Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Canoni digi ei saa arvutiga läbi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mareq
HV vaatleja

sõnum 09.05.2004 17:18:21 Canoni digi ei saa arvutiga läbi vasta tsitaadiga

Ostsin endale siis Canon A60 digi. Algul oli kõik kena (uus fotokas ja kõike) aga kui ma tahtsin seda eksemplari arvutiga ühendada siis tekkisid jamad. Installisin CD pealt softi ja värgi ära, ühendasin kaamera arvutiga ja Windoss (XP variant)hakkas veel mingeid draivereid vmt. asju installima. Mitu korda pidi talle näitama Canoni plaadi pealt USBSCAN.SYS asukoha (nuttis et see pole digitaalselt signeeritud aga mind see ei huvitand, käskisin edasi tegutseda) ja lõpuks kui installitud sai, kohe laksisin käima Canoni pildiprogrammi (tavalist USB mass storage varianti fotokas ei toeta). Tõmbasin proovipildid kõik arvutisse ja olin õnnelik. Järgmine kord, paar päeva hiljem, arvutisse pilte tõmmata proovides hakkas Canoni tarkvara (Zoombrowser EX) kirema et ta kaamerat ei leia. Device Manageri all näitas imaging device'na canoni kaamera ära kuid kollase küsimärgiga. Egas midagi, reinstall drivers. Pärast seda pakkus mulle et tee restart. Ma igaks juhuks proovisin enne seda kohe ära kas pilte tõmmata saab - sai küll. Pärast restarti aga enam ei saanud. Device manager näitab et on kenasti Canoni digi küljes kuid Zoombrowser seda kaamerat ei leia. Ja pidevalt. Siis võtsin Device managerist uninstall ja pärast installeerisin kõik jubinad uuesti. Enne restarti kõik töötas, pärast enam mitte. Siis võtsin kätte ja Canoni kodulehelt mingilt tirisin uued WIA driverid. Installisin ära. Enne restarti kõik töötas ja pärast jälle mitte. Nüüd ongi seis selline, et iga kord kui fotokast pilte tirida tahan siis tuleb draiverd uuesti installida. Laisk inimene nagu ma olen, ei viitsi seda pidevalt teha. On kellelgi ehk sama mure esinenud ja oskab keegi ehk aidata?
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2004 18:41:16 vasta tsitaadiga

Endal ka Canon A60 aga mina ei kasuta mingit tarkvara icon_wink.gif
Algul proovisin küll. Lasin tarkvara peale. Aga siis lasin maha.
Nüüd ainult juhe taha ja kaamera külge. Võtab kenasti sisse.
Win XP Home.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 10.05.2004 00:50:51 vasta tsitaadiga

jamasin sama moodi naabrite arvuti ja A75 kaameraga, täpselt sama jama, kord tunneb, kord ei tunne. Lõpuks lasin neil osta PCI USB kaarti, peale selle lisamist arvutisse ja läbi selle kaamera ühendamist probleem kadus icon_rolleyes.gif Arvutis on vist CT-6VIA5T emme.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 10.05.2004 15:45:52 vasta tsitaadiga

Mul oli 98SE ja A30-ga umbes sama jama, kusjuures ei hakanud ka peale korduvaid kõikvõimalike daiverite installimisi tööle. Win reinstalliga sai lõpuks käima.
XP kohta ei tea, aga 98-l peab stimon.exe taustal jooksma, et kaamerat ära tunneks. Mul ta startupist ära võetud ja lasen ise alati ainult vajadusel käima, et mitte ilmaasjata masinat koormata.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
tim
HV kasutaja
tim

sõnum 10.05.2004 18:14:03 vasta tsitaadiga

Taavi_R kirjutas:
Endal ka Canon A60 aga mina ei kasuta mingit tarkvara icon_wink.gif
Algul proovisin küll. Lasin tarkvara peale. Aga siis lasin maha.
Nüüd ainult juhe taha ja kaamera külge. Võtab kenasti sisse.
Win XP Home.

Våike OT:
soovitaks ikka originaal tarkvara tøøle saada. Win XP jublakas paneb tihti pilte valesse jårjekorda jne. ei usaldaks eriti seda.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 10.05.2004 18:28:46 vasta tsitaadiga

Noh, maitse üle ei vaileda icon_wink.gif Mina eelistan nii, et võimalikult kergesti saaks. Pole vaja mingit lisa tarkvara.
mareq
HV vaatleja

sõnum 10.05.2004 21:38:28 vasta tsitaadiga

Taavi_R pakutud meetod ei töötanud samuti. Ei leidnud Windows seda kaamerat üles. Pärast järjekordset draiverite installi tekkis lausa Windows explorerisse kaamera ikoon ja kirjake "Canon camera #2" aga pärast järjekordset restarti (minu arvut ei tööta ööpäev läbi nagu osadel inimestel) on ikka sama vana lugu icon_sad.gif
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 10.05.2004 22:58:21 vasta tsitaadiga

canon powershot a60? laenasin just kolleegilt paariks päevaks, korteri hindamiseks oli tarvis pildid teha. nii desktopil kui läpakal on wxppro. juhe külge, wizard klõps kinni, my computer lahti, canoni folder lahti, select all, ctrl-x, vajalik kaust vindil ette ja ctrl-v. ei mingeid draivereid, ei mingit liigset softi. kummagi masinaga probleeme polnud
tagasi üles
mareq
HV vaatleja

sõnum 11.05.2004 09:37:19 vasta tsitaadiga

selles asi ongi et canoni folderit ei teki
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 11.05.2004 09:49:37 vasta tsitaadiga

mareq kirjutas:
selles asi ongi et canoni folderit ei teki

um, palun ära solvu, aga üks featuur, mida canoniga seoses märkasin, tekitas lollaka küsimuse:

my computer aknas refresh-i tegid? like, f5 vajutades? märkasin sihukest asja mõlema oma masinaga, et kui canon oli küljes, siis auto-refresh nagu õieti ei toiminud. klõpsad 'create new folder', aga seda justkui ei teki. f5 ja olemas. üritad midagi ümber nimetada, vana nimi vahib ikka vastu. f5 ja nimi uus. kusjuures meenub just praegu, tagantjärele. nikerdamise ajal arvasin asja enese liigses kärsituses olevat..

tagasi üles
tim
HV kasutaja
tim

sõnum 11.05.2004 11:19:12 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
ei mingeid draivereid, ei mingit liigset softi.

icon_wink.gif see ju sama driver, mida wizardki kasutab, lihtsalt seekord låhenesid asjale teiselt poolt.

mareq, sul emaplaadi driverid køik uuendatud? USB 2.0 ka peale (kui vøimaldab muidugi) jne ... vaata kas aitab

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 11.05.2004 11:29:48 vasta tsitaadiga

westswamp kirjutas:
jamasin sama moodi naabrite arvuti ja A75 kaameraga, täpselt sama jama, kord tunneb, kord ei tunne. Lõpuks lasin neil osta PCI USB kaarti, peale selle lisamist arvutisse ja läbi selle kaamera ühendamist probleem kadus :roll: Arvutis on vist CT-6VIA5T emme.

suresin sama emaplaadi ja oma vana A20 otsas. lihtsalt ühel päeval hakkas asi nii olema, et peale kaamerale juhtme sappa ajamist teatas arvut, et cam not connected vms. oma aruga sai kõike proovitud ja ei saanudki korda. siis uue vindi ostmisega lasin wini (2k) uuesti peale ja siiani töötab. mystika.

lex
HV kasutaja

sõnum 11.05.2004 11:30:50 vasta tsitaadiga

Xp pro ja A80 saavad mul küll hästi läbi.
on sul ühendamise ajal kaamera välja lülitatud ja siis alles lülitad sisse ?
ja siis ütleb found new hardware ?
ja siis näeb kaamerat küll, aga copyda ei taha ?
draiverite reinstallist niipalju, et A60 pole kindlasti mingeid lisadraivereid vaja,
xp saab ise suurepäraselt hakkama ka uuematega (näiteks A80)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Canoni digi ei saa arvutiga läbi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.