Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 276, 277, 278  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 381 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 158 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 580

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mnator
HV Guru

sõnum 29.06.2017 10:16:59 vasta tsitaadiga

Vahur, ent kustkohast sul see us-klaver ikkagi sinna tekkis? Kahtlustan, et mingi valikukoht jäi sul vale seis. Mina olen mõned korrad installind testiks virtuaalmasinatesse seda w10-t inglisekeelset versiooni ja seejuures asukoht + klaver kindlalt eesti ja muud klaverit pole tekkinud ja regioonisätted õiged....
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 29.06.2017 12:40:12 vasta tsitaadiga

Mnator,
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9497974#9497974
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9500588#9500588
icon_wink.gif
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 29.06.2017 13:01:26 vasta tsitaadiga

Mul igatahes jäi miskipärast kell ja kuupäev eesti formaati, ei pidanud minema käsitsi üle korrigeerima. Ja nagu öeldud, ainult eesti asetusega klaver, kui midagi muud tahaks, siis peaksin need eraldi juurde lisama.
Ainus mis ehk kahtlasi mõtteid tekitab on uitmõte ms-serverite suhtes, et sealtkaudu tuli varasemate installikatsetuste infot....alati kohaks valitud eesti ja eesti klaviatuur...
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.06.2017 09:32:04 vasta tsitaadiga

Varsti saab see kabjanägu kinga ja lähen W7 peale tagasi.
Valus on juba kasutada. Kolmel läpakal interneti jamad, Wifi võrkude otsimine võtab ca 1 minut aega või kaotab üldsegi kogu listi korraks ära. Minu enda oma restardib pidevalt. Sleep mode on shut down, kuigi kogu krempel on pandud sleebi peale. Kaotab usb pesas oleva koostöölepingu ära, selle seadmega konkreetses pesas, mis restardi ajal ühendatud on (va hiire).

KyBer
HV veteran
KyBer

sõnum 30.06.2017 09:47:15 vasta tsitaadiga

Huvitav. et osades arvutites jamab täiega ja osades töötab ideaalselt, koduarvutis mul probleeme enam pole olnud v.a. siis kui start menüü enam ei toiminud. Töö arvuti aga taob pidevalt kirja, et mälu otsas ja enam veebilehti ei ava ja programmid kiiluvad kinni - taskmanager samas näitab, et alla poole mälust kasutusel. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 30.06.2017 09:51:41 vasta tsitaadiga

No krt, mul siin erisuguseid koduarvuteid üle 10, laitmatult töötavad kõik. Enamuse vanuseks 5+ aastat.
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 30.06.2017 12:37:11 vasta tsitaadiga

KyBer kirjutas:
Töö arvuti aga taob pidevalt kirja, et mälu otsas ja enam veebilehti ei ava ja programmid kiiluvad kinni - taskmanager samas näitab, et alla poole mälust kasutusel. icon_rolleyes.gif

Chromes on avatud "facebook.com"? icon_biggrin.gif

kjaups, on see süsteem sul värskelt installitud ja ise mingeid asju kinni-lahti keeranud pole?
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 30.06.2017 13:30:49 vasta tsitaadiga

Ollaz, päris pikka aega juba. Aeg-ajalt keeran update jama kinni paariks kuuks, et segama ei hakkaks. Nüüd käib pinda ja panin taas kinni, loodetavati kaovad mingid jamad ära.
KyBer
HV veteran
KyBer

sõnum 30.06.2017 13:46:35 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
KyBer kirjutas:
Töö arvuti aga taob pidevalt kirja, et mälu otsas ja enam veebilehti ei ava ja programmid kiiluvad kinni - taskmanager samas näitab, et alla poole mälust kasutusel. icon_rolleyes.gif

Chromes on avatud "facebook.com"? icon_biggrin.gif

kjaups, on see süsteem sul värskelt installitud ja ise mingeid asju kinni-lahti keeranud pole?

Facebooki eriti ei kasuta, kuid kahtlustan, et viga võib mõned veebilehitsejas olla küll (Chrome ja Opera töötavad) - spotify veebiplayer on pidevalt lahti, järsku see laseb mälu täis. Kas veebilehitsejatel on piirang mälu kasutamiseks sest 8GB-st on 4GB pidevalt vaba.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 30.06.2017 14:27:52 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Ollaz, päris pikka aega juba. Aeg-ajalt keeran update jama kinni paariks kuuks, et segama ei hakkaks. Nüüd käib pinda ja panin taas kinni, loodetavati kaovad mingid jamad ära.

Pidasin silmas, kas OS on kohe W10 või mõne vanema pealt uuendatud. Event Viewer ei näita midagi, et miks ta failib?
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 30.06.2017 14:46:53 vasta tsitaadiga

Ollaz, otse W10 ilma muu jamata.
EVst leiab ainult - Installation Failure: Windows failed to install the following update with error 0x80070015: 2017-06 Cumulative Update for Windows 10 Version 1703 for x64-based Systems (KB4022725).
USB jama annab - The local adapter does not support an important Low Energy controller state to support peripheral mode. - Ühendad lahti, teed restardi, ühendad samasse pessa ja töötab.

harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 01.07.2017 09:40:06 vasta tsitaadiga

Levelxer kirjutas:
harakas kirjutas:
Eilne Inider Preview uuendus tõi kaas järgmise probleemi. Kui brauseri otsinguribale või dokumenti midagi kirjutada tahan, saan heal juhul 3 tähte sisestada, enamasti 2. Seejärel arvuti hangub umbes pooleks minutiks, kursor kaob kastist ära ja kui tahan kirjutamist jätkata, pean uuesti juba kirjutatud tähtede järel klikkima. Saan jälle paar tähte sisestada, kaob jälle kursor ära ja edasi kirjutada ei saa jne jne. Aru ei saa, millega see seotud on, kas klaviatuuri draiveritega või millegi muuga?

Mul oli täpselt sama lugu. Parandamiseks tuli eelmine build taastada.

Eile tuli uus build 16232 ja momendil mingeid vahepealseid buge ei märka
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.07.2017 09:45:46 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
No krt, mul siin erisuguseid koduarvuteid üle 10, laitmatult töötavad kõik. Enamuse vanuseks 5+ aastat.

Mulle on jäänud mulje, et mida levinumad komponendid seda muretum elu Win10 puhul.
Kui mingid spetsiifilisemad jupid siis esineb jamasid.
Inteli wifi ja integreeritud graafikaga tundub suht pommikindel toimimine.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 03.07.2017 10:10:16 vasta tsitaadiga

Inteli WiFi suhtes nii ja naa. Mu enda Dual-Band kaart mängib siiani mäkra, kus kisub terve võrgu maha kui levi liiga kehvaks läheb. Aga ju see mingi kaardi eripära.

Enamik "probleeme" mis ma näinud olen, on sellepärast, et spetsialistid kukuvad peale installi erinevaid teenuseid kinni keerama ja pärast imestatakse, miks ei tööta nii nagu MS on ette näinud. Nagu Vista/7 ajal keerati SuperFetchi kinni ja hädaldati, et arvuti nii kaua käima läheb.
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 03.07.2017 10:14:29 vasta tsitaadiga

ma ei tea, kas mul on probleeme või ei, aga ise ma neid igatahes ei märka icon_lol.gif icon_redface.gif
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 03.07.2017 14:18:49 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Märt. kirjutas:

Mulle on jäänud mulje, et mida levinumad komponendid seda muretum elu Win10 puhul.
Kui mingid spetsiifilisemad jupid siis esineb jamasid.
Inteli wifi ja integreeritud graafikaga tundub suht pommikindel toimimine.

Kas see on kunagi teistmoodi olnud? icon_smile.gif Aga Inteli integreeritud graafika ei töötanud Windows 10 väljatulekul kohe üldse. Intel HD Graphics 2500 näiteks. Iga uuendus lõppes Blue Screeniga.
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 03.07.2017 14:37:02 vasta tsitaadiga

Taastasin win10-e eelmise aasta suve kettapildist ja unustasin, et siis oli veel update avatud icon_biggrin.gif Jäi allalaadima ja koju tulles oli win10-e uusim versioon ees thumbs_down.gif icon_evil.gif
Enamus asju töötas aga gadgetid , ramdisk ja veel üht-teist oli kadunud. Panin win7-e installika sisse ja formattisin ära. Kui arvuti hakkab ise midagi sinu eest otsustama siis on asjad pekkis, ei viitsi enam otsida juhendit update sulgemiseks, aitab win10-st (oli enam vähem väljatulekust kuni siiani), olgugi, et kõik oli enam-vähem korras. See ongi põhjus miks win10 ja kuulus "maailma parim op.system" sierra kuuluvad prügikasti kraami hulka.....vähemalt minul.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 03.07.2017 19:08:08 vasta tsitaadiga

sama123, services alt Windows Update - Disable.
Kõik interneti ühendused pane "Metered connection"

Mul lasi mingi 3-4 kuud niimoodi probleemideta ära, kusaltki pressis ikkagi vahele ja siis hädad hakkasid thumbs_down.gif

sama123
HV veteran

sõnum 03.07.2017 20:08:49 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
sama123, services alt Windows Update - Disable.
Kõik interneti ühendused pane "Metered connection"

Mul lasi mingi 3-4 kuud niimoodi probleemideta ära, kusaltki pressis ikkagi vahele ja siis hädad hakkasid thumbs_down.gif

Tean, tean, aga probleemist saab siis lahti kui cleani teed. Backupi ketta formattisin samuti, et kiusatustki ei tuleks 10-t tagasi tahta icon_biggrin.gif Oli teine "genuine" ja aktiveeritud, arvutiga kaasas, kleeps ka prügikastis.....nii kindluse mõttes icon_evil.gif
Win10 kõlbab katsetamiseks, mängimiseks ja internetis surfamiseks, töömasinale aga vastunäidustatud kopp.gif
tagasi üles
xmbs
HV kasutaja

sõnum 07.07.2017 13:32:35 vasta tsitaadiga

Windows 10 desktop apss wont launch from search - Kellelgil sama jama? Juba kahel erineval arvutil seesugune probleem. Windows versiooniks siis 1703 (build: 15063.447)
Lahendus?...oodata mingit järgmist uuendust?
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 07.07.2017 17:26:02 vasta tsitaadiga

https://www.tekrevue.com/tip/how-to-solve-windows-search-issues-index-rebuild/ icon_question.gif
sama123
HV veteran

sõnum 08.07.2017 01:30:50 vasta tsitaadiga

xmbs kirjutas:
Windows 10 desktop apss wont launch from search - Kellelgil sama jama? Juba kahel erineval arvutil seesugune probleem. Windows versiooniks siis 1703 (build: 15063.447)
Lahendus?...oodata mingit järgmist uuendust?

Kui hakkad kettalt installima küsitakse seda ja teist küll tuleb partitsioone formattida (mitte C ainult vaid vahel ka ~500MB partitsioon). Kui aga automaatselt tuleb uus versioon siis kõik "automaatselt" icon_biggrin.gif Kahjuks seaded ei jää paika nii ühel kui teisel programmil (eriti keerulisematel ja vanematel).....loogiline icon_biggrin.gif
See jama oli peamine mis ajas kurjaks, arvuti vahel buutis vahel mitte ja aega jama oli piisavalt. Ja seda nagu google väidab pole minul üksinda icon_evil.gif
Kuni 10-ni oli update service pakkidena või eraldi üksustena, nüüd esmakordselt terve uue opsysteemina. Loogiline, et midagi PEAB nihu minema icon_razz.gif Võrreldes Sierraga aga on thumbs_up.gif

tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.07.2017 07:54:26 vasta tsitaadiga

ma ei väsi kordamast - 7, see lihtsalt töötab icon_razz1.gif
bladerunner
HV Guru

sõnum 08.07.2017 10:09:51 vasta tsitaadiga

Sama hästi võin mina siin hüüda: Win 10 - 3x parem kui 7! icon_lol.gif
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 08.07.2017 10:20:32 vasta tsitaadiga

No ei väsi 1607 sobib igast asendist,sest sellel igasse kodusse tugi olemas nüüdicon_cool.gif Uuendus on nii ja naa loterii17xx mida iganes.Eriti läpparitel kus on riistad tootmisel järgi jäänud kividest ja seega ei jõua tarkvara järgi,et seda korrigeerida icon_cool.gif Võib-olla eksin aga läppar on alati maas PC-st ja uus op ei sobi suurem osas sellele ja aitavad alati parandused firmware või driverid või siis nn. win UD.Edu seximisel icon_smile.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 08.07.2017 10:25:32 vasta tsitaadiga

No mina ei tea, x230 lasin peale, mingeid probleeme polnud 170X-ga icon_rolleyes.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.07.2017 10:53:09 vasta tsitaadiga

sama123 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR?
see on raua viga. oc on üsna tavaline põhjus.

ewur
HV veteran
ewur

sõnum 08.07.2017 11:31:11 vasta tsitaadiga

londiste, sama123 on teada kõva ülekellaja. Soovitaks järjekordse läppari forsseeritud ülekellamise (mis sest et Delli tipptööjamad) asemel lauaarvuti osta, tuleb odavam, aga võimekam ning pole vaja üle kellata. Ja jäävad sarnased probleemid olemata. Tavaliselt saadakse sellest aru peale esimest kogemust, sama123 puhul vist mitte...
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 08.07.2017 12:24:17 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sama123 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR?
see on raua viga. oc on üsna tavaline põhjus.

PCI -E klokki tõmba alla...

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 08.07.2017 14:50:10 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
Olen Windows 10-t kasutanud umbes aastake, kaks (võib-olla rohkem) ning ei vahetaks Windows 7 vastu.
Windows 7 oli hea, aga aegunud.

UI vana, paljud elemendid ei asunud intuitiivsetel kohtadel, performance kehvem.

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 08.07.2017 17:19:28 vasta tsitaadiga

Windows 7 oli intuitiivsem vähemalt seadistuse osas. Seal teadsid, et tuleb läheneda control paneli kaudu, aga win 10 puhul on nagu pudru ja kapsad, osa asju on vana control paneli peal ja osa äpis.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.07.2017 17:21:40 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
arm2004 kirjutas:
Olen Windows 10-t kasutanud umbes aastake, kaks (võib-olla rohkem) ning ei vahetaks Windows 7 vastu.
Windows 7 oli hea, aga aegunud.

UI vana, paljud elemendid ei asunud intuitiivsetel kohtadel, performance kehvem.

ega 10 hiilgab jah oma asjade intuitiivsete sätete asukohtadega icon_lol.gif
performance pole küll mingi näitaja. mu masin põmst sama vana kui 10 ise ja võin oma seitsmes virtuaalmasinas üsna mitut misiganes OS-i (sh kümmet) jooksutada icon_rolleyes.gif polnud algusest peale moodsaim mis saada oli, aga nelja erineva OS-i jooksutamine korraga HDD pealt (OSX El Capitan, Ubuntu, 7 x86 ja 10 x64) ei valmistanud ka probleeme. see "performance" on sul mingi luulu...
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 08.07.2017 17:42:22 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Windows 7 oli intuitiivsem vähemalt seadistuse osas. Seal teadsid, et tuleb läheneda control paneli kaudu, aga win 10 puhul on nagu pudru ja kapsad, osa asju on vana control paneli peal ja osa äpis.
See laheneb, kaotatakse control panel täielikult ära.
Ei, seda ma ei poolda, aga taga nutma ka ei hakka, kuna olen suuteline käima ajaga kaasas, seda veel eriti UI muutuste, mitte funktsionaalsuse osas.

Meeldib see, et saab kiirelt otsingu nuppu kasutada enamuse elementide leidmiseks icon_smile.gif
Win + kirjutad "update" ja esimene vaste hetkega "Check for updates"

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 08.07.2017 18:01:49 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:

Ja seda nähes tõusevad ihukarvad püsti thumbs_up.gif
Kes see W10 puhul vabatahtlikult ikka uuendusi uurimas käib? Eriti, kui pisipehme neid sulle ise peale surub icon_question.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.07.2017 18:02:43 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
control panel on vaid selle "intuitiivsem", kuna seda oled windows 95st saati kasutanud
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 08.07.2017 18:14:33 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
napoleon kirjutas:
control panel on vaid selle "intuitiivsem", kuna seda oled windows 95st saati kasutanud

Sedan'd küll, aga point oli rohkem selles, et asjad on äpi ja control paneli vahel laiali mitte ühe koha peal.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 08.07.2017 18:16:34 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
LKits kirjutas:

Ja seda nähes tõusevad ihukarvad püsti thumbs_up.gif
Kes see W10 puhul vabatahtlikult ikka uuendusi uurimas käib? Eriti, kui pisipehme neid sulle ise peale surub icon_question.gif
Ära jää konkreetse näite taha kinni.

Win+x toob ette piisavalt funktsionaalsust täis menüü ning ülejäänud on leitavad kas seadetest või siis otsingust.

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 08.07.2017 18:20:17 vasta tsitaadiga

LKits, ok, tunnistan, see on jah positiivne asi mida kasutanud. Aga kasutanud olengi just seepärast, et midagi on taas peetis icon_lol.gif
W7 oli win nupp mis avas start menu ja sai lihtsalt kirjutatud "Control" ning peale enteri vajutust sisuliselt sama asi ees.

Ot lõpp

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.07.2017 19:30:43 vasta tsitaadiga

olen juba win8st saati otsinud erinevaid seadeid, mida vaja muuta
win7'l häiris juba algselt see, kui control panlelis oli see large icon setting, kus asjad olid teisiti grupeeritud, kui small icons seades
win 8 peal ei pidanud enam, omale oskuspäraselt icon settingut muutma, vaid winkey ja kukkusin trükkima - harjusin märksa kiiremini ära, kui selle large icon seadega win7's

ja seda ilmselt ka selle eelisega, et juba vistast sai rakendusi start menüüst otsida, ilma et menüüdes surfama oleks pidanud. Sai ka XP'ga, kuid seal oli mingit lisavidinat vaja

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 09.07.2017 10:12:54 vasta tsitaadiga

Windowsi klahv + W toob üles menüü mida ma väga palju kasutan.
Mul pole seni ükski update midagi peeti keeranud ega sunniviisiliselt draivereid installinud ja asjad on automaatse peal. Parem kui 7 igatahes.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.07.2017 11:00:13 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Windows 7 oli hea, aga aegunud

Mis osas siis täpsemalt? Olen nõus, et paigalduse osas küll, et peab ise USB 3 draiverid ja uuendused integreerima, aga see on rohkem kivi MS kapsaaeda, et nad pole uuendatud ISO viitsinud teha. Vastava funktsionaalsuse toovad uuendused eksisteerivad. Ainsad asjad mis vs Win7-s on aegunud on Task Manager ja kopeerimisdialoog. Need mulle Win10-s meeldivad küll. DX12 jätab mind suht külmaks samas seega ma ei loeks seda eriliseks argumendiks. Eriti arvestades, et Vulkan on parem ja toetab pea iga OS-i.
LKits kirjutas:
UI vana

Kas vana või teistsugune? Win10-s on palju UI kohaldatavuse loogikat eemaldatud. Erinevalt Win7-st ei saa muuta UI elementide suurust. Kasutajalt on võetud ära valik. Win7 ei pea jooksutama läbipaistvate akendega kui ei taha. Võib ju Aero kinni keerata. Samas kui jutud tõele vastavad, siis mingi osa läbipaistvusest toodakse järgmise suurema Win10 uuendusega tagasi. Project Neon vms selle nimetus on. Võimalik, et see meeldib mulle rohkem. Hetkel on ikka suht jama eristada aktiivseid aknaid mitteaktiivsetest, kui kõik on ühtlane hall kandiline mass.
LKits kirjutas:
paljud elemendid ei asunud intuitiivsetel kohtadel

Ega need praegugi ei asu.
LKits kirjutas:
performance kehvem.

Kui mõlematel viimased uuendused peal, siis mõõtevea piires. Mina ei tea küll spetsiifilisi instantse kus Win10 on märgatavalt kiirem, kui Win7.
LKits kirjutas:
olen suuteline käima ajaga kaasas

Ja need kes Win7 kasutavad pole? Kindlasti on arvestades, et paljud Win7 kasutajad ei jooksuta 2009 aasta rauda sellega. Samamoodi nagu uusima Win10 kasutajad ei jooksuta eranditult 2017 aasta rauda. Muidu võiks ka Win10 kasutajaid süüdistada ajaga mitte kaasas käimises ju või mis?
LKits kirjutas:
Meeldib see, et saab kiirelt otsingu nuppu kasutada enamuse elementide leidmiseks icon_smile.gif

Otsing on alates Vistast/Win7-st olemas olnud ju.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 09.07.2017 14:07:22 vasta tsitaadiga

Olge mureta, ma saan ka win10-l mingeid lambiseid blue screene vahest. Lihtsalt loen redditit vms ja plaks ees. Sealse errori googeldamine ka õieti kuhugi ei vii.
Win7-e puhul võis neid vist ühe käe sõrmedel üles lugeda alates win7 tulekust kuni selle aasta alguseni thumbs_up.gif

Vast puhkuse ajal viitsin ryzeni draiverid win7 iso sisse toppida või peab uurima, ehk keegi juba teinud (õigemini on vaja USB draivereid, et keyboardi ja hiire toimima saaks muud jama installiks) Paneks ka hea meelega tolle tagasi peale icon_neutral.gif

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 09.07.2017 14:12:59 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Olge mureta, ma saan ka win10-l mingeid lambiseid blue screene vahest. Lihtsalt loen redditit vms ja plaks ees. Sealse errori googeldamine ka õieti kuhugi ei vii.
Win7-e puhul võis neid vist ühe käe sõrmedel üles lugeda alates win7 tulekust kuni selle aasta alguseni thumbs_up.gif

Vast puhkuse ajal viitsin ryzeni draiverid win7 iso sisse toppida või peab uurima, ehk keegi juba teinud (õigemini on vaja USB draivereid, et keyboardi ja hiire toimima saaks muud jama installiks) Paneks ka hea meelega tolle tagasi peale icon_neutral.gif
See on tohutult individuaalne.
Mul jällegi vastupidi - Win7 oli kordades rohkem BSOD probleeme võrreldes Win10.

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 09.07.2017 14:26:01 vasta tsitaadiga

Kui win95 puhul oli BSOD kui mitte igapäevane siis vähemalt iganädalane ja XP-ga sai seda korra mõne kuu tagant nähtud, siis alates 7-st pole nagu BSOD-i näinud välja arvatud juhul kui kas raua konf oluliselt muutub või raud/draiver ise vigane on.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.07.2017 17:21:40 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
LKits kirjutas:
Windows 7 oli hea, aga aegunud
DX12 jätab mind suht külmaks samas seega ma ei loeks seda eriliseks argumendiks. Eriti arvestades, et Vulkan on parem ja toetab pea iga OS-i.
LKits kirjutas:
performance kehvem.

Kui mõlematel viimased uuendused peal, siis mõõtevea piires. Mina ei tea küll spetsiifilisi instantse kus Win10 on märgatavalt kiirem, kui Win7.

dx12 ei koti sind, kuid siiski on see piisavalt spetsiifiline instants, mis peaks sulle siin vaidlemisel olema teada, kuidas dx12 on märksa parem, kui dx11

Link

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.07.2017 18:25:33 vasta tsitaadiga

libe, Esiteks väga vähesed mängivad 4K peal. Veelvähem tehakse seda 1080Ti SLI peal (soovitan SLI vältida üldse) ja kolmandaks see on ainult üks mäng. Palju on mänge kus DX12 all saab hoopis halvema jõudluse. TR oli ise kah üks selline. Patchidega on asi korda saadud. Kas ma hakkan selle nimel, et kümmekond FPS juurde saada OS vahetama? Nope.
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 09.07.2017 20:24:56 vasta tsitaadiga

Mina teen arvutiga nö. kontoritööd kui koodi kirjutamist nii võib nimetada. Vahel on vaja üle ssh mõnda serverit ka konfida. No HV foorumit ja mõnda muud netilehte loen ka ja vahel vaatan youtubes mõnda videot. Mis see DX mind kottima peaks, kas on ja kui on, siis mis versioon?
tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 09.07.2017 20:47:23 vasta tsitaadiga

Miks kõik nii keema lähevad ?

Mängude jaoks kasutan ma kindlalt Windows 10't kuid kontoris/tööl kasutan ma endiselt Win 7't, kuna nii on kõige parem.
Windows 10 limiteerib võimalusi ära, päris paljud uuendamistarkvarad tahavad ainult Windows 7't, uuemat mitte.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 09.07.2017 20:57:54 vasta tsitaadiga

owndyaa kirjutas:
Miks kõik nii keema lähevad ?

Mängude jaoks kasutan ma kindlalt Windows 10't kuid kontoris/tööl kasutan ma endiselt Win 7't, kuna nii on kõige parem.
Windows 10 limiteerib võimalusi ära, päris paljud uuendamistarkvarad tahavad ainult Windows 7't, uuemat mitte.
Anna andeks, aga see pole mitte Windows 10 limiteering, vaid tootja arendaja limiteering.
Microsoft ei ole süüdi, et mingi tootja ei arenda enda tarkvara uuendatud operatsioonisüsteemile...

Või äkki hakkaks nüüd kasutama Windows XP-d sest mõned lahendused ei tööta uuematel Windowsidel?

Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 09.07.2017 21:11:59 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

LKits kirjutas:
performance kehvem.

Vana HP 6910p läpakas (c2d, 2gb, 5400rpm hdd) oli küll w10 peal lihtsalt windowsi enda kasutamise osas märgatavalt kiirem kui win7, mõlemad värsked installid. Kui midagi teha, siis polnud sisulist vahet, jubedalt aeglane tänu mälu puudumisele ja antiik-kettale mõlemal juhul. Muidugi see pole ilmselt see mis sa mõtlesid, kuid kui väga subjektiivselt seda kompotti hinnata hinnata, siis w10 on kiirem .
Seda testi ei viitsi enam muidugi korrata, nüüd on kärakasse topitud SSD ja 4gb rami ning lippab oma ülesande jaoks piisavalt edukalt.

LKits kirjutas:

Või äkki hakkaks nüüd kasutama Windows XP-d sest mõned lahendused ei tööta uuematel Windowsidel?

Juba aastaid tagasi samal põhjusel XP virtuaalmasinasse pandud. igapäevaselt XP-d enam küll kuidagi kasutada ei tahaks, mõne softijupi tarvitamiseks on virtukas igati piisav.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 276, 277, 278  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.