Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 855, 856, 857 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 08.11.2017 17:47:52 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Ruuteri üür on kokku ikka 2.99€? Kui jah siis pole ju arve saajal vahet? Pigem on Telia süsteemides sellel mingi tähtsus ja internet ning ruuter käivad käsikäes.
Toon näite, kasutad 100M ühendust ja maksad ruuteri üüri. Tellid 1Gbit/s ühenduse ja ruuteri üür jätkub uuel real 0€ eest.

Tegelikult ei ole päris nii, et on 0 rida. Mingisugune arvestus siiski on ja tuleb see kuurendi summa kokku. Põhimõtteliselt on nagu 0 rida, sest kuumakse ei muutu, aga kui natukene norida, siis 0.00 rida siiski ei ole. beer_yum.gif
Näiteks, kui ma suvel vahetasin, siis oli nii.

Kui praegu vahetasin, siis paar tundi enne novembri algust ja oli lisarida 0.01 eurot.
Huvitav, mul vist leping mingil valel ajal tehtud, ma maksan 3,50 eurot kuus. icon_cry.gif

jägaja kirjutas:
Telepildi kvaliteedist kohalikul televisioonuturul icon_neutral.gif
Pilt tehtud oktoobri keskel.

Kohe näha, et see Telia poolt edastatud telepilt. Tundus koheselt nii tuttav, kui pilti nägin. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.11.2017 21:29:05 vasta tsitaadiga

Neid pilte on erinevaid, küsimus pole edastuses. Kui Kanal2 HDsse tuli sai üks pilt klõpsatud VLCs ja ka siia postitatud:

Need SD NatGeo ja muud kanalid on jah nagu aastal 95 Windows 95 plaadilt võetud muusikavideod, ei soovi nende vaatamisest osa saada, võib-olla on fanatte kes peavad neid kanaleid vaatama aga mina hääletan jalgadega ja vaatan eranditult HD kanaleid või vähemalt neid millega silmanägemist ei kaota.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 08.11.2017 21:39:27 vasta tsitaadiga

Kui suur see viimane pilt siis nüüd on ka, mu telia 40/10 jääbki seda laadima icon_rolleyes.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 08.11.2017 21:41:43 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Kui suur see viimane pilt siis nüüd on ka, mu telia 40/10 jääbki seda laadima icon_rolleyes.gif

Mul avas koheselt, vaheta teenusepakkujat icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 08.11.2017 21:44:33 vasta tsitaadiga

Mirc kirjutas:
indrekp kirjutas:
Ruuteri üür on kokku ikka 2.99€? Kui jah siis pole ju arve saajal vahet? Pigem on Telia süsteemides sellel mingi tähtsus ja internet ning ruuter käivad käsikäes.
Toon näite, kasutad 100M ühendust ja maksad ruuteri üüri. Tellid 1Gbit/s ühenduse ja ruuteri üür jätkub uuel real 0€ eest.

Tegelikult ei ole päris nii, et on 0 rida. Mingisugune arvestus siiski on ja tuleb see kuurendi summa kokku. Põhimõtteliselt on nagu 0 rida, sest kuumakse ei muutu, aga kui natukene norida, siis 0.00 rida siiski ei ole. beer_yum.gif
Näiteks, kui ma suvel vahetasin, siis oli nii.

Kui praegu vahetasin, siis paar tundi enne novembri algust ja oli lisarida 0.01 eurot.
Huvitav, mul vist leping mingil valel ajal tehtud, ma maksan 3,50 eurot kuus. icon_cry.gif

jägaja kirjutas:
Telepildi kvaliteedist kohalikul televisioonuturul icon_neutral.gif
Pilt tehtud oktoobri keskel.

Kohe näha, et see Telia poolt edastatud telepilt. Tundus koheselt nii tuttav, kui pilti nägin. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Minu. TV HLS striim. Selge vihje, et bandwidth jääb nõrgaks (jägaja national geographic tõmmis) .
Mainiti siin TV3 subtiitreid - boks panevat peale =vale. Subtiitrid on sellel kanalil pildile "põletatud"

Kordusest vaadates pakkeräbu samas kohas on vihje striimi tootjale ja tavaliselt SD kanalid.

MINU.TV parimaks kasutamiseks 3,8MBit (HLS striim muudab kvaliteedi profiili automaatselt vastavalt neti jõudlusele)
Telia TV - SD striimiks 4 ja HD striimiks 8 MBit.

Kas ühendus läheb paremaks? Jah, selleks investeeritakse järgmistel aastatel oluliselt rohkem võrguarendusele https://www.telia.ee/uudis/-/uudis/telia-investeerib-internetivorgu-uuendamisse-50-miljonit

Pakkeräbu pole ilmtingimata ühenduse viga. Tremani YT videodnäitasid seda selgelt. Kiirem liikumine pildil, siis tõenäoliselt näed neid edaspidigi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 08.11.2017 21:51:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ka 500 ühendusega üüri pole

Tompa
HV kasutaja

sõnum 09.11.2017 18:45:47 vasta tsitaadiga

Armjan kas ükskord selle 576p vea kah korda saab? Ära tüütab kui poole saate pealt pilt hakkab vilkuma, läheb roheliseks ja mustaks ja peale mõnda minutit on 576p formaadis. Arris on Yamaha ressiiveri taga. Kunagi aasta tagasi seda viga polnud ja teiste seadmetega samuti seda viga pole.
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 09.11.2017 19:09:55 vasta tsitaadiga

Mul viskab Yamaha resiiveriga sisselülitamisel 576P50 režiimi.
Arvatavasti on jama selles, et ressiiver lülitub liiga aeglaselt sisse ja Arrise boks saab aru, et midagi pole taha ühendatud.
Checkimise aega peaks pikemaks tegema.
Aga et keset vaatamist läheks 576 peale, sellist pulli õnneks pole.

Tompa kirjutas:
Armjan kas ükskord selle 576p vea kah korda saab? Ära tüütab kui poole saate pealt pilt hakkab vilkuma, läheb roheliseks ja mustaks ja peale mõnda minutit on 576p formaadis. Arris on Yamaha ressiiveri taga. Kunagi aasta tagasi seda viga polnud ja teiste seadmetega samuti seda viga pole.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.11.2017 17:01:05 vasta tsitaadiga

Kui nüüd näiteks arris osta, kas läheb asi loteriiks või see kommar ei jaga matsu? icon_rolleyes.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Rohkem ma arriseid e-poes ei näe kui see isend
https://pood.telia.ee/productInfo/426/digiboks-arris-vip1113/593860-007-00#comments

tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 10.11.2017 17:33:27 vasta tsitaadiga

jeesus188, äkki Soome oma?
Osta.ee's müüakse neid aeg-ajalt aga kõikidel üks probleem: ei toimi Eesti Telia võrgus.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.11.2017 18:11:17 vasta tsitaadiga

LongHorn kirjutas:
jeesus188, äkki Soome oma?
Osta.ee's müüakse neid aeg-ajalt aga kõikidel üks probleem: ei toimi Eesti Telia võrgus.

No ma sain aru, et teliast ostetud L töötab, aga see nuditud versioon.
Kommar ei öelnud, et see box ei funka

tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 10.11.2017 18:39:26 vasta tsitaadiga

VIP1113L'il ei ole RF'i ja usbi (st et töötab IR'iga), muus osas erinevusi ei tohiks olla. Minu teada me neid ei müü, paigaldame ainult üüriga.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.11.2017 18:41:52 vasta tsitaadiga

DamienDK, ok......aga teada ikka annate enne üürimist RF puudumisest? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 10.11.2017 19:28:24 vasta tsitaadiga

Hm, võimalik, et neid ikkagi müüakse ka.. Ise vähemalt olen ainult üüriga paigaldanud, just sellel põhjusel, et klient saaks soovi korral hiljem RF versiooni vastu vahetada. Ning ei, mina eraldi RF puudumisest ei teavita, välja arvatud juhul kui see jutuks ei tule või kui ma näen, et RF funktsionaalsus on oluline (klient reaalselt soovibki boksi kuskile ära peita nt). Põhjus lihtne, üürilepingus ei ole kuskil kirjas, et digiboks peab olema RF võimeline.

Samas, selle jutu peale vaatasin üle, mis meil epoes kirjas on. Juhul, kui keegi on ostnud epoe kaudu Arrise ja saanud L versiooni, siis mina tema asemel läheks nõuaks küll vahetust, sest epoes on konkreetselt kirjas, et see boks töötab läbi raadiosageduse.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.11.2017 19:49:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ise vähemalt olen ainult üüriga paigaldanud, just sellel põhjusel, et klient saaks soovi korral hiljem RF versiooni vastu vahetada.

Ma ei saa loogikast aru. Hind on ju sama kliendile. Oleks odavam, siis saaks mõttele pihta.

Soovi korral klient ei pea kasutama RF-i kui ei taha. Selle asemel peab nüüd jookma esindusse.
Teil said selle vabalevist lahkumisega boksid otsa või millest selline lüke üldse?

Kui juba bokside teemaks läks, kas siis lähiajal (vana nuti ajastu lõpuks) tuleb midagi uuemat?

viimati muutis jeesus188 10.11.2017 19:50:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 10.11.2017 19:50:03 vasta tsitaadiga

Tegelikult peaks avalduma erinevus veel selles, et IR versioon imeb puldi patareid kiiremini tühjaks...

viimati muutis -parun- 10.11.2017 19:51:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 10.11.2017 19:52:50 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Tegelikult peaks avalduma erinevus veel selles, et RF versioon imeb puldi patareid kiiremini tühjaks...

Telia väidab vastupidist. Ma loobusin RF kasutamisest, kuna paar korda lihtsalt enam boks ei reageeri sellele, siis hakka jälle googeldama kuidas puldile reset teha.
Telia väidab et probleem on selles, et ma inteno ruuterit ei kasuta. Kuu aega toimib, ja siis kontrollib kas inteno on küljes ja keerab RF süsteemi pekki? icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 10.11.2017 19:54:22 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
-parun- kirjutas:
Tegelikult peaks avalduma erinevus veel selles, et RF versioon imeb puldi patareid kiiremini tühjaks...

Telia väidab vastupidist.
Mõtlesin IR ja kirjutasin kogemata RF icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 10.11.2017 20:07:20 vasta tsitaadiga

L boksid on tutikad boksid aga kuna tootja ei saanud kiirelt 1113 bokse juurde vorpida siis on L versioonid kasutusel AINULT üüriboksidena seniks kuni tuleb RF toega bokse juurde, peale selle ja USB neil vahet pole. (tõsi laoseis kahanes kiirelt tänu k2 ja tv3 suvisele rallile)
E-poest saab klient alati uue ja õige VIP1113 boksi ning samuti ka tehniku käest seadet ostes.
L bokse paigaldatakse üürile tehniku poolt alati teleri kõrvale seega otsenähtavus pole probleem ja kliendi kasutuskogemust see ei muuda. Kui peaks olema selline olukord, et teler seinal ja vaja boks sinna taha kleepida siis saab tehnik paigaldada RF toega boksi.

L-boksi saab klient hiljem alati üüri peal välja vahetada kui selleks peaks vajadus olema.
Patareide imemise protsent on olematu, tõsi IR võtab pisut rohkem energiat kui RF, samas ei ole see märkimisväärne näitaja sest tihti on TV ja VOL ikka IR peal.
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 10.11.2017 20:13:19 vasta tsitaadiga

jeesus188, näe, said ise ka pihta, milles põhjus on.

Teisest otsast. Kui suur osa seadme väärtusest on see, et kas pult toimib IR või RF? Oletame, et seadme hinnast on see vb 10 dollarit (ma tegelikult arvan, et isegi vähem, ilmselt 5 dollarit vms). Üüri puhul tähendab see igakuist makseerinevust seal 10 sendi kanti. Kas sa kujutad ette müügijuhti, kes tekitab uue toote paarituhande seadme kohta 10 sendi erinevuse pärast? Samal ajal on ka siin foorumis välja tulnud kasutajaid, kes siiamaani üürivad Motorolat 3.50 eest (sest mingil hetkel meil oligi selline üüripakkumine, samas need ei ole siduvad, klient võiks igal hetkel need ära lõpetada). Fakt on see, et Telia (tegelikult mitte ükski firma) ei hakka "tagasi kutsuma" tehniliselt vananenud, kuid siiski oma elukaarel olevaid seadmeid (võrdluseks nt Amino elukaar on juba ammu läbi ning Telia tegeleb selle võrgust eemaldamisega, samas Motorola on nö ikka veel oma elukaarel).

Isiklikult mulle ei meeldi see, et L versiooni kasutame. Samas arvestades olusid on see tõesti parim lahendus mis olla saab.

Uute bokside teemal. Nagu ka indrekp on öelnud, need tulevad (ma tean täpselt samapalju kui tema, tglt vb teab tema rohkemgi). Millal ja millised, seda me 100% ei tea ning avaldada ei saa.

viimati muutis DamienDK 10.11.2017 20:19:04, muudetud 1 kord
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 10.11.2017 20:18:21 vasta tsitaadiga

Juhin tähelepanu, et see L versioon ei olnud raha küsimus vaid saadavuse küsimus. Telia korjab need boksid heameelega kliendi käest tagasi kui vaja ja asendab saadavuse taastumisel uute boksidega. Kohutavalt hea rendiseadme eelis.

See millal päris uus digiboks tuleb, on siin juba teada icon_biggrin.gif Siis kui Amino on surnud. Millal sureb? Kui see aasta ei surnud, siis ehk järgmine aasta juhtub.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.11.2017 20:31:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:

See millal päris uus digiboks tuleb, on siin juba teada Siis kui Amino on surnud. Millal sureb? Kui see aasta ei surnud, siis ehk järgmine aasta juhtub.

Et teil see ei koliseks, siis pange enne amino lõppu uued müüki, mõttetu siis nädalaks arris võtta vms icon_smile.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 10.11.2017 20:37:53 vasta tsitaadiga

Aga laos olevad Arrised tuleb ju enne ära müüa, koormatäis juurde tellida ja needki ära müüa. Peale seda saab alles uusi müüma hakata. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.11.2017 21:11:49 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Aga laos olevad Arrised tuleb ju enne ära müüa, koormatäis juurde tellida ja needki ära müüa. Peale seda saab alles uusi müüma hakata. icon_razz1.gif

Laenanud siis rohkem soomlastelt. Ses suhtes uue laari tellimine on natuke imelik.
Kui just uus boks ei hakka 2 korda rohkem maksma icon_biggrin.gif

tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 10.11.2017 21:33:16 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:

Kas ühendus läheb paremaks? Jah, selleks investeeritakse järgmistel aastatel oluliselt rohkem võrguarendusele https://www.telia.ee/uudis/-/uudis/telia-investeerib-internetivorgu-uuendamisse-50-miljonit
Nii?
Ja kuna saab SD kanal endale 8mbps VBR riba ja HD kanal 16Mbps VBR?

Vastan ise, mitte kunagi.

HEVC võetakse kuna kasutusele pildi pakkimisel?

indrpo
HV Guru

sõnum 10.11.2017 22:18:59 vasta tsitaadiga

A.S., millses laos? lugeda mõistad ikka?
jeesus188, laenata soomlastelt? uue laari tellimine? ma arvan, et otsus pole kliendi teema, ikka ettevõttes tehakse otsused.
salatoimik, sd kanali pitreit? bitreidiks uhdsse ja kõik oleks asine? ma arvan, et ameerikas öeldakse selle peale WTF.
tagasi üles
Zuumbox
HV kasutaja

sõnum 10.11.2017 22:36:21 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:

indrekp kirjutas:
A.S., millses laos? lugeda mõistad ikka?

Kui Sa sellest lausest aru ei saanud, siis ei mõista Sina lugeda... ja ei jaganud matsu, et see oli tšilli ja soolaga vürtsitatud iroonia icon_biggrin.gif
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 11.11.2017 03:14:54 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
salatoimik, sd kanali pitreit? bitreidiks uhdsse ja kõik oleks asine? ma arvan, et ameerikas öeldakse selle peale WTF.

Jah saaks enne kuidagi HD peale. Siit teemast on mitu korda läbi käinud, et Telia võtab alati kohe kasutusele kõige parema pildikvaliteedi. Samas konkureerival telekomil on olemas BBC Earth HD, Nat Geo Wild HD, Euronews HD, Eurochannel HD ja isegi Entusiast TV HD.
Kanalid mis on Telial ka ilusti olemas, aga miks ainult SD-s? Kuhu on siis Telial kadunud HD pildi juurutamise eesrindlikkus?
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 11.11.2017 10:48:56 vasta tsitaadiga

Fox-il täna saatekavas sisututvustused vene keelsed.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 11.11.2017 11:15:38 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Siit teemast on mitu korda läbi käinud, et Telia võtab alati kohe kasutusele kõige parema pildikvaliteedi. Samas konkureerival telekomil on olemas BBC Earth HD, Nat Geo Wild HD, Euronews HD, Eurochannel HD ja isegi Entusiast TV HD.
Kanalid mis on Telial ka ilusti olemas, aga miks ainult SD-s? Kuhu on siis Telial kadunud HD pildi juurutamise eesrindlikkus?

Mulle isiklikult tundub, et Telia on jäänud rongist maha.
Telia on eesti kõige kallim teenusepakkuja ja selliseid apse, et HD kanaleid on kellelgi teisel rohkem on üsna nutune. Kohati nii ära harjunud Telia menüüga, et ei tahaks nagu teenusepakkujat ka vahetada, aga kui rahakotil oleks see sõbralikum ja rohkem HD kanaleid ja lisateenuseid, siis isegi võiks mõelda vahetusele. Nüüd kui tänapäeval on kodus telekad suuremaks muutunud, siis eeldaks, et ka pildikvaliteet muutub. Arvestades, et kanalil on olemas HD variant, siis võiks see olemas olla. Mõistliku kuutasu eest.
Lõpetagu selle SD sisse ostmine ja ostke ainult HD streami. icon_biggrin.gif

A.S.
HV Guru

sõnum 11.11.2017 11:19:18 vasta tsitaadiga

peps71 kirjutas:

Ja järgmise nädala kava kadus neil üldse ära, kuigi kava.ee peal on olemas. Aga raha tuleb klientidelt õnneks sisse ikka sama moodi, seega vahet pole.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 11.11.2017 11:53:12 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
peps71 kirjutas:

Ja järgmise nädala kava kadus neil üldse ära, kuigi kava.ee peal on olemas. Aga raha tuleb klientidelt õnneks sisse ikka sama moodi, seega vahet pole.

See pole telia süü, mine kaeba kava.ee-le icon_idea.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 11.11.2017 13:06:10 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
A.S. kirjutas:
peps71 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Uus kava tiritakse sisse. Kava pealkirjad eesti keeles, sisu tutvustus vene keeles (kava.ee). Saadan tervituse.
Ei kava.ee eg Telia ise kava ei koosta, seda teeb tootja kanal (mitu korda seda öelda vaja?).
Palju allahindlust oota? Teenus ei tööta?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 11.11.2017 13:48:50 vasta tsitaadiga

Mina ei taha mingit allahindlust thumbs_up.gif
Mina ajan midagi muud taga thumbs_up.gif

tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 11.11.2017 14:03:13 vasta tsitaadiga

Ma sain armjan'i mõttest küll aru, aga ikkagi. Miks Telia pakub alati allahindlust, mitte ei tehta asja korda? Ja see ei käi ainult kava kohta.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 11.11.2017 14:53:23 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
-parun- kirjutas:

Ei näe erinevusi. Oli eelmisel aastal RF peal ja nüüd pikemat aega juba IR peal ning sel aastal tuleb vist kolmas patareide vahetus. Viimased paar kuud jälle kisab, et patareid tühjenevad, aga ignoreerin seni, kuni ükski nupp enam ei reageeri. Pakk "nööpe" juba riiulil ootamas.
Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 11.11.2017 14:59:32 vasta tsitaadiga

Õnneks ei pea Telia pulti kasutama - Samsungi oma juhib kõike ideaalselt - ja pole patareidega mingit probleemi thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.11.2017 15:34:18 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
A.S. kirjutas:
peps71 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Uus kava tiritakse sisse. Kava pealkirjad eesti keeles, sisu tutvustus vene keeles (kava.ee). Saadan tervituse.
Ei kava.ee eg Telia ise kava ei koosta, seda teeb tootja kanal (mitu korda seda öelda vaja?).
Palju allahindlust oota? Teenus ei tööta?

Ja sa ei taha aru saada, et klient ostab teenust Telialt, mitte kanalitootjalt. Kas kliendil on võimalik kanalitootjat või kava.ee mõjutada kuidagi? Äkki Telia ise saab oma partnereid paremini mõjutada, et teenus ikka teatud kvaliteeditasemega kliendini jõuaks.
Kas sa poest ostetud ja kodus paki avamisel väljatungiva halvalõhnalise toidu, mis pole veel augumistähtajanigi jõudnud, puhul süüdistad ka tootjat (kes muuseas alati viitab iga järgneva ahela saamatusele hoiutingimuste täitmisel), või edasimüüjat, ehk poodi? jne, jne.

Neid analoogiaid võibki lugema jääda, kuna teenus ja kaup koosneb tänapäeval paljudest osadest, mille on loonud mitmed erinevad tootjad.
Kaup või teenus ise on aga tellitud ja arendatud siiski ühe lahenduse müümiseks kliendile.
Telia on ise selle teenuse loonud, ja seda sellisena kliendile müüb. Kava.ee pole Teliale teenust müüa ilmselgelt pakkunud, et õu, meil on mingisugune kava ja sealt saate mingi sisu, pange kokku ja hakake kliendile müüma mööda oma traate.
Ma pigem näen, et Telia on selle teenuse välja mõelnud ja arendanud, koostöös oma valitud partneritega.

Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 11.11.2017 16:27:30 vasta tsitaadiga

Väga hästi öeldud. Pooldan jägaja mõtet. thumbs_up.gif thumbs_up.gif
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 11.11.2017 16:37:32 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
-parun- kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
-parun- kirjutas:

Ei näe erinevusi. Oli eelmisel aastal RF peal ja nüüd pikemat aega juba IR peal ning sel aastal tuleb vist kolmas patareide vahetus. Viimased paar kuud jälle kisab, et patareid tühjenevad, aga ignoreerin seni, kuni ükski nupp enam ei reageeri. Pakk "nööpe" juba riiulil ootamas.

See on absurnde jah, milleks peab see pult nii õhuke olema. Amino ja elioni puldil noname kaasas olnud patareid kestavad aastaid 5.
tagasi üles
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 11.11.2017 20:57:58 vasta tsitaadiga

ostke hd streemi ja kes ei taha seda konvertige sd-sse thumbs_up.gif
ja kõigile hind sama!

-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 12.11.2017 01:40:45 vasta tsitaadiga

tsitaat:

See on absurnde jah, milleks peab see pult nii õhuke olema. Amino ja elioni puldil noname kaasas olnud patareid kestavad aastaid 5.

Ma pole näiteks mitte ühegi auto puldil kunagi patareid vahetanud. Eelmist autot kasutasin igapäevaselt töö jaoks 9 aastat...

Renka
HV Guru
Renka

sõnum 12.11.2017 02:11:37 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
tsitaat:

Ma pole näiteks mitte ühegi auto puldil kunagi patareid vahetanud. Eelmist autot kasutasin igapäevaselt töö jaoks 9 aastat...
Auto puldil ei ole patareid - on akud. Ja laetakse neid läbi süüteluku.
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 12.11.2017 02:40:12 vasta tsitaadiga

hmm, mu autopuldil on küll Panasonic CR 2032 sees, ei ühtegi märget, et oleks akuga tegu icon_rolleyes.gif
Vaatasin, et ka teisel sama asi sees.

võibolla tänapäevastel on siis akud, ei tea.

raxz
HV Guru

sõnum 12.11.2017 03:59:19 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
-parun- kirjutas:
tsitaat:

icon_rolleyes.gif ...pole süütelukkugi kuhu võtit panna...
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 12.11.2017 12:47:16 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
...pole süütelukkugi kuhu võtit panna...

Sama siin, patareid ise aga kestavad kuskil ~2 aastat... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 12.11.2017 12:52:26 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
Renka kirjutas:
-parun- kirjutas:
tsitaat:

icon_rolleyes.gif ...pole süütelukkugi kuhu võtit panna...
Jutt käis 10+ a vanusest autost ju icon_rolleyes.gif
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 12.11.2017 12:54:29 vasta tsitaadiga

Peab ära modima puldid ja võtmed. Microusb pesa külge ja 10000mAh akupank järgi.
tagasi üles
erkin
HV kasutaja

sõnum 13.11.2017 00:32:47 vasta tsitaadiga

Ei tea kas mingi rike hetkel, kõik kordus tv saated mängivad paar minutit ja siis hakkab saade jälle otsast peale icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 29
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 13.11.2017 00:34:14 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Peab ära modima puldid ja võtmed. Microusb pesa külge ja 10000mAh akupank järgi.

Oleks väärt võtmehoidja... thumbs_up.gif icon_lol.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 855, 856, 857 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.