Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
indu
HV veteran

|
21.05.2017 10:50:16
|
|
|
thomak28 kirjutas: |
kr6ll kirjutas: |
Igaljuhul foch on selle videoga ilmselt teeninud head klotsi ja ilmselt teenib edaspidi oluliselt rohkem kui ta siiani teeninud on kuus keskmiselt. See on kindel |
No tundub lihtsalt, et Fockist tehtud märter WG poolt. nii, et jah, suht tulega mängivad. Eriti arvestades asjaolusid, et Fock'il on õigustatud kriitika... |
Eriti ei usu et ta mingit pappi teenib.
Vähemalt ütles ära kui pekkis hetkel asjad on.
Kui tier 8 premium tankid on parema soomusega kui tavalised tankid, siis on midagi siin väga valesti.
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
21.05.2017 10:54:22
|
|
|
Pritsin lihtsalt kulda neile Chrysleritele näkku kuni neil mänguisu ära kaob. Uskumatult feil käitumine WG poolt.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 11:02:34
|
|
|
indu kirjutas: |
Igaljuhul foch on selle videoga ilmselt teeninud head klotsi ja ilmselt teenib edaspidi oluliselt rohkem kui ta siiani teeninud on kuus keskmiselt. See on kindel |
No tundub lihtsalt, et Fockist tehtud märter WG poolt. nii, et jah, suht tulega mängivad. Eriti arvestades asjaolusid, et Fock'il on õigustatud kriitika... |
Kui tier 8 premium tankid on parema soomusega kui tavalised tankid, siis on midagi siin väga valesti. |
Striime vaatab 1,5x rohkem kui siiani minimaalselt ja iga teine donation on kirjaga "10 sulle, 0 WG -le"
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
21.05.2017 11:58:44
|
|
|
indu kirjutas: |
Kui tier 8 premium tankid on parema soomusega kui tavalised tankid, siis on midagi siin väga valesti. |
Striime vaatab 1,5x rohkem kui siiani minimaalselt ja iga teine donation on kirjaga "10 sulle, 0 WG -le" |
See draama läbi saab, siis asi normaliseerub. Need on väiksed minionid lihtsalt, kes tulevad draama lõhna peale kokku ja kukuvad poolehoidu kuhugi poole näitama...Kui focki jaoks midagi enam saab normaliseeruda
Aga teatud määral ta lõikab hetkeliselt kasu küll sellelt, selles osas kõik õige
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
21.05.2017 12:02:44
|
|
|
Arvestades kaua wg balanseerib siis whine kestab veel kaua.
Naljakas et Discuss on Forum link puudub.
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 12:10:11
|
|
|
see on küll imo ikka räme käitumine WG -e poolt et is6 -ga sa ei pene vaat et midagi enam kui heavydega kokku satud. Pangu see mediumite alla. Kui mõni uus mängija ostab selle heas usus, et see on heavy ja mängib seda nagu heavyt siis tal polegi enam võimalust midagi teha kuna enamusi tanke see lihtsali pole suuteline penema
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
21.05.2017 13:01:01
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Pritsin lihtsalt kulda neile Chrysleritele näkku kuni neil mänguisu ära kaob. Uskumatult feil käitumine WG poolt. |
Sa ähvardad wotti sellega, mida ta just sinult ootabki
|
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
21.05.2017 13:31:16
|
|
|
FastPotty kirjutas: |
Pritsin lihtsalt kulda neile Chrysleritele näkku kuni neil mänguisu ära kaob. Uskumatult feil käitumine WG poolt. |
Sa ähvardad wotti sellega, mida ta just sinult ootabki  |
Just täpselt, kui sa just seda "kulda" tasuta ei saa.
WG ilmselt teab, et paljud enam väga mängida ei viitsi ja istuvad niisama suure crediti või kulla hunniku otsas. Kuidagi on vaja neid ju mängima sundida. Endalgi 12 milli lihtsalt niisama, millega midagi teha ei viitsi.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
21.05.2017 16:06:24
|
|
|
Sa ähvardad wotti sellega, mida ta just sinult ootabki :) |
Mitte WG-d, vaid Chrysleri ostjaid.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 16:22:37
|
|
|
IMO, WG oleks võinud minna GF tankiga seda teed, mille ta astus 13-57 GF -ga. Järgmine oli juba selline tavaline ja see kolmas Chrysler jallegi täiesti tavaline tank.
GF tank peaks olema mitte niivõrd OP või lihtsalt mingi erilisema värvilahendusega vaid eriline. Nagu selle 13-57 ylikiiire klipiga kahur. Ei midagi OP-ed(nüüd tsipa on aga tulekul ei olnd sinnapoolegi) aga ERILINE.
Ma oleks kohe ostnud GF kui see oleks selline, mida tavalised pole. Ja GF võiks olla eriliselt funn mängida, seega heavyd jätame välja sest siis on fun tavaliselt sama mis YLI OP -e.
Aga näiteks mingi käbedam medium millel oleks kiire ja hea kahur ja siis seeeest näiteks väikse dämmiga per shot. Või mingi lahe TD nagu oli näiteks e25. Midagi erilist mida saaks osta ehk paar korda aastas aga mida oleks lihtsalt fun mängida mingi erilise omaduse tõttu.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
21.05.2017 18:07:10
|
|
|
Asi on selles, et weakspotid olid väga oluline mängumehhaanika, mis lisas WoT'ile vürtsi. Et kui ikka on piisavalt oskust ja teadmisi, siis saab ka AP'ga heavy tanke maha võtta eest. 5 aastat on meid treenitud laskma komandöride kupleid, juhtide luuke ja kuulipildujapesasid esisoomusel - ja nüüd korraga, kuigi need samad elemendid on jätkuvalt olemas seal, need polegi enam weakspotid? See nagu läheb mänguloogikaga vastuollu. Igal võimsa soomusega tankil on vaja mingit weakspotti esisoomusele, mis annaks võimaluse nõrgematele, et kui nadd satuvad piisavalt lähedale, et neid lasta, siis neil on see võimalus. Need ei pea olema hiigelsuured, aga need peaksid olemas olema.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 18:14:45
|
|
|
no ega rasketanke ei peagi eest lasta saama aga siis olgu neil ka sellele eelisele vastav puudus. Näiteks olgu nad lähivõitluses tugevad, kui vastane otse ees on, aga siis olgu ta pikalt distantsilt ylekehva tabavusega. Mitte nii, et eest neid ei lase, sest vot nemad on heavyd aga samas on neil sellised kahurid, et ise lasevad 500 meetri pealt niskesi laske et hoia peast kinni.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
21.05.2017 19:53:22
|
|
|
Striim üleval. Täna mängime ebatavalisi tanke ja ootame striimi ebatavalisi külalisesinejaid
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
21.05.2017 20:10:16
|
|
|
Sa ähvardad wotti sellega, mida ta just sinult ootabki  |
Mitte WG-d, vaid Chrysleri ostjaid. |
Seda ju WG just sinult ootabki - tankide eest on juba makstud niikuinii, aga sinult tahaks ka nüüd natuke kulda või hõbedat kätte saada. Pusige siis seal omavahel ja pritsige kulda või hõbedat, vahet pole.. Kuniks kõik Chryslerid oled "välja suretanud" Siis tuleb uus tank, mis "suretamist" vajab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalm
HV vaatleja
|
21.05.2017 20:16:46
|
|
|
k4lm: <message deleted> "https://wot-life.com/eu/player/senpaiericknutab"
k4lm is now banned from this room.
k4lm: lol
You are permanently banned from talking in senpaierick.
_________________ Mina panin kunagi kaa hästi |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 20:19:25
|
|
|
tyypiline QB donaator: Tere QB. Mängisin enne oma O-HO -d. Kere on väga hea aga keegi lasi mind kuplist läbi ja ma sain surma. Mis sa arvad, kas see on normaalne? Tervitab, killall_PL
Krt need OHO mängijad imevad. Omaette pobisevad nagunii nonstop, kui mängivad, et "no tule võitle kui julged. No kui siis mõni kehvema soomusega siis läheb siis hõiskavad "lol, on idioot, tuleb siia suurte poistega plõksima, on jobu" põmm ja mees kutu, PL on rahul ja muheleb, Aga kui sa tiirutad oma kehva soomusega tankiga hoopis teda, lased kaugelt ja vajadusel lased ka skillmoona siis saadavad sulle krt 2 nädalat sõnumeid "goldammo noob. Tule ja võitle mees mehe vastu krdi idioot, ninad koos. Krdi argpyks ja goldammonoob.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
21.05.2017 20:25:11
|
|
|
kalm kirjutas: |
You are permanently banned from talking in senpaierick. |
Mis see on ? O.O
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 20:27:24
|
|
|
mcjaaxon kirjutas: |
Mis see on ? O.O |
mulle tundub et mingi adminn ahistab mingit täiesti syytut kodanikku. Ja korralikult
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
21.05.2017 20:34:41
|
|
|
Võib vist selle mängu ära hingusele saata. Vaadates seda uut OP Chrysleri sitta, mille WG välja andis. SirFochi jutt (kes teab, see teab) oli ainult kuld, mida WG ilmselgelt kuulda ei tahtnud. Käisin täna ka ise mängimas ja esimest korda nende tankide vastu ja WoT läheb arhiivi minu jaoks. Täiesti ajuvaba, kui mu Tier 9 HT ei pene hulldownis Chryslerit kullaga aga hulldown T9 E75 turretist laseb iga hiirega mängija läbi...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalm
HV vaatleja
|
21.05.2017 20:40:11
|
|
|
Learn to play hala on see Chrysler K jutt. Selle asja lower platest läheb cromwelli APCR läbi ilma probleemita rääkimata sellest mis kõik tuppa tuleb tier8 ja above. Mõttetult palju tolmu keerutati üles selle teemaga, mis pole absoluutselt õigustatud.
_________________ Mina panin kunagi kaa hästi |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
21.05.2017 20:45:28
|
|
|
Mis see on ? O.O |
mulle tundub et mingi adminn ahistab mingit täiesti syytut kodanikku. Ja korralikult  |
Ei tea , kas ma just sattusin vaatama selle " mingi adminni " striimi , kus see adminn sõimas just ühe amx sõitja nii läbi , et mul silmad suured , nagu tõllarattad
Mulle tundub , et see adminn säägib puhtas eesti keeles
Võin ka küll eksida
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
21.05.2017 20:53:57
|
|
|
Mis see on ? O.O |
mulle tundub et mingi adminn ahistab mingit täiesti syytut kodanikku. Ja korralikult  |
Ei tea , kas ma just sattusin vaatama selle " mingi adminni " striimi , kus see adminn sõimas just ühe amx sõitja nii läbi , et mul silmad suured , nagu tõllarattad
Mulle tundub , et see adminn säägib puhtas eesti keeles
Võin ka küll eksida  |
No mis lüke see oli ka ennast ajaks ka jube tuuri sellised asjad aga noh, kirjutama ma kellelegi ilmselt ei hakkakas, nii v naa unustan järgmise mänguga juba kõik ära.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 21:36:34
|
|
|
seda ma teile mehed ytlen, et ärge sõitke asjadega millega sõites on teil selline tunne, et nagu ei tea mida teha ja selline peataolek on pidevalt. Ma siin mingi aeg arvasin, et proovin ja tegin mingid katsed aga see lõppes sellega, et läksin poodi, ostsin viina ja sardelle ja kõik statistilised näitajad olid hommikuks sama madalad ja kehvad kui mu tuju ja enesetunne.
Tegin väikse pausi, printisin vedike klotsi, tagudes pokkerit ja nüüd tulin värske pea ja hea enesekindlusega tagasi ja sõitsin tanke mida mulle meeldib mängida. Kõik ok, viina vaja pole ja enesetunne on ilmselt homme veel parem kui saab tööle nii minna nii, et ei pea iga tund omale värskat ostma
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|