Optimist, idles on tänapäeval vist kõik prosed samas augus
See 0,3..1W erinevus idles ütleb meile juba ära, et tegu on sama prose paremini klokkuvate isenditega. Bulldozeri peal oli eriti hästi näha, et parem max sagedus = suurem leke/voolukulu madalal sagedusel.
G4560 on maruhea CPU kuid hetkel on saadavus hinnaga ~€80..€85, selle hinnaga ei ole ta enam nii atraktiivne valik. Samas ~€110..120 eeldatavalt R3 1200 eest maksta on vägagi mõistlik otsus.
i3 lineup ja odavamad/aeglasemad i5'd on lootusetult kehvasti hinnastatud hetkeseisuga.
anubis, su lingitud piltidelt on puudu i3-7100, mis on selgelt kõige otsesem konkurent. samas hinnas, mis 1200, ja üldpildis pigem kiirem. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
]arvestades, et pooltes testides saavad ryzen 3-d i3 käest pähe, siis ei ole see pilt nii ilus midagi.
Tohoh. Millise i3 käest kui tohib küsida? Mina näen küll, et ainus mis enamuses paistab ära tegevat R3-le in ikka i5 mitte i3.
londiste kirjutas:
oc on natukene päästeingel aga see ei ole päris õige turusektor selle jaoks ja nii väga ei päästa ka.
AMD-l on B350 ja kõik Ryzenid lahtise kordajaga. Intelil on ainult i3-7350K mis nõuab lisaks Z270 emaplaati mis on kallim, kui B350, rääkimata sellest, et 7350K ise on kah kallim. Järgmine ülekellatav on alles i5-7600K mis on juba teises hinnaklassis. Ma ütleks, et OC on vägagi asjakohane Ryzen 3-l kah.
londiste kirjutas:
lisaks võib selles otsas oluliseks muutuda ka ryzen3-del puuduv igpu.
Selle mure lahendavad aasta lõpus tulevad APU-d.
londiste kirjutas:
voolutarvet vaadates on 1200 ja 1300x päris erinevad. kas on kivis endas mingid erinevad lahendused või lihtsalt takt laksib nii rämedalt sisse?
Ühest ülevaatest jäi silma, et emaplaadi kala pidi olema vms. Pmst emaplaat pidi liiga suure auto voldi panema Ryzen 3 1300X mudelile.
londiste kirjutas:
kohati skalpide võtmine on nii ja naa. neid võtab ryzen3-delt siin-seal g4560 ka.
Intelil on suht keeruline ennast positsioneerida, kuna nende i5 jõudlus on saavutatav AMD kõige odavama R3 OCga. 1600 ja 1700 on juba veidi rohkem high-end/nišitooted, kuid arvutientusiastile suht no-brainer ostud.
Intelil on suht keeruline ennast positsioneerida, kuna nende i5 jõudlus on saavutatav AMD kõige odavama R3 OCga. 1600 ja 1700 on juba veidi rohkem high-end/nišitooted, kuid arvutientusiastile suht no-brainer ostud.
Ole mureta, küll leitakse see üks mäng, mis inteli peal paremini jookseb ja siis lauldakse pikalt, et AMD mängimiseks ei sobi ja miks peab ikka kallima inteli valima _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Tomorrow, ja nüüd miljoni dollari küsimus, kas neid lisatuumasid saab ka kuidagi unlockida...
Apparently not.
tsitaat:
So did AMD really waste two perfectly good "Zeppelin" dies? Nope.
Those other two "chips" are nothing more than spacers to help maintain the structural integrity of the gigantic heat spreader, PCWorld has learned from a source who declined to be identified.
ryzeni die on 192mm², vega(10) die 484 mm². kahe kivi peale kokku ~80% vega(10)st võiks päris äge olla.
huvitav, kas amd-l on mingid diilid konsoolide tootjatega, et nad midrange või kõrgemale küündivaid gpu-sid pole apudesse pannud või soojuseraldus ei luba?
teoorias ju infitityfabric mingeid selliseid asju lubaks.
praegusel konkreetsel threadripperi juhul on see kõik küll väga ebatõenäoline. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Küsimus praegustele Ryzen kasutajatele:
Kas ka teie wraith coolerid teevad vähekene lärmakamat häält? Õhu liikumine on arusaadav, aga minu omal oleks nagu kerge pinin juures. Päris coil whine ei ole, aga midagi natukene riivab kõrva.
Naine küll väidab, et tema meelest kõik OK aga mulle ikka tundub kuidagi võõras ja häiriv
Huvitav, et nad panevad läraka pastat keskele. Arvestades kiipide paiknevust IHS oll eelistaks ise 5 punkti süsteemi kus keskele üks ja neli rohkem nurkade poole. Kui keskele panna üks ja seda on liiga vähe, siis võib olla, et jahuti ei pressi seda äärtesse laiali ja mõni kiip jääb osaliselt ilma pastata. Kui panna liiga palju keskele, siis hakkab igast äärest välja tulema.
CPU enda socketisse istutamine on samas ikka üsna lollkindlaks tehtud
Ma kartsin, et peab käsitsi istutama otse sinna LGA pinnide otsa.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.