nojah, 500eur oleks mõeldav praeguse usd- eur kursiga
Fännidele ei midagi hullu, aga tuleb teste oodata.
Saan varsti vist ühe ok hinnaga 1070, siis läheb AMD üldse plaanist maha, kui siis 56 mudel septembri lõpus.
Ei viitsinud enam oodata, tellisin €522 eest omale GTX 1080 ära. Mingi ime juhtub ja Vega üllatada suudab, siis vahetan ringi või ootan septembri custom kaardid ära. Ether hind ka tõuseb jälle, seega vähemalt mingi kaardi saan omale. Mine sa tea, äkki kaevurid võtavad jälle poed tühjaks varsti .
Samas sarnase suurusega kive kasutavate videokaartede hinnad on viimase 4-5 aastaga tõusnud 2x või rohkemgi, mis ei ole suuremas osas kindlasti eelnimetatud teguritest tingitud. Õhku on seal sees rohkem kui vajalik.
Come again? Videokaartide hinnad on püsinud täpselt samas vahemikus ikka juba väga kaua. See ajaloo ümberkirjutamine siin teemas GPU-hindade suhtes hakkab juba vaikselt hüsteeriliseks kiskuma.
Esiteks 680, 980 ja 1080 ei ole disainitud antud generatsiooni tippkaartideks, küll on neid aga müüdud tippkaartide hinnaga (konkurentsipuudumisel), et siis ca pool aastat hiljem õige high-end kiviga välja tulla ja perfektsusearmastajaid teist korda esialgsest veelgi kõrgemate hindadega nöörida. Ning lisaks küsiks, et miks sinu poolt postitatud lingil kaardid valikuliselt võetud GTX780, 980ti ja 1080ti on kõik kohitsetud kividega kaardid, millega samal ajal on müügil olnud ka kiiremad, kuid samas ka kallimad kaardid (Titanid)?. Sisuliselt viimase kuue aasta väljastatud kaartidest sobiksid sinna listi ainult GTX580 ja 780ti ning lisaks Titan Black, Maxwelli Titan X ja Pascali Titan XP. 1080ti näiteks sobib võrdlusesse GTX570'i, 7800GT jms kaartidega.
Sest Titanite sada erinevat variatsiooni ei ole tavakasutaja kaardid ja seega ei puutu mitte mingil viisil teemasse.
Mu point oli selles, et traditsioonilise 500-700EUR/USD eest ei saa enam kaugeltki mitte generatsiooni tippkaarti ning enne AMD jalgade kõhu alt välja võtmist ei hakkagi saama. Titan X lisafunktsioonid on osadele kasutajatele kindalasti oma hinda väärt.
Kas praegune olukord meeldib või mitte oleneb indiviidist, minule igatahes ei meeldi.
http://www.3dmark.com/compare/spy/2192756 - rx vega, 1750mhz - graphics score: 7579
http://www.3dmark.com/compare/spy/2192971 - rx vega, 1630mhz - graphics score: 7209
tänased tulemused ja paistab uuem draiver olema - 22.19.666.1
1750mhz ja 1630mhz on vastavalt veega ja õhuga jahutatava rx vega variandi kõige kõrgemad takti astmed (3dmark raporteerib kõrgeima takti, mida näeb. seal kirjas olev number ei tähenda, et seda hoida suudetakse).
võrdluseks, 1080 stock on samas kandis. keskmine 1080 oc peaks 8000 punkti kanti suutma ära teha. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
AMD ei saagi nVidiale tõelist konkurentsi pakkuda - firma on väiksem ja arendab kahel suurel turul. Pool kakleb Inteliga ja teine nVidiaga - ja mõlematel konkurentidel on tunduvalt suurem R&D eelarve + peamine fookus on ühel tootel.
Seekordne eelarve suunati vist CPU peale.
Mis ma üldse hädaldan, peale 3x 1080ti proovimist "upgradesin" R290 peale
Viimased ~15 nvidia kaarti on coilwhinenud nagu sead tapamajas ( ~5x 980ti ~5x 1070 2x1080 ja 3x 1080ti ) radeon on neist kõigist kordi väiksema coilwhinega, peaagu sama vaikne nagu keskmine telliskivi, kui kõrv vastu kaarti panna siis pmst kuuleb midagi.
Viimased ~15 nvidia kaarti on coilwhinenud nagu sead tapamajas ( ~5x 980ti ~5x 1070 2x1080 ja 3x 1080ti ) radeon on neist kõigist kordi väiksema coilwhinega, peaagu sama vaikne nagu keskmine telliskivi, kui kõrv vastu kaarti panna siis pmst kuuleb midagi.
Teist toidet proovisid?
Jep ma proovisin toiteid, emaplaate, kasti erinevates kohtades kodus ja sõbra pool ja no ei, coil whine all day every day...
http://www.3dmark.com/compare/spy/2192756 - rx vega, 1750mhz - graphics score: 7579
http://www.3dmark.com/compare/spy/2192971 - rx vega, 1630mhz - graphics score: 7209
tänased tulemused ja paistab uuem draiver olema - 22.19.666.1
1750mhz ja 1630mhz on vastavalt veega ja õhuga jahutatava rx vega variandi kõige kõrgemad takti astmed (3dmark raporteerib kõrgeima takti, mida näeb. seal kirjas olev number ei tähenda, et seda hoida suudetakse).
võrdluseks, 1080 stock on samas kandis. keskmine 1080 oc peaks 8000 punkti kanti suutma ära teha.
tegelt täitsa normaalne GPU ju kui juba 400+ freesync monitor ostetud. Ja loomulikult veel see, et uue nvidia kaardi tulekuga on minu viimased kolm tippkaarti kuidagi kole kiiresti vanaks jäänud
Teist toidet proovisid?
Kuna sai siiber siis GTX 1070 arvutis - eks testin seda. väidetavalt pinin puudub.
Teist toidet proovisid?
Kuna sai siiber siis GTX 1070 arvutis - eks testin seda. väidetavalt pinin puudub.
Vsync off ja fps u li. Ited proovi bstnc ja 60 cap on kõik kaardid vaiksed.
Teist toidet proovisid?
Peale termo vahetust hakkas R9 390 pinisema Huvitav küll, temp langes aga asemele sain pinina...
a) Super draiver tuli välja mis unlockis Vega täis perfi ja sõidab nvidia omadest üle.
b) Tegu on mingi suvaka rumoriga.
c) Kuna üldiselt on hinnad üleval, siis üritavad natuke launchil lüpsta esimesi fänne.
d) AMD on natuke lolliks läinud
As of today, AMD noted that RX Vega 56 cards have been shipped to reviewers, along with a request that reviewers specifically “prioritize coverage” of RX Vega 56 over RX Vega 64 under time-constrained conditions. This clearly indicates AMD’s faith in RX Vega 64 and 56, demonstrating that 56 should more reasonably compete with nVidia at the ~$400 price-point, while 64 will undoubtedly be more fiercely embattled at $500-$600.
uh-oh.
nda lõpeb 14. august 9am edt. _________________ - londiste
As of today, AMD noted that RX Vega 56 cards have been shipped to reviewers, along with a request that reviewers specifically “prioritize coverage” of RX Vega 56 over RX Vega 64 under time-constrained conditions. This clearly indicates AMD’s faith in RX Vega 64 and 56, demonstrating that 56 should more reasonably compete with nVidia at the ~$400 price-point, while 64 will undoubtedly be more fiercely embattled at $500-$600.
uh-oh.
nda lõpeb 14. august 9am edt.
Radeon RX Vega 56
Unboxing embargo: August 12, 11AM EDT,
Performance embargo: August 14, 9AM EDT,
Launch: August 28th.
Radeon RX Vega 64
Unboxing embargo: August 12, 11AM EDT.
Performance embargo: August 14, 9AM EDT.
Launch: August 14th.
kuskil oli kõlaka kombel juttu sellest, et amd plaanib oma boost takti definitsiooni muuta kuskile sinnakanti, kus nvidia oma on. et oluliste probleemide puudumisel peaks olema sealt kõrgemal. 1471mhz kõlab täpselt sedamoodi, et veidi nuditud vega võiks enamuse või kogu aja sellest kõrgemat takti suuta hoida. vega fe täielikuma kivina aga ka suurema tdp-ga hoidis ju kuskil 14xx ära. _________________ - londiste
No seda oli ammu teada, et nutune tuleb lihtsalt, et mis hinnaga ta siis tuleb oli küsimus.
Teine asi on see, et isegi kui mängudes ulme pask.. siis ostetakse tormiga neid kaevandajate poolt sest kiirus tõesti ongi umbes 60hashi tunnis.... mis on pea 2x puhtalt parem kui 1080ti. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Eks siis näha ole, mis see RX Vega 64 teha suudab ja ehk aktsia tõuseb sellest 14,50$ pisut kõrgemaks. Ise olen suht kriitiline, kuna AMD'l on sellega nii kaua aega läinud (samal ajal kui Nvidia Volta tuleb juba sügisel) ja toode tundub pigem olema coini mineritele ja videotöötlejatele ,sest ülejäänutele tundub see pigem keskmine toode - jah hind on praegu odavam kui Nvidial, aga ma arvan et Nvidia peab laskma ka enda hindu odavamaks, kaardil millega see konkreetselt konkureerib.
Eks siis näha ole, mis see RX Vega 64 teha suudab ja ehk aktsia tõuseb sellest 14,50$ pisut kõrgemaks. Ise olen suht kriitiline, kuna AMD'l on sellega nii kaua aega läinud (samal ajal kui Nvidia Volta tuleb juba sügisel) ja toode tundub pigem olema coini mineritele ja videotöötlejatele ,sest ülejäänutele tundub see pigem keskmine toode - jah hind on praegu odavam kui Nvidial, aga ma arvan et Nvidia peab laskma ka enda hindu odavamaks, kaardil millega see konkreetselt konkureerib.
volta tuleb 2018.a mitte sügisel
seda oli juba ammu teada et tuleb sinna 1080 ja 1080ti vahele...ohh teid lollikesi kes arvasid et parem kui 1080ti
kõik oleneb nüüd hinnast.
volta tuleb 2018.a mitte sügisel
seda oli juba ammu teada et tuleb sinna 1080 ja 1080ti vahele...ohh teid lollikesi kes arvasid et parem kui 1080ti
kõik oleneb nüüd hinnast.
Seda et see kaart suurem asi ei ole, rääkisin ma juba kuid tagasi, aga siis AMD fanboyst moderator sai siin kurjaks ja hakkas mu poste kustutama Aga noh näha on, et mul oli õigus.
AMD'l puudub GPU keskmises/kõrgemas kiirusvahemikus. "Rohelised" näitavad näpuga ja virisevad.
AMD toob GPU keskmise/kõrgema kiirusvahemiku jaoks turule. "Rohelised" näitavad näpuga ja virisevad.
Lisaks veel inimesed, kes haarates igast interneti kuulujutust, ehitavad jõudluse kohta õhulosse ja siis kui ei saa "tasuta ferrarit" kisavad "mõrv ja vargus päise päeva ajal".
Ehk siis OC alla sisuliset 400usd eest 600usd 1080 nvidia kaardiga samal tasemel +- mõni protsent sõltuvalt rakendusest.
Totaalne läbikukkumine... _________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.