praegune kellaaeg 04.08.2025 23:48:04
|
 |
Hinnavaatlus »
Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »
Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused)
|
märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 632, 633, 634 ... 912, 913, 914 järgmine
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
seeru
HV veteran
|
28.07.2017 01:14:19
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Minumeelest teeb see starmani elisa koostöö tuleviku veel kirjumaks.
...
Videouudise lõpp oli siis hea, kiire 10 sekundit, mis kehvasti on, no võibolla vaja veidi kasutusmugavusega jms. tegeleda klõps.
PS. ootan ikka kõnet, tellimuses oli justkui kirjas, et järgmise tööpäeva jooksul helistame...see oli siis eile. |
Mida sa siis tellisid? Levikomi teemas ütlesid, et tellisid Levikomi ühenduse ja vastust pole
26.07.2017 21:19
fr3nzy kirjutas: |
warwas kirjutas: |
kaur23, oled Sa seda telepildi striimi ka natuke uurinud? Mis bitrate (st. kas on ilusam vaadata, kui Zuum) ja kas on mingi krüpto peal (nagu Telial) või saab arvutiga ka pildi ette? |
Krüpto peale väidetavalt ikka, sai uuritud juba. Aga jutu järgi pidi neil Android TV'le rakendus arenduses olema , mida ise ootan ja Telia pole suutnud veel arendada, IKKA VEEL. |
Telia pole tahtnudki seda arendada. Vaata kui keeruline oli seda juba koos teleri tootjaga teha, proovi siis Google ja teleri tootjaga turvaline krüpto androidi äpil tööle saada.
Pull on see, et tellisin testiks toote Levikomilt, ei kipu ega kõppu kuigi kohaliku masti all olen käinud ja seda Linksysi ruuterit näinud mis seal juba Radioneti ajast tiksub. |
ja siin Binge teemas, et tellisid ja vastust pole?
Oled ikka täiesti kindel, et midagi tellisid?
Aga paar päeva oodata pole veel midagi. Lohutuseks ütlen, et ootasime Telia meest kolm nädalat ja tuli ning selgus, et ongi vale tehnik, polnud õiget redelit kaasas ja palav päev oli..., ei saanudki tööd teha, tuleb teine tehnik õige redeliga 5 päeva pärast uuesti.
Kõigil teenusepakkujatel on rasked ajad praegu.
Võtame asja lõbusalt.
(Poola)
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.07.2017 07:39:28
|
|
|
seeru, su küsimus ja postitus ei puutu taaskord teemasse. Mina tellisin testiks mõlemad, sellepärast kommenteerin ka mõlemas teemas.
See, et su tehnikul redelit polnud, pole küll minu asi, klient tagab lepingu järgselt juurdepääsu antenni paigaldus kohale juhul kui antenni ei saa paigaldada räästa alla milleks on olemas treppredel.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
28.07.2017 10:21:30
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Viimane soft on jura jah.. Vahest puudub saatekava aga see selleks. Umbes iga 1min. tagant käib mingi jõnks ja heli läheb korraks ära. Seda siis mitte järel vaates vaid otse saateid vaadates. |
mul sama jama pärast softi uuendust :S
_________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/ |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.07.2017 11:18:37
|
|
|
seeru, su küsimus ja postitus ei puutu taaskord teemasse. Mina tellisin testiks mõlemad, sellepärast kommenteerin ka mõlemas teemas.
See, et su tehnikul redelit polnud, pole küll minu asi, klient tagab lepingu järgselt juurdepääsu antenni paigaldus kohale juhul kui antenni ei saa paigaldada räästa alla milleks on olemas treppredel. |
Kuna sa ise käid mitmes teemas ja foorumis mõista andmas, kui saamatud ikka kõik teenusepakkujad peale Telia on, siis tuleks sulle ikka jõudumööda vastata samades kohtades, aga mina üksi muidugi niipalju ei jõua.
Konkreetsel eelneval juhtumil polnud antenniga midagi pistmist (kuidas sa selle üldse välja lugesid? Juttu mujale keerutama oled sa muidugi ise kõva käpp.)
Asi oli tegelikult umbes 2,5 kõrgusel olevas DSL jaotuskarbis.
Aga Läti õlut veel jätkub, nii et vahet pole.
Kas mõni tellitud teenusepakkuja on nüüdseks siis ühendust võtnud?
Tahaks ka teenuse kasutajakogemust kuulda.
Ise ma enne sügist jamama küll ei kavatse hakata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.07.2017 11:34:02
|
|
|
https://geenius.ee/test/testis-elisa-uus-teleteenus-binge-tv-kas-tasub-osta-ja-kellele-see-moeldud/
tsitaat: |
Alustame sellest mustast väiksest mittemidagiütlevast karbist ja puldist. HDMI-kaabel telerisse, WiFi-võrk ühendatud ja vastu vaatab kasutajaliides, mis näeb päris hea välja. Veel olulisem, see on kiire.
Mul kodus on Telia digiboks, mis allub käsklustele siis, kui see viitsib, mitte siis, kui ma tahan. Tuttavatelt olen aru saanud, et Starmani digiboks kuidagi just erksam pole. Karbis on veel lisaks võrgukaabel ja kui sul on retroteler, siis selleks puhuks ka SCART-kaabel. |
Põhiasjadest arusaamine on lihtne: telekanalid, salvestamine, lemmikuteks lisamine. Mõned asjad, tõsi küll, ei saanud selgeks ka paari päevaga, aga need ei olnud ka olulised, näiteks mida mõnikord numbriikoon mõne saate juures tähendas. |
Huvitav kas mõeldakse seda vanuse sobivuse numbriikooni, mis viimasel ajal foxidele on ilmunud ja mõned kanalid veel kasutavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marli1
Kreisi kasutaja

|
28.07.2017 11:35:09
|
|
|
Nagu arvata oligi, ei hakka keegi siin FHD pilti edastama isegi kui algallikast selle kätte saab.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.07.2017 11:58:50
|
|
|
marli1 kirjutas: |
Nagu arvata oligi, ei hakka keegi siin FHD pilti edastama isegi kui algallikast selle kätte saab. |
Küll nad 1080i peale jõuvad nagu teistel on.
Tegelikult peaks konkreetselt seda 720p võrdlema teenusepakkujate lipulaeva Telia IPTV kaudu tuleva HD pildiga, kas seal silmale üldse mingit vahet on.
Ma ei näita siin näpuga üldse Teliale. Aga vaadake nt Sony HD kanaleid. Kas see on kellegi meelest mingi FHD või? Ega K2, TV11. TV12 suurt targema pildiga ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marli1
Kreisi kasutaja

|
28.07.2017 12:05:05
|
|
|
Just, aja jooksul. Määratlemata millise aja jooksul- ilmselt kui muu maailm läheb üle "32K" telepildile ja 576i peale skaleerimine hakkab maksma rohkem raha kui 1080 siis liigub ka mõni teenuspakkuja "täiesti uuele tasemele"
Võimalus on turule tulla ja panna märk maha mis siis et 10+ aastat vana standardiga aga siiski. Ikka tehakse mingi poolik lahendus et ehk saab siis reso tõstmisega äkki hinda juurde küsida?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
28.07.2017 12:22:46
|
|
|
Mulle tundub et 720p kasutamise üks põhjus on selles et kardavad oma võrku üle koormata. Nagu Geenius mainis, Bingel on mõte koos Elisa 4G netiga. Siis ei lähe tv striim mahuarvestusse.
BingeTV kasutamiseks vajalikud internetikiiruse piirmäärad on siiski päris madalad: Mitte HD kanalid – 2,5mbit/s miinimum HD kanalid – 5 mbit/s miinimum |
Võrdluseks, Telia FHD on mingi 8 mbit/s?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mega
HV Guru

|
28.07.2017 12:34:21
|
|
|
No tean omast käest, et Elisa ei suuda õhtusel ajal maapiirkondades seda 5Mbit/s ka tagada. B20 on lihtsalt lõhki. Sellepärast ei tohi seda teenust väga odavalt pakkuda, muidu mõni veel ostab ja avastab, et õhtusel ajal on 240p pilt liiga ruuduline...
_________________ - censored - |
|
Kommentaarid: 270 loe/lisa |
   |
1 :: |
237 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.07.2017 12:45:44
|
|
|
hobihall kirjutas: |
Mulle tundub et 720p kasutamise üks põhjus on selles et kardavad oma võrku üle koormata. Nagu Geenius mainis, Bingel on mõte koos Elisa 4G netiga. Siis ei lähe tv striim mahuarvestusse.
BingeTV kasutamiseks vajalikud internetikiiruse piirmäärad on siiski päris madalad: Mitte HD kanalid – 2,5mbit/s miinimum HD kanalid – 5 mbit/s miinimum |
Võrdluseks, Telia FHD on mingi 8 mbit/s? |
Telia kasutab selle edastamiseks vananenud koodekeid.
Telia teemades on sellest juttu küll olnud.
Binge TV vast kasutab uuemaid lahendusi.
Samas sellest artiklist
https://geenius.ee/test/testis-elisa-uus-teleteenus-binge-tv-kas-tasub-osta-ja-kellele-see-moeldud/
jääb arusaam, et karpi testiti ainult 4g ja wifi otsas.
Kas füüsilise kaabli otsas on sama?
Lisaks see karp on ju paralleelselt antenniga võimeline vastu võtma FTA ETV FHD-kanaleid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.07.2017 12:47:35
|
|
|
seeru, Miks sa kõike nii mustades värvides näed, teised saavad väga hästi hakkama, ma lihtsalt ootan pakkumist Levikomilt ja Kõnet Elisast. Muidu pole mingeid probleeme, arusaadav, et kiired ajad.
Telial samamoodi asjad pikemale graafikule tänu sellele sätitud. Sul on aga kõik must ja valge.
Teemasse ka peale uksekrigistamise:
Usun, et Elisa kasutab samamoodi HLS striime Bingel nagu Telia minuTVgi.
Kaabli otsas olevad starmani ja telia boksid on hoopis midagi muud ja nendega pole mõtet teenuseid segi ajada.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
28.07.2017 13:04:00
|
|
|
seeru, Miks sa kõike nii mustades värvides näed, teised saavad väga hästi hakkama, ma lihtsalt ootan pakkumist Levikomilt ja Kõnet Elisast. Muidu pole mingeid probleeme, arusaadav, et kiired ajad.
Telial samamoodi asjad pikemale graafikule tänu sellele sätitud. Sul on aga kõik must ja valge.
Teemasse ka peale uksekrigistamise:
Usun, et Elisa kasutab samamoodi HLS striime Bingel nagu Telia minuTVgi.
Kaabli otsas olevad starmani ja telia boksid on hoopis midagi muud ja nendega pole mõtet teenuseid segi ajada. |
Jah aga ülalpool mainitud 8 mbit/s ongi kaabli otsas oleva telia boxi kaudu.
Huvi pärast küsin üle, et kas Elisa lubas sulle Binge TV asjus ise helistada ja sul on tellimus Binge TV-le kindlasti tehtud?
http://kasulik.delfi.ee/news/kasulikaitab/elisa-kliendid-marus-klienditelefonid-on-umbes-lastakse-loputult-muusikat-ja-abi-saada-on-voimatu?id=79017190
|
|
tagasi üles |
|
 |
m1
HV kasutaja
|
28.07.2017 23:29:25
|
|
|
Mul oli ka pildi ja heli probleem iga minuti-paari tagant.
Selle vastu aitas tehniku kohale kutsumine, mõõtis signaali üle ja tegi juhtmetes vajalikud parandused. (mõni otsik ei andnud kontakti hästi)
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.07.2017 09:51:02
|
|
|
seeru, tahad, loe välja mitu korda viitab Elisa geeniuse portaal oma uudises Teliale ja halvustab selle teenust:
Samal ajal õnneks viidatakse ja enda teenusele, BingeTV on üksinda võttes kallis, pulgalt meediasisu vaatamine on võimatu või siis ebamugav, puldiga teksti otsimine on samuti ebamugav, äppides sees liikumine on samuti veidi uims.
Ühesõnaga, kõigepealt vabandab ennast välja ja siis ütleb, et TeliaTV digboks on aeglane ja allub käskudele ainult siis kui ise tahab.
Need ei ole minu sõnad. Olen tolerantne kõikide teenuste kasutamisel ja lihtsalt tarbin seda mis nendest kõige mugavam ja vajalikum endale on.
Pealegi kurat, kus ma seda teenust nüüd tellima pean, Elisast või Starmanist?
http://starman.ee/teenused/tv/bingetv
https://www.elisa.ee/bingetv
veebiks on siis https://www.mybinge.tv/
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
29.07.2017 09:55:41
|
|
|
pulgalt meediasisu vaatamine on võimatu või siis ebamugav |
Kust sa seda lugesid?
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.07.2017 10:56:48
|
|
|
ivokas kirjutas: |
pulgalt meediasisu vaatamine on võimatu või siis ebamugav |
Kust sa seda lugesid? |
Mida see karp ei ole?
Kuigi sellel Binge TV karbil on meediafailide edastamise oskus ja seal on mõned rakendused, siis see pole mingil juhul mõistlik asendama kodust suvalist Androidi-karpi, mis sul kõike seda sama teeb, või Rasberry Pi’d, mille peal Kodi ilusti jookseb. Kodi teeb rohkem, teeb paremini ja on odavam. Sellega on jutul lõpp. See kogu meediapool on lihtsalt väike boonus Binge TV puhul. |
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
29.07.2017 11:10:58
|
|
|
Ehk siis esitab, mitte "on võimatu".
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
29.07.2017 11:16:52
|
|
|
ja siis ütleb, et TeliaTV digboks on aeglane ja allub käskudele ainult siis kui ise tahab. |
Õieti ütleb ju. Ma sõnastaks küll nii et "allub käskudele siis kui tal aega on..."
Ja see lause -
pulgalt meediasisu vaatamine on võimatu või siis ebamugav, puldiga teksti otsimine on samuti ebamugav, äppides sees liikumine on samuti veidi uims.
|
käib ju täpselt Telia kohta, aus jutt
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.07.2017 11:18:40
|
|
|
Indrek on suht butthurt et Elisa parema asja kui Telia tegi.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
29.07.2017 11:45:47
|
|
|
mnjaa, tundub et on suht valus, kui peab praegu Telia pool seisma ja sellist itku välja käima:
- on kallis (Telia vastav teenus oleks letihindadega võrreldes 12.99, ehk siis tervelt euro odavam)
- pulgalt meediasisu vaatamine on võimatu või ebamugav (Telial on lihtsalt võimatu)
- puldiga teksti otsimine on ebamugav (tuletame siinkohal meelde et Telia enda puldiga saab maksimaalselt sisestada numbrilist PIN-i, rattakesi keerutades, paljukiidetud kasutusmugavuse "musternäidis")
- äppides liikumine on veits uims (Telial pole muidu äppegi, milles liikuda, aga seda kompenseerib terve digiboksi liidese täiesti uskumatu aeglus)
lumehelbeke, saa juba üle, see pole halvustamine, vaid täiesti objektiivne võrdlus. Tahate paremad olla, tuleb ka midagi paremat pakkuda. Ja viimase üle otsustavad siiski kliendid, mitte oma tehnikud või pressiosakond.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
uvuv
HV kasutaja

|
29.07.2017 12:13:35
|
|
|
Martin_S kirjutas: |
Praegu saatsin kirja Starmanile selle probleemi kohta.
Ise pole siin vist midagi teha.
See hakkimine (pilt seisab ja heli raksub iga natukese aja tagant) on mul aastaid juba, kui ajamasinast vaadata saateid.
Ju siis peab nii olema, sisse kodeeritud  |
Sellised asjad kuuluvad tehnilise rikke teemasse, mida, tavaolukorras, kõrvaldab tehnik kohapeal.
Sisse kodeeritud on vaid piiritu kannatus
PS: vaadates ajakirjandusest läbi käinud vabakanlite arvu vähenemist ja sellest tingitud pea kõikide telekomide telefoniliinide hõivatust, siis lihtsam variant kontakteeriumiseks on vast meiliga või iseteeninduse vahendusel
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
29.07.2017 15:19:39
|
|
|
seeru, tahad, loe välja mitu korda viitab Elisa geeniuse portaal oma uudises Teliale ja halvustab selle teenust:
Samal ajal õnneks viidatakse ja enda teenusele, BingeTV on üksinda võttes kallis, pulgalt meediasisu vaatamine on võimatu või siis ebamugav, puldiga teksti otsimine on samuti ebamugav, äppides sees liikumine on samuti veidi uims.
Ühesõnaga, kõigepealt vabandab ennast välja ja siis ütleb, et TeliaTV digboks on aeglane ja allub käskudele ainult siis kui ise tahab.
Need ei ole minu sõnad. Olen tolerantne kõikide teenuste kasutamisel ja lihtsalt tarbin seda mis nendest kõige mugavam ja vajalikum endale on.
Pealegi kurat, kus ma seda teenust nüüd tellima pean, Elisast või Starmanist?
http://starman.ee/teenused/tv/bingetv
https://www.elisa.ee/bingetv
veebiks on siis https://www.mybinge.tv/ |
Kuigi see nii võib olla, siis ma sealt ei loe siiski välja, et usb pulgalt või koduvõrgust meedifailide esitamine oleks võimatu ja ebamaugav.
Telia boxil pole üldse sellist võimalust. Selline kiuslik käitumine nagu Teliale omane on. Youtube teleka puldiga mind tõega ei huvita sellise lahenduse korral ühegi teenusepakkujaga.
Jah lugesin Telia teenuse halvustamist ja tean et Geeniust pidavat sponsoreerima Elisa.
Telia kohta otseselt muidugi midagi valesti ju ei öeldud.
Aga siiski, indrekp, teatan ametlikult, et ma ei ole kuidagi seotud ei geeniuse ega Elisaga. Ja minu võimuses ei ole sinna artikleid üllitada.
Ja ka tean, et jällegi sina, indrekp, oled tööülesannetega seotud Teliaga ja sinnapoole on sinu sõnavõtud ka alati kallutatud.
P.S.
Pealegi sa ei pea ju enam Binge teenust tellima. Ma olen aru saanud, et sinul on see juba tellitud.
Ära tee probleemi sinna kus seda ei ole. Kui juba paaril leheküljel orienteerumine võib peapöörituse tekitada siis jäta üks leht lihtsalt vahele. Ja naudi hoopis Telia ideaalset teenuste tellimise keskkonda.
(Saksamaa)
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.07.2017 17:37:54
|
|
|
Kus see Telia teema jälle hinge jäi?
Me tsiteerime siin uudislõike ja foorumi kommentaare. Küllap olete ka mujalt lugenud.
Oluline on see, et kui luuakse USB meedialt meedia tarbimiseks võimalus, siis on see kohandatud piltidele, helile ja videole. See kas on või ei ole ja seda kommenteeriti eelmainitud tsitaadis. Mina pole boksi veel kätte saanud.
tekst enne tsiteeritavat:
Kui küsida, milliseid failiformaate see karp toetab, siis täpset loetelu mul pole. MKV-faile ja MP4-formaadis koduvideoid see igatahes mängis, aga ühel MKV-failil polnud millegipärast heli. |
mul pole tarvis midagi välja mõelda miks on teenus hea või halb, sest ma pole seda veel kasutanud, seega mu isiklik arvamus ei loe.
pppd kirjutas: |
on kallis (Telia vastav teenus oleks letihindadega võrreldes 12.99, ehk siis tervelt euro odavam) |
Tundub, et rebite ise kangesti teemasse Teliat mis tegelikult siia ei puutu aga võtsin emotsioonid välja ja tsiteerin konkreetselt seda rida.
TeliaTV ja BingeTV ei ole hetkel küll võrreldavad, üks on IPTV kaabeltv teenus, teine põmst mõeldud mobiilse või suvalise neti otsa kus ressurss on piiratum.
Võrreldav on MinuTV ja BingeTV.
MinuTV sisaldab 30 kanalit, filmiriiulit, lastenurka, FOXplay´d, 2 nädalat järelvaatamist. hind 6€+digiboks 1.99€
BingeTV sisaldab 25 kanalit, nädal järelvaatamist ja 1500 tundi salvestamist 6. kuuks, ja netflix/youtube/happykids rakendused. 13.99€
Mõlemad vajavad internetti alusühenduseks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
 |
Hinnavaatlus »
Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »
Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) |
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 632, 633, 634 ... 912, 913, 914 järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|