Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
29.06.2017 22:11:00
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Pole kahjuks tagatubadega kursis, tööga ja ka puhkamisega hõivatud. |
Pead töökohta vahetama kui puhkuse ajal pead tööd tegama ....vot mis toimub Rootsi kardinate taga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
toitsmees
HV kasutaja
|
29.06.2017 22:12:15
|
|
|
toitsmees, mis selle puldiga on ? Telia Eestil on TeliaTV pult. Seda mis Rootsis, Saksas, Ameerikas kasutatakse, ei tea. |
Millest aru ei saa? Küsimus oli võrdlemisi konkreetne. Küsin siis uuesti: Kas sinu hinnangul meenutab see skandinaavia Telia pult kasutusloogika poolest rohkem TeliaTV pulti või hetkel Starboxiga kasutuses olevat pulti (viidatud piltidel ülemine)?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.06.2017 22:21:05
|
|
|
toitsmees kirjutas: |
toitsmees, mis selle puldiga on ? Telia Eestil on TeliaTV pult. Seda mis Rootsis, Saksas, Ameerikas kasutatakse, ei tea. |
Millest aru ei saa? Küsimus oli võrdlemisi konkreetne. Küsin siis uuesti: Kas sinu hinnangul meenutab see skandinaavia Telia pult kasutusloogika poolest rohkem TeliaTV pulti või hetkel Starboxiga kasutuses olevat pulti (viidatud piltidel ülemine)? |
Äkki see meenutab Elioni nutiTV pulti? Või ükskõik millist vanakooli pulti.
Starmani pulti meenutab see võib-olla nuppude arvu poolest aga nagu ütlesin, hiinakat see ei meenuta, võta kätte siis saad aru millest räägin.
Ei saa aru millest selline küsimus aga eks igal ühel oma arvamus.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
29.06.2017 22:43:25
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Mute nuppu ei pea 2 sek all hoidma....
Kas uue nutiga saab manuali ka kaasa kus kirjas need sajad variatsioonid....vasak, parem, 2 sek all, nool üles jne kombinatsioonid, mis peaks elu meil palju lihtsamaks muutma kui korra nupule vajutamine?  |
just kui puldil on 20+ nuppu siis proovi millisekundiga mute nupp näpu alla saada.
hetkel pöial peale ja -. korras. miks see ei sobi mute nupuks?
beebi vastab, ää ma tahan kohe teise vajutusega sama leveli peale tagasi saada. |
Ää ma tahan, et kõik see funktsionaalsus abiinfo all kirjas oleks Kas see on tõesti palju tahetud @£#$&%?+¤!(tsenseeritud)
Praegu pole seal muud, kui see kuidas puldile TV sisselülitamisnupp selgeks õpetada.
Peale selle - kui helinupud on õpetatud teleka heli juhtima (nagu minul), siis #%¤#%&¤&¤(taaskord tsenseeritud)
toitsmees, kui ma olen Sinu meelest loll, siis ma olen seda mõnuga
|
|
tagasi üles |
|
 |
toitsmees
HV kasutaja
|
29.06.2017 22:50:53
|
|
|
Zuumbox kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
Mute nuppu ei pea 2 sek all hoidma....
Kas uue nutiga saab manuali ka kaasa kus kirjas need sajad variatsioonid....vasak, parem, 2 sek all, nool üles jne kombinatsioonid, mis peaks elu meil palju lihtsamaks muutma kui korra nupule vajutamine?  |
just kui puldil on 20+ nuppu siis proovi millisekundiga mute nupp näpu alla saada.
hetkel pöial peale ja -. korras. miks see ei sobi mute nupuks?
beebi vastab, ää ma tahan kohe teise vajutusega sama leveli peale tagasi saada. |
Ää ma tahan, et kõik see funktsionaalsus abiinfo all kirjas oleks Kas see on tõesti palju tahetud @£#$&%?+¤!(tsenseeritud)
Praegu pole seal muud, kui see kuidas puldile TV sisselülitamisnupp selgeks õpetada.
toitsmees, kui ma olen Sinu meelest loll, siis ma olen seda mõnuga  |
See oli pigem mõeldud stiilinäitena teatud instantside osas. Ma tõesti ei ole soovinud kedagi solvara.
Edit: Minagi kasutan mute nuppu - vaikus ühe nupuvajutusega, eelnev helitase tagasi teisega ja isegi el. kilbi kallale ei ole vaja minna
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
29.06.2017 23:12:30
|
|
|
alpha kirjutas: |
Normaalne pult, mute nupp olemas. Telial selle puudumine ikka korralik feil. |
long press - |
See nüüd küll loll soovitus. Hääle oskan ma ise - nupuga nulli lasta ja siis + nupuga tagasi panna, aga see ei ole mute. Ääretult tüütu on see Telia süsteem ja kui avaldad pahameelt selle üle, siis saad veel võtta ka.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
30.06.2017 00:53:08
|
|
|
toitsmees,
OT: võiks ikka kvaliteetsel RUWIDO toodangul ja mingil hiina kräpil vahet teha
Spoiler 
Spoiler 
Rootslased ei ela veel e-riigis aga see selleks. Juu nad siis ei saa muidu hakkama. |
Kuidas ei ela? Igasuguste IT ja IKT uuringute järgi on nad ju Eestis kaugel eespool.
Eesti kõlgub seal oma suure IT egoga kuskil teises-kolmandas kümnes.
Tänu Teliale ja tema imelistele pultidele muidugi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
toitsmees
HV kasutaja
|
30.06.2017 10:27:36
|
|
|
Kaua TeliaTV ja nn. uus nutiTV on pakkumises olnud? Vist u 5 aastat? Kas ei tundu kummaline, et selle aja jooksul ei ole kontserni emafirma soovinud seda Eesti äärmiselt innovaatilist lahendust ka endale kasutusse võtta? Miks nad ei ela e-riigis ja harrastavad ka uuema digiboksiga "vanakooli"?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
30.06.2017 11:28:41
|
|
|
Normaalsed Vanjad on seal Telias. Helistan ja räägin, et VIP1003 peal täis uim see see menüüdes liikumine. Tehke restarti ja algseaded sama teema. See on boksi viga, ostke/üürige uus. Vana keskkonnaga toimis aastaid muretult. Bljä see suhtumine ikka sakib. Tehku korda oma keskkond.
Kui suur see VIP1003 ja Arrise boksi kiirusevahe on? Tunduvalt kiirem või poolkõva leiutis?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
30.06.2017 11:31:55
|
|
|
ErkiT, kiirem on, aga ikkagi uimane
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2017 11:32:18
|
|
|
ErkiT kirjutas: |
Normaalsed Vanjad on seal Telias. Helistan ja räägin, et VIP1003 peal täis uim see see menüüdes liikumine. Tehke restarti ja algseaded sama teema. See on boksi viga, ostke/üürige uus. Vana keskkonnaga toimis aastaid muretult. Bljä see suhtumine ikka sakib. Tehku korda oma keskkond.
Kui suur see VIP1003 ja Arrise boksi kiirusevahe on? Tunduvalt kiirem või poolkõva leiutis? |
Kiirem kui motorola, aga poolkõva leiutis sellegipoolest
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
30.06.2017 11:35:28
|
|
|
Ja tuleb uus boks, keeratakse ka Arrise kiirus sinnasamusesse, täiesti tahtlikult ja teadlikult.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
30.06.2017 12:18:19
|
|
|
ErkiT kirjutas: |
Kui suur see VIP1003 ja Arrise boksi kiirusevahe on? Tunduvalt kiirem või poolkõva leiutis? |
Ükski Telia töötaja sulle ei ütle kirjalikult/lindistatud telefonikõne ajal, et see uus nutiTV on saast või, et on aeglane. Ametlikult probleemi ei eksisteeri ja kui mingi mure on siis on asi kliendi poolne.
Nelja silma all rääkides on jutt muidugi teine. On seda kogetud
Aga Arris on tuntavalt kiirem - kuid siiski vägagi uimane.
_________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 30.06.2017 12:19:52, muudetud 2 korda |
|
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
30.06.2017 12:18:48
|
|
|
Ma usun et Teliale endale meeldiks ka reklaamimüüjaks hakata.
Uus ja kiirem boks võimaldaks kindlasti mõned reklaamid saatekavas või kanalite vahel navigeerides vahele lükata.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
30.06.2017 14:31:39
|
|
|
Palun ära ülbitse.
"teise vajutusega tagasi" ongi normaalne.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 18:56:33
|
|
|
Menüü kiirus arrises.
Kiirust on iga tarkvaraga juurde tulnud.
Arrise kiirus on pooltest nutiteleri menüüdest kiirem.
Siin rõhutakse kui aeglane see on, mitte aga seda, et see on enamikest lahendustest kiirem.
Piisavalt kiire, et liikumisel jõuab silm seda veel menüüga kaasa joosta.
Need mida asjad millest te siin räägite, on sujuvus, see menüü ei ole nii sujuv kui AppleTV kuid võimaldab täiesti rahuldavalt teenust kasutada.
Motorola on tõesti aeglane, umbes sama aeglane nagu 10 aastat vana arvuti. Ok, Arris on ka juba "kolm neli aastat vana arvuti"
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.06.2017 19:08:48
|
|
|
Eks kui motorola välja tuli, siis ju keerati päevapealt amino tarkvara ka peese ja hakkas uimama.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.06.2017 19:32:25
|
|
|
indrekp, sa tahad alati võrrelda siga ja kägu. Kuna siin on TTV teenusega tegu siis on võrreldavad vastava teenuse tarbiseks mõeldud seadmed. AppleTV ja nutiteleka nutiosa seda Telia IPTV varianti ei võimalda.
Aeglaseks läks motorola aga mingi tarkvarauuendusega, võis olla uue saatekava tulekuga seoses. Varasemalt lippasid asjad motorolal ja arrisel suht sama kiirusega.
Selle aeglase softi treis sinna Telia arendus, mitte õunafirma.
Menüü kiirus on aga otseses seoses kasutusmugavusega, kuna hulgal inimestelkasutada ainult nooleklahvid puldil siis on see uimamine ikka frustreeriv paljude kasutajate jaoks.
Kes rohkemate nuppudega numbripulte kasutavad, saavad vähemalt kanalit mõistlikult vahetada, samas jääb selliselt aga kogu menüüs peituv kasutajale mõeldud arendus kasutuks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
hitimees
Kreisi kasutaja
|
30.06.2017 19:58:23
|
|
|
indrekp, mis seal menüüs ressursse nõuab, et boxi peaks mõne aasta tagant vahetama ? fhd pilti ja korraliku heli edastab mul see vana suur motorolla samuti. allikaks djazz või mezzo.
telia menüü ?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 21:03:28
|
|
|
jägaja, eiei, sina ju võrdled mingit vana aminot ja vana Elioni menüüd uue teenusega.
See, et vanal arvutirondil XP lendas, ei tähenda, et tänapäevasem windows lendab. Loomulik areng, raud vananeb uute võimaluste tulekuga.
Huvitav miks see nagu nii vastuvõetamatu on? Kas sa kasutad kodus veel viimati üle 10 aasta tagasi müüdud kineskoopi? Ok, siin on raske vaielda, mõni kasutabki.
hitimees, selles suhtes on õigus, mingi veerand Telia klientidest kasutab kindlasti Motorolat edasi sest nendel pole tähtis menüü kiirus, FHD pilt jookseb ja kanaleid saab vahetada ning tegelikult töötavad ka kõik muud teenused nagu Arriseski.
Ilmselt ei vaheta peale tuleviku boksi tulekut ja siis pooled kliendid oma Arrist veel kiiruse pärast välja aga see on valikute küsimus ja personaalne.
Asjad on nagu nad on.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
30.06.2017 21:39:57
|
|
|
See, et vanal arvutirondil XP lendas, ei tähenda, et tänapäevasem windows lendab. Loomulik areng, raud vananeb uute võimaluste tulekuga.
|
Kui kineskoobi vs uuemate ekraanide vahet on lihtne hinnata, siis mida on juurde toonud Arrise ilmumine võrreldes Motorolaga? HD pilt on rohkem HD? Või mis on see mis on selgelt uuem Arrise puhul? Kas täna ja praegu on sellist teenust Telial mis ületaks Motorola pakutavad tehnilised võimalused aga Arris need täidab?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2017 21:45:52
|
|
|
Maldur kirjutas: |
|
Kui kineskoobi vs uuemate ekraanide vahet on lihtne hinnata, siis mida on juurde toonud Arrise ilmumine võrreldes Motorolaga? HD pilt on rohkem HD? Või mis on see mis on selgelt uuem Arrise puhul? Kas täna ja praegu on sellist teenust Telial mis ületaks Motorola pakutavad tehnilised võimalused aga Arris need täidab? |
Mida ma siis minu aastat rääkinud olen, Motorola näitab täpselt sama pilti ja teenust. Teemas räägitakse mingist kiirusest. Mina räägiks sujuvusest. (Mälestame Samsungi äppi mis oli sujuvam)
Arrisel on rohkem prose, mälu, RF pult ja väike suurus, see andis juurde siis ka menüü kiiruses.
Kui vaadata sisu ehk telerist tulevat pilti, siis vahet motorolaga pole. (keegi rääkis jälle, et motorola on paremgi pildi poolest)
Rääkida võib aga kõike.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
30.06.2017 21:50:33
|
|
|
Zuumbox, heli miinus nuppu 2sek vajutades on mute märk ekraanil. |
Ei tööta.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
hitimees
Kreisi kasutaja
|
30.06.2017 21:56:05
|
|
|
raxz, kui sul vol. on poole või vähema peal.
indrekp, kirjutad ikka telia esindajana ? ega paremat keskkonda kriitika poolelt ei ole kui hv.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
30.06.2017 21:56:47
|
|
|
Ok, mälu on rohkem ja prose kiirus on suurem, aga miks siis Arrise GUI kiirus on ikka alles alla poole nutitelerite pakutavast kiirusest? Rääkimata AppleTV pakutavast menüüde sujuvusest. Kas on ehk nii et uut GUI'd tehakse selleks et midagi teha oleks? Ja välja tuleb nagu alati. Kas uus GUI annab midagi kasutajale juurde? Ma usun et kasutaja eelistab vaadata telesaadet, mitte miskit graafilist huinjaad.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|