Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui vana on sinu igapäevaselt enimkasutatav teler? |
Alla 1 aasta |
|
10% |
[ 47 ] |
1-3 aastat |
|
32% |
[ 140 ] |
4-6 aastat |
|
25% |
[ 110 ] |
7-10 aastat |
|
18% |
[ 80 ] |
11-13 aastat |
|
7% |
[ 33 ] |
14-16 aastat |
|
3% |
[ 14 ] |
17-20 aastat |
|
0% |
[ 4 ] |
Üle 20 aasta |
|
1% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 433 |
|
autor |
|
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
15.10.2017 17:20:21
|
|
|
Etz kirjutas: |
Dj-E kirjutas: |
Oled sa kindel, et see on PLEX-i süü?
Äkki on viga hoopis telekas?
Oled sa PLEX-i foorumis oma muret kurtnud? |
Jah, sai seal foorumis kurdetud, sai supporti kirjutatud.
Nad ei viitsi isegi AndroidTV'le eraldi profiili lisada, et saaks teatud asju forceda ja profiili tasandil teatud workarounde teha.
Sai pikalt laialt kirjutatud, kuidas platvormi detectida, enam-vähem töötav profiil antud...tolku 0.
ARC'i ja multichanneli teema aga on konkreetselt rakenduses kinni, telefonidel ning tahvelarvutitel ju ARC'i ega ka SPDIF'i pole.
Enamus muudel rakendustel, kaasarvatud Kodi'l sellega probleemi pole, seega ilmselgelt on probleem rakenduses endas.
Plex ise on igatepidi äge ja tore asi, kui nad ainult viitsiks oma Androidi rakenduse kah korda teha, muus osas ta mulle täitsa meeldis. |
Kas mõnel teisel PLEX-i analoogil on see mure lahendatud? Serviio näiteks vms? Neid programme on vist jalaga segada.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
15.10.2017 19:25:15
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Kas mõnel teisel PLEX-i analoogil on see mure lahendatud? Serviio näiteks vms? Neid programme on vist jalaga segada.  |
No ma kasutan Kodi't, shared databasega, sellega kõik töötab (plex addoniga töötas kah).
Serviiot pole proovinud...
Mingi hetk tahaks Emby ära katsetada...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
15.10.2017 23:58:14
|
|
|
Kui ma tahan Samsungi tv-ga Andoidi kasutada ,et vaadata Kodit jms streami asju, kas peaks siis ostma mõne andoidi boxi nt Xiaomi box ? Enamus Sony teleritel on juba andoid sisse ehitatud, samsal mitte.
Hetkel enda samsa ei lase kodit installida telerisse, arvatvasti niisama ei saagi
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
16.10.2017 08:13:42
|
|
|
Ma ise soovitaks raspberrypi pi 3, Kodi peale. Eks muidugi valmis box ajavad ka hästi asjad ära.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
16.10.2017 10:46:19
|
|
|
Keegi on proovinud millised juhtpuldid sobivad AndroidTV-le mängimiseks?
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
KyBer
HV veteran

|
16.10.2017 11:56:52
|
|
|
evald112 kirjutas: |
Keegi on proovinud millised juhtpuldid sobivad AndroidTV-le mängimiseks? |
Mul oli küljes Xbox360 juhtmevaba saatja ja pult. Sobivad ka klaviatuur ja hiir
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
17.10.2017 08:23:30
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Ma ise soovitaks raspberrypi pi 3, Kodi peale. Eks muidugi valmis box ajavad ka hästi asjad ära. |
ma ise ootan ka tellitud rasberry pi 3 kättesaamist, et sinna osmc peale panna. neid lahendusi on erinevaid.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
17.10.2017 10:12:41
|
|
|
Pane kindlasti prosele radikas ka peale. Mul jookseb Pi 3 alatihti kokku kui Kodi jooksutada.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
17.10.2017 16:27:44
|
|
|
Radikad tuleks peale panna jah. Peale selle olen täheldanud, et kui vaadata halva kvaliteediga filmi siis ilmub kraadiklaasi märk nurka. Aga kui vaadata 45GB bluray ISO tõmmist siis ei lähe kuumaks.
Tegelikult juba aasta mõlgub mõttes 4K playeri ost aga rasberry pi 3 toimetab igast asendis hästi pole raatsinud süsteemi ära lammutada.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Neo/Hmhm
HV kasutaja
|
20.10.2017 09:47:40
|
|
|
Huvitaks, kas kellelgi on kogemust selles osas või oskab pädevalt kommenteerida sellise teleka osas:
https://www.hinnavaatlus.ee/957902/lg-55-55eg9a7v/
Asi selles, et vaatan vaikselt uut telekat ja mida rohkem ma olen pilti vaatamas käinud, siis OLED tundub suhteliselt "must have" variant.
Eelarvesse mahuks aga see FHD versioon, mitte 4k HDR (B6 või B7).
Kas kellelgi on kogemust antud FHD OLED teleriga ja oskab täpsemalt öelda, kui palju kehvem see kallimast on?
Vaatekaugus on täielikult minimaalselt 2,5m, aga enamjaolt ilmselt vaadatakse 3m+ kauguselt, selles suhtes 55 mõõdu juures otseselt 4K kasutegurit ei näe.
Enamjaolt istub telekas Telia karbi taga ja näitab sealt tulevat pilti. 4k ilmselt sealt lähi aastail oodata pole ka Võibolla paar korda kuus kuvaks ka mingeid arvutimänge (mitte shootereid).
Laias laastus on siis dilemma see, kas selline OLED tasuks ostmist antud hindade juures või pigem tasuks oodata 4k paneeliga OLED hindade kukkumist?
Taustainfoks, et 55 tolli on mõõtmete osas lagi ehk soovitusi, et võta led ja 65 ei ole mõtet teha.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
20.10.2017 14:18:52
|
|
|
Neo/Hmhm kirjutas: |
Huvitaks, kas kellelgi on kogemust selles osas või oskab pädevalt kommenteerida sellise teleka osas:
https://www.hinnavaatlus.ee/957902/lg-55-55eg9a7v/
Asi selles, et vaatan vaikselt uut telekat ja mida rohkem ma olen pilti vaatamas käinud, siis OLED tundub suhteliselt "must have" variant.
Eelarvesse mahuks aga see FHD versioon, mitte 4k HDR (B6 või B7).
Kas kellelgi on kogemust antud FHD OLED teleriga ja oskab täpsemalt öelda, kui palju kehvem see kallimast on?
Vaatekaugus on täielikult minimaalselt 2,5m, aga enamjaolt ilmselt vaadatakse 3m+ kauguselt, selles suhtes 55 mõõdu juures otseselt 4K kasutegurit ei näe.
Enamjaolt istub telekas Telia karbi taga ja näitab sealt tulevat pilti. 4k ilmselt sealt lähi aastail oodata pole ka Võibolla paar korda kuus kuvaks ka mingeid arvutimänge (mitte shootereid).
Laias laastus on siis dilemma see, kas selline OLED tasuks ostmist antud hindade juures või pigem tasuks oodata 4k paneeliga OLED hindade kukkumist?
Taustainfoks, et 55 tolli on mõõtmete osas lagi ehk soovitusi, et võta led ja 65 ei ole mõtet teha. |
Olen viimased nädalad kümneid tunde neid erinevaid tv reviewsid lugenud/vaadanud, lihtsalt huvipärast. Sai vanematele 1 sony x900 võetud 2 nädalat tagasi. Endale võtan ka tõenäoliselt järgmine aasta midagi. Selle 1080p oledi kohta võin nii öelda, et kindlasti saad parema pildi ostes sama hinnaga 55 tollise sony x900, mis oma klassis väga kiidetud telekas. Selle oledi ainuke pluss on mustad värvid. Sony mustad on aga ka võrreldes selle LG olediga otse vaadates väga head local dimmingu ja full array backlighti tõttu. Brightness kindlasti sony kasuks. Uut telerit ilma hdr-i ja 4k võimaluseta tänapäeval kindlasti ei ostaks, eriti selles hinnaklassis. Kui praegu vaja, soovitan seda sony x900. Android on vahest vähe kohmetu aga oma hinnaklassi parim pilt korvab selle puuduse teistega võrreldes. Kui kindlasti oledi tahad, oota C7, B7 hinnalangust, järgmine aasta vast sinu hinnapiiri mahub sisse.
https://www.hinnavaatlus.ee/900488/sony-55-kd-55xe9005/
Kui aga youtube 4k ei huvita, 4k filme kõvakettale ei tõmba/netflix ja muud streame ei kasuta ning teler ainult dixiboxi otsast signaali hakkab saama järgnevatel aastatel, siis vaataks oluliselt odavamat telerit.
_________________ Tasuta 50$pokkeri kontole. Registreeri, õpi strateegiat ja vasta küsimustele. Saad valitud pokkerituppa 50$+veel boonust, kui mängida oskad. Isiklikult saanud 285$ sealt.
viimati muutis lauri23 20.10.2017 15:11:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.10.2017 14:36:28
|
|
|
tsitaat: |
Sony mustad on aga ka võrreldes selle LG olediga otse vaadates väga head local dimmingu ja full array backlighti tõttu. Kontrast, brightness kindlasti sony kasuks
|
Oot, mingi ime lcd valmis tehtud, mis on OLEDist parem?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.10.2017 14:53:05
|
|
|
kuidas ergas pilt lcd-l kontrastsem on kui oled?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.10.2017 15:12:51
|
|
|
londiste, jutt käis konkreetsete mudelite kohta, see LG on OLED aga 1080p resoga, Sony on seeeest 4K.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Neo/Hmhm
HV kasutaja
|
20.10.2017 15:36:03
|
|
|
tsitaat: |
Olen viimased nädalad kümneid tunde neid erinevaid tv reviewsid lugenud/vaadanud, lihtsalt huvipärast. Sai vanematele 1 sony x900 võetud 2 nädalat tagasi. Endale võtan ka tõenäoliselt järgmine aasta midagi. Selle 1080p oledi kohta võin nii öelda, et kindlasti saad parema pildi ostes sama hinnaga 55 tollise sony x900, mis oma klassis väga kiidetud telekas. Selle oledi ainuke pluss on mustad värvid. Sony mustad on aga ka võrreldes selle LG olediga otse vaadates väga head local dimmingu ja full array backlighti tõttu. Kontrast, brightness kindlasti sony kasuks. Uut telerit ilma hdr-i ja 4k võimaluseta tänapäeval kindlasti ei ostaks, eriti selles hinnaklassis. Kui praegu vaja, soovitan seda sony x900. Android on vahest vähe kohmetu aga oma hinnaklassi parim pilt korvab selle puuduse teistega võrreldes. Kui kindlasti oledi tahad, oota C7, B7 hinnalangust, järgmine aasta vast sinu hinnapiiri mahub sisse.
https://www.hinnavaatlus.ee/900488/sony-55-kd-55xe9005/
Kui aga youtube 4k ei huvita, 4k filme kõvakettale ei tõmba/netflix ja muud streame ei kasuta ning teler ainult dixiboxi otsast signaali hakkab saama järgnevatel aastatel, siis vaataks oluliselt odavamat telerit. |
Eks samas hinnaklassis LED-e võin kaaluda küll, aga enamusel pigem märgatavalt kehvem pilt kui sellel 1080p OLED-il. Selle OLED-i kohta just väga review-sid ka pole, enamus ikkagi vaatavad kallimaid OLED-e.
4k võlud mul väga välja ei tule sellise suuruse ja vaatamis kaugusega, HDR võiks olla küll, aga mis sajandil sellist sisu a-la Telia kaudu näeks ei tea. Mujalt HDR-i ilmselt ka väga ei tarbiks. Youtube tarbin ka arvutist, mitte telekast. Üht-teist filme harva arvutist telekasse edastaks, aga HDR-i vaevalt. PC-st mängude telekasse laskmise osas ka pigem ikkagi 1080p reso, sest korraliku FPS-iga 4k-d kuvavat videokaarti ei plaani nii pea soetada.
Odavamat LED-i ei taha kindlasti, sest isegi SD pildi vaatamisel on vahe märgatav, kas on kvaliteetne telekas või mitte.
Mõtlesingi uurida, kas 1080p OLED on väärt ost ehk kellelgi on kogemust või omab sellist või on ikkagi OLED mõistlik ost alates B6/B7 mudelist. Ei tea nagu väga sedagi, mis odavama ja kallima OLED paneelide vahe veel on peale 4k ja hdr-i.
Poes saab pilte võrrelda küll, aga 100% kindlust ei anna. Review-de vähesus ei ole ka just väga julgustav.
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.10.2017 15:42:41
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Sa soovitad tal osta 4k lcd asemel G9A7V ? Korralik LCD on valgustatud ruumis igal juhul parema pildiga kui see LG 1080p mudel. |
mina kusjuures soovitaksin küll, kui pildist räägime siis kindlasti.
4k ja hdr on tore kui on aga kaugeltki mitte hädavajalik. 4k hdr content on overrated. striimist tulev 4k on päris korralike artifaktidega ja hdr on gimmick. uhd hdr bluray-de kokku ostmise plaani juures ei tohiks ka teleka oluliselt kõrgem hind takistada, need on sigakallid ja xb1s/xbx on kõige odavam mängija.
küsimärgid paneks ma seal muu koha peale. lg oledid on peegeldavad. see konkreetne mudel on webos 2.0, mis ei ole halb aga sisuliselt obsolete.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.10.2017 15:47:16
|
|
|
Sellel oledil veel webOS 2.0
Äkki näed ilma boksita teliat veel (kuigi kahtlen)
Tegelikult suht huvitav lüke LG pool, lasta odav OLED välja
Kui kasutaja tarbib vaid eelpool kirjutatuid asju, siis why not võtta see
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 20.10.2017 15:48:16, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.10.2017 15:47:48
|
|
|
jeesus188, lg-l on umbes selles hinnaklassis mitu aastat 1080p oled olnud. enne oli kõver lihtsalt, mis selle tõttu automaatselt ignore sai
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 20.10.2017 15:51:06, muudetud 1 kord |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.10.2017 15:50:02
|
|
|
londiste kirjutas: |
jeesus188, lg-l on umbes selles hinnaklassis mitu aastat 1080p oled olnud. |
Kohe välja tulles?
Tegu ikka uue mudeliga (suvi vist)
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Neo/Hmhm
HV kasutaja
|
20.10.2017 16:04:49
|
|
|
londiste kirjutas: |
lg oledid on peegeldavad. see konkreetne mudel on webos 2.0, mis ei ole halb aga sisuliselt obsolete. |
Selles osas just mõtlengi, et kas on tehniliselt kõvasti kehvemaks tehtud kui kallim seeria. Peegeldus iseenesest ei häiriks, poes vaadates polnud hullu ja seal ruumid üle valgustatud. Endal teleka tuba põhjapoolses küljes ja dimmerdatava valgusega ehk intensiivsema vaatamise ajal pigem hämar või pime ruum.
WebOS-i ilmselt väga ei kasutaks, aga ilmselt väga mingeid uuendusi siis antud telekale ka loota pole. Preagusel samsungil viimased aastad kasutanud ikka väga harva tv sisese OS-i funktsioone.
Ega mul selle vastu midagi poleks, kui oleks 4k, HDR ja uuem teleka OS, aga need pole kindlasti primaarsed kaalukausi langetajad. Pildi osas sai erinevatega võrreldud ja suhteliselt sarnane silmale (vähemalt tol hetkel vaadatud sisu osas) oli LG nano-cell telekas, aga selle hinnasilt oli juba B7 kategoorias. Mingi 8000 seeria Sony pilt ei olnud küll ligilähedane, kõrgema seeria omaga ei võrrelnud tol hetkel ja alla 1k maksvad ei hiilanud küll kuidagi.
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.10.2017 16:12:28
|
|
|
hämaras-pimedas on oled awesome. sellele lcd-ga vastu saada on väga-väga raske.
webos 2.0 ise on täiesti normaalselt funktsioneeriv. kus võib tulla probleeme, on äpid ja nende update. kui smart osa telekast ei kasuta, pole vahet. (netflix töötab, telia nüüdseks mittetoetatud äpp seni töötab, rohkem pole mul vaja olnud).
|
   |
215 |
|
tagasi üles |