|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
29.06.2017 22:11:00
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Pole kahjuks tagatubadega kursis, tööga ja ka puhkamisega hõivatud. |
Pead töökohta vahetama kui puhkuse ajal pead tööd tegama ....vot mis toimub Rootsi kardinate taga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
toitsmees
HV kasutaja
|
29.06.2017 22:12:15
|
|
|
| toitsmees, mis selle puldiga on ? Telia Eestil on TeliaTV pult. Seda mis Rootsis, Saksas, Ameerikas kasutatakse, ei tea. |
Millest aru ei saa? Küsimus oli võrdlemisi konkreetne. Küsin siis uuesti: Kas sinu hinnangul meenutab see skandinaavia Telia pult kasutusloogika poolest rohkem TeliaTV pulti või hetkel Starboxiga kasutuses olevat pulti (viidatud piltidel ülemine)?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.06.2017 22:21:05
|
|
|
| toitsmees kirjutas: |
| toitsmees, mis selle puldiga on ? Telia Eestil on TeliaTV pult. Seda mis Rootsis, Saksas, Ameerikas kasutatakse, ei tea. |
Millest aru ei saa? Küsimus oli võrdlemisi konkreetne. Küsin siis uuesti: Kas sinu hinnangul meenutab see skandinaavia Telia pult kasutusloogika poolest rohkem TeliaTV pulti või hetkel Starboxiga kasutuses olevat pulti (viidatud piltidel ülemine)? |
Äkki see meenutab Elioni nutiTV pulti? Või ükskõik millist vanakooli pulti.
Starmani pulti meenutab see võib-olla nuppude arvu poolest aga nagu ütlesin, hiinakat see ei meenuta, võta kätte siis saad aru millest räägin.
Ei saa aru millest selline küsimus aga eks igal ühel oma arvamus.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
29.06.2017 22:43:25
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Mute nuppu ei pea 2 sek all hoidma....
Kas uue nutiga saab manuali ka kaasa kus kirjas need sajad variatsioonid....vasak, parem, 2 sek all, nool üles jne kombinatsioonid, mis peaks elu meil palju lihtsamaks muutma kui korra nupule vajutamine?  |
just kui puldil on 20+ nuppu siis proovi millisekundiga mute nupp näpu alla saada.
hetkel pöial peale ja -. korras. miks see ei sobi mute nupuks?
beebi vastab, ää ma tahan kohe teise vajutusega sama leveli peale tagasi saada. |
Ää ma tahan, et kõik see funktsionaalsus abiinfo all kirjas oleks Kas see on tõesti palju tahetud @£#$&%?+¤!(tsenseeritud)
Praegu pole seal muud, kui see kuidas puldile TV sisselülitamisnupp selgeks õpetada.
Peale selle - kui helinupud on õpetatud teleka heli juhtima (nagu minul), siis #%¤#%&¤&¤(taaskord tsenseeritud)
toitsmees, kui ma olen Sinu meelest loll, siis ma olen seda mõnuga
|
|
| tagasi üles |
|
 |
toitsmees
HV kasutaja
|
29.06.2017 22:50:53
|
|
|
| Zuumbox kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
Mute nuppu ei pea 2 sek all hoidma....
Kas uue nutiga saab manuali ka kaasa kus kirjas need sajad variatsioonid....vasak, parem, 2 sek all, nool üles jne kombinatsioonid, mis peaks elu meil palju lihtsamaks muutma kui korra nupule vajutamine?  |
just kui puldil on 20+ nuppu siis proovi millisekundiga mute nupp näpu alla saada.
hetkel pöial peale ja -. korras. miks see ei sobi mute nupuks?
beebi vastab, ää ma tahan kohe teise vajutusega sama leveli peale tagasi saada. |
Ää ma tahan, et kõik see funktsionaalsus abiinfo all kirjas oleks Kas see on tõesti palju tahetud @£#$&%?+¤!(tsenseeritud)
Praegu pole seal muud, kui see kuidas puldile TV sisselülitamisnupp selgeks õpetada.
toitsmees, kui ma olen Sinu meelest loll, siis ma olen seda mõnuga  |
See oli pigem mõeldud stiilinäitena teatud instantside osas. Ma tõesti ei ole soovinud kedagi solvara.
Edit: Minagi kasutan mute nuppu - vaikus ühe nupuvajutusega, eelnev helitase tagasi teisega ja isegi el. kilbi kallale ei ole vaja minna
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
29.06.2017 23:12:30
|
|
|
| alpha kirjutas: |
| Normaalne pult, mute nupp olemas. Telial selle puudumine ikka korralik feil. |
long press - |
See nüüd küll loll soovitus. Hääle oskan ma ise - nupuga nulli lasta ja siis + nupuga tagasi panna, aga see ei ole mute. Ääretult tüütu on see Telia süsteem ja kui avaldad pahameelt selle üle, siis saad veel võtta ka.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
30.06.2017 00:53:08
|
|
|
toitsmees,
OT: võiks ikka kvaliteetsel RUWIDO toodangul ja mingil hiina kräpil vahet teha
Spoiler 
Spoiler 
Rootslased ei ela veel e-riigis aga see selleks. Juu nad siis ei saa muidu hakkama. |
Kuidas ei ela? Igasuguste IT ja IKT uuringute järgi on nad ju Eestis kaugel eespool.
Eesti kõlgub seal oma suure IT egoga kuskil teises-kolmandas kümnes.
Tänu Teliale ja tema imelistele pultidele muidugi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
toitsmees
HV kasutaja
|
30.06.2017 10:27:36
|
|
|
| Kaua TeliaTV ja nn. uus nutiTV on pakkumises olnud? Vist u 5 aastat? Kas ei tundu kummaline, et selle aja jooksul ei ole kontserni emafirma soovinud seda Eesti äärmiselt innovaatilist lahendust ka endale kasutusse võtta? Miks nad ei ela e-riigis ja harrastavad ka uuema digiboksiga "vanakooli"?
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
30.06.2017 11:28:41
|
|
|
Normaalsed Vanjad on seal Telias. Helistan ja räägin, et VIP1003 peal täis uim see see menüüdes liikumine. Tehke restarti ja algseaded sama teema. See on boksi viga, ostke/üürige uus. Vana keskkonnaga toimis aastaid muretult. Bljä see suhtumine ikka sakib. Tehku korda oma keskkond.
Kui suur see VIP1003 ja Arrise boksi kiirusevahe on? Tunduvalt kiirem või poolkõva leiutis?
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
30.06.2017 11:31:55
|
|
|
| ErkiT, kiirem on, aga ikkagi uimane
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2017 11:32:18
|
|
|
| ErkiT kirjutas: |
Normaalsed Vanjad on seal Telias. Helistan ja räägin, et VIP1003 peal täis uim see see menüüdes liikumine. Tehke restarti ja algseaded sama teema. See on boksi viga, ostke/üürige uus. Vana keskkonnaga toimis aastaid muretult. Bljä see suhtumine ikka sakib. Tehku korda oma keskkond.
Kui suur see VIP1003 ja Arrise boksi kiirusevahe on? Tunduvalt kiirem või poolkõva leiutis? |
Kiirem kui motorola, aga poolkõva leiutis sellegipoolest
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
30.06.2017 11:35:28
|
|
|
| Ja tuleb uus boks, keeratakse ka Arrise kiirus sinnasamusesse, täiesti tahtlikult ja teadlikult.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
30.06.2017 12:18:19
|
|
|
| ErkiT kirjutas: |
Kui suur see VIP1003 ja Arrise boksi kiirusevahe on? Tunduvalt kiirem või poolkõva leiutis? |
Ükski Telia töötaja sulle ei ütle kirjalikult/lindistatud telefonikõne ajal, et see uus nutiTV on saast või, et on aeglane. Ametlikult probleemi ei eksisteeri ja kui mingi mure on siis on asi kliendi poolne.
Nelja silma all rääkides on jutt muidugi teine. On seda kogetud
Aga Arris on tuntavalt kiirem - kuid siiski vägagi uimane.
_________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 30.06.2017 12:19:52, muudetud 2 korda |
|
   |
1 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
30.06.2017 12:18:48
|
|
|
Ma usun et Teliale endale meeldiks ka reklaamimüüjaks hakata.
Uus ja kiirem boks võimaldaks kindlasti mõned reklaamid saatekavas või kanalite vahel navigeerides vahele lükata.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
30.06.2017 14:31:39
|
|
|
Palun ära ülbitse.
"teise vajutusega tagasi" ongi normaalne.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 18:56:33
|
|
|
Menüü kiirus arrises.
Kiirust on iga tarkvaraga juurde tulnud.
Arrise kiirus on pooltest nutiteleri menüüdest kiirem.
Siin rõhutakse kui aeglane see on, mitte aga seda, et see on enamikest lahendustest kiirem.
Piisavalt kiire, et liikumisel jõuab silm seda veel menüüga kaasa joosta.
Need mida asjad millest te siin räägite, on sujuvus, see menüü ei ole nii sujuv kui AppleTV kuid võimaldab täiesti rahuldavalt teenust kasutada.
Motorola on tõesti aeglane, umbes sama aeglane nagu 10 aastat vana arvuti. Ok, Arris on ka juba "kolm neli aastat vana arvuti"
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.06.2017 19:08:48
|
|
|
Eks kui motorola välja tuli, siis ju keerati päevapealt amino tarkvara ka peese ja hakkas uimama.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.06.2017 19:32:25
|
|
|
indrekp, sa tahad alati võrrelda siga ja kägu. Kuna siin on TTV teenusega tegu siis on võrreldavad vastava teenuse tarbiseks mõeldud seadmed. AppleTV ja nutiteleka nutiosa seda Telia IPTV varianti ei võimalda.
Aeglaseks läks motorola aga mingi tarkvarauuendusega, võis olla uue saatekava tulekuga seoses. Varasemalt lippasid asjad motorolal ja arrisel suht sama kiirusega.
Selle aeglase softi treis sinna Telia arendus, mitte õunafirma.
Menüü kiirus on aga otseses seoses kasutusmugavusega, kuna hulgal inimestelkasutada ainult nooleklahvid puldil siis on see uimamine ikka frustreeriv paljude kasutajate jaoks.
Kes rohkemate nuppudega numbripulte kasutavad, saavad vähemalt kanalit mõistlikult vahetada, samas jääb selliselt aga kogu menüüs peituv kasutajale mõeldud arendus kasutuks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hitimees
Kreisi kasutaja
|
30.06.2017 19:58:23
|
|
|
indrekp, mis seal menüüs ressursse nõuab, et boxi peaks mõne aasta tagant vahetama ? fhd pilti ja korraliku heli edastab mul see vana suur motorolla samuti. allikaks djazz või mezzo.
telia menüü ?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 21:03:28
|
|
|
jägaja, eiei, sina ju võrdled mingit vana aminot ja vana Elioni menüüd uue teenusega.
See, et vanal arvutirondil XP lendas, ei tähenda, et tänapäevasem windows lendab. Loomulik areng, raud vananeb uute võimaluste tulekuga.
Huvitav miks see nagu nii vastuvõetamatu on? Kas sa kasutad kodus veel viimati üle 10 aasta tagasi müüdud kineskoopi? Ok, siin on raske vaielda, mõni kasutabki.
hitimees, selles suhtes on õigus, mingi veerand Telia klientidest kasutab kindlasti Motorolat edasi sest nendel pole tähtis menüü kiirus, FHD pilt jookseb ja kanaleid saab vahetada ning tegelikult töötavad ka kõik muud teenused nagu Arriseski.
Ilmselt ei vaheta peale tuleviku boksi tulekut ja siis pooled kliendid oma Arrist veel kiiruse pärast välja aga see on valikute küsimus ja personaalne.
Asjad on nagu nad on.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
30.06.2017 21:39:57
|
|
|
See, et vanal arvutirondil XP lendas, ei tähenda, et tänapäevasem windows lendab. Loomulik areng, raud vananeb uute võimaluste tulekuga.
|
Kui kineskoobi vs uuemate ekraanide vahet on lihtne hinnata, siis mida on juurde toonud Arrise ilmumine võrreldes Motorolaga? HD pilt on rohkem HD? Või mis on see mis on selgelt uuem Arrise puhul? Kas täna ja praegu on sellist teenust Telial mis ületaks Motorola pakutavad tehnilised võimalused aga Arris need täidab?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 21:45:52
|
|
|
| Maldur kirjutas: |
|
Kui kineskoobi vs uuemate ekraanide vahet on lihtne hinnata, siis mida on juurde toonud Arrise ilmumine võrreldes Motorolaga? HD pilt on rohkem HD? Või mis on see mis on selgelt uuem Arrise puhul? Kas täna ja praegu on sellist teenust Telial mis ületaks Motorola pakutavad tehnilised võimalused aga Arris need täidab? |
Mida ma siis minu aastat rääkinud olen, Motorola näitab täpselt sama pilti ja teenust. Teemas räägitakse mingist kiirusest. Mina räägiks sujuvusest. (Mälestame Samsungi äppi mis oli sujuvam)
Arrisel on rohkem prose, mälu, RF pult ja väike suurus, see andis juurde siis ka menüü kiiruses.
Kui vaadata sisu ehk telerist tulevat pilti, siis vahet motorolaga pole. (keegi rääkis jälle, et motorola on paremgi pildi poolest)
Rääkida võib aga kõike.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
30.06.2017 21:50:33
|
|
|
| Zuumbox, heli miinus nuppu 2sek vajutades on mute märk ekraanil. |
Ei tööta.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hitimees
Kreisi kasutaja
|
30.06.2017 21:56:05
|
|
|
raxz, kui sul vol. on poole või vähema peal.
indrekp, kirjutad ikka telia esindajana ? ega paremat keskkonda kriitika poolelt ei ole kui hv.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
30.06.2017 21:56:47
|
|
|
| Ok, mälu on rohkem ja prose kiirus on suurem, aga miks siis Arrise GUI kiirus on ikka alles alla poole nutitelerite pakutavast kiirusest? Rääkimata AppleTV pakutavast menüüde sujuvusest. Kas on ehk nii et uut GUI'd tehakse selleks et midagi teha oleks? Ja välja tuleb nagu alati. Kas uus GUI annab midagi kasutajale juurde? Ma usun et kasutaja eelistab vaadata telesaadet, mitte miskit graafilist huinjaad.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
30.06.2017 22:05:12
|
|
|
indrekp, see windows XP ja aruvti võrdlus on paha näide. Mul on võimalus minna poodi ja osta korraliku varuga masin ja sinna win 10 peale panna ja kõik jookseb nagu siidi, samas ei ole meil kellelgi võimalust minna Teliasse ja osta box mis jooksutaks nutit nagu siid, siin ongi see paha teema.
Ära võta kui rünnakut, ma siin pidevalt tunnen sulle natuke kaasa, et sind nii palju materdatakse
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 22:07:15
|
|
|
hitimees, On siin mõnel kommenteerijal Telia Eesti AS märge juures? On siin mõnel kommenteerijal Kliendi nimi juures kes tagasisidet annab? EI
See on lihtne Delfi kommentaaride laadne jada millest võib aegajalt noppida välja mõne asjaliku tagasiside või probleemi ning võib-olla leiab ka mõne asjaliku vastuse.
Maldur, Ma siin olen iga päev hädas nende 2014-2017 samsungitega millel ei saa aru kas pult nüüd tegi midagi või mitte. Sony ja Philipsi androididest ei hakka rääkimagi. Ühesõnaga kui Arrisel nuppe ebatavaliselt kiirelt tallates võid leida hetke kus üks vajutus vahele jäi siis telereid ei hakka siia kõrvale toomagi. Viitsiks majandada paneks antenni taha ja näitaks videos kuidas DVB-T gui telerites "lendab"
Tuleb õiged võrdlused võtta ja siis saab aru, et Arris on pigem asjalik kui puudulik. Kui nüüd veel kombo kokku panna, et telekanalid, järelvaatamised, filmid, seriaalid ja muu mudru siis on see pigem positiivsem kui lihtsalt DVB
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
30.06.2017 22:09:59
|
|
|
| hitimees kirjutas: |
raxz, kui sul vol. on poole või vähema peal.
indrekp, kirjutad ikka telia esindajana ? ega paremat keskkonda kriitika poolelt ei ole kui hv. |
Vahet pole, ma reguleerin sellega teleka volüümi.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hitimees
Kreisi kasutaja
|
30.06.2017 22:23:17
|
|
|
indrekp, arusaadav.
kasutan suuremat motorolat + uut pulti tallinnas ja maakodus väikest + vana menüüd/pulti. on mul mõtet arrisele apgreidida ? tehke vana vs uus video
telia klient olen olnud 15a maakodus kuna pole valikut. linnas erinevaid proovinud.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
30.06.2017 22:25:36
|
|
|
hitimees, On siin mõnel kommenteerijal Telia Eesti AS märge juures? On siin mõnel kommenteerijal Kliendi nimi juures kes tagasisidet annab? EI
See on lihtne Delfi kommentaaride laadne jada millest võib aegajalt noppida välja mõne asjaliku tagasiside või probleemi ning võib-olla leiab ka mõne asjaliku vastuse.
Maldur, Ma siin olen iga päev hädas nende 2014-2017 samsungitega millel ei saa aru kas pult nüüd tegi midagi või mitte. Sony ja Philipsi androididest ei hakka rääkimagi. Ühesõnaga kui Arrisel nuppe ebatavaliselt kiirelt tallates võid leida hetke kus üks vajutus vahele jäi siis telereid ei hakka siia kõrvale toomagi. Viitsiks majandada paneks antenni taha ja näitaks videos kuidas DVB-T gui telerites "lendab"
Tuleb õiged võrdlused võtta ja siis saab aru, et Arris on pigem asjalik kui puudulik. Kui nüüd veel kombo kokku panna, et telekanalid, järelvaatamised, filmid, seriaalid ja muu mudru siis on see pigem positiivsem kui lihtsalt DVB |
See on juba puhas komöödia mida sa siia kirjutad
Telia TV teenusel oli väga hästi toimiv UI olemas. Ei olnud aeglane/uimane vmt - kuidasiganes seda kirjeldada soovid. See uus ja "moodne" UI on aga algusest peale lombakas olnud. Ja nüüd aastaid hiljem pole endiselt veel selle parandamiseks midagi ette võetud. Ainuke info mida Telia töötajatelt kuuleb on see, et kõik on kõige paremas korras (kusjuures neljasilmavestluses kuuleb vastupidist juttu). Samas kui kasutajad kurdavad ja toovad konkreetseid vajakajäämiseid välja. Aga vastus on endiselt, et kõik on kõige paremas korras. Ja nüüd tuled sina lisaks siin mingeid x asju võrdluseks tooma - mis ei puutu ju absoluutselt teemassegi ...
Teleka vmt seadme UI uimasuse vmt mittesobimise korral saab kasutaja sellega midagi ette võtta ja leida omale mõistliku lahenduse. Telia TV UI puhul aga alternatiiv puudub. Või õigemini see alternatiiv oli olemas vana UI näol (neil õnnelikel kes ei vahetanud uue peale ümber) - aga nüüd sügisest kaob ka see võimalus ära.
Ja hetkel käib jutt ainult aeglusest.
Hoopis eraldi teema on üldine usability - kus on ka hulk etteheiteid veel lisaks.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.06.2017 22:33:03
|
|
|
jägaja, eiei, sina ju võrdled mingit vana aminot ja vana Elioni menüüd uue teenusega.
See, et vanal arvutirondil XP lendas, ei tähenda, et tänapäevasem windows lendab. Loomulik areng, raud vananeb uute võimaluste tulekuga. |
Võrdlen uut teenust uue menüüga, mida olen kasutanud selle väljatulemise hetkest. Igasugu valusid sellega kogetud.
On ühel-kahel motorolal ka vana menüü peal, kuna mõned pereliikmed keelduvad seda uut kasutamast.
Järjekordselt sa paned inimesele sönu suhu ja tõlgendad selliselt asju, et kasutaja justnagu idioot paistaks
See aga, et algusaegadel ei olnud uusnuti menüü aeglane , on siin teemas küll arutletud. Ära isegi kurat hakka sõrgu sel teemal vastu ajama. Sul paistab ikka väga valikuline ja lühiajaline mälu olevat.
Ka armjan on seda asjaolu arvestanud ja kirjeldanud, et kus lahendus võiks paista. Sisuliselt oleks see suur hulk tööd, milleks Telial ressurssi ei paista siitpoolt vaadatuna väga olevat.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
30.06.2017 22:45:28
|
|
|
Lihtsalt huvi pärast vaatasin mis vahe on tegelikult Motorolal ja Arrisel. MR1003/19x3 CPU-540MHz/1000dmips, Arris 1113 CPU-650MHz/1200dmips; MR RAM-256MB/512MB optional, Arris 1113 RAM 256MB/512MB optional; MR flash-64MB, Arris 1113 flash-128MB /256/512MB optional.
Kuna boksi OS mahub ära 64MB flashile, siis ei anna 128+MB flashis nagu miskit võitu, eeldades et mõlemaga peab teenus olema tagatult toimiv.
Rootsi Telia annab praegu kundele VIP4302 millest CPU on 6000dmips jõudlusega, muus osas nagu sama mis 1113. Muidugi lisaks on ka 1080p60 10Bit HEVC toetatud.
"Telia has selected the VIP4302 set-top from Arris to deliver IPTV services to its TV and streaming customers in Sweden and Finland."
http://www.broadbandtvnews.com/2016/10/25/telia-selects-arris-iptv-set-top/
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 22:47:00
|
|
|
Küsimus ei ole selles enam mis oli või mis on. Oli ja oleks on tublid poisid aga "vana toimiv" menüü ei ole enam siis toimiv kui on vaja kasutada tänaseid teenuseid ning pulti. Kas kõik ütlevad ühest suust, et see vana oli ideaalne? Kas peab vanad postitused üles otsima kus vana menüüd siunatakse?
Ma räägin seda, et sügisest on meil TeliaTV ja punkt. Ei ole enam telias erinevaid asju mida võrrelda, on TeliaTV ja on teised.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
S.W.A.T.
HV kasutaja
|
30.06.2017 22:49:15
|
|
|
Vähemalt lõppevad ära nimeskeemid uus tv, vana tv, uus vanaga, vana uuega jne. Asi seegi
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
30.06.2017 22:55:58
|
|
|
| Aga milline on see "tänane teenus" mida ei saa 540MHz prosega teha aga 650MHz saab? (RF) Pult?
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 23:44:02
|
|
|
| Aga milline on see "tänane teenus" mida ei saa 540MHz prosega teha aga 650MHz saab? (RF) Pult? |
Mida saad teha ära sina ja mida saab ära teha Telia?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
30.06.2017 23:55:47
|
|
|
Telia saaks ju ehitada UI mis toimiks kenasti?
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
01.07.2017 00:15:49
|
|
|
| Aga milline on see "tänane teenus" mida ei saa 540MHz prosega teha aga 650MHz saab? (RF) Pult? |
Mida saad teha ära sina ja mida saab ära teha Telia? |
Vaata siis milline spetsialisti vastus. Selle asemel et öelda (kasvõi) üks konkreetne teenus...
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
01.07.2017 04:55:13
|
|
|
| Mida ma siis minu aastat rääkinud olen, Motorola näitab täpselt sama pilti ja teenust. ... Kui vaadata sisu ehk telerist tulevat pilti, siis vahet motorolaga pole. (keegi rääkis jälle, et motorola on paremgi pildi poolest) Rääkida võib aga kõike. |
Juhin veelkord juba varasemalt teemas kellegi poolt öeldule tähelepanu, et erinevat marki seadmed ei näita täpselt sama pilti (aga võivad näidata), kuigi sisendsignaal on täpselt sama. Boksis harutatakse sissetulev striim kompresseerimata heledus-, värvi- ja juhtkomponentideks, mis analoogis või digitaalselt telerini viiakse.
Boksid kasutavad eri tootjate või eri versioonide rauda ja koodekeid, mis ei anna identset pilti. Ikka jääb erinevus kas heleduses, kontrastis või küllastuses, samuti kujutise teravuses ja teralisuses-ruudulisuses. Ka võib olla integreeritud pildiparandus, mida kasutaja menüüst ei näe ega saa seda reguleerida.
Spoiler 
Ekstreemsem näide on omast käest tuua - on kasutusel komboboks (sat ja maapealne) ja selle tarkvara eri versioonidel on SD-pildi kvaliteet nagu öö ja päev. Esimestes versioonides oli pilt lihtsalt õudne, vaata nagu 360p videot suurel ekraanil. Seejärel tulid uuendused, saadi järk-järgult lausa sellise tasemeni, et ZUUMi kanalid olid peaaegu kristallselged. No ja siis eelviimane versioon, mis parandas ära mitu viga multimeedialiideses ja satiantenni juhtimises (ehk oodatud ja vajalikud parandused kasutamisel, umbes nagu Telia trall CEC-i ja 5.1 heli ümber), aga SD-pildikoodek võeti jälle paari aasta vanusest versioonist ning pilt läks uuesti koledamaks. Ning veelgi vanem teist marki satidigiboks suudab samast antennist samasse teleri HDMI-sisendisse sama kaabliga näidata veelgi selgemat ja teravamat pilti kui kõnealune komboboks kunagi on näidanud. HD-kanalite osas on mõlemi pilt suvalise tarkvaraversiooniga enam-vähem sama ja ilma kritiseerimisvajaduseta.
| Küsimus ei ole selles enam mis oli või mis on. ... aga "vana toimiv" menüü ei ole enam siis toimiv kui on vaja kasutada tänaseid teenuseid ning pulti. |
Miks ei saa vana menüüplatvormi arendada, et uued teenused saaks juhitud? Või uut platvormi vana UI stiilis kujundada.
Ning vanal puldil on ju samad nupud peal, mis uuel puldil kasutusel. Ega pult ei juhi otse keskkonda, puldi käsud tõlgendatakse enne ära ja pannakse tegema seda, mida vaja. Saaks ju teha sama "IR-keelt" rääkiva paljude nuppudega puldi ja väheste nuppudega puldi, inimene ise valib, kumba mugavam kasutada; kas hoiab VOL- all või vajutab MUTE nuppu jne. Enne määrab vaid iseteeninduses vm ära, kumb pult on ja vastavalt sellele kuvatakse menüü skini.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
01.07.2017 09:28:25
|
|
|
| Seda kiiruse juttu lugedes jääb mulje, et mõni telekat ei vaatagi, muudkui lõpsib ainult puldil menüüdes ja kirub, kui aeglane kõik on. Märkan seda Motorola aeglust ainult käivitamisel, võtab jah 5 sek kauem aega kui Arrisega ja see on kõik. Kui boks ja telekas juba käivad, pole aeglust näha. Järgmine kord märkan kui ühelt kanalilt teisele lülitan, võtab jah 2 sek rohkem aega kui Arrisega, aga kui ma juba kanalil olen ja vaatan, pole aeglusest jälle märkigi.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.07.2017 10:49:19
|
|
|
harakas, sa 2 kanalit oled korraga kunagi vaadanud?
Kui 1 boks vahetab 2 sekundit aeglasemalt kanalit kui teine, siis sama hästi võiks teo jooksmist vaadata.
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
01.07.2017 11:16:19
|
|
|
| Ise vaatan igapäevaselt 4 aastat vana odavama otsa Samsungiga äppi abil. Seal on muud kiiksud, aga menüüde kiirus on OK. Kui olen sunnitud aeg-ajalt Motorolat uue menüüga kasutama, siis on kiiruste vahe vägagi häiriv. Isiklikult ei hakka kunagi ühte kindlat kanalit vaatama. Enne tahaks saada ülevaadet, mida sel hetkel üldse pakutakse. Selleks avan parema noolega kava ja klõpsin 10 kanali kava läbi. Taustaks samal ajal 1 kanal. Motorolaga keerutab nooltega üles alla liikumisel 2 sekundit rõngast enne kui teise kanali kava ette kuvab. Samsungiga sel hetkel rõngast ei näe.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.07.2017 11:23:22
|
|
|
2 kanali vaatamine oli lihtsalt näide......aga kes see oodata ikka viitsib kanali vahetamist
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
01.07.2017 12:09:10
|
|
|
Selle uue Rootsi Telia boxi ja puldi vastu vahetaks rõõmuga kõik oma praegused Telia motorolad ja arris-motorolad ja invaliidpuldid välja.
Ega asi pole selles, et ei taha uut. Tahaks küll aga mitte mingit poolkasutatavat uimerdavat sitta.
Tegelikult see Arris on ka nii vana juba oma pultide ja menüüga et tuleks rutem prügimäele saata, sest enamus klientidele see asi ei hakanudki meeldima.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
01.07.2017 12:42:56
|
|
|
Motorola on tõesti aeglane, umbes sama aeglane nagu 10 aastat vana arvuti. Ok, Arris on ka juba "kolm neli aastat vana arvuti" |
Mul on Motorola kiire vana nuti peal. Mul vahet pole, kas mul näitab telepilti "XP" või "W10". Seda ülejäänud saasta mida Telia üritab pähe määrida ma nagunii kasutama ei hakka.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
02.07.2017 14:44:46
|
|
|
See on ikka imeline teema. Viimased 3 aastat, ükskõik kunas lahti võtad, konkreetsed 5 venda jauravad oma vanast puldist ja vanast menüüst. 2 venda püüavad neile seletada, aga no täiesti mõttetu töö, kui näpud kõrvas hoitakse
Mul oli kunagi pruut, selline kahe nupuga mudel, jube kiire kasutajaliidesega: nii kui nuppusid puudutasid, nii täiskasvanute programm tuli. Nüüd on uus pruut, taas kahe nupuga mudel, responsiivsus nii kiire pole ja lisaks nuppude mudimisele vajab ka malbel toonil häälkäsklusi, aga täiskasvanute programm tuleb see-eest HD kvaliteedis. Ise olen rahul ja ei kurda aastaid ja aastaid, et vaat kus eelmise pruudiga käis ikka kõik vilkalt
| jägaja kirjutas: |
See aga, et algusaegadel ei olnud uusnuti menüü aeglane , on siin teemas küll arutletud. Ära isegi kurat hakka sõrgu sel teemal vastu ajama. Sul paistab ikka väga valikuline ja lühiajaline mälu olevat.
|
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.07.2017 18:48:16
|
|
|
jaakjaak22, sa vaata et sa seda juttu uue pruudi juuresolekul ei räägi, varsti tuleb võibolla "4K ja 1 nupuga mudel", käsklused käivad hääle, mõtte ja vaate jõul.
Aga põhimõttelselt on ju asi õige, mõttetu on paratamatusega võidelda.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
02.07.2017 18:54:50
|
|
|
Ainult selle vahega, et see "vana pruut" väljastas samuti täiskasvanute programmi HD-kvaliteedis. Ehk siis ainuke muutus on selles, et kuidas selle HD-kvaliteedis programmini jõuda - ja "uue pruudi" puhul on see keerulisem ja aeglasem.
Igasugune loogika ütleb, et uus peaks olema ikkagi parem ...
Kuidas see uus parem saaks olla on aastate jooksul päris palju kasvõi siiasamasse teemasse kirja pandud. Aga see kõik on kurtidele kõrvadele.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.07.2017 19:03:24
|
|
|
| Renka kirjutas: |
Ainult selle vahega, et see "vana pruut" väljastas samuti täiskasvanute programmi HD-kvaliteedis. Ehk siis ainuke muutus on selles, et kuidas selle HD-kvaliteedis programmini jõuda - ja "uue pruudi" puhul on see keerulisem ja aeglasem.
Igasugune loogika ütleb, et uus peaks olema ikkagi parem ...
Kuidas see uus parem saaks olla on aastate jooksul päris palju kasvõi siiasamasse teemasse kirja pandud. Aga see kõik on kurtidele kõrvadele. |
Kui sa vanale pruudile uue kleidi ostad, ega see ikka tegevuskava paremaks ei muuda. Meik teeb asja ainult hullemaks.
Ikka uus pruut, uued nupud jne. Isegi kui aegajalt kinni kiiluks, on ikka uus pruut parem.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
02.07.2017 19:07:23
|
|
|
| jaakjaak22 kirjutas: |
Ise olen rahul ja ei kurda aastaid ja aastaid, et vaat kus eelmise pruudiga käis ikka kõik vilkalt
|
Kui ikka aastaid ja aastaid rahul oled, siis on su võrdlus lombakas. Nüüd on ju uus !
Kujuta omale ette, et Telia võtab sult selle "aastaid ja aastaid" rahul olnud pruudi vägisi käest ära, surub kätte FullHD telo, siin on sul facebook, instagramm, tinder ja veel miljon programmi(väikse lisatasueest muidugi) ja nii hakkabki olema. Ära ole migi tagurlik mats metsast, mine ikka moodsate aegadega kaasa. Kesse ikka tänapäeval näost näkku suhtleb, kõik asjad saab netis ära aetud.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|