Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
thomak28
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
23.05.2017 21:26:00
|
|
|
rokiroad kirjutas: |
brokenarm kirjutas: |
wotti ja omaaega ei saa võrrelda, sest tollal jäid tankid lasu tegemiseks lausa seisma. sõidupealt tulistati muidugi ka, aga väga mööda, nii mööda et isegi tankile ei saadud pihta. teises maailmasõjas tankidel ei olnud niivõrd funktsioon sõdida teiste tankide vastu vaid olla lihtsalt soomustatud üksus. tankide ülesanne oli murda läbi kõigest ja rohkem pidid nad võitlema kaevikutesse kaevunud jalaväega. tankide vastu sõditi muideks hoopis tankitõrjekahuritega, neid woti mängus üldse ei ole. teises maailmasõjas olid suured tankilahingud üldiselt olemas, aga ka sealt keegi ei tulistanud tanke kuhugi kuulipilduri auku vaid lasti kuhu lendas. näiteks kurski suures tankilahingus anti tuled kõigest: lennukid pommitasid tankide vastaseid kassettpomme, suurtükid pommitasid, tankid tulistasid tanke ja jalavägi viskas molotove, granaate, kangelased jooksid tanki juurde ja panid magnetmiinid külge...
tankidel oli ka moona erinevus suurem. oli kildmoon, fosformoon jalaväe jaoks, suitsumoon, kumulatiivmoon tankide jaoks (muide see moon lendas palju aeglasemalt kui tavamoon, sest tema tuuletakistus oli suurem, mängus on vastupidi, lendab kiiremini)
aga mängus on ka ju jabur kui Mausile on katusele tehtud suur weak point ja kõik rõõmsalt lasevad sealt läbi. ega minul ka mingit head ideed ei ole kuidas mängus peaks olema sedasi, et kõik on rahul. tundub, et weak pointide aeg on läbi saamas. foch on rohkem vanas ajas kinni. |
?????????? |
kahjuks tõesti lendas aeglasemalt, otsi ise googlest kui ei usu. seepärast ju arendatigi lausa neid rakettmürske mida kasutas usa järgmise põlvkonna tankid sheridan |
Kulla mees, HEAT ehk kumulatiivmoon lendab mängus aeglasemalt kui tavaline soomustläbistav mürsk, täpselt nii nagu päriselus.
WoTis on ammusest ajast filosoofia, et tankide modelleerimisel peetakse kinni ajaloost nii palju kui võimalik, aga gameplay ise on arcade ehk lihtsustatud.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 21:30:01
|
|
|
kumulatiivmoon on mängus APCR, tavaline moon on noolmoon ja kolmas variant on kildmoon. rasketankidel on mängus kuldmoonaks märgitud APCR ja medium tankidel kuldmoonaks vastupidiselt noolmoon ehk siis tavamoon.
osadel kergetankidel ongi tavamoonaks apcr mis siis teises valikus on kuld apcr moon. segadust kui palju onju
|
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
23.05.2017 21:58:10
|
|
|
kumulatiivmoon on mängus APCR, tavaline moon on noolmoon ja kolmas variant on kildmoon. rasketankidel on mängus kuldmoonaks märgitud APCR ja medium tankidel kuldmoonaks vastupidiselt noolmoon ehk siis tavamoon.
osadel kergetankidel ongi tavamoonaks apcr mis siis teises valikus on kuld apcr moon. segadust kui palju onju |
Kuule mirko28, esiteks, keda sa petad enda arust siin Sa ise kunagi rääkisid, et inimeste ajude ärapehmendamiseks on vaja lihtsalt nad terminoloogiaga üle valada, niiet nüüd iga kord kui sa seda üritad, siis see torkab silma.
Minimaalselt sa võiksid endale selle terminoloogia siiski selgeks teha, mitte lihtsalt pudrutada seda siia.
AP - tavaline soomustläbistav mürsk
HE - fugass- ehk kildmoon
APCR - armor piercing composite rigid, tugevdatud südamikuga soomustläbistav mürsk.
HEAT - high explosive anti-tank, kumulatiivlaenguga mürsk, kokkupõrkel soomusega tekitatakse kumulatiivreaktsioon mis purskab vedela metallijoa läbi soomuse
APFSDS (armor piercing fin stabilised discarding sabot) ehk noolmürske meil mängus pole, neid lastakse reeglina välja sileraudsetest kahuritest, mida mängus ei eksisteeri ühtki, kuna nende mürsud lendaksid liiga kiiresti selliste kaardisuuruste juures nagu WoT'is hetkel on.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 22:06:01
|
|
|
mille üle vaidled? kumulatiivmürsk on olemuslikult selline mürsk nagu pildil
ehk siis õhktakistus on väga suur, see mürsk ei saa kiirelt lennata. noolmürsk või kildmürsk on selline nagu sellel pildil
2WW ajal olid mürsud messingist hülssi pakendatud, hiljem sellest loobuti ja kasutatakse mürskude puhul lõhkelaenguks eraldi paketti mis lükatakse mürsule nö järgi.
ei ole vaja tanki koormata hülsside korjamisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
23.05.2017 22:10:11
|
|
|
rokiroad, HEAT ehk kumulatiivmürsk lendabki mängus AEGLASEMALT KUI AP.
AP ei ole noolmürsk, sa kasutad seda terminit totaalselt valesti. Neid ei lasta isegi sama tüüpi kahuritest välja, AP käib vintraudsesse ja APDS sileraudsesse.
Su kiire wikipedia regurgiteerimine ei päästa siin enam midagi.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 22:15:27
|
|
|
ma rääkisin ju kululatiivmürsust ehk APCR mis mängus lendab kiiremini kui tavamürsk (jällegi olenevalt tankist). sa oled end ise eksiteele viinud
mul pole vaja wikit selleks, ma olen käinud sõjaväes
ühesõnaga kui sa jälgid mängus tanke ja nende moona, siis WG interpreteering on kõikuv ja suvaline. arusaadav, nad tahtsid mängule anda võimalikult lähedast muljet, aga on siiski ise eksinud selle vastu.
viimati muutis rokiroad 23.05.2017 22:16:55, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
23.05.2017 22:17:47
|
|
|
Sel mehel on varsti rohkem kasutajaid siin kui Speegi Otil
ma rääkisin ju kululatiivmürsust ehk APCR mis mängus lendab kiiremini kui tavamürsk (jällegi olenevalt tankist). sa oled end ise eksiteele viinud
mul pole vaja wikit selleks, ma olen käinud sõjaväes |
Mina kes ma sõjaväest olen samaväärsete teadmistega kui karu maateadusest võin ka sõna sekka panna, et kumulatiivmürsk ja APCR ei mahu mitte kuidagi samade raamatukaante vahele ära.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
23.05.2017 22:27:02
|
|
|
mul pole vaja wikit selleks, ma olen käinud sõjaväes |
Tundub, et nagu WoT'iski, suurt midagi sulle seal pähe ei hakanud. APCR on tugevdatud südamikuga soomustläbistav mürsk, see peabki kiiremini lendama. Kumulatiivmürsk on HEAT, selle kumulatiivjuga sisiseb kui tabab soomust, ja see lendab reeglina aegasemalt kui AP ja kindlasti aeglasemalt kui APCR. Seleta nagu lapsele.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 22:28:41
|
|
|
jäägu sulle sinu teadus, aga võid alati seda üle küsida kui satud mõnele sõjaväe väljanäitusele kus eesti kaitsevägi relvi eksponeerib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
23.05.2017 22:32:21
|
|
|
rokiroad, igaüks kes oskab lugeda Wikipediat või mõnd paberteatmeteost saab seda kergesti järele kontrollida. Ma arvan, et sa peaksid ehk ise käima seda kaitseväes üle küsimas.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 22:33:14
|
|
|
nõus sinuga
|
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
23.05.2017 22:48:47
|
|
|
Sellepärast ma "???" ära kustutasingi. Paar minutit hiljem avastasin, et tegemist tolle põmmpeaga ning pole üldse mõtet... aru ta niikuinii miskit ei saa.
Aga jah, APCR on tugevdatud südamikuga, näiteks volframkarbiid. Ümbris tavaliselt väga kergest materjalist, näiteks alumiiniumist. Tavalisest APst ~2x kergem, selle tõttu lendabki kiiresti. Pikema vahemaa peale aga kaotab kiirust ning täpsust, kuna suuruselt on sama, aga mass on väiksem.
HEAT on kumulatiiv, mille efektiivsus ei olene distantsist. Pmst võid soomust penetreerida ka 0 kiirusega (näiteks magnetmiinid).
viimati muutis brokenarm 23.05.2017 22:53:16, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
23.05.2017 22:53:16
|
|
|
Johhaidii mis teadlased koos on.
AP on mängus II maailmasõja aegne algeline mürsk, mingist noole kujust pole seal haisugi. Näiteks SU-100 kahur kasutas sellist mürsku:
Spoiler 
APCR on, nagu nimigi ütleb, komposiitsüdamikuga, ehk tugeva südamikuga mürsk, näiteks sellised:
Spoiler 
Noolmürske WoTi ajaliinis enamjaolt ei eksisteeri, need tulid alles peale II maailmasõda. Mõnel T10 tankil võivad need isegi olemas olla (T-62 jms)
Noolmürsk (kõige alumine) vs APCR ja tavaline AP:
Spoiler 
HEAT on kumulatiivmürsk, millel kokkupuutel soomusega vallandub ülikiire sulametalli juga, mis sõna otseses mõttes sulatab tankisoomuse sisse augu, purustades kõike millega kokku puutub. Kusjuures distantsi suurenedes läbistavus ei vähene. Lendab päriselus kiirusega ca 900m/s kui õigesti mäletan.
HE on lihtsalt loll mürsk mis plahvatab kui midagi puutub.
viimati muutis Valvejoodik 23.05.2017 22:55:05, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 22:53:31
|
|
|
Sellepärast ma "???" ära kustutasingi. Paar minutit hiljem avastasin, et tegemist tolle põmmpeaga ning pole üldse mõtet... aru ta niikuinii miskit ei saa.
Aga jah, APCR on tugevdatud südamikuga, näiteks volframkarbiid. Ümbris tavaliselt väga kergest materjalist, näiteks alumiiniumist. Tavalisest APst ~2x kergem, selle tõttu lendabki kiiresti. |
aga palun, WG näitab kumulatiivmürsku piktogrammiga mis tähendab tegelikult tavamürsku, samas tõlkena kirjutab sinna kumulatiivmürsk, mis visuaalilt ei saa kuidagi olla kumulatiivmürsk
tgemist obj140 tankiga
|
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
23.05.2017 22:53:32
|
|
|
need kõik pole siiski piisavalt head minu jaoks, ma tahan tiibrakette ja tuumapomme
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
23.05.2017 22:56:59
|
|
|
Aga jah, APCR on tugevdatud südamikuga, näiteks volframkarbiid. Ümbris tavaliselt väga kergest materjalist, näiteks alumiiniumist. Tavalisest APst ~2x kergem, selle tõttu lendabki kiiresti. |
aga palun, WG näitab kumulatiivmürsku piktogrammiga mis tähendab tegelikult tavamürsku, samas tõlkena kirjutab sinna kumulatiivmürsk, mis visuaalilt ei saa kuidagi olla kumulatiivmürsk
tgemist obj140 tankiga
Spoiler 
|
Näe, ajaloolisi HEATe sulle:
Spoiler 
D-30 HEAT näiteks
Spoiler 
viimati muutis brokenarm 23.05.2017 23:00:14, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
23.05.2017 22:57:18
|
|
|
Spoiler 
tgemist obj140 tankiga
|
Nagu lapsele räägiks
See piktogramm seal on kõikidele tankidele samasugune, see ei peagi kujutama konkreetse tanki HEAT mürsku. Löö googlesse sisse "HEAT shell" ja vaata millised need vanasti välja nägid...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
23.05.2017 23:07:50
|
|
|
gemini, ae, läbustaja jälle valla pääsenud, kahju hakkab kohe modest, peab jälle rookima siin seda lauta.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
23.05.2017 23:40:37
|
|
|
Tegin täna mõned B2(t4) j kv220-2 mängud. Ka seal madalal lendab aint kuld ringi. Mõlemal tankil nagu soomust polekski. Kui ei lasta kulda siis aint siis kui neil on mingi eriti hea kahuriga tank. Täiesti pointless armorile siin mängus loota, seda samahea kui pole enam
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 23:49:30
|
|
|
eks põhjus ole ka selles, et nüüd sa näed millega keegi sind tulistab. varem jäi see kõhutunde otsustada. soovitan selle "millise moonaga tulistatakse" välja lülitada, kergem elu kui ei süüvi.
amx 13 90 on veider tank, ühes mängus teeb temaga top damage ja siis mitu mängu kus ei saa kuidagi löögile ja kaotab mängud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tcih
HV kasutaja
|
24.05.2017 01:40:47
|
|
|
eks põhjus ole ka selles, et nüüd sa näed millega keegi sind tulistab. varem jäi see kõhutunde otsustada. soovitan selle "millise moonaga tulistatakse" välja lülitada, kergem elu kui ei süüvi.
amx 13 90 on veider tank, ühes mängus teeb temaga top damage ja siis mitu mängu kus ei saa kuidagi löögile ja kaotab mängud |
Maus sai hiljuti buffi, aeg patrulli minna.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
24.05.2017 07:21:52
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
Tegin täna mõned B2(t4) j kv220-2 mängud. Ka seal madalal lendab aint kuld ringi. Mõlemal tankil nagu soomust polekski. Kui ei lasta kulda siis aint siis kui neil on mingi eriti hea kahuriga tank. Täiesti pointless armorile siin mängus loota, seda samahea kui pole enam |
See on nagu see statement, et võtan Mausi ja sõidan ringi ja imestan, et ainult kuld lendab ringi ülla-ülla, sul juhtumisi armor millel pole weakspote. Isegi kui mõni väike kuskil tolgendab, siis mängus niii suur RNG, et sinna pihta saada hegi relvaga pole võimalik. Ku siis ainult 3m pealt. Nagu paneb nagu statemendid panevad veits kukalt kratsima
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
24.05.2017 07:32:11
|
|
|
no ma arvasin et seal madalamal pole vast enamusel klotsi, et pidevalt kulda spämmida ma eksisin, neil paistab pappi veel rohkem olema, kui kõrgemal
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|