Entekspesulas ka hea tüüp. Tegi pakiruumis ühe plastvidina katki ja autot tagasi andes midagi ei öelnud.
13 euro eest jääb nüüd mitmest kliendist ilma. Nagu buumi ajal kus kõigil ükskõik oli
Mul Järve keskuse all olevas pesulas kunagi kaotati mõned põrandamati kinnitused ära. Ja ülejäänud olid väga lohakalt kinnitatud. Mu päringu peale vastati maili teel, et nad üritavad need üles leida - või siis ostavad asendused.
Nädal aega oli vaikust mille peale siis kirjutasin uuesti. Peale mida uuriti veel, et mitu tk neid vaja oleks (kuigi eelnevas kirjavahetuses oli kõik kirjas - ka link UMi varuosapäringusse koos õige tootekoodiga) ja peale mu vastust on edasi vaikus - nüüdseks kolm aastat juba.
Rohkem nende poolt mingit kontakti ei olnud. Pole peale seda ka kordagi nende teenuseid kasutanud Muidu oli hea poeskäigu ajaks auto sinna pessu anda. Aga no mis siis ikka - kui paari eurose kahju kompenseerimine käib ülejõu siis ma ei taha teada mis saab juhul kui nad kogemata midagi muud ära lõhuvad. Ma oleks võinud need jupid vabalt ise osta järgmine kord kui UMi satun vmt. Rahaline kahju oli minimaalne. Aga no ei tulnud sealtpoolt mittemingisugust vabandust ega lahenduse pakkumist. Järgmine kord poole hinnaga pesu oleks vabalt kompenseerinud selle tühise asja rahalise kahju. Aga ei - lihtsalt ignoreeriti.
Värvilistes lõhuti esitule pesur ära, pandi ka sõna lausumata lihtsalt autosse vedelema see. Ilma autot lammutamata ei saa seda isegi lihtsalt tagasi liimida, et igavesti kinni oleks kuni midagi hullemat järgi annaks (a'la voolikuots, khu see ühendub). Orikas asendus maksab aga 60 € kandis. Keeldusid kompenseerimast samuti.
Suhtumise teema pigem. Jalaga uks lahti ja siis oih kui astmest üle läheb
qashqai oli ka muidugi suht olematu vaheastmega, aga uks ka kergem kui 16a vanemal jaapani päris maasturil.
No mul võrdlus E34 ja E60 näol, mõlemal jäigad fiksaatorid mitme astmega ja naljalt ei lenda midagi lahti.
Jaapani HMD-del (nii uuematel kui vanematel) käib isiklike kogemuste järgi uks väga kergelt pärani lahti.
See võib ka üks põhjus olla, miks nii palju parklates ustega peksmisi, kuna ei viitsita ust käega kinni hoida.
Disclaimer: Lexuse ust pole proovinud. _________________ Erakopeerimistasu tõstmise ettepaneku tagasilükkamine Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV-s ID-kaardiga autentimine
Jaapani HMD-del (nii uuematel kui vanematel) käib isiklike kogemuste järgi uks väga kergelt pärani lahti.
See võib ka üks põhjus olla, miks nii palju parklates ustega peksmisi, kuna ei viitsita ust käega kinni hoida.
Disclaimer: Lexuse ust pole proovinud.
Superbil on parajad jurakad uksed, piisavalt heliisolatsiooni ning topelttihendid (müügimehe jutu järgi isegi kolmekordsed). Üsna tavaline, et uks jääb korralikult sulgemata.
Lexustel sama lugu, isegi pisematel kaaluvad uksed üsna korralikult. Civic'u ust kiputakse paugutama, kaalub vähe. Ehk sai liiga hästi ära määritud kui kriuksuma hakkas.
Põhiline põhjus miks mõlgitakse on siiski hoolimatus ning lihtsalt tähelepanematus. Kõigil on kusagile kiire, telefon sõidu ajal käes, pargitakse kuhugi poolkõvalt ning pooleldi joostes hüppatakse välja ning lüüakse mõlk kõrvalolevale. Ah, pohh, tarbeese ju. Samale tegelasele järgmine samasugune mõlgi lööb, siis kutsutakse politsei kohale ning karjutakse näkku "Maksad kinni!".
Põhiline põhjus miks mõlgitakse on siiski hoolimatus ning lihtsalt tähelepanematus. Kõigil on kusagile kiire, telefon sõidu ajal käes, pargitakse kuhugi poolkõvalt ning pooleldi joostes hüppatakse välja ning lüüakse mõlk kõrvalolevale.
Üks kontingent on veel, kes mõlke ei löö, aga panevad ukse tasakesi vastu teise külge ja siis istuvad sisse. Auto vajub suurenenud lasti tõttu madalamale ja ongi kriips järel. Ma ise hoian kitsastes oludes alati ukeservast kinni nii, et käsi jääb igal juhul ukse ja teise auto vahele. Käed võib ära määrida, aga teise vara rikkumine pole ka meeltmööda. Ma vaatan, et päris mitmes kohas on parkimiskohad laiemaks joonitud, magistralis näiteks.
Fiksaatoritest veel seda, et mida jäigem fiksaator seda rohkem tuttavad su enda auto uksi peksavad. Sõrmega tõmmates ei tule kinni? No selge, tõmbame kogu ülekehaga siis!
Tööl anti mulle pikemaks ajaks MAN perse alla. Loodame, et kohe esimese reisiga laiali ei lähe..
Fiksaatoritest veel seda, et mida jäigem fiksaator seda rohkem tuttavad su enda auto uksi peksavad. Sõrmega tõmmates ei tule kinni? No selge, tõmbame kogu ülekehaga siis!
Pole veel roigast näinud, mis selle peale ära laguneks.
Ühel Golfi raipel sai tegelikult seest käepide koos polstriga küljest rebitud, aga see oli omaniku viga. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
roikaperre lisandus üks 1,5k ne peugeot parthiner. TÜV i mees pakkus võimalust talle müüa aga me keeldusime. aasta sõitnud velgedel talverehvid on hinnas. rihm ja õli olla just vahetatud...
Disla ikka jah? Probleemne on neil tagasild. Loodame et see tal tehtud juba. Kütust võtab ka suht palju. Linn 9-10, mnt 7-8. Mnt. saab lasta ka 10 sajale kui kiirus üle saja. Aerodünaamika pole selle auto tugevaim külg. Aga muidu peaks odav olema. Berlingo on ka pmtl. sama auto. Firmad liisivad neid palju. Talunikud ka. Odav ja suur.
Muretuid meetreid!
Võiks olla ukse amort-fiksaator. Et uks ei avaneks väga lennukalt. Kui vaikset teise auto vasta läheb, ei juhtu ju midagi. Hoogu ei tohi olla.
Osadel fordidel on mingi tilulilu mis ust avades sõidab kaitseks ukse serva peale.
Väga asjalik tilulilu siis ju. Cactusel on kummikaitse ustel. Pransusmaal on autode mõlkimine igapäevane. Kui sõitu ei sega siis pohl. Läheb edasi.
Arvatavasti just selle suhtumise tõttu pransusmaal ei toodetagi autosi, mis oleksid väga kaua kestvad. Pigem odav tootmis-müügihind.
Kindlasti on juba teistel ka sellised olemas, vähemalt Skoda Kodiaq'il on. Antud tilulilu võib "hammustada" informeerimata ukse opereerijat. Lastele tuleks tutvustada asja või autolt eemaldada (üldjuhul saab pesast välja tõmmata, vajadusel tagasi pista).
Ennevanasti olid auto ustel küljeliistud, mis olid kõige väljaulatuvam osa ja võtsid uste avanemisest tingitud löögi ja kahjustuse enda peale. Tänapäevastel moodsatel autodel seda kahjuks enam pole ning ongi probleem käes. Jah, õndsal nõukaajal kasutati lausa järelturul müüdavaid ning ukse ääre külge kinnitatavaid nn "põrkekaitseid". Neid oli erinevaid - nii suuremaid koos helkuritega kui ka ilma. Tänapäeval pole enam levinud.
Kui rääkida parkimiskohtade suurusest, siis peale minu Hispaania trippi on mu isiklik arvamus väga palju muutunud. Sry, aga parkimiskohtade suurus Eestis on väga suur. Väga laiad on, väga palju on ruumi. Eestlased pargivad ka jadas (nt tee ääres) väga suure reserviga ja ruumi jätkub kõigile. Muidugi sõidavad Eestlased ka väga suurte sõidukitega. Siinmaal on Audi A4 juba suur sõiduk, mis jääb silma, sest kõik teised on nii väikesed. Suuri premium klassi autosid, nagu 5-seeria BMW, Audi A6 või E-klassi Mercedes kohtab siin väga-väga harva. Luksusklassi sõidukeid olen näinud ainult mõnda üksikut. Peatun Granadas. Jah, Costa del Sol-is on luksusklassi sõidukite osakaal oluliselt suurem, kui isegi meil Eestis, kuid sealne põhjus on majanduslik.
Seega võin öeda, et reaalne olukord tingib ka sobivad valikud. Senikaua, kuniks on piisavalt ruumi parkimiseks, laiad ja suured tänavad, sõidetakse ka suuremate autodega. Eestis on need võimalused vägagi hästi olemas - ruumi on väga palju ja kõik on mugav. Võin öelda, et isegi sõiduread on Eestis laiemad, kui Hispaanias.
Seega üldiselt minu jaoks vägagi värskendav kogemus ning õpetab kogu olukorda vaatama teise pilguga. _________________ Rakvere parasiit
See, et kusagil parkimisega veel kehvemini on, ei tähenda, et meil parkimiskohad piisavalt laiad oleksid. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Kaubanduskeskused peaksid parkijad endale palkama, elu oleks lillelisem _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
roikaperre lisandus üks 1,5k ne peugeot parthiner. TÜV i mees pakkus võimalust talle müüa aga me keeldusime. aasta sõitnud velgedel talverehvid on hinnas. rihm ja õli olla just vahetatud...
Disla ikka jah? Probleemne on neil tagasild. Loodame et see tal tehtud juba. Kütust võtab ka suht palju. Linn 9-10, mnt 7-8. Mnt. saab lasta ka 10 sajale kui kiirus üle saja. Aerodünaamika pole selle auto tugevaim külg. Aga muidu peaks odav olema. Berlingo on ka pmtl. sama auto. Firmad liisivad neid palju. Talunikud ka. Odav ja suur.
Muretuid meetreid!
Võiks olla ukse amort-fiksaator. Et uks ei avaneks väga lennukalt. Kui vaikset teise auto vasta läheb, ei juhtu ju midagi. Hoogu ei tohi olla.
See, et kusagil parkimisega veel kehvemini on, ei tähenda, et meil parkimiskohad piisavalt laiad oleksid.
Kui lai see parkimiskoht siis sinu arust peaks olema? Standardi järgi on praegu nõutav laius 2,7 meetrit. Keskmine auto on ca 1,8 meetrit lai. See tähendab seda, et iga auto vahele jääb ideaalis 90 sentimeetrit. Kui palju peaks jääma? Niipalju, et saaks ukse ikka kohe täitsa pärani lükata nii, et see vastu teist autot ei käiks? Ehk siis kahe auto vahe peaks olema vähemalt 1,5 meetrit? Siis oleks mugav?
Mina ei ole küll Eestis tundnud, et ma ei mahuks parkimiskohale ära. Siin aga on tõsiselt keerulisem.
Fiatiga parkimisprobleemi ei ole.. Esiteks on ta olematu laiusega ja teiseks avanevad ta uksed ka väga vähe(umbes nagu tavalisel autol selle vahenõksuni)
Fiatiga parkimisprobleemi ei ole.. Esiteks on ta olematu laiusega ja teiseks avanevad ta uksed ka väga vähe(umbes nagu tavalisel autol selle vahenõksuni)
Teemaväliselt. Üle ei ole tahetud Su Fiatist sõita? Või hoopis pilluvad näppe?
See, et kusagil parkimisega veel kehvemini on, ei tähenda, et meil parkimiskohad piisavalt laiad oleksid.
Kui lai see parkimiskoht siis sinu arust peaks olema? Standardi järgi on praegu nõutav laius 2,7 meetrit. Keskmine auto on ca 1,8 meetrit lai. See tähendab seda, et iga auto vahele jääb ideaalis 90 sentimeetrit. Kui palju peaks jääma? Niipalju, et saaks ukse ikka kohe täitsa pärani lükata nii, et see vastu teist autot ei käiks? Ehk siis kahe auto vahe peaks olema vähemalt 1,5 meetrit? Siis oleks mugav?
Mina ei ole küll Eestis tundnud, et ma ei mahuks parkimiskohale ära. Siin aga on tõsiselt keerulisem.
Otseselt üle pole sõita tahetud aga 90 alas peavad ikka enamus kui mitte kõik mööda pressima mis sest, et ma 95kmh lasen.
Mõnel reastumisprobleemid ka või lihtsalt lambad, tagasi esimesse hakkavad reastuma siis kui alles kõrval on..
Eks ikka visatakse näppu, jõllitatakse niisama jne aga valdava enamuse paneb lihtsalt naerma/naeratama.
Ja noh, kui kuskile seisma jääd siis suhtkoht kindel, et saad jälle mingi suvalise inimesega autost ja selle müümisest vestelda
Ennevanasti olid auto ustel küljeliistud, mis olid kõige väljaulatuvam osa ja võtsid uste avanemisest tingitud löögi ja kahjustuse enda peale.
Sigaril on ka suht rängad plastliistud (värvimata plast). Suht hea, parklas toksitakse oma uste servadega ainult seda plastliistu ja kodus saab lahtivajunud värava stangega kinni tagasi lükata.
Ennevanasti olid auto ustel küljeliistud, mis olid kõige väljaulatuvam osa ja võtsid uste avanemisest tingitud löögi ja kahjustuse enda peale. Tänapäevastel moodsatel autodel seda kahjuks enam pole ning ongi probleem käes. Jah, õndsal nõukaajal kasutati lausa järelturul müüdavaid ning ukse ääre külge kinnitatavaid nn "põrkekaitseid". Neid oli erinevaid - nii suuremaid koos helkuritega kui ka ilma. Tänapäeval pole enam levinud.
Nädal või nii tagasi nägin just autojuppide kaupluses (Haapsalu Uuemõisa Tradilo) neid ukse serva topitavaid põrkekaitseid. Aga need ei kaitse ju sinu auto uksi, kui keegi teine oma uksega neile äsab, vaid ainult juhul kui sa ise kellegi uksele oma uksega pihta annad. Mul nagu seda teistele äsamise kommet ei ole, nii et pole mingit tolku neist tilbendistest.
Teiste ukselöökide eest peaks auto külje kõrgeid kummist pikiribasid täis kleepima, sellest ehk ainult oleks veidi kasu _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Sai ka hiljuti auto puhtaks pestud, pool aastat vana masin, keegi korraliku paugu pannud uksega ja mõnus pikk mõlk peal. Õnneks kasko peal, terve uks läheb vahetusse. Si*t maksta 200euri koguaeg kaskole kui inimestel pohhui võõra varast.
Sai ka hiljuti auto puhtaks pestud, pool aastat vana masin, keegi korraliku paugu pannud uksega ja mõnus pikk mõlk peal. Õnneks kasko peal, terve uks läheb vahetusse. Si*t maksta 200euri koguaeg kaskole kui inimestel pohhui võõra varast.
Kui terve uks vahetusse läheb, siis peaks sellist mõlki ka ilma pesuta näha olema ju? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.