnestu (tugev tiim laseb killid eest ära), seega alates Top Gun'ist ülespoole medali saamiseks on reeglina vajagi, et sinu tiim oleks nõrgem, muidu pole keda lasta. Loomulikult absoluutselt iga Top Gun, Radley või isegi Pool's ei tähenda kohe võidetud mängu, aga vähemalt 80% nendest mängudest peaksid olema võidud.

Siinkohal võibolla tasub panna ka laivis kommenteeritud näide sellest, mis on carryimine ja kuidas sellist rasket tööd tehakse:

Link

Ülejäänud osa katan hiljem.

viimati muutis erick 11.12.2017 12:46:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 11.12.2017 12:17:16 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:

Kui mängidki kokku oma "karjääri" jooksul 10 või natukene peale mängu, siis jah, nii võib olla küll.
1000+ mängu puhul teeb statistika oma korrektuurid ja Su keskmine kujuneb välja Su enda oskuste ja edu põhjal. Mida rohkem mänge, seda väiksemaks see juhuslikkus protsentuaalselt muutub ja seda vähem õnnefaktorit sisse tuleb.
Lühikeses perspektiivis ei ole valesti aru saanud, aga pikas küll.

Kui muidu ei suuda aru saada, siis viska kulli ja kirja mündiga.

Näitlikustamiseks, tegin ühe kulli ja kirja progejupi kiirelt ( ütleme et kiri on võit ):
10 mündiviset:
8 kirja
100 mündiviset:
51 kirja
1000 mündiviset:
486 kirja
10 000 mündiviset:
4896 kirja
100 000 mündiviset:
49 908 kirja
1 000 000 mündiviset:
499 811 kirja
Kommentaarid: 1224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 901
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 11.12.2017 13:54:06 vasta tsitaadiga

icon_cool.gif hm, et siis loll on loll vahet pole. Peaks huvi pärast vaatama lausa kui hea ma wr järgi olen.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 11.12.2017 14:11:13 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:
WR ei näita ju mängija oskusi või ma saan valesti aru.

Aga mis siis näitab oskusi?
Midas suurem sample seda rohkem ta peaks WR just nimelt oskust näitama.
Või sa tõesti arvad, et seal mängus on KÕIK mängijad sama osavad?
Ilmselt siis näiteks jooksmises on ka kõik sama head, sõltumata läbitud ajast juhul kui kõik lõpetasid? Kaotad 10 kildi peale 10 minutiga aga oled sama hea jooksja lihtsalt sellel võitjal vedas kuna tal ei hakand pistma ja ta võitis ainult tänu sellele, et ta oli sellise ilmaga, mis tol päeval oli, rohkem harjunud.
Ja kui sa kaotad iga jumala võistlusel talle keskmiselt 10 mindiga/10 kildi peale siis tal lihtsalt räigelt joppas kogu aeg ilmaga ja sul oli räme ebaõnn kuna absull kogemata sattus sul pistma hakkama ja ketsid hõõrusid just noil kordadel ... icon_rolleyes.gif

Muidugi ei näita WR alati kui hea sa oled. Vahest mõne tankiga sa ei saagi head WR isegi kui sa teed head mängu.
Näiteks mul on 2 pea samagust tanki, RUDY ja see 35-85M
Yhel on WR 45 ja teisel 73
Vahe dämmis 980 vs. 1080 selle 73% wr kasuks kuid siiski ysna samma auku aga WR vahe ikka yliräige.

Aga yldiselt ma arvan, et see pidev irisemine nende paremate mängijate suunal on ilmselge kadedus. Ilmselt need sellest osa ei võta kes lihtsalt vaikselt oma asja ajavad, kõik ei peagi ericku sugused statsipeded olema, irisevad ikka need kes ise tahaks ka häid tulemusi teha aga ei suuda mingil põhjusel. Ja siis hakatakse mingit jama ajama, et skill polegi mitte skill vaid õnneloos.

Ja lisaks kui vaadata nende stasipedede dämmi per mäng siis ka see kipub neil parematel mängijatel olema räigelt suurem isegi sama WR puhul olema võrreldes sellise tavalise mängijaga.

Ma siin olen vaadanud selle skill4ltu striime ja tolle mehe tankide statse. Ja tal on mängitud läbi pmst KÕIK tankid. Ma ei kujuta ette milline mees arvab, et need on puhtalt joppamise tagajärjel saavutatud tulemused. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 11.12.2017 14:28:17 vasta tsitaadiga

ei ütlegi, et keegi ei tohi hästi mängida. Lihtsalt üritan mõista mille alusel üksteisest mõõtu võetakse ja see wr tundub mitte just suurem asi näitaja aga nagu välja tuleb siis random meeskond ei loe vaid loeb kui hea sa ise oled ja pead võidu lihtsalt saama. Vaatasin huvi pärast, et mul wr 52,52% hetkel ja kõige huvitavam epic medal tundus olevat 40/43 kolobanov. Ma ei ole kindlasti suurem asi mängija aga enamus lahingutes olen tulemustes lõpus esi 5 seas expi alusel. Mind ennast see ei huvitagi kas võidan või mitte kui mul endal läheb hästi, mis teha kellelgi läheb lihtsalt paremini.
Ja ärge saage valesti aru ma ei ürita siin ericu või toomase peale näpuga näidata, et näe pedelillad, väga hea kui mõni oskab ja saab hea tulemuse. Üritan lihtsalt teatud asju mõista paremini.

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 11.12.2017 14:41:29 vasta tsitaadiga

selline 52+ WR on jumala korralik mängija. Selline wn81200+ on selline väga korralik mängija.
Mulle just nimelt käib vahest närvidele ericku puhul 1 asi - tema jaoks on rohelised mängijad noobid ja ainult SUPPPPPPERUNICUMID on head. Vot see häirib mind räigelt. Ise ta muidugi hakkab mulle vastu vaidlema aga nii see tegelt on. Kuigi ta on super mängija siis selline suhtumine ikka kumab läbi. Mis ei tähenda aga seda, et peaks talle kogu aeg ette wn8 pedendust heitma. Ilmselt need paremad mängijad sellised tiba suurema egoga ongi, käib ameti juurde, muidu ehk polekski tulemused nii head icon_rolleyes.gif icon_smile.gif

See on umbes sama suhtumine kui näiteks jalgpallur Klavan ytleks et Eestis on ainult 1 jalgpallur ja kõik teised on absull pointless tyybid sest nad mängivad mingit pointless liigat.
Tegelt on asi nii, et kõigil pole sellist visadust ja eeldusi ja ehk isegi nõks õnne, et päris tippu jõuda. Aga väita, et Eestis pole yhtegi teist jalgpallurit on ikka räigelt ebaõiglane.

Seega ei maksaks seda erickut nii tõsiselt võtta ja tema postitusi tuleks lugeda nii umbes yle 1 -r rea. Siis peaks täitsa ok lugemine olema thumbs_up.gif icon_cool.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 500, 501, 502 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.