acer, iga vähegi normaalne arendaja on iOS arendused teinud autolayout'i kasutades. Seda on alates esimesest ekraani suurenemisest alates Apple poolt iga nurga pealt pähe taotud, et tuleks kasutada. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Ma pole päris kindel, et see X-i OLED päris veatu valik on. Ma kasutan hetkel samsa S7-t ja kui ma ta laual valge A4 või IPS monitori kõrval valge taustaga ette võtan, paistab ta ikka selline kergelt roheka varjundiga. Orgaaniline värk. IPS on küll sitema kontrastiga, kuid tonaalsuselt tõetruum.
OLED saab küll iga aastaga paremaks (mul on S2 ka sahtlis ja selle valge on ikka ka S7 kõrval päris roheline), kuid on veel ka arenguruumi.
Pigem kipub 8 Plusi poole, see X liiga overpriced Euroopas.
1000€ oleks veel kuidagi mõeldav, aga nagu osad Soome allikad jne ütlevad, et 1200€, siis ma arvan et see edge-to-edge ekraan ja FaceID seda 300€ hinnavahet 8 Plusiga väga väärt pole.
acer, iga vähegi normaalne arendaja on iOS arendused teinud autolayout'i kasutades. Seda on alates esimesest ekraani suurenemisest alates Apple poolt iga nurga pealt pähe taotud, et tuleks kasutada.
ilmselt tuleb veidi "tihedamaks" visuaalseid asseteid teha, aga noh... ma arvan et kui X välja tuleb on 95% aktiivsetest appitootjatest oma uuendused välja lasknud mis Xi ekraani peal täpselt sellised välja näevad nagu nad peavad _________________ ..||..
Kas iPhone 7 hinnalangus on juba ära olnud või veel tuleb?
Mõnes kohas on 128GB mudel 799 ja mõnes 700, huvitav kas on loota veel madalamat hinda?
Panin just eike oma 256gb 7 müüki siia... võta ühendust kui huvi on, annab ehk rääkida
Võtsin täna Euronicsist 128 GB jet black 7 ära. Seal hind 20 eur langes, rohkem ei pidavat langema. Tean, et saaks mujalt odavamalt, aga pole hullu.
See on esimene kord, kui uus telefon on sama mahuga, kui vana, aga pole lihtsalt suuremat vaja veel
Kas iPhone 7 hinnalangus on juba ära olnud või veel tuleb?
Mõnes kohas on 128GB mudel 799 ja mõnes 700, huvitav kas on loota veel madalamat hinda?
Panin just eike oma 256gb 7 müüki siia... võta ühendust kui huvi on, annab ehk rääkida
Võtsin täna Euronicsist 128 GB jet black 7 ära. Seal hind 20 eur langes, rohkem ei pidavat langema. Tean, et saaks mujalt odavamalt, aga pole hullu.
See on esimene kord, kui uus telefon on sama mahuga, kui vana, aga pole lihtsalt suuremat vaja veel
Euronicsis reedel langesid jah. 128 GB 7 nüüd 759.99.
Kas mõni 6s/7 omanik plaanib uute asemel 7 Plusi peale minekut? Kellelgi on kogemusi 128 GB pealt 64 peale minekuga (iCloud Photo Library juba kasutusel)?
Praegu 6S 64GB, katsun 7 plus 128GB leida hea hinnaga ja ära vahetada, saaks duubelkaamerad ja parema aku. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Minu 11 kuud vana Teliast järelmaksuta ostetud väga korralik ja täiskomplektne 7 Plus Jet Black 128GB läheb ka müüki niipea kui eeltellitud 8 Plus käes.
soti eest saab ka kindlasti midagi ägedat
aga siis ei saaks ju siin kirjutada, et tellisin kolm tükki kohe ära ja ostan otse välja.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
tundub et 1149 / 1299 on meie hinnad, siinse andmebaasi järgi.
Sama raha eest saab juba korraliku mänguPC/läppari.. või midagi muud ägedat :X
krt ei mahu taskusse ...samas ega esimese hooga kindlasti ei osta, see aasta vast ei hakkagi veel telot välja vahetama, 6S veel kärab küll. Pealgi tahaks näha mida Pixel 2 endast kujutab
Soome ja Eesti iPhone hinnad läbi aastate üsna samad-ainuke vahe et Soome peaks neid alguses rohkem/kiiremini tulema sest suurem elanikkond. Kuid ka seal on alguses saadavusega suuri probleeme-"tilguvad" väikeste partiidena mis juba ammu eeltellitud ning tavaostja peab ikka mitu kuud ootama enne kui kõiki suurusi ja värve vabamalt saadaval. Eelmine aasta tuli väikseid 7 rohkem, 7 Plus pidi oluliselt kauem ootama. Mina nt võtsin Gigantti ettemaksu 100€ tagasi ja sain imekombel Eestist nädala vanana. _________________ 2023 QULBIX Q140MD 12kW=16hj 280Nm 72V 2160Wh 54kg 80km/h el.ratas 3999€ (poes 8500€) https://www.tori.fi/recommerce/forsale/item/25355832
2006 VOLVO V50 Sveits 2.0 100kW el. nahksisu 2999€ https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?share=6753f92727c0698dd57b3bd799d69811
viimati muutis terminator 17.09.2017 22:08:48, muudetud 1 kord
Soomes on neid käibeka teemasi veel erinevaid kuid see pole selle teema jutt siin
Tel saab 24% vabalt maha ka eesti firmaga ostes seega mahinaatorid tuld
3GHz võiks prose olla vähemalt _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kuidas tehnilised näitajad hinda ei õigusta? Leaked Geekbench skoorid näitasid et X võimsam kui 2016/17 Macbook Pro 13”...
See on BS :D
Ainus bullshit oled siin praegu sina.
Arvate tõesti, et iPhone protsessor on võimsam kui 2016/17 Macbook Pro 13"? Soovitan järgi mõelda. Loomulikult on A11 Bionic võimas, aga TDP seab siiski omad piirid.
Miks peaks taskuarvuti sisaldama ülemäära võimast protsessorit, ning, milline tähtsus on mingitel parameetritel, tingimusel, et taskuarvuti liigutab nobedalt ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.