Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mareq
HV vaatleja
|
09.05.2004 17:18:21
Canoni digi ei saa arvutiga läbi |
|
|
Ostsin endale siis Canon A60 digi. Algul oli kõik kena (uus fotokas ja kõike) aga kui ma tahtsin seda eksemplari arvutiga ühendada siis tekkisid jamad. Installisin CD pealt softi ja värgi ära, ühendasin kaamera arvutiga ja Windoss (XP variant)hakkas veel mingeid draivereid vmt. asju installima. Mitu korda pidi talle näitama Canoni plaadi pealt USBSCAN.SYS asukoha (nuttis et see pole digitaalselt signeeritud aga mind see ei huvitand, käskisin edasi tegutseda) ja lõpuks kui installitud sai, kohe laksisin käima Canoni pildiprogrammi (tavalist USB mass storage varianti fotokas ei toeta). Tõmbasin proovipildid kõik arvutisse ja olin õnnelik. Järgmine kord, paar päeva hiljem, arvutisse pilte tõmmata proovides hakkas Canoni tarkvara (Zoombrowser EX) kirema et ta kaamerat ei leia. Device Manageri all näitas imaging device'na canoni kaamera ära kuid kollase küsimärgiga. Egas midagi, reinstall drivers. Pärast seda pakkus mulle et tee restart. Ma igaks juhuks proovisin enne seda kohe ära kas pilte tõmmata saab - sai küll. Pärast restarti aga enam ei saanud. Device manager näitab et on kenasti Canoni digi küljes kuid Zoombrowser seda kaamerat ei leia. Ja pidevalt. Siis võtsin Device managerist uninstall ja pärast installeerisin kõik jubinad uuesti. Enne restarti kõik töötas, pärast enam mitte. Siis võtsin kätte ja Canoni kodulehelt mingilt tirisin uued WIA driverid. Installisin ära. Enne restarti kõik töötas ja pärast jälle mitte. Nüüd ongi seis selline, et iga kord kui fotokast pilte tirida tahan siis tuleb draiverd uuesti installida. Laisk inimene nagu ma olen, ei viitsi seda pidevalt teha. On kellelgi ehk sama mure esinenud ja oskab keegi ehk aidata?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
09.05.2004 18:41:16
|
|
|
Endal ka Canon A60 aga mina ei kasuta mingit tarkvara
Algul proovisin küll. Lasin tarkvara peale. Aga siis lasin maha.
Nüüd ainult juhe taha ja kaamera külge. Võtab kenasti sisse.
Win XP Home.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
10.05.2004 00:50:51
|
|
|
jamasin sama moodi naabrite arvuti ja A75 kaameraga, täpselt sama jama, kord tunneb, kord ei tunne. Lõpuks lasin neil osta PCI USB kaarti, peale selle lisamist arvutisse ja läbi selle kaamera ühendamist probleem kadus Arvutis on vist CT-6VIA5T emme.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
10.05.2004 15:45:52
|
|
|
Mul oli 98SE ja A30-ga umbes sama jama, kusjuures ei hakanud ka peale korduvaid kõikvõimalike daiverite installimisi tööle. Win reinstalliga sai lõpuks käima.
XP kohta ei tea, aga 98-l peab stimon.exe taustal jooksma, et kaamerat ära tunneks. Mul ta startupist ära võetud ja lasen ise alati ainult vajadusel käima, et mitte ilmaasjata masinat koormata.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
tim
HV kasutaja

|
10.05.2004 18:14:03
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Endal ka Canon A60 aga mina ei kasuta mingit tarkvara
Algul proovisin küll. Lasin tarkvara peale. Aga siis lasin maha.
Nüüd ainult juhe taha ja kaamera külge. Võtab kenasti sisse.
Win XP Home. |
Våike OT:
soovitaks ikka originaal tarkvara tøøle saada. Win XP jublakas paneb tihti pilte valesse jårjekorda jne. ei usaldaks eriti seda.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
10.05.2004 18:28:46
|
|
|
Noh, maitse üle ei vaileda Mina eelistan nii, et võimalikult kergesti saaks. Pole vaja mingit lisa tarkvara.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
mareq
HV vaatleja
|
10.05.2004 21:38:28
|
|
|
Taavi_R pakutud meetod ei töötanud samuti. Ei leidnud Windows seda kaamerat üles. Pärast järjekordset draiverite installi tekkis lausa Windows explorerisse kaamera ikoon ja kirjake "Canon camera #2" aga pärast järjekordset restarti (minu arvut ei tööta ööpäev läbi nagu osadel inimestel) on ikka sama vana lugu
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
10.05.2004 22:58:21
|
|
|
canon powershot a60? laenasin just kolleegilt paariks päevaks, korteri hindamiseks oli tarvis pildid teha. nii desktopil kui läpakal on wxppro. juhe külge, wizard klõps kinni, my computer lahti, canoni folder lahti, select all, ctrl-x, vajalik kaust vindil ette ja ctrl-v. ei mingeid draivereid, ei mingit liigset softi. kummagi masinaga probleeme polnud
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
mareq
HV vaatleja
|
11.05.2004 09:37:19
|
|
|
selles asi ongi et canoni folderit ei teki
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
11.05.2004 09:49:37
|
|
|
mareq kirjutas: |
selles asi ongi et canoni folderit ei teki |
um, palun ära solvu, aga üks featuur, mida canoniga seoses märkasin, tekitas lollaka küsimuse:
my computer aknas refresh-i tegid? like, f5 vajutades? märkasin sihukest asja mõlema oma masinaga, et kui canon oli küljes, siis auto-refresh nagu õieti ei toiminud. klõpsad 'create new folder', aga seda justkui ei teki. f5 ja olemas. üritad midagi ümber nimetada, vana nimi vahib ikka vastu. f5 ja nimi uus. kusjuures meenub just praegu, tagantjärele. nikerdamise ajal arvasin asja enese liigses kärsituses olevat..
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
tim
HV kasutaja

|
11.05.2004 11:19:12
|
|
|
47th ronin kirjutas: |
ei mingeid draivereid, ei mingit liigset softi. |
see ju sama driver, mida wizardki kasutab, lihtsalt seekord låhenesid asjale teiselt poolt.
mareq, sul emaplaadi driverid køik uuendatud? USB 2.0 ka peale (kui vøimaldab muidugi) jne ... vaata kas aitab
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
11.05.2004 11:29:48
|
|
|
westswamp kirjutas: |
jamasin sama moodi naabrite arvuti ja A75 kaameraga, täpselt sama jama, kord tunneb, kord ei tunne. Lõpuks lasin neil osta PCI USB kaarti, peale selle lisamist arvutisse ja läbi selle kaamera ühendamist probleem kadus :roll: Arvutis on vist CT-6VIA5T emme. |
suresin sama emaplaadi ja oma vana A20 otsas. lihtsalt ühel päeval hakkas asi nii olema, et peale kaamerale juhtme sappa ajamist teatas arvut, et cam not connected vms. oma aruga sai kõike proovitud ja ei saanudki korda. siis uue vindi ostmisega lasin wini (2k) uuesti peale ja siiani töötab. mystika.
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
lex
HV kasutaja
|
11.05.2004 11:30:50
|
|
|
Xp pro ja A80 saavad mul küll hästi läbi.
on sul ühendamise ajal kaamera välja lülitatud ja siis alles lülitad sisse ?
ja siis ütleb found new hardware ?
ja siis näeb kaamerat küll, aga copyda ei taha ?
draiverite reinstallist niipalju, et A60 pole kindlasti mingeid lisadraivereid vaja,
xp saab ise suurepäraselt hakkama ka uuematega (näiteks A80)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|