Miks peaks, kui teed on siledad, materjalid kvaliteetsed ja laagrite mineku põhjuseks on enamasti niiskuse ja liivaterade sattumine laagri sisemusse, kui need on minimiseeritud, kestab väga hästi. Korralise hoolduse käigus vaadatakse ju kõik kummikatted üle, veel üks põhjus, miks mitte ainult õli vahetada.
kui soola, külma ja koledat teed pole, peaks ilmselt meie aladel ka aparaadid rohkem. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Markos, kõik mis liigub kulub. See sileda tee teema on bs. Kulub samamoodi. Kuigi teise kiirusega vb.
Jah muidugi, aga võtame pöörete arvu, palju teeb mootor, palju turbo, palju turbiin reaktiivmootoris, kõikjal on laagrid, ok, neil on ka sundõlitus, kuid seal on ka raskemad tingimused. Pane nüüd oma nutune rataste pöörete arv sinna kõrvale ja mõtle selle kulumise peale veelkord järele.
szr660 l oli väntvõll kuullaagrite peal. ta ilmselt käsitleb ka liuglaagreid ehk saalesid laagritena. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Kui sa küsid oma toote eest kõrget hinda, ning tegeled karmi konkurentsi tingimustes, pead kvaliteedile ekstra rõhku panema. Skoda puhul ei oodatagi midagi, regulaarne remont on iseenesestmõistetav, kuid Tesla ei saa endale sellist asja lubada. Iga väiksemgi probleem leiab arvukat kajastust, ning konkurendid viskavad mõnuga puid alla.
Kiire google arvab, et 100k miili kandis tuleb laagrid ikkagi ära vahetada.
See jutt on ulme, et 500kkm ja ühtegi rattalaagrit pole vahetatud.
tsitaat:
Christian said the Model S’s major issues have been mostly related to the car’s electric drive unit. Early in his ownership of the car, at about 25,000 miles, Tesla swapped his car’s drive unit out for a new one. (Quality issues on early drive units are well documented.) But since then, after about two years and an additional 75,000 miles of 90 percent city driving, Christian said his car has required only new tires, brake pads, ball joints and wheel bearings—totally normal, he said, for cars driving through pothole-ridden city streets.
KillFrenzy, 500tkm. Ei ole ulme vana auto puhul. MB w124 tagaratta rulllaager kestab alati üle 500tkm. Esimesed ehk veidi vähem, aga ei oska öelda kui palju. Samas ma ise ei igatse enam miljon sõitvat autot. Kui firmat ei pea siis ei tule iial sellist läbisõitu. Turvalisus on olulisem ja see kasvab aastatega
täielik turvalisus saabub siis kui inimfaktor roolist ära võetakse. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Ega kellelgi kohe riiulist võtta ei ole FIAT 4323104? Mingi puksike lattrooli jaoks. Ostsin uue roolilati, kõik osanumbrid klapivad aga umbes 20 mm paremalst otsast lühem
Kui mul on hetkel all 215/55R17 valuveljed. Siis olen kuulnud, et talvekuude puhul on mõistlik vaadata plekkvelgesi.
Ühesõnaga plaan on selline, et ma tahan eraldi "suvekuudeks ja talvekuudeks" nii velgesi+rehve - kui nii on õige nimetada. Kogu ringile!
Seega mis firma omi tasuks üldse vaadata? Ei taha mingit väga kehva asja ega ka kõige kallimat. Keskmine peaks sobima!
Kas plekkveljed peaks siis natuke väiksemad olema, näiteks 205/60R16?
Igasuguse hariva info eest olen väga tänulik. _________________ Need to hear louder!
Mina ja mõned VAG'i mehed veel, kasutavad neid: http://www.alcar-stahlrad.com/EN/hybridrad
Näevad head välja ja pole minul igatahes nelja talvega roostetama hakanud. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kui mul on hetkel all 215/55R17 valuveljed. Siis olen kuulnud, et talvekuude puhul on mõistlik vaadata plekkvelgesi.
Ühesõnaga plaan on selline, et ma tahan eraldi "suvekuudeks ja talvekuudeks" nii velgesi+rehve - kui nii on õige nimetada. Kogu ringile!
kui meeldib aegajalt külksi lasta ja ei ole võimalik kuskil autot sulatada siis plekke ei soovita. Lumi jäätub sisekülgedele ära ja "kaalud" lähevad paigast ära. Valul saab kodarate vahelt ühtteist ära surkida. _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
naise auto (2005 aasta skoda, salongist saati tema hoole all olnud) läks täna töökotta, kuna rooli keerates nõkutas ehk padi puru läinud.
ja ka muid hädasid. (Kütusefilter, pidurikettad jms)
Töö hind kokku ca 400-500€. Vist tasub korra papp veel alla lükata. Auto väärtus auto24 andmetel sinna 2600-3200€ vahel. Aga muidu hästi sõitnud. Pole pidanud töökojas käima. Pidurikettaid sai ainult mingi aeg vahetatud, kuluosa nagu ikka. Igatahes loodan, et kestab veel.
minu vana masin:
Seisis hoovis müügiks, 1500€ tahtsin oma VW sharani maha müüa, mis tööd vajab (turbo jamab, kliima puudu ja roolilatt ajab õli välja)
Aussie sõitis treilaga tagaukse sisse augu maja hoovis. Õnneks olid majanaabrid tunnistajad ja ta jättis teate, et "mõlkis mu autot" Mõlk = auk ukse sees.
Proovisin süü põhjustaja vastu ikka hea olla, kui tuli jutuga, et "mõlk". Mõtlesin, et mõlk on mõlk, et autol niigi mõlke peal ja pole probleemi, et lasen ta heasüdamlikult minema, aga hea, et ütlesin talle, et jõuan koju nädalavahetusel ja vaatan auto üle, siis võtan ühendust.
Kõik töökojad ütlesid, et uksevahetus (+värv) ehk ca 500€ minimaalselt. Võibolla tema kindlustus näeb, et pointless ja saan piisavalt raha, et auto siis maha kanda.
Kõik töökojad ütlesid, et uksevahetus (+värv) ehk ca 500€ minimaalselt. Võibolla tema kindlustus näeb, et pointless ja saan piisavalt raha, et auto siis maha kanda.
Töökojad ikka reaalset auku nägid, või pakkusid nad samuti huupi hullema olukorra järgi, kus keegi on oma kärukonksu teisele salongi tagurdanud ja kõik deformeerunud. See väike augukese lappimine ei tohiks küll ülejõukäiv olla. Vanasti sai neid roosteauke igast kohtade peal lapitud ja keegi ei rääkinud, et iga augu pärast tuleb terve detail/auto välja vahetada.
Ertai, pahtel peale ja uks värvimisse. Max 150 eur ja asi näeb nagu uus sul välja.
Kui ainuüksi roostes tiivad nn uueks on 100 eur, kuidas siis see uks nii palju peaks olema? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Mul paar aastat tagasi tagurdati uks lömmi, kirjake oli kojamehe vahel. Küsisin 100euri, mõlk oli kõrralik, pool ust sees. Lasin mõlgi välja võtta, kerge täke jäi, pole hullu.
Mul kunagi viru väravate juures üks tagurdas ukse mõlki. Küsis, et palju raha tahan...ütlesin 500 krooni sobib küll.... selle peale ütles, et see on liiga vähe ja andis tonni
Töökojad nii panid, kohe 3 tükki.
Võibolla ei viitsi tegeleda või nõuavad head raha. Mine tea.
Võin vandilt 200€ ka küsida ja asi ok.
Sest su jutus oli sõna kindlustus ka sees? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Kui on passiivne, siis pole midagi teha vaja vist. Aktiivsete anduritega arvesta kindluse mõttes, et lisaveljed = lisakomplekt andureid. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ma arvan, et see VW skandaal tuli kokkuvõttes maailmale kõvasti kasuks. Muidu poleks see diislite lõpp nii kiiresti kätte tulnud. _________________ www.estonia1918.com
Lisaks on nad päris agressiivselt hakanud nö rohelisse energiasse panustama.
Kui nad oma elektrivõrgu ka suudavad samas tempos võimsamaks teha (eeldusel, et elektriautod seal massidesse lähevad) siis on tegemist üsna suure saavutusega selles valdkonnas. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.