...
Mõtlesin ise, et palju loogilisem oleks võitvat teami rewardida ja neid mängijaid kes teami nimel end ohverdavad. Nagu näiteks skaudid, agressiivne frontline jne..
Põhim. võiks nii olla:
Võitja team:
- top 3 saab 2 chevronit
- ülejäänud kõik saavad võitja teamis 1 chevroni
Kaotaja team:
- top 3 ei kaota chevronit aga ei saa ka juurde
- ülejäänud team kaotab chevroni
Pigem juba
7-5-3 ja 3-5-7
kus võitjatest 7 esimest saavad, 5 järgmist ei kaota ja 3 viimast kaotavad chevroni ja kaotajatest 3 esimest saavad, 5 järgmist ei kaota ja 7 viimast kaotavad chevroni.
Ehk kaoks ära see mõttetu tagajoonel tiksumine ka võitval poolel.
Samuti oleks ka kaotuse puhul rohkem motivatsiooni pingutamiseks et chevroni ei kaotaks.
Krt, ma isegi olen chevroni saanud 0 dmg ja miski veidi 300+ spot dmg pealt. Pole ju normaalne?
Kaotajaid päris ilma ei tohiks jätta, võibolla lõppeb lahing 1 vs 1 olukorraga kus otsustavaks saab rng, kaotajat sellepärast nüüd karistada ka ei tasu.
Aga noh, eks näis mis järgmine hooaeg toob, usun et muutusi chevronite jagamises tehakse.
WG-l peaks lahingute andmeid piisavalt analüüsimiseks olema. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
...
Mõtlesin ise, et palju loogilisem oleks võitvat teami rewardida ja neid mängijaid kes teami nimel end ohverdavad. Nagu näiteks skaudid, agressiivne frontline jne..
Põhim. võiks nii olla:
Võitja team:
- top 3 saab 2 chevronit
- ülejäänud kõik saavad võitja teamis 1 chevroni
Kaotaja team:
- top 3 ei kaota chevronit aga ei saa ka juurde
- ülejäänud team kaotab chevroni
Pigem juba
7-5-3 ja 3-5-7
kus võitjatest 7 esimest saavad, 5 järgmist ei kaota ja 3 viimast kaotavad chevroni ja kaotajatest 3 esimest saavad, 5 järgmist ei kaota ja 7 viimast kaotavad chevroni.
Ehk kaoks ära see mõttetu tagajoonel tiksumine ka võitval poolel.
Hmm, jaotus tundub huvitav. Aga kardan, et see üldist campivat metat väga ei muudaks. Oluliseks jääb ikkagi see, et sa ei commiti end. Sest isegi kui võitled ja teed olulist tööd eesliinil, siis top 7 või top 3 saada ikka selle mängustiiliga raske saada. Sest fookus mis sa frontline's saad on tugev, ning need kes kauem elavad saavad rohkem ära teha terve lahingu kontekstis. Lisaks sellele väheneb veelgi kaotuse ja võidu vahe. Ehk, et kaotava ja võitja teami vahel on ainult 4 chevronit. Et lahingu mõte ja reward võiks olla ikka lahingu võit ja selle tasustamine...kui see puudub, siis imo muutubki lahing selliseks passivseks campiks, kus puudub lahingule omane loogika - motivatsioon kokkuvõttes võita.
Näiteks eile oli huvitav case. Kus mängisin obj 140, kaardiks oli westfield. Meie team võttis uppergroundi (meil oli heavysem setup), vastased võtsid teise poole, ning sõitsid kohe medikatega cap'i. Ma läksin enda medikaga heavdele appi, ning seal tegime kirie ülesõidu. Kuna vastased panid tugeva cap'i peale, ning resetimine oli raske, aga võimalik, siis otsustasin minna selle peale, et farmin niipalju kille ja dämmi veel kui võimalik selle 30 sec. kui, et püüan päästa teami ja proovin selle ühe tanki ära resettida ja siis suren fookuse all. Loomulikult sain tänu sellele taktikale top 3'e. Kaotus läbi cap'i muidugi. Järele mõeldes, bullshit meta, idootsus tegelt, aga see on see mida see chevronite jagamise süsteem toetab...ning mida see 7-5-3 ja 3-5-7 absull ei muudaks..
7-5-3 <-> 3-5-7 muudaks minumeelest vähemalt niipalju, et niisama tiksudes sa lihtsalt ei liigugi rankides edasi.
Võites pead vähemalt 1. poole seas olema.
Praegu kuni 3. rankini sõidavad ka puha punased botid.
tsitaat:
... Kuna vastased panid tugeva cap'i peale, ning resetimine oli raske, aga võimalik, siis otsustasin minna selle peale, et farmin niipalju kille ja dämmi veel kui võimalik selle 30 sec. kui, et püüan päästa teami ja proovin selle ühe tanki ära resettida ja siis suren fookuse all. Loomulikult sain tänu sellele taktikale top 3'e.
Samas selline käitumine võtab vähem osavamatelt (nt. nagu mina) kindlas kaotusseisus olles hetkel igasuguse motivatsiooni võidelda kuna on juba ette näha, et Top 3 kohta nagunii ei püüa ja chevroni kaotus on ette kindel. Praegu mõne kaarti ja line-up puhul võib juba ette ennustada tulemuse ja kaotava poole. Juhul kui 4.-8. koht oma chevroni säilitaksid oleks kõigil minu meelest veidi rohkem motivatsiooni pingutada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
kui kõige lihtsam on edukas olla artyga mängides siis on see totaalselt bs mode. Vaadates eile tsipa ericku striimi siis enamus tiimis olid ysna kobedate tulemustega mehed ja tavaliste tankidega aga 3 artyt olid oluliselt kehvema overalliga aga yldjuhul nemad olid nende seas kes punne said. Ysna hea on dämmi farmida kusagilt sealt kus keegi sind lasta ei saa ja sul on absull kama2 kas tuleb võit või kaotus
Igastahes ysna kindel et see mode sureb välja sest keegi lihtsalt ei viitsi neid nyhkida ja lõpukas seal madistavad mõned yksikud mehed kellel isu seda väikset eelist saada, selle supepremium lisavarustuse näol, on kõige suurem
Tahaks lihtsalt vinguda!
No mul siin oli orantsi Mausiga häda. Jäin lollisti mapil lõksu (oma viga muidugi) ja siis ta tuli, oma suure ja raske kerega peale nagu riidekapp! Seltsiks M103. Mul siis see T9 VK heavy (endine MiniMaus). Trackisin ja otsisin pehmeid kohti aga see tõhk lasi ainult kulda! Muidu ma ikka selle masinaga suudan blokkida ka, aga krt, kulla vastu ei oska midagi ette võtta! Tundus et ta isegi ei sihtinud nõrkasi kohti vaid lasi puusalt! Raisk ajas sita keema küll! 4 lasku sain talle sisse ja siis ma surin! Mõlemad sõid mind mõnuga! Ma ei saa nagu aru, sa tuled oma op armori ja kõrgema tiiruga mind sööma, seltsiks mingi kamraad ja sa raisk lased kulda, jätmata mulle mingitki võimalust! Sama mis dünamiidiga kalal käia!
Kui ta oleks tavamoonaga proovinudki, aga ei, kohe mingi kullasadu! Kui surnud olin, siis vaatasin kuidas ta teistega käitub ja vahet polnud, keda lasi, ikka kullaga! Ausalt noh, see ei ole ju normaalne!
Kui sa sitavares ei suuda muud moodi oma ego tõsta või väikesest riistast tingitud alaväärsuskompleksist üle olla, palun külasta regulaarselt psühhiaatrit!
aeg ajalt vaatan shishx videosid ja see ütleb hästi heati laskmiste kohta, üldjuhul, et järelikult on külm. Aga noh eks inimene harjub kõigega ja see meie näpuga näitamine selle jura suunas ei vii kuhugi. _________________
nii. Sai siis see WIPE ära tehtud, ei viitsind soodukaid ära oodata, ja krt nüüd ma hakkan klienditeenindust peedistama kuna berliini tankide supermeeskonnad on ka kadund. IMO peaks need olema ka peale wipet alles, sellisel kujul nagu nad ostes olid
Aga krt värske meeskonnaga pole need lightid eriti just kõige mugavamad mängida. Paras arvamine käib kas oled spotitud või mitte ja seega peab sageli laskmise asemel hoopis sõitma kui on tunne, et on oht et sa oled spotitud
Aga yldiselt pole asi väga hull, kohe on lambid olemas
viimati muutis kr6ll 29.06.2017 09:58:10, muudetud 1 kord
Väike ülevaade rankist ja üldised muljed pärast eilset sessiooni...
- eile sai artat omajagu mängitud selles mode'is. Oleks peaaegu ranki ka kätte saanud, aga korduvalt jäi 1 puudu, nagu ikka. Igal juhul oli päris mõnus vahelduseks ise pähe kusta Impact artyga muidugi üsna väike. Mida proovsin teami jaoks teha oli see, et välja kaevata mingeid hull down 907/140/113/kranvagen stiilis masinaid. Lisaks kõvasti dämmi sai muidugi blindides, sest selles game mode'is kämpamisest puudu ei tule. Kuna mängisin 261'te, siis muidugi proovin one-shote kätte saada, et kindlustada endale chevron. See on tegelt 261'te mängides põhitrump. Kokkvõtvalt peab arty kohta ikkagi ütlema, et jube raske on ranke sellega teha. Sisutl ikkagi vaja tugevate teamide streak'i..
- teine tähelepanek on see, et eff ei määra kokkuvõttes suurt midagi edetabelis. No ülimalt marginaalne erinevus. Oluline lihtsalt grindida ranke, ainult sellega liigud tabelis üles poole. Põhim. kui 5-nda ranki saad kätte, siis tasub juba võtta 2-3 tanki mida endale meeldib mängida ja mida on odav mängida mängusise kreda osas, ning lihtsalt teha mida teha annab.
-lisaks võtsin seisukoha, et optimeerin kullaspämmi ja majanduse ära, sisult mängisin medikaid tava moonaga, lisaks panin väiksed repair ja med kitid peale. Loomulikult ei saa siis vene medikaid mängida või heavysid. Aga BC25t, Kranvagen, Leo1 E50M, strv kannatab mängida küll nii (kuigi jah, teatud bounced oleks HEAT'i olemata olnud). Et sessiooni lõpus jäin lihtsalt nulli omadega..Aga noh, asja mõte ikkagi see, et pole nagu mõtet grindida seda räiges miinuses, eriti tankidele ranke..
see on samasugune grind nagu need nõmedad maratonid et saada mingi pointless tank 0,2eur/tund tasuvusega megagrindi tehes.
Kellele meeldib hambad ristis mingi jamaga tegeleda, need lasku käia
Iseasi on siis kui see grind meeldib, eks WOT -s ole igasuguste huvidega tegelasi.
see on samasugune grind nagu need nõmedad maratonid et saada mingi pointless tank 0,2eur/tund tasuvusega megagrindi tehes.
Iseasi on siis kui see grind meeldib, eks WOT -s ole igasuguste huvidega tegelasi.
Õnneks ranked battle's erineb päris tublisti nendest tava maratonidest. Esiteks saad mängida vähemalt alates 5-ndast rankist korralike mängijate vastu. Tase on ikka öö ja päev võrreldes randomiga (igas lahingus ikka mõni FAME'i vend + (5-8 tava unicumi) lahingu peale). Teieseks enda lemmik tier 10 tankidega ikka tore mängida. Nii, et nende tava maratonidega päris võrrelda ei saa..
Õnneks ranked battle's erineb päris tublisti nendest tava maratonidest. Esiteks saad mängida vähemalt alates 5-ndast rankist korralike mängijate vastu. Tase on ikka öö ja päev võrreldes randomiga (igas lahingus ikka mõni FAME'i vend + (5-8 tava unicumi) lahingu peale). Teieseks enda lemmik tier 10 tankidega ikka tore mängida. Nii, et nende tava maratonidega päris võrrelda ei saa..
no vastas on sul samasuguse tasemega ju seega mis seal on vahet stronki tagumisega or cw jne
Aga muidugi, nagu ma juba mainisin, siis igale oma. kellelegi kindlasti meeldib aga yldiselt on see läbikukkunud yritus. Puhas kämpfestival mida eriti kaua ei viitsi taguda ka need kellele see hetkel meeldib
No eks ole näha, mulle ka hetkel tundub, et peale beta-testi huvi selle mode vastu langeb kõvasti. Eriti kui WG paneb veel bondsid poodi müüki. Ei taha mõeldagi, mis hinnastamisega nad lagedale tulevad. Pmst saaksid nt 5000 bondsi eest (üks improved moodul) küsida 10 EURi ja arvan et rahvas ostaks ka, sest rankedisse kulub nii palju aega, et lihtsam kuu aja ägisemise asemel kümps välja käia...
kui see kallim oleks oluliselt siis ei ostetaks seda eriti. Ma isiklikult arvan, et tuleb oluliselt odavam kui 10 per tykk. Ilmselt saab seda mingis kompletis ja oluliselt soodsama tyki hinnaga
kui see kallim oleks oluliselt siis ei ostetaks seda eriti. Ma isiklikult arvan, et tuleb oluliselt odavam kui 10 per tykk. Ilmselt saab seda mingis kompletis ja oluliselt soodsama tyki hinnaga
Tuleb hulgilattu minna _________________ Ma olen telekas.
ma millegipärast arvan, et WG oli ise ysna kindel, et see jama läbi ei löö. Aga see polndki ilmselt eesmärk. Eesmärk oli mängu tuua uus kaup mida myya ja see on nüüd tehtud. Ilus loosung, et seda osta ei saa, aint rankedist aga kui rankedit ei tule siis pole ohkida kellelgi midagi. Pannakse ranked kinni ja tund hiljem tulevad need ultraprem vidinad myyki ja keegi ei köhi kah
Hmm, kuskilt intreviust kuulsin, et nad tahavad ikkagi bondside näol tuua sisse valuuta mida poest osta ei saa. Ainult special reward siis. Loomulikult asi ikka äri, et mingi hetk võib poodi ka minna, kas bundli sees või lihtsalt niisama..aga idee on ilus ja üllas..
Ma ei olnd pärast seda 9.18 mm uuendust amx12 mängind, see t6 light, ja ma pean mainima, et see on oluliselt kehvem kui ta varem oli. See kahur on ju absull jama nüüd.
Või siis ma olen ära unustand kuidas see oli. Aga varem oli ta suht lemmikputukas, nüüd ma imestan kuidas sellega yldse mingit viisakaat dämmi teha
Tahaks lihtsalt vinguda!
No mul siin oli orantsi Mausiga häda. Jäin lollisti mapil lõksu (oma viga muidugi) ja siis ta tuli, oma suure ja raske kerega peale nagu riidekapp! Seltsiks M103. Mul siis see T9 VK heavy (endine MiniMaus). Trackisin ja otsisin pehmeid kohti aga see tõhk lasi ainult kulda! Muidu ma ikka selle masinaga suudan blokkida ka, aga krt, kulla vastu ei oska midagi ette võtta! Tundus et ta isegi ei sihtinud nõrkasi kohti vaid lasi puusalt! Raisk ajas sita keema küll! 4 lasku sain talle sisse ja siis ma surin! Mõlemad sõid mind mõnuga! Ma ei saa nagu aru, sa tuled oma op armori ja kõrgema tiiruga mind sööma, seltsiks mingi kamraad ja sa raisk lased kulda, jätmata mulle mingitki võimalust! Sama mis dünamiidiga kalal käia!
Kui ta oleks tavamoonaga proovinudki, aga ei, kohe mingi kullasadu! Kui surnud olin, siis vaatasin kuidas ta teistega käitub ja vahet polnud, keda lasi, ikka kullaga! Ausalt noh, see ei ole ju normaalne!
Kui sa sitavares ei suuda muud moodi oma ego tõsta või väikesest riistast tingitud alaväärsuskompleksist üle olla, palun külasta regulaarselt psühhiaatrit!
Aitäh! Kergem hakkas!
HAHAH Sain kõhutäie naerda
Sa oled üks nendest, kes pärast surma saamist "gold noob" chati kirjutab v?
Pärast seda kui kuldmoona tava raha eest saama hakkas olen ma alati arvestanud, et tõenäoliselt iga lask, mis minu poole teele pannakse on kuldmoon. Lihtne.
Täna oli hea keiss. Rallitasin b2 -ga ja killisin lõpetuseks yhe vastaste b2 -e. Lahing oli suht edukas nii killide kui ka dämmi poolest. Peale seda logisin välja, et miskit muud teha ja tagasi mängu minnes ootas mind kuri sõnum. Vaatasin replayst järgi, seesama b2.
Kutil sitaks palju mänge ja suht edukad tulemused b2 -ga. Kokku mänge 25k kandis. Seega kogenud mängija. Aga kirjas mainis, et ma olevat miskit ebaseaduslikku teinud, et ma kimbutan madalas tieris algajaid mängijaid, lisaks olevat ma kasutanud keelatud mode, olnud goldammonoob ja failed reroll. Lisaks veel terve hunnik igast sõimu.
Samas tulistas ta ise ka kulda mis ei penend kuna mul oli parem positsioon ja ta mulle eriti pihta ei saand, kimbutas algajaid jne. Milleks sellised sõnumid kui ise teed seda sama
Hehee, kusjuures polekski saanud Tiger II maha (kui oleks peale tulnud), 2 mürku jäi aga Tiger II'l jäi 980 hp
Aga nagu QB ütleb, ainuke asi mis ei meeldinud oli see, et fuel tanki ei parandanud ära
Kuna varsti muutuvad tier 8 - tier 10 Prantuse TD OP'ks, siis võtsin ka kätte selle grindi, suht nullist
Et väikestest asjadest rõõmu tunda panin üles ühe ilusa lasu
vaatasin ka nüüd ära broke ja sinu replay.
Sul ikka räigelt vedas seal, ilmselt sul ei vea nii 100 mängu absull siis on seis jälle võrdne
9 liinil niimoodi snipeda, et kogu seljatagune kubiseb vastastest ja seal eluga välja tulla on ikka vedamise meistriklass
Aga broke mäng oli selge näide kuidas pmst yhe koha peal mängides teha super mäng
Kuna varsti muutuvad tier 8 - tier 10 Prantuse TD OP'ks, siis võtsin ka kätte selle grindi, suht nullist
Et väikestest asjadest rõõmu tunda panin üles ühe ilusa lasu
ilmselt peab BB4 palkama omale sealt paar head combat officeri, juhul kui tahab oma tulemusi tõsta stronkis.
Silma jäi yks selline andekas lahingujuht, ilmselt läheb nüüd kisklemiseks kes ta omale napsab, kuigi ilmselt odav see palkamine pole https://wot-life.com/eu/player/andres59-532005490
Täna siis hullasin O-Niga ringi (kasutan 15cm howitseri) ja laadimisaeg tollel 19.4 sekundit. Cappisin siis vastase baasi ja sattusin meeletu tule alla. Mu laskemoonarest lasti vigaseks, mu vaene laadur sai surma ja lisaks sellele lõi arty kogu mu meeskonna uimaseks. Mis te arvate mis peale seda oli minu laadimisaeg? 102 sekundit! SADA KAKS SEKUNDIT!!!! Sellist asja pole minu silmad veel näinud, lugesin mitu korda, et kas ma ikka näen õieti!
Ilmselt vanadele kaladele on sellised numbrid juba tavalised, aga minul oli küll selline hämming, et pidin sellest lausa siia kirjutama! _________________ Use your fist and not your mouth - MM
huvitav, kas on mõni klann ka eestis kes IGA PÄEV teeks vähemalt 1 tund tier 6 stronki? Mitte nii, et teeme t6 ja kui huvilisi rohkem siis muutub see lambist t8 ja siis t10 stronkiks.
Nimelt on mul 1 hunnik meeskondasi vaja välja treenida ja kõige parem on seda teha ilmselt stronkis. Krediidist on absull kama2, seda on mul niigi oluliselt rohkem kui vaja.
viimati muutis kr6ll 03.07.2017 12:09:19, muudetud 1 kord
Täna siis hullasin O-Niga ringi (kasutan 15cm howitseri) ja laadimisaeg tollel 19.4 sekundit. Cappisin siis vastase baasi ja sattusin meeletu tule alla. Mu laskemoonarest lasti vigaseks, mu vaene laadur sai surma ja lisaks sellele lõi arty kogu mu meeskonna uimaseks. Mis te arvate mis peale seda oli minu laadimisaeg? 102 sekundit! SADA KAKS SEKUNDIT!!!! Sellist asja pole minu silmad veel näinud, lugesin mitu korda, et kas ma ikka näen õieti!
Ilmselt vanadele kaladele on sellised numbrid juba tavalised, aga minul oli küll selline hämming, et pidin sellest lausa siia kirjutama!
Sellest sa võiksid suisa screenshotti jagada siia ja mujalegi tankifoorumitesse
See on selles mõttes BS üritus, et mõõdetakse lisaks skillile ka seda, mis prem tanke kes ostnud on endale. Kõige tugevamad kandidaadid selles tieris on ju kõik premmid - Defender, Patriot, Liberte. IS-3 on veel kuidagi kasutuskõlblik seal, aga paljud head masinad nagu Ru 251 ja T-54 lightweight on sellest tierist minema liigutatud.
t8 jah nüüd 100% premium teema.
Kusjuures ilmselt randomis on kõige lihtsam klotsi teenida hoopis Lorr 40t -ga. Pmst 2 klippi sokutad seal ilmselt iga ilmaga ära. Pmst on sellega kõige lihtsam krediiti teenida nende t8 premium tankide hulgast. Ei ole vaja tõmmelda kusagilt. Enamus aega lihtsalt loed raamatut või midagi. Lased kusagile klipikese ära siis pargid mingi suurema maja taha ja loed raamatut või vaatad filmi ja siis 30 seki pärast vaatad mis seis on ja kordad yritust.
See on selles mõttes BS üritus, et mõõdetakse lisaks skillile ka seda, mis prem tanke kes ostnud on endale. Kõige tugevamad kandidaadid selles tieris on ju kõik premmid - Defender, Patriot, Liberte. IS-3 on veel kuidagi kasutuskõlblik seal, aga paljud head masinad nagu Ru 251 ja T-54 lightweight on sellest tierist minema liigutatud.
Nii on, kellel defenderid, neil juba eelis.
Uurisin ka, et siin osadel turnadel on premium tangid keelatud, ehk sellel ka... aga eii.
Jap, tier 8 premmid edestavad igas mõttes grinditavaid tier 8 tanke. Põhim. peaks siis enda kontol olema Defender (MUST HAVE), Patriot, Skorpa, M41GF
Vastasel juhul pole nagu eriti konkurentsis..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.