JazZ, sinu uus kaablipikkus on 140m. Ning jah, nüüd peaksid saama 60Mbit tellida. Oota 10 või 14 päeva (ma ei tea täpselt, mitme päevane automaadi kontroll on), siis peaks iseteenindusse ja teleri valikusse ilmuma uus kiirus. Või pm mulle, kui see aeg täis saab
JazZ, sinu uus kaablipikkus on 140m. Ning jah, nüüd peaksid saama 60Mbit tellida. Oota 10 või 14 päeva (ma ei tea täpselt, mitme päevane automaadi kontroll on), siis peaks iseteenindusse ja teleri valikusse ilmuma uus kiirus. Või pm mulle, kui see aeg täis saab
Tänud vastuse eest DamianDK! Nii oli plaanitud jah, et saab u120m olema. Kas Sa vaatasid selle numbri kuskilt plaani pealt või on see fakt et nii pikk see on nüüd? Loop Attenuation 9.9 tundub mulle kuidagi suur number kui liin tõesti ainult 140m on. Ilmselt on siis see vask nii kehva/väsinud, vana on ta küll.
Aga üldiselt pole enam vahet ilmselt. Tellisin juba tehnilised tingimused ja paistab et saan nurgapealt kaevust mõistliku raha eest valguse tuppa.
Meie andmebaasis on selle ühendustee pikkuseks määratud 140m. Kuna see on ümmargune number, siis see tähendab, et lihtsalt kaardirakenduse pealt mõõdetud. Samas ei ole +/-20m sellisel juhul enam vahet.
Aga väga hea, kui keegi saab ka mõistliku hinnaga endale optika
Muide, need liiniandmed, mida mina jaama poolt näen (mitte ruuterist, jaama poolt saab natuke paremat infot), need on täitsa tip-top. Sumbus ligi 9 uploadil on vb tibakene rohkem kui ootaks, aga 60Mbit puhul ei mängi see mingit rolli, loeb ainult download müramarginaal.
Meil peaks 9. septembril tulema võimalus liituda kiirema paketiga, mis on praeguse 12/1 asemel 40/10. Mind huvitaks telerite kasutusarv. Praegune ühendus, nagu aru sain, on põhjuseks, miks vaid kaks telerit saavad Telia televõrgus olla. Kolmas, minu telepilt, tuleb tähtedelt. Aga kui nüüd see uuenduskuur toimub, siis kas saab toimima ka kolmas vaatajakoht?
Aitäh! _________________
Meil peaks 9. septembril tulema võimalus liituda kiirema paketiga, mis on praeguse 12/1 asemel 40/10. Mind huvitaks telerite kasutusarv. Praegune ühendus, nagu aru sain, on põhjuseks, miks vaid kaks telerit saavad Telia televõrgus olla. Kolmas, minu telepilt, tuleb tähtedelt. Aga kui nüüd see uuenduskuur toimub, siis kas saab toimima ka kolmas vaatajakoht?
Aitäh!
Jah, ka neli vaatajakohta töötab. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
ümaralt on kiiruseid lahatud.
sd pilt ca 5Mbit/s, hd pilt ca 8Mbit/s
adsl 2vaatajakohta kuni 1500Meetrit jaamast on pordikiirusega 16Mbit/s
vdsl kuni 1200Meetrit jaamast 25Mbit/s
vdsl kuni 800Meetrit jaamast on 45Mbit/s
mängu tulevad lisareeglid mis lubavad hea liiniparameetri korral ka suuremaid vdsl kiiruseid ehk kui näed telekast või iseteenindusest valikuid 10, 20, 40 ja 60 vdsl kiiruseid siis tead mis liinikiirusega tegu, viimasel siis jaamast pordikiirus 70Mbit/s
Sellele aadressile oleme loomas rohkem võimalusi
Võrgu arendus valmib august 2017
Koduinterneti alla on lisandunud märkega "august 2017" valik 40M/10M (ilmselt siis VDSL?) aga valida seda ei saa, on ainult nupuke "Vaata".
Hetkel 12/1 ADSL'ga vase otsas.
eks on ju koguaeg öeldud, et pole mõtet lubada tähtaegasid mis ei sõltu sinust. ehitajad, vormistajad, kirjeldajad, omanikud, paberid ja vajalikud liitumised partneritega ei suudeta igas projektis kokku mängida.
ehk KillFrenzy, ütles õigesti, see on pigem prognoos ja kui see aeg möödub, peaks sinna õigepea tekkima uus prognoositav tähtaeg.
igal juhul on kliendile see info seal hea, et vähemalt mingi areng toimub.
Sellele aadressile oleme loomas rohkem võimalusi
Võrgu arendus valmib august 2017
Koduinterneti alla on lisandunud märkega "august 2017" valik 40M/10M (ilmselt siis VDSL?) aga valida seda ei saa, on ainult nupuke "Vaata".
Hetkel 12/1 ADSL'ga vase otsas.
Minuarust on august juba läbi, või kuidas?
Minul ei näidanud üldse midagi iseteeninduses ette. Jutu tasemel oli tähtaeg mai 2017, valmis sai eelmine nädal.
Nii kui valik tekkis iseteenindusse, nii sain tellida ka kohe. Sul ikka ruuter on VDSL'i võimeline?
Zuumbox: helista ja küsi kas on valmis, siis tead kas on mõtet poodi minna. See leht ilmselt võib ka selle pärast sellist teadet näidata, et Sinu poolne ots ei ole valmis.
Mul on ka suurele ringile küsimus. Netist lugesin, aga päris täpselt aru ei saanud. Kui panna üks võrgukaabel Telia ruuterist switchi ja switchi taga oleks Samsungi telekas (või digiboks) ja wifi ruuter. Kas switch pritsiks seda multicasti välja ka ruuteri poole või oskab ta saata selle ainult sellele kes sellest huvitatud on? Kui tavaline switch pritsib seda kõigist aukudest, siis see lahendus ei aita mind. Kas managed switch oleks lahendus?
Kolmas variant oleks ilmselt teine juhe lisaks vedada Telia ruuterist. Ma eeldan et Telia ruuter ei pritsi kõikidest aukudest?
Ruuteri taga teine ruuter pole just kõige parem lahendus kui just ruuterit AP-na ei kasuta.
Ma kasutan Apple Airport Extreme', mis on konfitud access pointiks ja teeb ka wifit.
Seadetes IGMP Snooping ON, mis keelab multicasti pritsimise wifisse ja mujale kuhu pole vaja.
JazZ kirjutas:
Mul on ka suurele ringile küsimus. Netist lugesin, aga päris täpselt aru ei saanud. Kui panna üks võrgukaabel Telia ruuterist switchi ja switchi taga oleks Samsungi telekas (või digiboks) ja wifi ruuter. Kas switch pritsiks seda multicasti välja ka ruuteri poole või oskab ta saata selle ainult sellele kes sellest huvitatud on? Kui tavaline switch pritsib seda kõigist aukudest, siis see lahendus ei aita mind. Kas managed switch oleks lahendus?
Kolmas variant oleks ilmselt teine juhe lisaks vedada Telia ruuterist. Ma eeldan et Telia ruuter ei pritsi kõikidest aukudest?
viimati muutis Six 02.09.2017 18:56:22, muudetud 1 kord
@Six Mul on ruuteris filter multicast valik olemas, aga paraku ei toimi see bridge modes (ma eeldan et sama kehtib ka teiste ruuterite kohta).
IGMP Snooping valikut mul pole, aga ma ei ole kindel kas seegi bridge modes toimiks?
No mul toimib.
kui Snooping OFF panna, pritsib kohe wifi umbe.
JazZ kirjutas:
@Six Mul on ruuteris filter multicast valik olemas, aga paraku ei toimi see bridge modes (ma eeldan et sama kehtib ka teiste ruuterite kohta).
IGMP Snooping valikut mul pole, aga ma ei ole kindel kas seegi bridge modes toimiks?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.