Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 959, 960, 961 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 26.05.2017 10:37:06 vasta tsitaadiga

Jap..võin confirmida.
Kui oleks 720p asemel 1080p olnud, siis oleks ka vaatand thumbs_up.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dud66
HV veteran
dud66

sõnum 26.05.2017 11:03:07 vasta tsitaadiga

pents kirjutas:
Jap..võin confirmida.
Kui oleks 720p asemel 1080p olnud, siis oleks ka vaatand thumbs_up.gif icon_lol.gif

Sama siin

Lisaks see ka, et reso võis küll 720p olla aga selle kvaliteet oli halb - isegi 15" läpaka pealt ei kannatanud seda vaadata. Normaalse suurusega monitorilt ei tee vahet, et kas sõidab Maus või B-C 25 t icon_evil.gif

FastPotty
HV kasutaja

sõnum 26.05.2017 12:19:25 vasta tsitaadiga

Üks hea uudis on ka - võttis aega mis ta võttis, aga see MM ELO pandi ka lõpuks paika ja nüüd enam 10-0 mänge küll ühele ja siis teisele poolele, rutiinselt ei kohta.
Viimased kolm nädalat on tiimid olnud võrdsed, lahingud nauditavad kuni lõpuni välja ja mingeid "teerullidega" ülesõitmisi enam ei tähelda. Midagi sellist, nagu oli viimased pool aastat, enam ei ole. Kas on sinna keegi uus tegelane tööle võetud või on lihtsalt kriitika liiga suureks läinud, aga meeskondade ELO on oluliselt võrdsemaks tehtud. Kui mängid kogu aeg ainult kahte-kolme tanki, siis märkad seda vahet tagumikutunnetusega kohe ja ELO kiirarvutus näitab samuti, et meeskondade ELO on muutunud väga võrdseks. Ehk et uus MM on tõesti lõpuks uueks tehtud - ka mängijate reitingute alusel, mitte ainult tieride alusel. Nõrgemad nõrgematega, tugevamad tugevamatega, aga nad on vähemalt võrdsed! Ja see tähendab väga palju.
See jutt, et võrdse ELO leidmine meeskondadesse on jube raske ja sisuliselt võimatu, ei osutunud tõeks, nagu ma arvasingi.
Mänguilu on tagasi tulnud ja motivatsioon jalad tagumiku alt välja võtta on tagasi. Enam ei saagi mängu ajal veini rüübata ja juustu näksida, sest kui mängu lõpus on seis 2-2, pole aega selliste asjadega tegeleda icon_smile.gif
Polegi vahet, kes kaotab või kes võidab, sest mäng ise on põnev kuni lõpuni välja. Ilus!
tagasi üles
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 26.05.2017 12:35:48 vasta tsitaadiga

lahingud paremad jah, kuigi mind tugevalt häirib pidevalt allotsas mängimine. olgu, tier 8 ja sealt edasi mind ei häiri, aga arendan rootsi tanke ja no tier 5ga mängides ma ei näe mitte ühtegi mängu tier 5te, kõik on tier 7. ok, seal on ainult 3 tier 7 tanki ja 5 tier 6 tanki, aga ikkagi miks paganama pärast ma koguaeg pean all otsas olema. kes need õnnelikud koguaeg topis saavad olla? või tõesti tahetakse sellega minult kuldmoona laskmist rohkem välja pumbata?

aga tankid neil veel võrseks pole tehtud. ühel pool on palju autoloadereid ja teisel pool heavyd, seda võiks kohe võrdsemaks teha.
lorri artyga lähevad mängud jube hästi, uskumatu kuidas üksi mängides on WR protsent 54/53 vahel. Aga tier 10 artyd ei oma enam mõtekust, nad on liiga aeglased ja väärtus mida saab on väike.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 26.05.2017 12:54:05 vasta tsitaadiga

FastPotty, vot ei tea mis tier-i sa mängid, aga miskit mängijate taseme arvestamist MM poolt pole olnud ega tule ka lähitulevikus.
20-st mängust võibolla 1-2 on sellised kus lõpus on 2-3 vs 1-3 olukord. Valdav enammus mänge lõpeb enduselt seisuga 3-7 : 15 või vastupidi.
Ja ka 0(1):15 pole sugugi harukodne.

pents
HV kasutaja
pents

sõnum 26.05.2017 13:29:16 vasta tsitaadiga

Eilne icon_cry.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 26.05.2017 13:56:10 vasta tsitaadiga

tankide balanss väga kehv. kolm kv4 ei paku mingit konkurentsi VKdele. kivi WG kapsaaeda, mõistlikum oleks üks kv4 vahetada VK vastu. seda balanssi peavad nad tõsiselt parandama
tagasi üles
merku
HV kasutaja

sõnum 26.05.2017 17:51:50 vasta tsitaadiga

Huvitav palju keskmiselt premme on tiimi kohta tier 8 mängudes? Teatud kellaaegadel min. 50% vist täiesti tavaline?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 26.05.2017 21:48:15 vasta tsitaadiga

Pentsi pildil ongi näiteks pooltel 30st mängijast premmid.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 26.05.2017 22:09:11 vasta tsitaadiga

pents kirjutas:
Eilne icon_cry.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuna listis on üks koll NO NAME , siis pole hullu muffigi icon_wink.gif

Nimed vihjavad uuele - HIINA servule icon_smile.gif

rokiroad
HV vaatleja

sõnum 27.05.2017 12:06:28 vasta tsitaadiga

Üritan ikka oma tier 5 masinaid grindida ja hakkasin siis jälgima, kes need õnnelikud on, kes saavad pidevalt tier 7mega mängida madalamate masinate vastu. No ja ongi nii, toppi saavad väga madala avg exp mängijad. Ei loe kui palju tal neid lahinguid on vaid tal peab olema väga madal keskmine exp.
Igatepidi siis WG sunnib mind tulistama kulda kui ma tahan võita mängu. Ma võin oma tier5ga kottida teisi sama tieri tanke, teha ka vabalt top damage, aga mängu otsustab ära tier 7 autoloader või siis e25 mängija. Tier 5ga nende vastu abs ei saa. Krdi nõmedaks kisub see asi. QB ka mitu korda maininud seda under dogiks olemist.
Oli see MM varem mis ta oli, aga nüüd madalamates tierides mängimine on paras piin.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 27.05.2017 12:29:41 vasta tsitaadiga

Kobadele ei meeldinud MM enne ja ei meeldi nüüd.
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 27.05.2017 12:34:55 vasta tsitaadiga

Nõus sinuga, eks nüüd kehvemad mängijad saavad rohkem topis olla tugevamate tankidega. Keskmisest paremad mängijad peavad rohkem raha mängule kulutama või siis grindimisest loobuma. Muidugi kõige parem ongi praegu mängida tier 9ksas, sest väljaarendatud tankiga oled sa suhteliselt võrdne tier 10 tankidega, aga samas teenid neist rohkem expi ja krediiti.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 27.05.2017 12:48:54 vasta tsitaadiga

Kehvemad mängijad olid ka varem topis, samuti on head mängijad ka nüüd topis. Luulud on sul. Otsi abi.
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 27.05.2017 13:14:04 vasta tsitaadiga

Hmmm, ootaks huviga mõnda screenshoti tier 5 tankiga mängust, kus tier 7 mängijal on avg exp 700+. Siis ma usuks seda väidet, hetkel ma jään kahtlevale seisukohale, sest kõik mängud ma olen spetsiaalselt top tankide taset vaadanud.
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 27.05.2017 15:00:52 vasta tsitaadiga

Hea feili panin maha. Kuna täna on kulla eest free exp convertimine x 35 siis mõtlesin, et võiks teha natukese. Hakkasin siis RUga sõitma ja pärast lahingut vaatan, et wtf, miks 35k expi ainult, ennem oli 80. Ja siis mõistsin, et convertimisel millegipärast võttis esimesena RU peal teenitud expi, mitte muude tankide oma icon_confused.gif icon_neutral.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 27.05.2017 16:58:40 vasta tsitaadiga

chatro, icon_lol.gif aga siis pidid ise seal linnukesi näppima, sest vaikimisi on kõikide arendatavate tankide XP seal valimata.
rokiroad, ei viitsinud avg exp'd uurida, võtsin xvm-i järgi.
Spoiler Spoiler Spoiler
Spoiler Spoiler Spoiler

avg exp 700+ jaoks peab enamvähem (super)uunikumi tasemel mängija olema.

ece3n
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.05.2017 16:58:57 vasta tsitaadiga

rokiroad kirjutas:
Üritan ikka oma tier 5 masinaid grindida ja hakkasin siis jälgima, kes need õnnelikud on, kes saavad pidevalt tier 7mega mängida madalamate masinate vastu. No ja ongi nii, toppi saavad väga madala avg exp mängijad. Ei loe kui palju tal neid lahinguid on vaid tal peab olema väga madal keskmine exp.
Igatepidi siis WG sunnib mind tulistama kulda kui ma tahan võita mängu. Ma võin oma tier5ga kottida teisi sama tieri tanke, teha ka vabalt top damage, aga mängu otsustab ära tier 7 autoloader või siis e25 mängija. Tier 5ga nende vastu abs ei saa. Krdi nõmedaks kisub see asi. QB ka mitu korda maininud seda under dogiks olemist.
Oli see MM varem mis ta oli, aga nüüd madalamates tierides mängimine on paras piin.

no kui tal on väga madal XP, siis ei ole ta väga osav top tier mängija, seega ei tohiks sul ju tema mahavõtmine probleem olla?! või vastasel juhul ta ikkagi ei ole nii väga low exp tegelane. pealegi katkiste* tankidega ongi palju raskem mängida, ja seda olenemata tierist.

* - tankil pole peal TOP mooduleid, meeskond puudulik (low tieris tavaline) ja ei ole lisa mooduleid külge pandud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rokiroad
HV vaatleja

sõnum 27.05.2017 17:54:14 vasta tsitaadiga

No ongi nüüdsest topis siiski kehvemad mängijad, ikkagi mu tähelepanekud on õiged. Tier 7 vs tier 5 ei ole siin osavusega midagi võrrelda, sest IS tank laseb tier 5 ühe ropsuga maha. Ikkagi pole enam fun mängida kui kõik mängud on tier 7mes. Loodan, et WG muudab selle tagasi mis varem oli. Varem sai tier 5ga ise topis olla ja tulistada mõne mängu ka tier 4si. Selliseid mänge nüüd pole.

Jah chatro, mul endal oli sama amx 13 90nega. Mängin ja mängin, siis avastasin et uue tankile xp ei kogunegi vaid treenib meeskonda hoopis. Mingi äge kala neil sisse jäänud kui tier 10 pole lahti arendatud ja saab tier9ksaga meeskonda treenida.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 27.05.2017 19:22:52 vasta tsitaadiga

rokiroad, see pole mingi 'kala' vaid teadlikult nii varemgi olnud. Ringitõstmisel jäi see säte mis eelnevalt oli. Oma mure et otse nina ette ei märka garaazis vaadata.
Tanel468
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.05.2017 21:03:42 vasta tsitaadiga

chatro kirjutas:
Hea feili panin maha. Kuna täna on kulla eest free exp convertimine x 35 siis mõtlesin, et võiks teha natukese. Hakkasin siis RUga sõitma ja pärast lahingut vaatan, et wtf, miks 35k expi ainult, ennem oli 80. Ja siis mõistsin, et convertimisel millegipärast võttis esimesena RU peal teenitud expi, mitte muude tankide oma icon_confused.gif icon_neutral.gif

Üldse ei saa aru kuidas see võimalik on, mul ei lase veel arendusjärgus olevate tankide expi mitte kuidagi kasutada.

rokiroad kirjutas:
No ongi nüüdsest topis siiski kehvemad mängijad, ikkagi mu tähelepanekud on õiged. Tier 7 vs tier 5 ei ole siin osavusega midagi võrrelda, sest IS tank laseb tier 5 ühe ropsuga maha. Ikkagi pole enam fun mängida kui kõik mängud on tier 7mes. Loodan, et WG muudab selle tagasi mis varem oli. Varem sai tier 5ga ise topis olla ja tulistada mõne mängu ka tier 4si. Selliseid mänge nüüd pole.

Jah chatro, mul endal oli sama amx 13 90nega. Mängin ja mängin, siis avastasin et uue tankile xp ei kogunegi vaid treenib meeskonda hoopis. Mingi äge kala neil sisse jäänud kui tier 10 pole lahti arendatud ja saab tier9ksaga meeskonda treenida.

Mina näiteks pooldan seda varianti kus ma pigem satun madalamas otsas olema, siis on vähemalt mingi lootus kuskil kedagi lasta kah, muidu pudenevad kõik nagu kärbsed ja expi ka halligi ei saa.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
dollarstar
HV vaatleja

sõnum 27.05.2017 21:52:06 vasta tsitaadiga

Tornado lammutab ikka korralikult täitsa tore vaadata kohe
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 27.05.2017 22:14:46 vasta tsitaadiga

Tanel468 kirjutas:
Üldse ei saa aru kuidas see võimalik on, mul ei lase veel arendusjärgus olevate tankide expi mitte kuidagi kasutada.
Ega see pole niisama võimalik aga AMX 13 90, T-54 ltwt, Ru-251 liikusid ju 9.18 patchiga t8 -> t9 ja juhul kui nad olid 'eliit' seisundis, siis jäetigi neile ka t9 peal samad sätted mis ise valinud olid, hoolimata sellest et nende järele tekkis uus tank. Omale tundus see ka algul veidi segadusseajav.

Tornado tegi jah 0:3 pealt 7-0 vahespurdi.
Korra cappisid nii ära et kõik 14 tanki jäid ellu. icon_lol.gif

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 28.05.2017 15:36:03 vasta tsitaadiga

Kas täna jõutakse ka GF finaalini või see toimub kunagi hiljem icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 28.05.2017 15:41:28 vasta tsitaadiga

kr6ll, finaal on õhtul 19:30, hetkel on käimas poolfinaalid.
1. finalist on DiNG
2. poolfinaal algab ca 16:30.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 959, 960, 961 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.