Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 841, 842, 843 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 18.08.2017 21:13:02 vasta tsitaadiga

acer kirjutas:
Inspiro kirjutas:
acer kirjutas:
Telia võiks võtta Starmani puldi ja kasutajaliidese (menüü) copy-paste ja saaks normaalse kasutatavuse lõpuks. Mul on kahes kodus Telia (Starman kusjuures ei levi sinna) ja kolmandas Starman ning iga kord, kui ma Telia pulti ja menüüd näpin, siis tuleb tõdeda, et isegi Telial oleks midagi oma konkurendi pealt kopeerida.

Oh hell no! icon_eek.gif see oleks õudne!

Tänane lahendus on ikka kordades üle konkurentide (kuigi tegelikult ilu on vaataja silmades, mina eelistan Telia praegust UI-d) icon_cool.gif

Ma ei pidanud ilu silmas, vaid kasutatavust. Olgu see tunnusvärv lilla või punane ja sinine, ei oma mulle tähtsust. Selline lihtne, arusaadav ja intuitiivne võiks olla nagu Starmanil. Teiste konkurentide omadega ei oska ma võrrelda. Aga sa proovi korra Starmani pulti ja menüüd näppida (va ajamasin icon_biggrin.gif) ning Telia puldi ja menüü peale sa enam tagasi ei taha.

Proovisin, ei aitäh. Olen katsetanud ja olen Telia puldi ja menüüga rahul.

Tegelt olen veelgi rohkem rahul Samsung smart puldiga aga näis kaua seda rõõmu jätkub.
Kui salvestus välja arvata siis rakendus töötab ilusti - salvestuse jaoks korra võib lükata vana Motorola peale sisendi. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-parun-
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.08.2017 10:35:53 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
JazZ kirjutas:
Ma endiselt ei mõista mis värk teil nende pultidega on? Kogute neid või?
Minu meelest on tehnoloogia seal maal, et ühelegi karbile ei ole eraldi pulti vaja. Eriti veel sellisele nagu telia oma, mille nuppude arv on miinimumini viidud.

Jeeeerp. Telia puldi võiks ikka viia sinnani kos poleks ühtegi Telia nuppu ega Telia pulti üldse.
Aitab normaalsest teleka puldist küll mis telekaga kaasa antakse..
Lollusel ei ole otsa ega äärt ja alati ilmub ikkka mingi lumeinimene välja...
Ja nüüd proovime siin koos imestada, misasja siin foorumis aetakse.
Sellepärast ma ei tahagi LG äpist loobuda. Kahjuks hakkab sellega ka viimasel ajal metsa poole kiskuma...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kellu
HV kasutaja
kellu

sõnum 19.08.2017 11:27:37 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Kõnekeskus ärikliendina, SLA nõuded on need, mille eest tasutakse ja äriklient saab ka vastava teenuse. Era ja äri ei saa uhte patta panna. Teenuse toimivuseks pannakse ressursse, mida eraklient ei saa, kuna seda (99%..99,9% SLAd) eraklient kinni pole nõus maksma
Äikest tuleb veel, katkestusi tuleb veel ja perioode, kus tööd tuleb palju sisse, tuleb veel. Klient ja pakkuja, mõlemad, saavad säilitada kainet meelt ja omavahel suhelda.

Kuivõrd Telia kliendid on töötajate arvates lollakad, siis tuleb see kõik mulle ju uue infona. Ka 5+ a kontsernile teenust pakkunud ja 4a ühe sla järelevalvet teinud inimesele.

Nagu eespool ka juba mainisin, tänasel päeval on kontserni suurim probleem inimeste sotsiaalsed ja kommunikatiivsed võimed ja rutiinid. Tehnika ja tehnilised võimed muidugi võivad ka rabeda klienditeeninduse põhjuseks olla. Skript ajab nii kliendi kui ka teenindaja meeleheitele. Aga see skript on järjekordne maailma parim ja vaidlustamisele mitte kuuluv šedööver.

Ülbus ja õppimistahte puudumine. Telias töötamine oleks lausa lust, kui neid k"¤"#i kliente poleks.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 19.08.2017 12:19:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Nagu eespool ka juba mainisin, tänasel päeval on kontserni suurim probleem inimeste sotsiaalsed ja kommunikatiivsed võimed ja rutiinid. Tehnika ja tehnilised võimed muidugi võivad ka rabeda klienditeeninduse põhjuseks olla. Skript ajab nii kliendi kui ka teenindaja meeleheitele. Aga see skript on järjekordne maailma parim ja vaidlustamisele mitte kuuluv šedööver.

Ülbus ja õppimistahte puudumine. Telias töötamine oleks lausa lust, kui neid k"¤"#i kliente poleks.

ja maailmas analooge mitte omav
tagasi üles
Scott
Kreisi kasutaja
Scott

sõnum 20.08.2017 03:12:12 vasta tsitaadiga

IconByte kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuna telekas ise ka juba umbes oma 4 aastat vana, siis näitab paneel ka natuke väsimusmärke, niiet digiboksi poolne halb kvaliteet silma ei riiva.
Nagu ma siit teemast lugenud olen, siis ega need HD kvaliteediga kanalid nii hea pildiga olema nagunii ei pidanud, aga sellise vana tehnoloogiaga muidugi naljalt võrrelda ei saa.

Mul 10 aastat vana LCD teler ja analoog-RCA/SCART versus HDMI või VGA sisendiga pildikvaliteedi vahe märgatav. Samuti see, kas digiboks väljastab HDMI-sse 720p või 576p või 576i pilti. Aga Sonydega ongi nii, et digisisendi või sisemise DVB-T tuuneriga on palju parem kujutis kui SD-analoogsisendi või analoogtuuneriga.

Telia kanalite kvaliteedi kohta sõna võtta ei oska, mul komboboksiga Levira/Starmani ja Soome Digita DVB-T/T2 õhukanalid ja satilt DVB-S/S2 SD- ja HD-kanalid. HD on kristallselge pildiga.
tagasi üles
PlayFriik
HV vaatleja
PlayFriik

sõnum 20.08.2017 11:10:02 vasta tsitaadiga

Scott kirjutas:
IconByte kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuna telekas ise ka juba umbes oma 4 aastat vana, siis näitab paneel ka natuke väsimusmärke, niiet digiboksi poolne halb kvaliteet silma ei riiva.
Nagu ma siit teemast lugenud olen, siis ega need HD kvaliteediga kanalid nii hea pildiga olema nagunii ei pidanud, aga sellise vana tehnoloogiaga muidugi naljalt võrrelda ei saa.

Mul 10 aastat vana LCD teler ja analoog-RCA/SCART versus HDMI või VGA sisendiga pildikvaliteedi vahe märgatav. Samuti see, kas digiboks väljastab HDMI-sse 720p või 576p või 576i pilti. Aga Sonydega ongi nii, et digisisendi või sisemise DVB-T tuuneriga on palju parem kujutis kui SD-analoogsisendi või analoogtuuneriga.

Telia kanalite kvaliteedi kohta sõna võtta ei oska, mul komboboksiga Levira/Starmani ja Soome Digita DVB-T/T2 õhukanalid ja satilt DVB-S/S2 SD- ja HD-kanalid. HD on kristallselge pildiga.

Lähinädalatel peaks saama uue digiboksi ära ostetud ja siis oskan rohkem öelda. Täiesti võimalik, et jääb lihtsalt mulje, et paneel oleks väsinud selle RCA ühenduse pärast.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 21.08.2017 21:59:56 vasta tsitaadiga

pole digitv kasutanud varem.
võtsin digiboxi ainult. ruuteri arvasin et saan enda d-linki kasutada. saatekava näitab aga tv vaadata ei saa.
icon_exclaim.gif tehniline rike. kiri tuleb ekraani alla serva.
kas on võimalik seadistada ruuteris midagi või peab minema teliast nende seadme võtma?

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.08.2017 22:03:01 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
pole digitv kasutanud varem.
võtsin digiboxi ainult. ruuteri arvasin et saan enda d-linki kasutada. saatekava näitab aga tv vaadata ei saa.
icon_exclaim.gif tehniline rike. kiri tuleb ekraani alla serva.
kas on võimalik seadistada ruuteris midagi või peab minema teliast nende seadme võtma?

TeliaTV Telia kaabelvõrgus töötab Telia toetatud seadmetega. (Kui ei oska või seade ei toeta eriseadistust mille leiad foorumi teemadest.)
MinuTV Telia 4G võrgus töötab ka suvalise 4G ruuteriga.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 26.08.2017 13:33:04 vasta tsitaadiga

Arris läks lambist täiesti lolliks. Error1: no network available, puldi unustas ära, mitte ühelegi käsule ei allu.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 26.08.2017 13:51:20 vasta tsitaadiga

Teedki reseti, nii Arrisele kui puldile. Aga ma oletan, et lolliks ajab selle RF peale lülitatud pult.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 26.08.2017 17:28:01 vasta tsitaadiga

mul tüdruk valas vett selle motorola digiboksi peale ? ega see vist enam tööle ei hakka jah ?

keegi ei viitsi vastata,ühesõnaga ostsin siis selle arrise ära ,motorola oli mul juba 4 aastat,seda motorola ei müüdagi enam,on see arris siis parem ka ? sellel ei ole seda paksu scart pesa,ühendan siis hdmi-kaudu... motorola hdmi-ga ühendades pilt oli ilus,aga heli ei olnud icon_smile.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 27.08.2017 10:52:20 vasta tsitaadiga

Gap, on ikka scart olemas. Viimane kord arriste järel käies isegi küsiti, kumba kaablit vaja läheb. Tal on seal 4 pin 3.5mm ühendus, millest saabki audio/video kätte scarti jaoks.
terminator
HV Guru
terminator

sõnum 27.08.2017 11:08:28 vasta tsitaadiga

Jep, Arrise SCART-kaabel Telias 7.90€:
https://pood.telia.ee/productInfo/425/scart-kaabel-arris-vip1113-digiboksile/589698-001-00

viimati muutis terminator 28.08.2017 00:29:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 494 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 373
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 27.08.2017 11:36:47 vasta tsitaadiga

selge,aga aitäh panin hdmi kaudu ja töötab ilusti,nii pilt kui hääl on olemas. naljakas jah et eelmise motorola digiboksiga hdmi väljundit kasutades ei olnud häält.heliseaded kontrollisin nii digiboksil kui telekal ja kõik oli ok.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.08.2017 11:49:47 vasta tsitaadiga

Gap, Miski ühilduvuse jama oli sul siis eelmise Motorolaga. Endal pole küll propbleemi olnud. Olen algusest peale HDMI kasutanud. Mis puutub rauda, siis jah Arris on parema rauaga. Täpsed detailid hetkel meelde ei tule aga oli vist poole rohkem vahemälu või midagi sellist.
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 27.08.2017 22:53:13 vasta tsitaadiga

Praegu on vähemalt kaks süsteemi. Uuemad nn vana Nuti TV ja uus Telia TV.
Mina olen paljude katsetustega jõudnud veendumuseni, et vana Nuti TV kaudu (ja ka uuel platvormil) annab VIP1903 eriti HD kanalitele parema pildi, kui uue Telia TV kaudu Arris annab.
Kuigi viimasel ajal arvatavasti peale seakisa on ka Arrise pilt natuke paremaks läinud, aga mitte oluliselt.
Asi pole loodetavasti bokside võimekuses vaid mis optimeeritud tarkvarast ja koodekitest ning riistvarast striimid läbi lastakse.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 28.08.2017 20:47:19 vasta tsitaadiga

Ilmselt võib minuTV ja TeliaTV teema suhteliselt ühes hoida mis puudutab menüüd ja digiboksi, kiire ülevaade minuTV menüü kasutusest üle 4G interneti, puldi pildi leiab pood.telia.ee lehel.

Link
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 31.08.2017 17:57:04 vasta tsitaadiga

Vaja mõni kanal PIN-koodi alla panna. No mitte ei leia kuidas seda teha!
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 31.08.2017 18:15:37 vasta tsitaadiga

peps71 kirjutas:

Roheline nupp ja kõige parempoolsem tulp icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 31.08.2017 18:55:42 vasta tsitaadiga

peps71 kirjutas:

Vasakule, kanali nimekiri tuleb ette, valid kanali mida lukustada ja liigud paremale lõppu, seal "lukusta kanal".
Enam lihtsam ei saa olla, kui just teha puldile spetsiaalne nupp kanali lukustamiseks icon_biggrin.gif
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 31.08.2017 19:25:11 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Vasakule, kanali nimekiri tuleb ette, valid kanali mida lukustada ja liigud paremale lõppu, seal "lukusta kanal".

See on Telia loogika.
Ma olen mitmete tootjate telekates näinud, et "lukusta" tähendab kanali paikapanekut oma kanalinimekirjas, s.t. järjekorranumbri külgekeevitamist.
Kusagil "Telia -> teised telekad" sõnastikku on?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 31.08.2017 19:43:52 vasta tsitaadiga

p2ep, ja just, seda olen minagi täheldanud DVB-T digiboksides aga selleks, et seal leida koht kus on kirjas lukusta, tuleb minna menüüsse kanalite nimekirja teadlikult redigeerima, kanaleid ringi tõstma ning siis vajutama "lukusta"
Kuna menüüd on eesti keeles siis pole raske aru saada, mida teha tahetakse.

Kui valid Telia menüüs viidatud valiku, siis on silmanägemisega inimesel võimalik lugeda, mida valik teeb. Lukusta on selge vihje sellele, et sellega saab kanali lukku panna. Võib-olla on parem, "pane kanalile pin kood peale, et keegi seda kanalit ei näeks" kuid see tundub liiga pikk menüüsse lisamiseks.
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 31.08.2017 19:49:54 vasta tsitaadiga

Leidsin lõpuks ise üles. Vaidleks vastu, ei ole lihtsa koha peal. Kuna põhiline nupp kanali nimekirja vaatamiseks on siiski parem nupp, siis eeldaks, et sealse nimekirja lõpus on lukusta kanal. Teine koht oleks kanalite lukustamiseks ilmselt Seaded all.
indrekp kirjutas:
peps71 kirjutas:

Enam lihtsam ei saa olla, kui just teha puldile spetsiaalne nupp kanali lukustamiseks icon_biggrin.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 31.08.2017 19:51:57 vasta tsitaadiga

indrekp, mine tee nüüd seda lukustamist nüüd nii, et ainult ETV/ETV2 ja lastekanalid lahti jääksid. Kõik ülejäänud kinni.
Homme võid teada anda kaua läks. icon_lol.gif

Üldiselt võiks sellel digiboksil olla mingi lastereziim mis lubaks ainult Lastenurka ja paar muud etteantud kanalit avada.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.08.2017 19:54:52 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
indrekp, mine tee nüüd seda lukustamist nüüd nii, et ainult ETV/ETV2 ja lastekanalid lahti jääksid. Kõik ülejäänud kinni.

Üldiselt võiks sellel digiboksil olla mingi lastereziim mis lubaks ainult Lastenurka ja paar muud etteantud kanalit avada.

Mul on veel parem ettepanek.
Net on saadaval (telia tv-d ju näeb), arvuti või äpi kaudu ehk piisaks vaid 1 klikist ?

Sellise hea ettepaneku eest ootaks midagi head nüüd Telialt icon_cool.gif

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 31.08.2017 20:02:28 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

Kõik võiks olla aga kui sa just küsid.
Lisan ETV ja ETV2 lemmiklisti ja keelan kõik ülejäänud listid ära, alla minuti läks aega ja teisi kanaleid uuesti näha oleks vaja peaks käsitsi minema alla listide peale neid teisi liste näitama.

Tip on siis see, et kui vasakult avada kanalite nimekiri ja liikuda alla listide peale, siis selle lõpus on listide keelamise valik.
Saab ka nähtavaks jätta ainult lastekanalite listi AGA
ütleksin, et see ei laheda probleemi, et porri tuleb uksest ja aknast, küll arvutid, telefonid, sõbrad jms. TV on siin kõige väiksem mure ja see on niikuinii kodus kontrolli all.

jeesus188, ps. usu mind, TeliaTV on kõige rohkem läbi mõeldud TV teenus Eestis. Ideid võib veel miljoneid genereerida aga peale seda mõeldakse veel oluliste asjade peale ja vajaduse ning muude asjade peale mis kas soovitavad idee rakendada või mitte.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 01.09.2017 00:55:09 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

jeesus188, ps. usu mind, TeliaTV on kõige rohkem läbi mõeldud TV teenus Eestis. Ideid võib veel miljoneid genereerida aga peale seda mõeldakse veel oluliste asjade peale ja vajaduse ning muude asjade peale mis kas soovitavad idee rakendada või mitte.

Seda mida poleks vaja mõelda on noolemängudega liiga üle mõeldud ja mida oleks vaja selle peale heal juhul alles mõeldakse.
Ütleks pigem, et ei aru ega otsa sellel tootel.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.09.2017 07:29:44 vasta tsitaadiga

tsitaat:

jeesus188, ps. usu mind, TeliaTV on kõige rohkem läbi mõeldud TV teenus Eestis. Ideid võib veel miljoneid genereerida aga peale seda mõeldakse veel oluliste asjade peale ja vajaduse ning muude asjade peale mis kas soovitavad idee rakendada või mitte

Pigem mõeldakse teil liiga palju seal ehk üle. Samas mõtted võivad ju olla, aga teostusega on kergelt öeldes shitasti icon_smile.gif
Viimane parim näide on see töötaja, kes alustas teil oma mõttega ja lõpetas selle mõtte starmanis (paar päeva tagasi avaldatud pressiteade) icon_razz.gif

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.09.2017 07:48:31 vasta tsitaadiga

Kui noolemängu tahate, siis toosama BingeTV sisaldab ikka mitmel ekraanil surfamist, vasakule ja paremale ning üles ja alla, lõppu ei tulegi. Paistab, et Starbox tehti samasuguseks, ainult, et pult jäi mõlemal sama kirjuks.
Kui see lihtsus ei meeldi, ei tähenda, et see kõigile ei meeldi..või meeldib icon_biggrin.gif
Küllap kasutajad räägivad enda eest.
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 01.09.2017 08:14:26 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

No kasutajad ju räägivadki siin enda eest. Küll aga püüab Telia siin vägisi selgeks teha, et nad ei tea mis hea on ja ignoreerivad kasutajaid edasi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.09.2017 08:22:33 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
indrekp kirjutas:

No kasutajad ju räägivadki siin enda eest. Küll aga püüab Telia siin vägisi selgeks teha, et nad ei tea mis hea on ja ignoreerivad kasutajaid edasi.

Kui enam ei räägitaks siis oleks ju vana ja igav. Igal ühel peabki oma arvamus olema.
On see rohkem üldiselt positiivne või ainult negatiivne ei saa ju delfi kommentaaridest teada, lihtsam on seal negatiivsest rääkida aga kui otse kliendi käest küsida, saad selgemad vastused ja seda on ka tehtud.
Ühesõnaga kasutajad ütlevad mida vaja on ja sellest ongi järeldusi tehtud, käsi püsti kes on märganud. Viimastel lehtedel on justkui välja toodud, et näe me soovisime ja tehtigi.
Sellest mida meie siin foorumiteemas arvame, on juba piisavalt räägitud. Rahva arvamus on ka peale isikliku arvamuse tähtis.
tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 01.09.2017 08:38:19 vasta tsitaadiga

terminator kirjutas:
https://pood.telia.ee/productInfo/425/scart-kaabel-arris-vip1113-digiboksile/589698-001-00

Hah, see on ju poolpidune ühendus. Ilmselgelt komposiit+audio ainult.
Korralikul kaablil läheb ikka kogu komplekt RGB signaale lisaks, mis annab pildi kvaliteedile ikka väga palju juurde.
Aga õnneks vist SCARTi tarbijaid enam väga palju pole. Telia võib endale lubada neile vee peale tõmbamist küll nagu paljudele teistele "ajale jalgu jäänutele" icon_biggrin.gif
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 01.09.2017 10:08:13 vasta tsitaadiga

MultiUser kirjutas:
terminator kirjutas:

Hah, see on ju poolpidune ühendus. Ilmselgelt komposiit+audio ainult.
Korralikul kaablil läheb ikka kogu komplekt RGB signaale lisaks, mis annab pildi kvaliteedile ikka väga palju juurde.
Aga õnneks vist SCARTi tarbijaid enam väga palju pole. Telia võib endale lubada neile vee peale tõmbamist küll nagu paljudele teistele "ajale jalgu jäänutele" icon_biggrin.gif

See scart juhe on ilmselt neile, kellel vana kineskoop teler kodus ja kes ei taha telekat välja vahetada. Kineskoobist vist ikka HD kvaliteeti ei saa või kuidas?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.09.2017 10:11:05 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Kõik võiks olla aga kui sa just küsid.
Lisan ETV ja ETV2 lemmiklisti ja keelan kõik ülejäänud listid ära, alla minuti läks aega ja teisi kanaleid uuesti näha oleks vaja peaks käsitsi minema alla listide peale neid teisi liste näitama.

Tip on siis see, et kui vasakult avada kanalite nimekiri ja liikuda alla listide peale, siis selle lõpus on listide keelamise valik.
Saab ka nähtavaks jätta ainult lastekanalite listi AGA
ütleksin, et see ei laheda probleemi, et porri tuleb uksest ja aknast, küll arvutid, telefonid, sõbrad jms. TV on siin kõige väiksem mure ja see on niikuinii kodus kontrolli all.

... loomulikult lihtne, kui oled ise selles teemas ülepeakaela sees icon_lol.gif ma võin väita, et ei ole ikka lihtne küll, kui pead seda loogikat seletama inimesele, kes pole varem kasutanud. Kanalilisti sirvimisega saadakse üldjoontes hakkama, kuid kõik see lisafunktsionaalsus on kõike muud kui lihtne ja loogiline. Mul endalgi läheb pidevalt meelest, kuhu poole tuli noolega rehmata, et õigesse menüüsse jõuda. Läbimõeldud võib olla, kuid kelle jaoks? Jah, nutiajastu inimesed püüavad kõik kinni ja suudavad harjuda praktiliselt millega iganes, kuid juba natuke vanem generatsioon enam mitte niiväga. Vana lahendus oli üldjoontes märksa arusaadavam, ülevaatlikum ja lihtsam, seletamist oli märksa vähem aga noh, sellised lahendused pole ju enam moes ...

DamienDK
HV kasutaja

sõnum 01.09.2017 13:03:18 vasta tsitaadiga

Et te ka ära ei väsi selle puldi ümber jahumisest. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 01.09.2017 13:37:01 vasta tsitaadiga

DamienDK kirjutas:

Ja läks edasi...
Peale iga 10.ndat puldi kommentaari vist tuleb alati see komm ka ära.
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 01.09.2017 13:42:36 vasta tsitaadiga

Ausalt öeldes täitsa hakkabki igav nendest puldi ja menüü ümber jahumisest! Räägiks parem, millal tuleb kategooriaid juurde filmiriiulisse ja -laenutusse, või mis sai uurimisest mis pidi tuvastama probleemi kärbitud subtiitritega (seda lubati juba mitu kuud tagasi) või miks kirevase pärast on juba mitmendat kuud NatGeo kanali kava mitu tundi nihkes reaalse kohaliku kellaajaga? Kas siukseid lihtsaid asju, mis ei ole lihtsalt mingi arendaja visioon või maitseküsimus, vaid ilmselge bugi ja puudujääk, ei saa korda, miks me peame maksma ja kannatama? Andke siis need kanalid poole hinnaga millel te ei suuda korrektset kava ja korrektseid subtiitreid näidata.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.09.2017 13:52:04 vasta tsitaadiga

... ka need probleemid on siin käsitlemist leidnud aegade algusest peale, alati on süüdi keegi kolmas, pole ammu enam põnev icon_rolleyes.gif
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 01.09.2017 13:57:59 vasta tsitaadiga

DamienDK kirjutas:

Selle pärast ei väsi, et puldi probleeme pole siiamaani lahendatud. Ma pole siiamaani näiteks suutnud välja mõelda kuidas uue nutiTV-ga mingi sarja salvestamist lõpetada. Olen proovinud küll eri moodi, aga ei tööta kuidagi. Support pakkus lahkelt, et nad tühistavad kõik salvestamised ära, äkki aitab. Mingu nad õige ...!
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.09.2017 14:56:18 vasta tsitaadiga

sukelduja, lahenduseks on menüüs_Seaded->natuke otsimist->veel natuke..., no ütleme, et leidsid->algseadete taastamine->kustuta meelespead.
No mingi selline loogika.

A.S.
HV Guru

sõnum 01.09.2017 15:35:08 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Olen proovinud küll eri moodi, aga ei tööta kuidagi.

Olen üsna kindel, et arvuti kaudu http://papi.mw.elion.ee/dtv-api/2.0/et/programme/%programId%/remove_series_recording on proovimata. icon_razz1.gif

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.09.2017 15:55:15 vasta tsitaadiga

A.S., õigus, see ka veel doh.gif thumbs_up.gif
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 01.09.2017 17:02:27 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
indrekp kirjutas:

See on ju ammu teada, et rahulolematu vähemus on alati häälekam. Kuulake kasvõi Vikerraadio vm mõne muu kanali pärastlõunaseid helistamissaateid. Neid kuulates jääb mulje, et meil armastavad kõik palavalt keskerakonda ja elu Eestimaal on täiesti pees. Ma lihtsalt ei viitsi oma aega selle peale kulutada, et iga päev kiita, kui rahul ma lihtsa puldiga olen, on muudki teha.
tagasi üles
Zuumbox
HV kasutaja

sõnum 01.09.2017 21:30:28 vasta tsitaadiga

peps71 kirjutas:

See scart juhe on ilmselt neile, kellel vana kineskoop teler kodus ja kes ei taha telekat välja vahetada. Kineskoobist vist ikka HD kvaliteeti ei saa või kuidas?

HD' ei saa aga komposiidil ja RGB'l on ikka märgatav vahe küll... komposiidi kahjuks.
Sellest nelja kontaktiga julgast ei aja kohe kuidagi RGB'd läbi... või siis puudub seal täiega audio icon_lol.gif
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 02.09.2017 16:39:28 vasta tsitaadiga

Veel probleeme kanali lukustamisega! Kui ma lukustan kanali, siis ma eeldan, et see kanal on lukus KÕIGIS vaatajakohtades, mitte ainult selles, kuis ma ta lukustasin!
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.09.2017 16:56:33 vasta tsitaadiga

peps71 kirjutas:
Veel probleeme kanali lukustamisega! Kui ma lukustan kanali, siis ma eeldan, et see kanal on lukus KÕIGIS vaatajakohtades, mitte ainult selles, kuis ma ta lukustasin!

sõltub kui kaugele sooviksid pilvelahendusega minna, kõik digiboksid mis on sinu kasutuses peaksid saama kõik sätted mida ühes digiboksis tekitad?
See on tegelikult teostatav aga pole selliselt mõeldud, on asju mis on ühised nagu salvestused mida saad igas teleris vaadata aga on asju mis on boksi põhised nagu ekraani ja subtiitri ning lemmiklistide jms. sätted.

Miks pole nii tehtud on pigem loogika, peres võib olla personaalset tv sisu tarbimist ning siis ei ole vaja, et elutoas pandud säte kajastuks magamistoas, köögis või vanaema toas.
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 02.09.2017 17:55:56 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
peps71 kirjutas:

sõltub kui kaugele sooviksid pilvelahendusega minna, kõik digiboksid mis on sinu kasutuses peaksid saama kõik sätted mida ühes digiboksis tekitad?
See on tegelikult teostatav aga pole selliselt mõeldud, on asju mis on ühised nagu salvestused mida saad igas teleris vaadata aga on asju mis on boksi põhised nagu ekraani ja subtiitri ning lemmiklistide jms. sätted.

Miks pole nii tehtud on pigem loogika, peres võib olla personaalset tv sisu tarbimist ning siis ei ole vaja, et elutoas pandud säte kajastuks magamistoas, köögis või vanaema toas.

Kui ma tellin noppekanali, on see kanal nähtav KÕIKIDES boksides, kui ma panen ühest boksist mingi saate salvestuse käima, on see salvestus näha KÕIKIDEST boksidest, kui olen vaadanud mingit saadet kordusest ja vaatamise pooleli jätnud kasutades VÄLJU valikut, on see saade KÕIKIDEST boksidest edasi vaadatav pooleli jäänud kohast. Kuidas nende valikute puhul toimib asi KÕIKIDES boksides? Mis mõte on kanali lukustamisel, kui ma pean seda tegema ERALDI kõikidest boksidest?
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 03.09.2017 13:46:48 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... ka need probleemid on siin käsitlemist leidnud aegade algusest peale, alati on süüdi keegi kolmas, pole ammu enam põnev icon_rolleyes.gif

Mina hakkasin Telia kliendiks ainult napilt paar aastat tagasi, ja siis oli subtiitritega ja kava kellaaegadega kõik korras. Kas tõesti on imelik tahta seda teenustaset tagasi? Meil peres tegelikult ainult paar kanalit mis tegelikult huvi pakuvad, neist NatGeo'd vaadadakse miski 50% ajast ja tõesti on äärmiselt tüütu, et kavas saated valede kellaaegade koha peal on. Tuletan veelkord meelde, et tegu on tasulise noppekanaliga, millele eeldatavasti on seatud hind, mille eest peaks saama 100% töötava asja, mitte mingi pooliku katkise teenuse. Alandage siis hinda, kui ei suuda korrektset teenust pakkuda või tehke korda!
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
lalalalala
HV kasutaja
lalalalala

sõnum 03.09.2017 14:36:22 vasta tsitaadiga

Telia ja netflxi paaritumisest on mingit uuemat infi ka? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.09.2017 14:47:35 vasta tsitaadiga

lalalalala kirjutas:
Telia ja netflxi paaritumisest on mingit uuemat infi ka? icon_rolleyes.gif

Kui teema vajub varjusurma, siis üldjuhul projekt prygikastis

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 841, 842, 843 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.