Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 1 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Ostad?
Juba ostetud.
14%
 14%  [ 61 ]
Ostan.
26%
 26%  [ 113 ]
Ootan hinna langust ja ostan siis.
35%
 35%  [ 149 ]
Ei osta.
23%
 23%  [ 98 ]
hääli kokku : 421

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 28.04.2017 21:45:06 vasta tsitaadiga

Ikka pole ara fixitud seda kui tapad vastase ara siis ikka vastased spawnivad peale .
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 29.04.2017 07:32:11 vasta tsitaadiga

Mis sest halba...tuleb nagu saelaudu icon_lol.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.05.2017 10:45:14 vasta tsitaadiga

Shaqx kirjutas:
Milles probleem, kuidagi kahtlaselt väike fps on antud specide juures I7 6700K, GTX 1080, Monitor 2560x1440 144hz . Fps Battlefield 1 kuskil 60-80 resolution scale 125. Proovisin ka 100 peal siis oli fps 80-95. Kõik sätted siis ultra. Directx11. Kõige uuemad draiverid ka peal. Või see fps ongi normaalne antud specide juures?

Jah see on täiesti ok fps antud riistvara ja mängu sätete juures. Kasuta parem resolution scale 1.0.

Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 10.05.2017 09:09:59 vasta tsitaadiga

Expansion osta oli küll pointless, ei leia servereid kus mängjaid oleks. Ikka peab vana edasi mängima :/ nii surnud siis mäng juba?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
rein001
HV kasutaja

sõnum 10.05.2017 11:33:22 vasta tsitaadiga

paari kuuga läks see mäng hauda, vb kundagi võtab veel vedu kui suuremaid update teevad
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 10.05.2017 11:39:08 vasta tsitaadiga

ei saaks nüüd öelda, et mäng päris hauas veel on. EBV liimed aktiivselt veel mängivad. Kuid jah egas otseselt enam midagi teha pole osaline fun on kadunud. Hetkel omal missiooniks teha kõik uued relvad lahti ja siis sõdurite classid 50'ks ajada icon_smile.gif. Kui üks mängida siis fun puudub, kuid meeskonnaga vastast kimbutada on veel lõbus.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 10.05.2017 12:06:16 vasta tsitaadiga

StaticX kirjutas:
Expansion osta oli küll pointless, ei leia servereid kus mängjaid oleks. Ikka peab vana edasi mängima :/ nii surnud siis mäng juba?

Ma ei saa aru kuidas saab väita et mäng on surnud juba icon_rolleyes.gif Kui sa mõtled seda viimast dlc-d siis on ju lausa eraldi lahter olemas selle dlc mängumodedega ? ja tulemas peaks olema veel lisapakette,kui ma ei eksi siis lausa kolm isegi ... ja ma ei saa aru missioone te sellest mängust sisi veel tahate ? endal küll momendil tegemist,tahaks martini -henry snipri lahti saada ja huot ja hellreigel opticu samuti icon_cool.gif Muidugi võiks igasuguseid relvi ja taske rohkem olla .aga dominationi ja frontline saab igaõhtu mängitud mitmeid tunde they shall not pass mapides thumbs_up.gif

https://www.battlefield.com/news/article/summer-of-battlefield-new-maps-coming

tsitaat:
Speaking of new maps, the previously announced Nivelle Nights is soon here. Releasing in June for Battlefield 1 Premium Pass owners, this night map is located at the muddy battlefields around Malmaison and Soupir.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 10.05.2017 13:33:17 vasta tsitaadiga

Gap -- no need uued vidinad on ammu lahti. Pigem ootan nagu maailma imet, et millal saan teha viimast tegemata medalit. Relvadest alles tegemata sniperi uus relv -- selle saab vist täna ka lahti ainult 100 killi veel teha. icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 10.05.2017 16:47:35 vasta tsitaadiga

rein001 kirjutas:
paari kuuga läks see mäng hauda, vb kundagi võtab veel vedu kui suuremaid update teevad

Täna EA just teatas, et Battlefield 1-te on joininud üle 19 miljoni mängija, mis on 50% kasvu võrreldes Battlefield 4 sama perioodiga.
Nii, et surnuks seda nimetada kindlasti ei saa. Pealegi on aktiivseid mängijaid ka igapäevaselt tunduvalt rohkem kui Battlefield 4-s.

Iseasi on see, et sisu on mängul esialgu veel vähevõitu aga küll need uued DLC-d ja asjad ka tulevad. Juba juunis peaks üks uus öömapp tulema ja ka teist juba testitakse.

http://investor.ea.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=1025604

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 11.05.2017 21:09:30 vasta tsitaadiga

http://bf1stats.com/
ja
https://bf4stats.com/

Selgelt on näha, et BF1 on konsoolilaste mäng.
PC peal hetkel mängijaid 23000 vs 14000 BF1 kasuks. (hetkel + - 300)
Kui arvestada nüüd seda, kui vana mäng on BF4 siis on PC numbrid selgelt BF1 kahjuks ja seda üsna tugevas langevas tempos.

Müüdud koopiad ei ole suurem asi näitaja: Kui te vaid teaksite, milline müügiedu saadab täna mingeid Spinnereid. Lapsed tassisid koju eile kuskilt need pointless vidinad, pakun, et läbimüük ületab kordades YoYo edulugu omal ajal, samas surevad need aga oluliselt kiiremini välja, kuna need lihtsalt ON nii pointless vidinad ju, olgugi et kaasaegsemad ja möhhh, "rohkem skilli nõudvad vidinad" icon_biggrin.gif

Viimaste päevade teemaks on Premium vabastada rahanumbrist ja see viimane külge pookida nii öelda tilulilu soetamiseks. (skinnid, mundrid jne). Miskipärast ei ole mul sellesse loogikasse usku, kuna mitte Premiumi mängijad nagunii pole huvitatud tilulilust, seega jääb õhku küsimus, kes ja kui palju on nõus tilulilu ostma, et kataks ära EA oodatava kasumi.

Premiumist veel nii palju, et paljud ei soovi seda osta, kuna mäng saab terveks alles 2 aasta pärast, pärast esmaesitlust. Kahe aasta pärast on aga Premium kuskil "sale"-s 10 yoyoga müügis, enamus sõbrad juba muid mänge mängimas jne.

Suurim viga on jätkuvalt see, et paisatakse müüki katkine toode, mida siis parendatakse/parandatakse aastalõikes ja loodetakse sealtkaudu uusi kliente ligi meelitada.

Ma olen pigem seda meelt, et seni kuni mäng pole terve, võikski see jääda testikeskkonda, kus mängijatele makstakse korraliku palka seni, kuni mäng on esitluseks valmis.

Meenutus novembrist, kui palju oli online mängijaid sees õhtuti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Hetkel (50000 BF4-s vs 137000 BF1-s)
Kui siin juba numbreid keegi kõrvutada ja analüüsida ei oska, siis pole muud teha, kui seda BF1 haibi rauda edasi taguda icon_biggrin.gif

Ja kokkuvõttes ärge olge nii naiivitarid siin, EA-d ei huvita teie mängurõem, vaid teenistus. Paisatakse uus map koos uue ja MÕTTETU class rank 10 avatava relvaga, loodetakse taas mõnituhat Premium liige värvata. Ah surnud venna peale spawni parandame alles siis ära, kui kuskilt enam pappi juurde ei tilgu ja progejatel muud teha pole icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 12.05.2017 19:11:13 vasta tsitaadiga

No kõige parem on isiklikust kogemusest läheneda. Serverite valik on drastiliselt vähenenud. Ma mängin sisuliselt ainult Foresti kaarti (infantry only) ja mul on suuri raskusi leida 64 mängijaga serverit kus ei ole palju vabu kohti Euroopa regioonis ning muul ajal kui parimad tunnid õhtuti. Nädalavahetuse hommikuti on nüüd juba päris ikaldus. Seega minu tunnetus on see mäng on sisuliselt välja surnud, millele on tugevalt kaasa aidanus see rumal serverite süsteem.
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 14.05.2017 00:13:56 vasta tsitaadiga

Takkajärgi tarkusena võib vist öelda, et see mäng, mille üks peamisi müügiargumente on ilus graafika ei ole ikka õige Battlefield selle klassikalises tähenduses.

Ei suuda endas leida seda entusiasmi BF1 mängimiseks nagu eelnevate Battlefield'ide puhul. Paari nädala jooksul nii korra-paar üldiselt teen mõned roundid vahelduseks ja rohkem lihtsalt ei taha, senimaani peamiselt BF4 edasi mänginud. Enda poolt vaadatuna on tegu ka esimese BF'iga, kus ma eelmise mängist uue tulles hoobilt jätnud pole icon_sad.gif .

Kogu BF1 interface, serverimajandus, mängustiil jne tunduvad olema tugevasti nö casual'ide poole kaldu. Seega pole ime, et mängijanumbrid nõnda kiiresti BF4 poole kihutavad.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 14.05.2017 02:16:34 vasta tsitaadiga

A-Circus. kirjutas:
Takkajärgi tarkusena võib vist öelda, et see mäng, mille üks peamisi müügiargumente on ilus graafika ei ole ikka õige Battlefield selle klassikalises tähenduses.

Ei suuda endas leida seda entusiasmi BF1 mängimiseks nagu eelnevate Battlefield'ide puhul. Paari nädala jooksul nii korra-paar üldiselt teen mõned roundid vahelduseks ja rohkem lihtsalt ei taha, senimaani peamiselt BF4 edasi mänginud. Enda poolt vaadatuna on tegu ka esimese BF'iga, kus ma eelmise mängist uue tulles hoobilt jätnud pole icon_sad.gif .

Kogu BF1 interface, serverimajandus, mängustiil jne tunduvad olema tugevasti nö casual'ide poole kaldu. Seega pole ime, et mängijanumbrid nõnda kiiresti BF4 poole kihutavad.

Sada protsenti nõus, toksin ka 4ja edasi.

Tuntumad youtuuberid ka teevad videosi juba BF4'jast, et "it's good to be back"

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.05.2017 10:23:50 vasta tsitaadiga

Tundub, et hakkab välja surema jah...
Serverid on tühjad, mängida õnnestub suht harva. icon_neutral.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 14.05.2017 10:34:37 vasta tsitaadiga

Võtke vähem narkotsi või õppige quickjoini kasutama. Mängijaskond on stabiilselt kõrgajal iga päev ~30k.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.05.2017 10:42:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Võtke vähem narkotsi või õppige quickjoini kasutama. Mängijaskond on stabiilselt kõrgajal iga päev ~30k.

Operationsis pistetakse mind küll pidavalt tühja serverisse...
Quickjoin ei võimalda nagu opertionsit mängida, seega äkki võiks ise vähem tarbida?

Ma olen sellest east väljas, kus mingi mõttetu lippude vahel sebimine huvi pakkus.

Näide elust ensesest, eile 3 h joinimist ja ei ainumastki mängu.

tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 14.05.2017 13:43:02 vasta tsitaadiga

Operationsiga on nutune jah. Endal õnnestus ka ainult üks mäng teha kogu nv jooksul thumbs_down.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 14.05.2017 21:50:08 vasta tsitaadiga

Vietnami exp vōiks tulla, siiber juba mingi vindiga ringi jooksmisest. icon_biggrin.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.05.2017 22:23:29 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Vietnami exp vōiks tulla, siiber juba mingi vindiga ringi jooksmisest. icon_biggrin.gif
kõik tänased on vindid, kui sa just musketiga ei viitsiks ringi joosta icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
raixxx
HV kasutaja
raixxx

sõnum 15.05.2017 01:09:20 vasta tsitaadiga

Väidan et isegi olümpial lastakse veel sileraudsega, kes tahab väidab ümber. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 15.05.2017 11:04:40 vasta tsitaadiga

Mōtlen neid ühelasulisi noh, ei meeldi, veidi on lōbus aga lōpuks tüütab ära. Mg on ainuke hea asi siin, smg on pika maa peale kasutu...
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 15.05.2017 13:18:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mōtlen neid ühelasulisi noh, ei meeldi, veidi on lōbus aga lōpuks tüütab ära.

Ilmselt peetakse silmas manuaalse mehhanismiga vintpüsse icon_smile.gif

Mulle poltlukuga vindid ikka väga meeldivad.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2017 18:06:52 vasta tsitaadiga

Sain EA Accessiga 10H tasuta BF1-te, mul operationite leidmine küll probleeme ei valmistanud. Äkki vahe selles, et erinevate tasemte mängijate osakaal on erinev? Ma muidugi ei tea, mis süsteemi alusel inimesi kokku pannakse, lihtsalt hüpotees.

Kunagi Betast võtsin osa, nüüd mängides väga palju vahet nagu ei ole. Iseenesest mäng on OK, ajastu mulle meeldib ja mängutempo on ka hea, samas ma ei tea, kas raatsin osta seda.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 17.05.2017 01:00:49 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
Sain EA Accessiga 10H tasuta BF1-te, mul operationite leidmine küll probleeme ei valmistanud. Äkki vahe selles, et erinevate tasemte mängijate osakaal on erinev? Ma muidugi ei tea, mis süsteemi alusel inimesi kokku pannakse, lihtsalt hüpotees.

Kunagi Betast võtsin osa, nüüd mängides väga palju vahet nagu ei ole. Iseenesest mäng on OK, ajastu mulle meeldib ja mängutempo on ka hea, samas ma ei tea, kas raatsin osta seda.

jah otsides ütleb ju matching skill
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 22.05.2017 19:58:00 vasta tsitaadiga

Uue DLCga tulevad naissõdurid, feministidel nüüd pidu.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 1 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.