Olgem ausad. Iga raha lugev inimene ei osta seda radeoni. Vaatamata sellele, et mulle Amd väga meeldib ja tahaks neid toetada aga hetkel ostaks kindlasti roheliste tiimist midagi. GTX1080 poest või järelturult tundub väga maasikas hetkel.
Peab vist esimest korda ütlema, et kõige sitem Amd kaart hetke hinna ja perfiga.
Enne kui keegi hakkab mõtlema, et olen nvidia fanboy, siis te eksite rängalt. Toetan igal võimalusel Amd-d aga nende viimased kaardid on lihtsalt räme bullshit.
Olgem ausad. Iga raha lugev inimene ei osta seda radeoni. Vaatamata sellele, et mulle Amd väga meeldib ja tahaks neid toetada aga hetkel ostaks kindlasti roheliste tiimist midagi. GTX1080 poest või järelturult tundub väga maasikas hetkel.
Peab vist esimest korda ütlema, et kõige sitem Amd kaart hetke hinna ja perfiga.
Enne kui keegi hakkab mõtlema, et olen nvidia fanboy, siis te eksite rängalt. Toetan igal võimalusel Amd-d aga nende viimased kaardid on lihtsalt räme bullshit.
Perf on enam vähem ok aga voolutarve
Talvel saab tuba sellega kütta küll. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
this is not for comparison, only 2 out of the 6 machines in the VEGA section (not the ryzen section),
have actual vega gpu's they removed the badge as well only this sticker is left
nii, kaarte paistab mingi uus partii olevat liikvele läinud.
tänase seisuga paistab, et vist siiski õnnestub mõistliku hinnaga omale üks ära soetada. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, minu kaart hakkas ka Prantsusmaalt liikuma. Olin juba kindel, et kantakse raha tagasi mingi pseudovabandusega. Õu häppi deis _________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium!
pots4t4j4, Noh see pole kah enam teab mis argument. Viimane tõeline talv oli Eestis kuskil 2011 aasta paiku kui mälu ei peta. Peale seda on olnud võrdlemisi lumevaesed ja soojad talved. Jaanuaris mingi hetk ehk kukub -20 peale aga -30 ja lumetormi vms pole olnud.
pots4t4j4, Noh see pole kah enam teab mis argument. Viimane tõeline talv oli Eestis kuskil 2011 aasta paiku kui mälu ei peta. Peale seda on olnud võrdlemisi lumevaesed ja soojad talved. Jaanuaris mingi hetk ehk kukub -20 peale aga -30 ja lumetormi vms pole olnud.
tl;dr:
- AMD uses both Samsung & SK Hynix HBM, Samsung on Vega FE & Vega64, SK Hynix on Vega56 & Vega64
- South Korea packed Vega 10s don't have the filling between/around chips
- Taiwan packed Vega 10s have filling between/around chips
- The height difference between GPU & HBM is only on the South Korea packed Vega 10s, it's 40 µm, no issues when thermal paste fills the gap
- Taiwan packed Vega 10s are 0.1mm shorter than South Korea Packed
- In retail, Vega 64s are supposed to have filling, Vega 56's not
see 40 µm kõlab kahtlaselt. fotodel väga nähtav kõrgusevahe peaks ikka veidi suurem olema. 1/25 millimeetrit? _________________ - londiste
Arvutitark lasi nüüd hinna 699 peale.
Kuigi võrreldes, et GTX 1080 on ikkagi parem, siis selle hinnaklassi juures ei ole enamus inimestel mõtet seda osta.
Kas nüüd hakkabki nii olema, et kaarte toodetakse vähe, et kaevurid neid ei ostaks, aga hind on ikka kirves sest vähe toodetakse ? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
This might not have been the answer most were hoping for in terms of Vega 64’s buying price, but it at-least clears up a few ambiguities about AMD’s dilemma and shows that they are fighting against market forces and attempting to enable the original price point for the consumer. The $499 price point will be available again sometime in the future and RX Vega supply is relatively strong. Until the demand (most of which is probably from miners) subsides however, the price points that are universally available will hover at the $599 mark until Q4 this year, when a lower cost structure and custom variants are expected to bring prices down all around.
Tõstis AMD hinda või ikkagi igasugused vaherakukesed?
Tundub, et reaalne turumajandus hakkab ka Ameerika mandrile jõudma.
Vega peamine probleem tundub hetkel peamiselt olema mitte jõudlus ja voolutarve vaid vaid HBM 2, mis on allapoole arvestust näitajatega, väga keeruline suures koguses toota ning lisaks veel liiga kallis. Samas AMD selle tee valis ning nüüd tuleb need probleemid kuidagi lahendada.
paistab ikkagi mingi süsteemne probleem olema. ja jutt, et amd-l ei ole mingit kontrolli asja üle on korralik bullshit.
kõige õigemini kõlab ikkagi see variant, et paljaid kaarte $499 hinnaga müügiks (või õigust neid niimoodi müüa) jaotati vaid osadele edasimüüjatele.
vaadates euroopa e-poodide hindu, 1070, 1080 ja 1080ti liiguvad kõik msrp kandist algavate hindadega ja seda reaalse saadavusega.
vega 64 on ka reaalse saadavusega, nagu eespool kirjutatud sai, 639/649€ hinnaga.
huvitav, kas see esimene sats reviewsid hakkab modifikatsioone oma järeldustes ka saama? 650€ kaart on natukene teises turupositsioonis kui 500€ kaart... _________________ - londiste
Kui AMD väidab, et nemad on pannud MSRP paika sellisena ja nüüd edasimüüjad ütlevad, et vahendajad on hinnad selliseks ajanud siis võib ühte karvast kätt - suured kaevandajad - kahtlustada, kes siis kas otse tehasest või vahendajatelt kõik kõrgema hinnaga ära ostavad.
Kaevandajate tõttu ei tehtud ühtegi review'd ümber, lihtsalt kõik pidid möönma, et kaarte pole saada.
anubis, millised suured kaevandajad kui kaardid on kallid, voolujanused ja ei kaevanda oluliselt paremini kui 1070-d? kui undervoltimiseks läheb, siis olid ju 1070d väga palju efektiivsemad.
või spekuleeritakse hulgi kaarte ostes puhtalt tuleviku peale, et keegi veel maagilisema draiveri valmis meisterdab?
edasimüüjad pole vahendajaid süüdistanud vaid näitavad pigem ikka amd poole näpuga. ja suurte maaletoojate-hulgiladude üle on tootjal kontrolli juba küllalt palju.
või on kaarte tõesti nii vähe, et peale reviewerite ja muidu katsetajate keegi seda ei osta? praktiline väärtus vegadel on ju pehmelt öeldes küsitav. _________________ - londiste
viimati muutis londiste 24.08.2017 16:03:13, muudetud 1 kord
Edasimüüjad ju eelneva TPU väite najal ütlevad, et vahendaja müüb $675ga. Kas selles on süüdi vahendaja või lüüakse see juba tehasest peale..ei tea. Info puudub.
Ma kaldun siiski sellepoole, et MSRP ja praeguse letihinna erinevus (mitte bundle kaartidel) tuleneb vaheastme "puugist".
V56 ja V64 praeguse seisuga undervoltides ju kolinal voolutarve langeb, üldiselt. Seega võrrelda näiteks OCtud V56 või V64 undervolditud GP104ga ei ole väga pädev võrdlus.
Loll küsimus, aga miks kaarte peab undervoltima?
Ses suhtes, et kas kiibid on nii kehvad, et tehasest tulles ei saa kõigile madalamat volti määrata, sest pooled ei pruugi normaalselt tööle hakata? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
jeesus188, voolutarve. olenevalt minemise setupist võimalik, et ka kuumus.
ethereumi puhul paistab lisaks kombeks olema gpu underclock ja mälu overclock.
edit:
aa, üldisemalt küsisid. jah, täpselt nagu sa kirjutasid.
tootja leiab mingi ühe pinge, millel enamik kive on nõus reference taktil jooksma ja kõik.
edasi on räniloterii, mõni töötab madalama pingega kõrgemalt taktil, mõni mitte. _________________ - londiste
less than 1080 power draw tundub väga kahtlane. 1100mhz hbm2 peaks ka üle ootuste hea tulemus olema.
edit: mnjah, hbm üle 1040 viskab tal artefakte
igasugused vidinad kõige kontrollimiseks ja monitoorimiseks tunduvad küll nii katki olema kui üldse võimalik. :/ _________________ - londiste
Tomorrow, sinu zotaci lollakas 1080 on 250w kandis. minu rohkem stock settingutel 1080 on 180w.
võrrelda võiks ikka stock asju. _________________ - londiste
see su väide on puhas bullshit. punkt.
ma ei saa aru, miks sa sellist jama ajad. pole esimene kord ka. _________________ - londiste
see su väide on puhas bullshit. punkt.
ma ei saa aru, miks sa sellist jama ajad. pole esimene kord ka.
Eks ta võistleb sinuga... vahel võidab kah, ega sa muidu nii endast välja ei läheks. Londiste, saa juba suureks... sinu lõputu vingumine rikub kogu selle teema ära.
1080ti on kuskil 200w kanti, sõltuvalt rakendusest. _________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne.
Misasi see "keskmine" GTX1080 on? Idledes? h265 videot vaadates? Furmarki jooksutades? Mängides (mäng, reso, mängus graafikaheeblite asukohad)? Kas mõõdate seinast (kui jah siis kuidas välistate kogu ülejäänud kasti koormuse)?
Enne kui londiste jälle vastab, siis parandan, et 1080 keskmine paistab olevat 221,8W. Miskipärast mälu järgi panin 250W kuigi kaks mudelit sinna ka lähevad.
Võtsin TPU-st kõik 8 aftermarket 1080 ülevaadet. Lõin peak gaming numbrid kokku ja jagasin kaheksaga. Sellest ka see 222W number.
Tomorrow, techpowerupis on enamik kui mitte kõik tootjate lineupi kõige-kõigemad kaardid.
see on umbes sama, et kui tootjad otsustavad vegasid defaultis 1.35v peal jooksutada ja 500w voolutarbega, siis nii ongi. _________________ - londiste
londiste, Ei ole kõige kõvemad kaardid. Kaks suurima tarbega kaarti on nn tippkaardid. Neli on kuskil keskel ja üks on pmst FE tasemel. See on väga hea läbilõige erinevatest kaartidest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.