Entekspesulas ka hea tüüp. Tegi pakiruumis ühe plastvidina katki ja autot tagasi andes midagi ei öelnud.
13 euro eest jääb nüüd mitmest kliendist ilma. Nagu buumi ajal kus kõigil ükskõik oli
Mul Järve keskuse all olevas pesulas kunagi kaotati mõned põrandamati kinnitused ära. Ja ülejäänud olid väga lohakalt kinnitatud. Mu päringu peale vastati maili teel, et nad üritavad need üles leida - või siis ostavad asendused.
Nädal aega oli vaikust mille peale siis kirjutasin uuesti. Peale mida uuriti veel, et mitu tk neid vaja oleks (kuigi eelnevas kirjavahetuses oli kõik kirjas - ka link UMi varuosapäringusse koos õige tootekoodiga) ja peale mu vastust on edasi vaikus - nüüdseks kolm aastat juba.
Rohkem nende poolt mingit kontakti ei olnud. Pole peale seda ka kordagi nende teenuseid kasutanud Muidu oli hea poeskäigu ajaks auto sinna pessu anda. Aga no mis siis ikka - kui paari eurose kahju kompenseerimine käib ülejõu siis ma ei taha teada mis saab juhul kui nad kogemata midagi muud ära lõhuvad. Ma oleks võinud need jupid vabalt ise osta järgmine kord kui UMi satun vmt. Rahaline kahju oli minimaalne. Aga no ei tulnud sealtpoolt mittemingisugust vabandust ega lahenduse pakkumist. Järgmine kord poole hinnaga pesu oleks vabalt kompenseerinud selle tühise asja rahalise kahju. Aga ei - lihtsalt ignoreeriti.
Värvilistes lõhuti esitule pesur ära, pandi ka sõna lausumata lihtsalt autosse vedelema see. Ilma autot lammutamata ei saa seda isegi lihtsalt tagasi liimida, et igavesti kinni oleks kuni midagi hullemat järgi annaks (a'la voolikuots, khu see ühendub). Orikas asendus maksab aga 60 € kandis. Keeldusid kompenseerimast samuti.
Ega pesula ei peagi kompenseerima midagi kui auto koos ei püsi. _________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes.
Tahad, et sulgedega paitades pestaks? Kui survekaga lastes ära tuleb, siis on see põhimõtteliselt sama, mis iseenesest küljest ära kukkumine. _________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes.
Miks Jaapani autodel on uksefiksaatorid nõrgad või olematud?
Möödunud nädalal üks Nissan X-Trail virutas uksega vastu külge, uks käis lõdvalt nagu laudauks. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Suhtumise teema pigem. Jalaga uks lahti ja siis oih kui astmest üle läheb
qashqai oli ka muidugi suht olematu vaheastmega, aga uks ka kergem kui 16a vanemal jaapani päris maasturil.
No mul võrdlus E34 ja E60 näol, mõlemal jäigad fiksaatorid mitme astmega ja naljalt ei lenda midagi lahti.
Jaapani HMD-del (nii uuematel kui vanematel) käib isiklike kogemuste järgi uks väga kergelt pärani lahti.
See võib ka üks põhjus olla, miks nii palju parklates ustega peksmisi, kuna ei viitsita ust käega kinni hoida.
Disclaimer: Lexuse ust pole proovinud. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Jaapani HMD-del (nii uuematel kui vanematel) käib isiklike kogemuste järgi uks väga kergelt pärani lahti.
See võib ka üks põhjus olla, miks nii palju parklates ustega peksmisi, kuna ei viitsita ust käega kinni hoida.
Disclaimer: Lexuse ust pole proovinud.
Superbil on parajad jurakad uksed, piisavalt heliisolatsiooni ning topelttihendid (müügimehe jutu järgi isegi kolmekordsed). Üsna tavaline, et uks jääb korralikult sulgemata.
Lexustel sama lugu, isegi pisematel kaaluvad uksed üsna korralikult. Civic'u ust kiputakse paugutama, kaalub vähe. Ehk sai liiga hästi ära määritud kui kriuksuma hakkas.
Põhiline põhjus miks mõlgitakse on siiski hoolimatus ning lihtsalt tähelepanematus. Kõigil on kusagile kiire, telefon sõidu ajal käes, pargitakse kuhugi poolkõvalt ning pooleldi joostes hüppatakse välja ning lüüakse mõlk kõrvalolevale. Ah, pohh, tarbeese ju. Samale tegelasele järgmine samasugune mõlgi lööb, siis kutsutakse politsei kohale ning karjutakse näkku "Maksad kinni!".
Põhiline põhjus miks mõlgitakse on siiski hoolimatus ning lihtsalt tähelepanematus. Kõigil on kusagile kiire, telefon sõidu ajal käes, pargitakse kuhugi poolkõvalt ning pooleldi joostes hüppatakse välja ning lüüakse mõlk kõrvalolevale.
Üks kontingent on veel, kes mõlke ei löö, aga panevad ukse tasakesi vastu teise külge ja siis istuvad sisse. Auto vajub suurenenud lasti tõttu madalamale ja ongi kriips järel. Ma ise hoian kitsastes oludes alati ukeservast kinni nii, et käsi jääb igal juhul ukse ja teise auto vahele. Käed võib ära määrida, aga teise vara rikkumine pole ka meeltmööda. Ma vaatan, et päris mitmes kohas on parkimiskohad laiemaks joonitud, magistralis näiteks.
roikaperre lisandus üks 1,5k ne peugeot parthiner. TÜV i mees pakkus võimalust talle müüa aga me keeldusime. aasta sõitnud velgedel talverehvid on hinnas. rihm ja õli olla just vahetatud... _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Fiksaatoritest veel seda, et mida jäigem fiksaator seda rohkem tuttavad su enda auto uksi peksavad. Sõrmega tõmmates ei tule kinni? No selge, tõmbame kogu ülekehaga siis!
Tööl anti mulle pikemaks ajaks MAN perse alla. Loodame, et kohe esimese reisiga laiali ei lähe..
Fiksaatoritest veel seda, et mida jäigem fiksaator seda rohkem tuttavad su enda auto uksi peksavad. Sõrmega tõmmates ei tule kinni? No selge, tõmbame kogu ülekehaga siis!
Pole veel roigast näinud, mis selle peale ära laguneks.
Ühel Golfi raipel sai tegelikult seest käepide koos polstriga küljest rebitud, aga see oli omaniku viga. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
roikaperre lisandus üks 1,5k ne peugeot parthiner. TÜV i mees pakkus võimalust talle müüa aga me keeldusime. aasta sõitnud velgedel talverehvid on hinnas. rihm ja õli olla just vahetatud...
Disla ikka jah? Probleemne on neil tagasild. Loodame et see tal tehtud juba. Kütust võtab ka suht palju. Linn 9-10, mnt 7-8. Mnt. saab lasta ka 10 sajale kui kiirus üle saja. Aerodünaamika pole selle auto tugevaim külg. Aga muidu peaks odav olema. Berlingo on ka pmtl. sama auto. Firmad liisivad neid palju. Talunikud ka. Odav ja suur.
Muretuid meetreid!
Võiks olla ukse amort-fiksaator. Et uks ei avaneks väga lennukalt. Kui vaikset teise auto vasta läheb, ei juhtu ju midagi. Hoogu ei tohi olla.
Osadel fordidel on mingi tilulilu mis ust avades sõidab kaitseks ukse serva peale.
Väga asjalik tilulilu siis ju. Cactusel on kummikaitse ustel. Pransusmaal on autode mõlkimine igapäevane. Kui sõitu ei sega siis pohl. Läheb edasi.
Arvatavasti just selle suhtumise tõttu pransusmaal ei toodetagi autosi, mis oleksid väga kaua kestvad. Pigem odav tootmis-müügihind.
Kindlasti on juba teistel ka sellised olemas, vähemalt Skoda Kodiaq'il on. Antud tilulilu võib "hammustada" informeerimata ukse opereerijat. Lastele tuleks tutvustada asja või autolt eemaldada (üldjuhul saab pesast välja tõmmata, vajadusel tagasi pista).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.