Uus beta bios peal 0803 ja ikka ei miskit, pool ainult kasutatav 16GB-st. Mäludega mingi ikaldus ikkagi vist, mul mõistus otsas.
profiili järgi vaadates peaks korralik komplekt olema. kas mobo või ram defektiga või torkasid mälud valesse pessa? kahese kiti puhul pidi need torkama vist prose poolt lugedes pesadesse number 2 ja 4. mobo manualis kirjas.
Uus beta bios peal 0803 ja ikka ei miskit, pool ainult kasutatav 16GB-st. Mäludega mingi ikaldus ikkagi vist, mul mõistus otsas.
profiili järgi vaadates peaks korralik komplekt olema. kas mobo või ram defektiga või torkasid mälud valesse pessa? kahese kiti puhul pidi need torkama vist prose poolt lugedes pesadesse number 2 ja 4. mobo manualis kirjas.
Ongi koguaeg olnud pesades 2 ja 4. Kui panna mõlemad korraga single channel peale, näiteks pesad 3 ja 4, siis ei tööta üldse, või vähemalt 0604 biosega ei töötanud.
hei!
mul oli sama anomaalia X307-Pro plaadiga koos Corsair 2400MHz 32GB Vengeance LPX kitiga (CMK32GX4M4A2400C14). see tekkis siis, kui panin DOCP pealt Auto biosiga 0604. võttis küll 2133 kiiruse taha, aga oli vähemalt stabiilne. 0612 enam seda jama ei tekkinud, et pooled pulgad töötaks. samas ei olnud ikka stabiilne DOCP ja 2400, pidin laskma tagasi Auto ja 2133 - vähemalt võttis kõik pulgad külge.
katsetan 0803 ära ja kuna see on justkui beta, siis olen nõus ühe bios'i veel ära ootama. kui paremaks ei lähe, siis tuleb mälud poodi tagasi viia, kuna need on Asusel QVL ilusti kirjas ja neli pulka lubatud ka toimima 2400. memtesti võiksin teha, aga tulemustest erilist midagi ei oota, kuna 2133 kiirusel on asi stabiilne ka koormuse all (a la BF1 või Mass Effect Andromeda ultras). _________________ Higdon's Law: Good judgement comes from experience.
Experience comes from bad judgement.
No mul ei tööta ühestki asendist kogu mälu ulatuses, pole töötanudki üldse. Esimese biosega milleks oli mingi 0504 vist, ei võtnud piltigi ette kahe pulgaga dual channelis. 0604 sain pildi ette kahega aga ikka ainult 8GB 16-st töötab, kuigi näitab ilusti mõlemat pulka bioses. 0803 ka ei muutnud selles osas midagi.
https://www.upload.ee/image/7101461/170608203238.BMP
ma ei tea, mis pelmeenimälude peal te jooksete. mul töötavad ddr3200 mälud 3200 peal karbist välja xmpga.
neljapulga meestel on jah elu pisut keerulisem ja tuleb tiibu kärpida.
wtf...sain siis oma 1600 kätte aga mis puudu on wraith spire cooler sain stealth ver's
kas asi minus või teistel sama jama.
Kindlasti oleks pidanud saama Spire versiooni 1600ga. Mina sain...
Samas ma ostsin selle juba ammu, äkki AMD on vahepeal oma kooslust muutnud? Aga ma ei usu, pigem mingi eksitus...
vaata neid pakendi koode jah...i5 6600K tellisin jahutusega, aga sain ilma ja seal oli see läbiv nurin. Sisuliselt probleemi pole, sest stock on jura...aga kaasas võiks ikka olla.
vaata neid pakendi koode jah...i5 6600K tellisin jahutusega, aga sain ilma ja seal oli see läbiv nurin. Sisuliselt probleemi pole, sest stock on jura...aga kaasas võiks ikka olla.
aga amd stock jahutus pole jura vaid arvestatava väärtusega asi, eriti kui budget igast küljest pigistab
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.