Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Ostad? |
Juba ostetud. |
|
14% |
[ 61 ] |
Ostan. |
|
26% |
[ 113 ] |
Ootan hinna langust ja ostan siis. |
|
35% |
[ 149 ] |
Ei osta. |
|
23% |
[ 98 ] |
|
hääli kokku : 421 |
|
autor |
|
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
28.04.2017 21:45:06
|
|
|
Ikka pole ara fixitud seda kui tapad vastase ara siis ikka vastased spawnivad peale .
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
29.04.2017 07:32:11
|
|
|
Mis sest halba...tuleb nagu saelaudu
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
07.05.2017 10:45:14
|
|
|
Shaqx kirjutas: |
Milles probleem, kuidagi kahtlaselt väike fps on antud specide juures I7 6700K, GTX 1080, Monitor 2560x1440 144hz . Fps Battlefield 1 kuskil 60-80 resolution scale 125. Proovisin ka 100 peal siis oli fps 80-95. Kõik sätted siis ultra. Directx11. Kõige uuemad draiverid ka peal. Või see fps ongi normaalne antud specide juures? |
Jah see on täiesti ok fps antud riistvara ja mängu sätete juures. Kasuta parem resolution scale 1.0.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
10.05.2017 09:09:59
|
|
|
Expansion osta oli küll pointless, ei leia servereid kus mängjaid oleks. Ikka peab vana edasi mängima :/ nii surnud siis mäng juba?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
rein001
HV kasutaja
|
10.05.2017 11:33:22
|
|
|
paari kuuga läks see mäng hauda, vb kundagi võtab veel vedu kui suuremaid update teevad
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
10.05.2017 11:39:08
|
|
|
ei saaks nüüd öelda, et mäng päris hauas veel on. EBV liimed aktiivselt veel mängivad. Kuid jah egas otseselt enam midagi teha pole osaline fun on kadunud. Hetkel omal missiooniks teha kõik uued relvad lahti ja siis sõdurite classid 50'ks ajada . Kui üks mängida siis fun puudub, kuid meeskonnaga vastast kimbutada on veel lõbus.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
10.05.2017 12:06:16
|
|
|
StaticX kirjutas: |
Expansion osta oli küll pointless, ei leia servereid kus mängjaid oleks. Ikka peab vana edasi mängima :/ nii surnud siis mäng juba? |
Ma ei saa aru kuidas saab väita et mäng on surnud juba Kui sa mõtled seda viimast dlc-d siis on ju lausa eraldi lahter olemas selle dlc mängumodedega ? ja tulemas peaks olema veel lisapakette,kui ma ei eksi siis lausa kolm isegi ... ja ma ei saa aru missioone te sellest mängust sisi veel tahate ? endal küll momendil tegemist,tahaks martini -henry snipri lahti saada ja huot ja hellreigel opticu samuti Muidugi võiks igasuguseid relvi ja taske rohkem olla .aga dominationi ja frontline saab igaõhtu mängitud mitmeid tunde they shall not pass mapides
https://www.battlefield.com/news/article/summer-of-battlefield-new-maps-coming
tsitaat: |
Speaking of new maps, the previously announced Nivelle Nights is soon here. Releasing in June for Battlefield 1 Premium Pass owners, this night map is located at the muddy battlefields around Malmaison and Soupir. |
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
10.05.2017 13:33:17
|
|
|
Gap -- no need uued vidinad on ammu lahti. Pigem ootan nagu maailma imet, et millal saan teha viimast tegemata medalit. Relvadest alles tegemata sniperi uus relv -- selle saab vist täna ka lahti ainult 100 killi veel teha.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaido163
HV kasutaja

|
10.05.2017 16:47:35
|
|
|
rein001 kirjutas: |
paari kuuga läks see mäng hauda, vb kundagi võtab veel vedu kui suuremaid update teevad |
Täna EA just teatas, et Battlefield 1-te on joininud üle 19 miljoni mängija, mis on 50% kasvu võrreldes Battlefield 4 sama perioodiga.
Nii, et surnuks seda nimetada kindlasti ei saa. Pealegi on aktiivseid mängijaid ka igapäevaselt tunduvalt rohkem kui Battlefield 4-s.
Iseasi on see, et sisu on mängul esialgu veel vähevõitu aga küll need uued DLC-d ja asjad ka tulevad. Juba juunis peaks üks uus öömapp tulema ja ka teist juba testitakse.
http://investor.ea.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=1025604
_________________ EBV  |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
11.05.2017 21:09:30
|
|
|
http://bf1stats.com/
ja
https://bf4stats.com/
Selgelt on näha, et BF1 on konsoolilaste mäng.
PC peal hetkel mängijaid 23000 vs 14000 BF1 kasuks. (hetkel + - 300)
Kui arvestada nüüd seda, kui vana mäng on BF4 siis on PC numbrid selgelt BF1 kahjuks ja seda üsna tugevas langevas tempos.
Müüdud koopiad ei ole suurem asi näitaja: Kui te vaid teaksite, milline müügiedu saadab täna mingeid Spinnereid. Lapsed tassisid koju eile kuskilt need pointless vidinad, pakun, et läbimüük ületab kordades YoYo edulugu omal ajal, samas surevad need aga oluliselt kiiremini välja, kuna need lihtsalt ON nii pointless vidinad ju, olgugi et kaasaegsemad ja möhhh, "rohkem skilli nõudvad vidinad"
Viimaste päevade teemaks on Premium vabastada rahanumbrist ja see viimane külge pookida nii öelda tilulilu soetamiseks. (skinnid, mundrid jne). Miskipärast ei ole mul sellesse loogikasse usku, kuna mitte Premiumi mängijad nagunii pole huvitatud tilulilust, seega jääb õhku küsimus, kes ja kui palju on nõus tilulilu ostma, et kataks ära EA oodatava kasumi.
Premiumist veel nii palju, et paljud ei soovi seda osta, kuna mäng saab terveks alles 2 aasta pärast, pärast esmaesitlust. Kahe aasta pärast on aga Premium kuskil "sale"-s 10 yoyoga müügis, enamus sõbrad juba muid mänge mängimas jne.
Suurim viga on jätkuvalt see, et paisatakse müüki katkine toode, mida siis parendatakse/parandatakse aastalõikes ja loodetakse sealtkaudu uusi kliente ligi meelitada.
Ma olen pigem seda meelt, et seni kuni mäng pole terve, võikski see jääda testikeskkonda, kus mängijatele makstakse korraliku palka seni, kuni mäng on esitluseks valmis.
Meenutus novembrist, kui palju oli online mängijaid sees õhtuti:
Spoiler 
Hetkel (50000 BF4-s vs 137000 BF1-s)
Kui siin juba numbreid keegi kõrvutada ja analüüsida ei oska, siis pole muud teha, kui seda BF1 haibi rauda edasi taguda
Ja kokkuvõttes ärge olge nii naiivitarid siin, EA-d ei huvita teie mängurõem, vaid teenistus. Paisatakse uus map koos uue ja MÕTTETU class rank 10 avatava relvaga, loodetakse taas mõnituhat Premium liige värvata. Ah surnud venna peale spawni parandame alles siis ära, kui kuskilt enam pappi juurde ei tilgu ja progejatel muud teha pole
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
12.05.2017 19:11:13
|
|
|
No kõige parem on isiklikust kogemusest läheneda. Serverite valik on drastiliselt vähenenud. Ma mängin sisuliselt ainult Foresti kaarti (infantry only) ja mul on suuri raskusi leida 64 mängijaga serverit kus ei ole palju vabu kohti Euroopa regioonis ning muul ajal kui parimad tunnid õhtuti. Nädalavahetuse hommikuti on nüüd juba päris ikaldus. Seega minu tunnetus on see mäng on sisuliselt välja surnud, millele on tugevalt kaasa aidanus see rumal serverite süsteem.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
A-Circus.
Kreisi kasutaja

|
14.05.2017 00:13:56
|
|
|
Takkajärgi tarkusena võib vist öelda, et see mäng, mille üks peamisi müügiargumente on ilus graafika ei ole ikka õige Battlefield selle klassikalises tähenduses.
Ei suuda endas leida seda entusiasmi BF1 mängimiseks nagu eelnevate Battlefield'ide puhul. Paari nädala jooksul nii korra-paar üldiselt teen mõned roundid vahelduseks ja rohkem lihtsalt ei taha, senimaani peamiselt BF4 edasi mänginud. Enda poolt vaadatuna on tegu ka esimese BF'iga, kus ma eelmise mängist uue tulles hoobilt jätnud pole .
Kogu BF1 interface, serverimajandus, mängustiil jne tunduvad olema tugevasti nö casual'ide poole kaldu. Seega pole ime, et mängijanumbrid nõnda kiiresti BF4 poole kihutavad.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
14.05.2017 02:16:34
|
|
|
A-Circus. kirjutas: |
Takkajärgi tarkusena võib vist öelda, et see mäng, mille üks peamisi müügiargumente on ilus graafika ei ole ikka õige Battlefield selle klassikalises tähenduses.
Ei suuda endas leida seda entusiasmi BF1 mängimiseks nagu eelnevate Battlefield'ide puhul. Paari nädala jooksul nii korra-paar üldiselt teen mõned roundid vahelduseks ja rohkem lihtsalt ei taha, senimaani peamiselt BF4 edasi mänginud. Enda poolt vaadatuna on tegu ka esimese BF'iga, kus ma eelmise mängist uue tulles hoobilt jätnud pole .
Kogu BF1 interface, serverimajandus, mängustiil jne tunduvad olema tugevasti nö casual'ide poole kaldu. Seega pole ime, et mängijanumbrid nõnda kiiresti BF4 poole kihutavad. |
Sada protsenti nõus, toksin ka 4ja edasi.
Tuntumad youtuuberid ka teevad videosi juba BF4'jast, et "it's good to be back"
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
14.05.2017 10:23:50
|
|
|
Tundub, et hakkab välja surema jah...
Serverid on tühjad, mängida õnnestub suht harva.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.05.2017 10:34:37
|
|
|
Võtke vähem narkotsi või õppige quickjoini kasutama. Mängijaskond on stabiilselt kõrgajal iga päev ~30k.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
14.05.2017 10:42:21
|
|
|
Scart kirjutas: |
Võtke vähem narkotsi või õppige quickjoini kasutama. Mängijaskond on stabiilselt kõrgajal iga päev ~30k. |
Operationsis pistetakse mind küll pidavalt tühja serverisse...
Quickjoin ei võimalda nagu opertionsit mängida, seega äkki võiks ise vähem tarbida?
Ma olen sellest east väljas, kus mingi mõttetu lippude vahel sebimine huvi pakkus.
Näide elust ensesest, eile 3 h joinimist ja ei ainumastki mängu.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
14.05.2017 13:43:02
|
|
|
Operationsiga on nutune jah. Endal õnnestus ka ainult üks mäng teha kogu nv jooksul
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
14.05.2017 21:50:08
|
|
|
Vietnami exp vōiks tulla, siiber juba mingi vindiga ringi jooksmisest.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
14.05.2017 22:23:29
|
|
|
iir kirjutas: |
Vietnami exp vōiks tulla, siiber juba mingi vindiga ringi jooksmisest.  |
kõik tänased on vindid, kui sa just musketiga ei viitsiks ringi joosta
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
15.05.2017 01:09:20
|
|
|
Väidan et isegi olümpial lastakse veel sileraudsega, kes tahab väidab ümber.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.05.2017 11:04:40
|
|
|
Mōtlen neid ühelasulisi noh, ei meeldi, veidi on lōbus aga lōpuks tüütab ära. Mg on ainuke hea asi siin, smg on pika maa peale kasutu...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
15.05.2017 13:18:07
|
|
|
tsitaat: |
Mōtlen neid ühelasulisi noh, ei meeldi, veidi on lōbus aga lōpuks tüütab ära.
|
Ilmselt peetakse silmas manuaalse mehhanismiga vintpüsse
Mulle poltlukuga vindid ikka väga meeldivad.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
15.05.2017 18:06:52
|
|
|
Sain EA Accessiga 10H tasuta BF1-te, mul operationite leidmine küll probleeme ei valmistanud. Äkki vahe selles, et erinevate tasemte mängijate osakaal on erinev? Ma muidugi ei tea, mis süsteemi alusel inimesi kokku pannakse, lihtsalt hüpotees.
Kunagi Betast võtsin osa, nüüd mängides väga palju vahet nagu ei ole. Iseenesest mäng on OK, ajastu mulle meeldib ja mängutempo on ka hea, samas ma ei tea, kas raatsin osta seda.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
17.05.2017 01:00:49
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
Sain EA Accessiga 10H tasuta BF1-te, mul operationite leidmine küll probleeme ei valmistanud. Äkki vahe selles, et erinevate tasemte mängijate osakaal on erinev? Ma muidugi ei tea, mis süsteemi alusel inimesi kokku pannakse, lihtsalt hüpotees.
Kunagi Betast võtsin osa, nüüd mängides väga palju vahet nagu ei ole. Iseenesest mäng on OK, ajastu mulle meeldib ja mängutempo on ka hea, samas ma ei tea, kas raatsin osta seda. |
jah otsides ütleb ju matching skill
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
22.05.2017 19:58:00
|
|
|
Uue DLCga tulevad naissõdurid, feministidel nüüd pidu.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |