Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
frippar
Kreisi kasutaja
|
14.05.2017 17:59:43
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Ja siis kohalik ottegon ostjana tuimalt väidab, et pole pakki kätte saanud või oli pakis tellis. Mine siis ja tõesta... |
Väidan ainult siis kui pakki pole kätte saanud või kui müüja mulle pakki ei saada. Mitu korda on olnud juba jama, et paki eest makstud aga müüja pole nõus olnud saatma sest ebay konto sai suspended. Vabadused ainult. Nõudsin raha paypal-i kaudu tagasi. Müüja polnud ise nõus seda vabatahtlikult tagasi saatma.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.05.2017 19:56:12
|
|
|
Huvitav, et sina just massiliselt taoliste otsa satud Mul pole ei hiinast ega ebayst veel ükski pakk lõplikult ära kadunud. Mõned on mingi 3-4 kuud tulnud aga siiski lõpuks käes
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
15.05.2017 13:38:54
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Infoks, et praegu tegin 36$ ostu ja kui valisin Ebays pangakursi siis sain 1,7€ odavamalt.
Tundub, et igal ostul tuleb eraldi see valida.
Suuremate summade puhul on vahe juba märkimisväärne. |
Ei teadnudki varem, et seda kurssi valida saab. Ostsin just 40£ asja ja võitsin pangakursiga ostes üle 2€'i.
48,43€ vs 50,67€.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.05.2017 17:11:21
|
|
|
Elpex, pank paneb 1 või 1.5% valuutavahetus tasu kursile otsa veel.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
15.05.2017 17:28:02
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Elpex, pank paneb 1 või 1.5% valuutavahetus tasu kursile otsa veel. |
Suuremad pangad teevad seda. Alguses näitab, et läks broneeringusse 10€ aga kui kontolt maha võetakse siis on 10,50€ näiteks. Krediidipank on tihtilugu vastupidi. Maha võetakse vähem kui broneeringusse läks. Miinus on see, et pidevalt suurem summa jääb edasi broneeringusse rippuma.. umbes 10 päevaks ja siis haitub ära. Olen paar korda küsinud ka, et miks see nii on. Seda pidi tehtama siis kui valuutavahetus kurs muutub ostja kasuks. Täpselt ikka aru ei saanud miks peab siiski topelt broneering tekkima.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.05.2017 17:39:54
|
|
|
pois11, ma räägin hoopis muust asjast. Hinnakirjas kohe olemas valuutavahetustasu, swedil 1% ja sebil 1.5%
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran

|
15.05.2017 17:40:45
|
|
|
krediitkaardiga makstes seda küll ei ole.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.05.2017 17:48:07
|
|
|
taavi, swedi krediitkaardil visa või master 1% ja amex 0.5% ja seb on 1.5% kõigil.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
15.05.2017 18:06:02
|
|
|
pois11 kirjutas: |
KillFrenzy kirjutas: |
Elpex, pank paneb 1 või 1.5% valuutavahetus tasu kursile otsa veel. |
Suuremad pangad teevad seda. Alguses näitab, et läks broneeringusse 10€ aga kui kontolt maha võetakse siis on 10,50€ näiteks. Krediidipank on tihtilugu vastupidi. Maha võetakse vähem kui broneeringusse läks. Miinus on see, et pidevalt suurem summa jääb edasi broneeringusse rippuma.. umbes 10 päevaks ja siis haitub ära. Olen paar korda küsinud ka, et miks see nii on. Seda pidi tehtama siis kui valuutavahetus kurs muutub ostja kasuks. Täpselt ikka aru ei saanud miks peab siiski topelt broneering tekkima. |
Kas see tähendab, et hetkel broneeringus olev summa polegi lõplik?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.05.2017 18:10:08
|
|
|
Elpex, loomulikult mitte.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
15.05.2017 18:52:16
|
|
|
Mul üks paarieurone pudin tellitud ebay-st, täna saab 60 päeva mööda ja siis kaob sealt ebay purchase history alt see ära, lootsin täna case avada, aga seal viskab kirja, et "The estimated delivery date for this item is Jun 15, 2017.If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center." Miks ma nagu case avada ei saa, kui seda juunikuud ootama jääda, selleks ajaks üle kolme kuu möödas ja enam kaebused ei kehti ju? Toote juures seda shipped märget ka pole, not yet shipped.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
15.05.2017 19:24:15
|
|
|
taavi kirjutas: |
krediitkaardiga makstes seda küll ei ole. |
Siis ei ole jah kui summa võetakse maha eurodest. Nagu on paypalil kombeks teha.
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran

|
15.05.2017 19:28:52
|
|
|
millest te räägite? kui kreediitkaart on eurodes, aga makse on mingis muus valuutas, siis ei ole vähemalt swedbankis mingit lisatasu. vahet pole, kas see on otse või läbi paypali. panga vahetuskurss ei ole küll eriti soodne, aga igatahes prem, kui lasta seda paypalil teha.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.05.2017 19:45:30
|
|
|
taavi kirjutas: |
millest te räägite? kui kreediitkaart on eurodes, aga makse on mingis muus valuutas, siis ei ole vähemalt swedbankis mingit lisatasu. vahet pole, kas see on otse või läbi paypali. panga vahetuskurss ei ole küll eriti soodne, aga igatahes prem, kui lasta seda paypalil teha. |
Ju sul on siis ainukesena mingid erilised privileegid.
Lehekülg 14
https://www.swedbank.ee/static/pdf/private/home/useful/pricelist_est.pdf
Seb igastahes kuvatakse teenustasu niimoodi.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
15.05.2017 20:23:39
|
|
|
Nordea pangas on konverteerimistasu lausa 2%
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
15.05.2017 20:51:14
|
|
|
Võimalik, et pank seda konverteerimistasu(mis on ikka soodsam kui paypal oma) ei näita. Teine variant, mis on isegi tõenäolisem, et konverteerib tegelikult visa/mastercard.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
16.05.2017 01:48:51
|
|
|
Tellisin ühe asja. Kohale pole veel jõudnud. Mingi aeg sain kirja, et ütle meile, kuidas meeldis. Vastasin sellele mailile, et pole veel kätte saanud ja ilmselt pean veel veidi ootama. Pandi kohe uus pakk teele oma kulu ja kirjadega, sest nende arvates oli 2 nädalat oodata liiga pikk aeg. Eks näis, kas saan lõpuks 1 või 2 sama asja.
50€ ringis jubin oli.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
17.05.2017 23:20:15
|
|
|
Teine mulle siis...
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
18.05.2017 04:28:52
|
|
|
KillFrenzy, Kasutage LHV panka internetis, neil tasusid ei ole veebis. Tasud on muidu küll. Iga liigutus mida pangakaardiga automaadis teete, küsivad raha. Vaatad konto väljavõtet: maksa. Vaatad jääki: jälle maksad jne. Et siis netipangaduses on LHV kõige parem aga pangaautomaatides arveldajatele ei soovita sest iga liigutus maksab
raxz, Küsi müüjalt teenusepakkuja (transafirma) ja tracking number. Mul vedeles saksamaalt tulnud pakk kuskil Itella (Smartpost) süsteemis. Jõudis juba 26 aprill Eestisse aga müüja ei pannud telefoni numbrit ja pakk vedeles Itella laos (Itella on DHL esindaja Eestis). maksin kauba eest 01.04 ja mõtlesin juba, et olen üle saanud. 14.05 küsisin tracking numbri ja 15.05 sain kätte.
Kas keegi oskab öelda, kuidas ma saan ebayle teada anda peale arve maksmist, et maksin üle. Üks feik kontoga (Peterburi aadress aga kuskil araabias elab) põrsas tegi €300 maksva SSD peale pakkumise aga ära ei ostnud. Ebay arvet ma kohe ära ei maksnud, sest ma mõtlesin, et nad näevad ju et diili reaalselt ei toimunud aga ju on värk automatiseeritud. Nad peatasid minu konto ebays. Maksin selle liigse prosa ära et konto lahti saada. Tahaks kasvõi krediiti saada
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
   |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
21.05.2017 00:22:33
|
|
|
liiv kirjutas: |
KillFrenzy, Kasutage LHV panka internetis, neil tasusid ei ole veebis. Tasud on muidu küll. Iga liigutus mida pangakaardiga automaadis teete, küsivad raha. Vaatad konto väljavõtet: maksa. Vaatad jääki: jälle maksad jne. Et siis netipangaduses on LHV kõige parem aga pangaautomaatides arveldajatele ei soovita sest iga liigutus maksab
......... |
Konto väljavõtte vaatamine oli neil vanasti tõesti 20 senti. Seda võõra panga automaadis.
Nüüd on neil üleval ka omad automaadid (viimati pandi vist Rakveresse) , kus sula väljavõtt ei maksa midagi.
Vähemalt kuni 5000 euro välja võtmisel, mis on eraisiku kaardi tavalimiidiks. Kui jääb väheks, saab võtta lisakaardi (firmal) .
Mõnes mõttes on LHV Eestis kõige odavam pank kasutamiseks.
Tasuta ülekanded.
Tasuta sula väljavõtt.
Maksad ainult 12 eurot aastas viipekaardi eest. (eraisikule, firmale topelt ) Selle saad ka tagasi teenida, kui kasutad Partner krediitkaarti (saad 3% boonusraha)
Nii et pank, mis maksab peale
Ja mulle digiraha kasutajana meeldib eriti see, et kui teed www.kraken.com lehele ülekande, siis tööpäeviti enne poolt viit tehtud kanne on kell 19.00 alati arvel.
Swedist see ei toimi nii kiiresti. Sepa peaks ju igalt poolt ühtemoodi minema, aga millegipärast mõnest pangast ei lähe.
Suur puudus on aga see, et nad lõpetasid USD maksete vastuvõtu ja promovad oma TransferWise’i makseid. Olen TransferWise’i kasutanud ja hea odav aga eks katsu hiinlastele sellega kaevurite eest maksta.
Nii peabki hoidma vähemalt ühte panka veel, kus USD ülekanded toetatud.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
24.05.2017 10:48:45
|
|
|
kellelgi veel sellist probleemi, et kui eBays valida, et panga kaudu valuutat konverteeriks tuleb peale niiöelda maksmist kiri: Something went wrong. Please try to check out again. Paypal valuutakonverteerimise puhul toimib täiesti normaalselt...
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
25.05.2017 11:12:52
|
|
|
Ehk oskab keegi seletada seda "confirm your card" teemat?
Tellisin mingi aeg tagasi ühed vidinad ja maksin PayPaliga umbes 50€. Samal ajal klikkisin igaks juhuks seda asja: "You can remove limits on your account by confirming that you own this card. Select OK below....", ühesõnaga võeti 1.50 arvelt maha, aga mul jäi see protseduur siis pooleli, st mingi kinnituskood sisestamata. Sooritatud ostu juures maksmisel siiski mingeid tõrkeid ei olnud. Saan aru, et uue kaardi lisamisel tehakse verifitseerimisprotseduur, aga kaart oli mul aktiivne ja varem juba kasutuses.
Nüüd ükspäev tuli mul meelde, et kunagi asi tellitud, aga pole mingit inffi, et oleks üldse teelegi pandud, vms...
Ja küsimused siis:
1) mida tähendab see limiitide eemaldamine? Kui suured limiidid on siis ilma selle confirminguta?
2) kas see, et mul "Confirm your card to enjoy smoother shopping experience" pooleli oli, võis takistada tehingu toimumist ja müüja pole siiani midagi saanudki???
Aitäh, kes viitsib valgustada!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
25.05.2017 12:15:15
|
|
|
1. Limiidid on täpselt nii suured kui paypali arvates olema peavad. Võib kõlada nagu ülbitsemine või naljatamine, aga kui seda teemat natuke loed, siis saad aru et nii ongi, et paypal määrab limiidid nii nagu ise heaks arvab.
2. Vaata paypalis ajaloo alt, kas näed seda tehingut ja mis on tehingu staatus. Panga väljavõttest võid seda ka vaadata, kas raha on maha läinud ja ega tagasi pole tulnud. Puusalt tulistades pakun, et müüja ikka sai raha kätte.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
25.05.2017 15:51:01
|
|
|
napoleon kirjutas: |
1. Limiidid on täpselt nii suured kui paypali arvates olema peavad. Võib kõlada nagu ülbitsemine või naljatamine, aga kui seda teemat natuke loed, siis saad aru et nii ongi, et paypal määrab limiidid nii nagu ise heaks arvab.
2. Vaata paypalis ajaloo alt, kas näed seda tehingut ja mis on tehingu staatus. Panga väljavõttest võid seda ka vaadata, kas raha on maha läinud ja ega tagasi pole tulnud. Puusalt tulistades pakun, et müüja ikka sai raha kätte. |
Nojah, seda nagu ei taibanud kohe vaadatagi, et krediitkaardilt oli tõesti summa maha läinud... Peab hakkama müüjaga suhtlema.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|