Tahaks lihtsalt vinguda!
No mul siin oli orantsi Mausiga häda. Jäin lollisti mapil lõksu (oma viga muidugi) ja siis ta tuli, oma suure ja raske kerega peale nagu riidekapp! Seltsiks M103. Mul siis see T9 VK heavy (endine MiniMaus). Trackisin ja otsisin pehmeid kohti aga see tõhk lasi ainult kulda! Muidu ma ikka selle masinaga suudan blokkida ka, aga krt, kulla vastu ei oska midagi ette võtta! Tundus et ta isegi ei sihtinud nõrkasi kohti vaid lasi puusalt! Raisk ajas sita keema küll! 4 lasku sain talle sisse ja siis ma surin! Mõlemad sõid mind mõnuga! Ma ei saa nagu aru, sa tuled oma op armori ja kõrgema tiiruga mind sööma, seltsiks mingi kamraad ja sa raisk lased kulda, jätmata mulle mingitki võimalust! Sama mis dünamiidiga kalal käia!
Kui ta oleks tavamoonaga proovinudki, aga ei, kohe mingi kullasadu! Kui surnud olin, siis vaatasin kuidas ta teistega käitub ja vahet polnud, keda lasi, ikka kullaga! Ausalt noh, see ei ole ju normaalne!
Kui sa sitavares ei suuda muud moodi oma ego tõsta või väikesest riistast tingitud alaväärsuskompleksist üle olla, palun külasta regulaarselt psühhiaatrit!
Aitäh! Kergem hakkas!
HAHAH Sain kõhutäie naerda
Sa oled üks nendest, kes pärast surma saamist "gold noob" chati kirjutab v?
Pärast seda kui kuldmoona tava raha eest saama hakkas olen ma alati arvestanud, et tõenäoliselt iga lask, mis minu poole teele pannakse on kuldmoon. Lihtne.
Täna oli hea keiss. Rallitasin b2 -ga ja killisin lõpetuseks yhe vastaste b2 -e. Lahing oli suht edukas nii killide kui ka dämmi poolest. Peale seda logisin välja, et miskit muud teha ja tagasi mängu minnes ootas mind kuri sõnum. Vaatasin replayst järgi, seesama b2.
Kutil sitaks palju mänge ja suht edukad tulemused b2 -ga. Kokku mänge 25k kandis. Seega kogenud mängija. Aga kirjas mainis, et ma olevat miskit ebaseaduslikku teinud, et ma kimbutan madalas tieris algajaid mängijaid, lisaks olevat ma kasutanud keelatud mode, olnud goldammonoob ja failed reroll. Lisaks veel terve hunnik igast sõimu.
Samas tulistas ta ise ka kulda mis ei penend kuna mul oli parem positsioon ja ta mulle eriti pihta ei saand, kimbutas algajaid jne. Milleks sellised sõnumid kui ise teed seda sama
Hehee, kusjuures polekski saanud Tiger II maha (kui oleks peale tulnud), 2 mürku jäi aga Tiger II'l jäi 980 hp
Aga nagu QB ütleb, ainuke asi mis ei meeldinud oli see, et fuel tanki ei parandanud ära
Kuna varsti muutuvad tier 8 - tier 10 Prantuse TD OP'ks, siis võtsin ka kätte selle grindi, suht nullist
Et väikestest asjadest rõõmu tunda panin üles ühe ilusa lasu
vaatasin ka nüüd ära broke ja sinu replay.
Sul ikka räigelt vedas seal, ilmselt sul ei vea nii 100 mängu absull siis on seis jälle võrdne
9 liinil niimoodi snipeda, et kogu seljatagune kubiseb vastastest ja seal eluga välja tulla on ikka vedamise meistriklass
Aga broke mäng oli selge näide kuidas pmst yhe koha peal mängides teha super mäng
Kuna varsti muutuvad tier 8 - tier 10 Prantuse TD OP'ks, siis võtsin ka kätte selle grindi, suht nullist
Et väikestest asjadest rõõmu tunda panin üles ühe ilusa lasu
ilmselt peab BB4 palkama omale sealt paar head combat officeri, juhul kui tahab oma tulemusi tõsta stronkis.
Silma jäi yks selline andekas lahingujuht, ilmselt läheb nüüd kisklemiseks kes ta omale napsab, kuigi ilmselt odav see palkamine pole https://wot-life.com/eu/player/andres59-532005490
Täna siis hullasin O-Niga ringi (kasutan 15cm howitseri) ja laadimisaeg tollel 19.4 sekundit. Cappisin siis vastase baasi ja sattusin meeletu tule alla. Mu laskemoonarest lasti vigaseks, mu vaene laadur sai surma ja lisaks sellele lõi arty kogu mu meeskonna uimaseks. Mis te arvate mis peale seda oli minu laadimisaeg? 102 sekundit! SADA KAKS SEKUNDIT!!!! Sellist asja pole minu silmad veel näinud, lugesin mitu korda, et kas ma ikka näen õieti!
Ilmselt vanadele kaladele on sellised numbrid juba tavalised, aga minul oli küll selline hämming, et pidin sellest lausa siia kirjutama! _________________ Use your fist and not your mouth - MM
huvitav, kas on mõni klann ka eestis kes IGA PÄEV teeks vähemalt 1 tund tier 6 stronki? Mitte nii, et teeme t6 ja kui huvilisi rohkem siis muutub see lambist t8 ja siis t10 stronkiks.
Nimelt on mul 1 hunnik meeskondasi vaja välja treenida ja kõige parem on seda teha ilmselt stronkis. Krediidist on absull kama2, seda on mul niigi oluliselt rohkem kui vaja.
viimati muutis kr6ll 03.07.2017 12:09:19, muudetud 1 kord
Täna siis hullasin O-Niga ringi (kasutan 15cm howitseri) ja laadimisaeg tollel 19.4 sekundit. Cappisin siis vastase baasi ja sattusin meeletu tule alla. Mu laskemoonarest lasti vigaseks, mu vaene laadur sai surma ja lisaks sellele lõi arty kogu mu meeskonna uimaseks. Mis te arvate mis peale seda oli minu laadimisaeg? 102 sekundit! SADA KAKS SEKUNDIT!!!! Sellist asja pole minu silmad veel näinud, lugesin mitu korda, et kas ma ikka näen õieti!
Ilmselt vanadele kaladele on sellised numbrid juba tavalised, aga minul oli küll selline hämming, et pidin sellest lausa siia kirjutama!
Sellest sa võiksid suisa screenshotti jagada siia ja mujalegi tankifoorumitesse
See on selles mõttes BS üritus, et mõõdetakse lisaks skillile ka seda, mis prem tanke kes ostnud on endale. Kõige tugevamad kandidaadid selles tieris on ju kõik premmid - Defender, Patriot, Liberte. IS-3 on veel kuidagi kasutuskõlblik seal, aga paljud head masinad nagu Ru 251 ja T-54 lightweight on sellest tierist minema liigutatud.
t8 jah nüüd 100% premium teema.
Kusjuures ilmselt randomis on kõige lihtsam klotsi teenida hoopis Lorr 40t -ga. Pmst 2 klippi sokutad seal ilmselt iga ilmaga ära. Pmst on sellega kõige lihtsam krediiti teenida nende t8 premium tankide hulgast. Ei ole vaja tõmmelda kusagilt. Enamus aega lihtsalt loed raamatut või midagi. Lased kusagile klipikese ära siis pargid mingi suurema maja taha ja loed raamatut või vaatad filmi ja siis 30 seki pärast vaatad mis seis on ja kordad yritust.
See on selles mõttes BS üritus, et mõõdetakse lisaks skillile ka seda, mis prem tanke kes ostnud on endale. Kõige tugevamad kandidaadid selles tieris on ju kõik premmid - Defender, Patriot, Liberte. IS-3 on veel kuidagi kasutuskõlblik seal, aga paljud head masinad nagu Ru 251 ja T-54 lightweight on sellest tierist minema liigutatud.
Nii on, kellel defenderid, neil juba eelis.
Uurisin ka, et siin osadel turnadel on premium tangid keelatud, ehk sellel ka... aga eii.
Jap, tier 8 premmid edestavad igas mõttes grinditavaid tier 8 tanke. Põhim. peaks siis enda kontol olema Defender (MUST HAVE), Patriot, Skorpa, M41GF
Vastasel juhul pole nagu eriti konkurentsis..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.