Challenge kulla ülekannet ei saa teha. Wot on õnneks igatepidi nii rikkis, et ma ei saa ka teistele enam kinke teha. Aeg-ajalt ikka ostan kellelegi mõne tanki
Kas see on ainult minu probleem, või see on teistel ka nii? Kui valida "Gold", siis mingi pakett ja seejärel "as a gift", siis ütleb, "This payment method cannot be used to pay for a gift". Kõikide pankade kaartidega.
Thomak küll väidab, et tal see asi töötab, aga ma kahtlen, et ta viimasel ajal kellelegi midagi väga kinkinud on. Kuigi mine tea..
Proovisin ise ka kinki teha! Peab ütlema, et endale olen tavalsielt läbi paypal'i kenasti saanud oste teha. Samas kinkidena tundub, et see EI TÖÖTA tõesti. Samas TÖÖTAS siis kui kasutasin krediitkaardi võimalust, siis lasi ilusti kulla ära saata KINGINA.
Mul vist mingi veider kala sees.
Kunagi sai siis USA kergete liin T49 ära tehtud. Sai isegi sada millegagi lahingut tehtud. See oli see aeg, kui puu vist lõppes T57`ga. Aga polnud nagu väga minu "Tagumikutunnetusega" tank siis sai maha müüdud. Nüüd siin millalgi võtsin jälle ette.
Mängitud juba üksjagu ja ta avastasin, et expi ei tule üldse, et Sheridani lahti saaks!
Meeskonnatreenimises linnuke ees ja kõik nagu peaks aga....nii nagu oli 20 expi ees nii siiamaani!
Tegin just prooviks lahingu, sain 1600 expi millegagi, aga seal ikka jätkuvalt 20!
Et nagu wtf?
Kellelgi mõtteid? _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Oi bljahhh...... krt idikas! Ma ju ise kirjutasin milles asi ja ma ikka läbi ei hammustanud!
Nojahno! Loogiline ju!
Järeldus, vahem õlut mängu ajaks!
Muidugi iseenesest ei peaks ju saama sinna üldse linnukest panna ju enne kui järgmine tank lahti, aga noh....jah! _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Jah, ehk siis kõik kogemus mis teenid, läheb meeskonna treenimise peale.
E: Jõudsid just ette.
Endal olnud selline juhtum, kus RU'ga oli 70k xp'd. Konvertisin natukese kulla eest xp'd ja ei märganud, et sellest võttis esimesena ja nii 50k xp kadus
Oi bljahhh...... krt idikas! Ma ju ise kirjutasin milles asi ja ma ikka läbi ei hammustanud!
Nojahno! Loogiline ju!
Järeldus, vahem õlut mängu ajaks!
Muidugi iseenesest ei peaks ju saama sinna üldse linnukest panna ju enne kui järgmine tank lahti, aga noh....jah!
No sel hetkel kui T49 "linnukese" sai oli sul järelikult T54E1 arendatud. Nüüd kui T49 "puus" teise kohta liigutati, jäeti "linnuke" nii nagu ta oli aga samas tekkis T49 järele Sheridan.
Sama asi oli ka Ru 251 ja T-54 ltwt.-ga. + veel mõned.
Veidi harjumatu jah. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Nojah, kui nüüd meelde tuletada, siis mul isegi T57 lahti aretatud sel ajal. Need puude muutumistega asjad meelest lännu, mis kes kus oli ja mis lahti, mis kinni.
Mul neid tier kümneid paras posu valmis arendatud aga seisavad. Ma piisavalt tomat, et nende mängimisega miinusesse ei jääks _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Viimasel paaril päeval olen üle pika pika aja jälle Tier X autoloader heavysid garaažist välja ajanud, ja suht kohe on tulnud ka mõned piisavalt head tulemused, mida siia jagada kannatab. Niiet kui teid huvitab, et mismoodi T-57 Heavy või AMX 50B praegu randomis hakkama saavad, vaadake alla:
Viimasel paaril päeval olen üle pika pika aja jälle Tier X autoloader heavysid garaažist välja ajanud, ja suht kohe on tulnud ka mõned piisavalt head tulemused, mida siia jagada kannatab. Niiet kui teid huvitab, et mismoodi T-57 Heavy või AMX 50B praegu randomis hakkama saavad, vaadake alla:
ära valest aru saa aga, sul on tulnud välja mõned head tulemused mida kannatab teistele näidata ja siis ütled, et saate vaadata mis moodi need hakkama saavad. Näita siis ikka kehvemini läinud lahingut kah. See nagu enamus youtube videosid kus mingid tegelased nagu ei saaksi kehva mängu. Klaus Kellerman siin mingi aeg näitas enda kehvemaid lahinguid heade kommentaaridega, et selline asi jätab nagu parema mulje, et ka teistel läheb sama kehvasti nagu sinul vahest. Muidugi Klaus tegi ühes epic kill osas dezgames hästi maha, et kes huvitub otsigu üles ise. _________________
arny, no üldiselt on mõtet näidata ikkagi neid mänge, mis silmatorkavalt paremad kui teised. Halbu mänge võib igaüks kodus ka teha suht kergesti, väga häid see-eest keeruline teha. Kes tahavad näha selliseid tavalisi keskmiseid ja halbu mänge, soovitan vaadata mu striimi, seal näeb kõike
For those that have not yet done so you must recruit the mission reward female tanker before the new patch as she disappears with the rollout of the patch.
Patch 9.21 peaks ilmavalgust nägema EU serveris juba järgmisel kolmapäeval, 13.12. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
eee mitte ei saa aru milles mina professionaal olen või mis valesti on ja mis see apelsiinid siia puutuvad. Selles videos ju dez mingeid kiidusõnu ei saanud ju vaid, et tüüp saatis epic kill video enda arust aga midagi epicut nagu ei olnudki. See viimane kill oli jah enam vähem aga muidu täiesti tavaline mäng. See Clausi conquereriga lahing oli minu arust hea näide, et kõigil võib sitasti minna. Ja ta ei karda sellist asja teistele näidata, et tal ka läheb kehvasti erinevalt mõnedest kes näitavad ainult kui head nad on. _________________
arny, eee, miks peaks erick mingeid suvakaotustega videosid YT laadima?
Võta tema striimi salvestus lahti, sealt leiad neid lademes, keegi ei peida midagi. Ja analüüsi enda vigade kohta leiab neist ka piisavalt.
Eilegi oli see päev kus tal T57 (vist?) kohe kuidagi ei "toitnud" ja sai sisse enamvähem igast asendist ja igal kaardil.
Üldse eile mängudes oli tüütult palju medikaid, TD'ga neid taga ajada oli suht pain.
Ja MM pani ka täiega segast kohati, nt. anti ainult ühele tiimile skaut. Ja seda suht lagedal kaardil.
Ehk lahing pmst otsustati enne algust juba ära.
2h sessiooni tulemuseks jäi 3 võitu 15-st.
... ju siis oli nii ette nähtud. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.