Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ertr2
HV Guru

|
13.02.2017 04:13:30
|
|
|
der hammer kirjutas: |
troglodyte kirjutas: |
Ma ikka loodan et nad teevad mõne expansioni veel juurde. |
Noup. Not gonna happen. Selle nad ütlesid üsna konkreetselt ära ,et Witcheri saaga puhkab nüüd pikalt. |
IIRC ütlesid et Geraltiga mängu ei tule enam, võib loota et sinna universumisse saame ikka tagasi minna.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.02.2017 18:29:43
|
|
|
Gap kirjutas: |
Nii soovige mulle õnne,tegin lõpuks ära Tegelikult raske oli see koht,kus need varesed ründavad,lihtsalt raske oli aru saada kuhu poole hüpata või joosta. .. eks asi oli ka armoris ... panin endale poolvigase ursine armori peale ,mis oli enne natuke kannatada saanud 87% oli ainult .kuna inventorys midagi muud momendil ei olnud ja ei saanud minna kuskile midagi paremat ka võtma ... siis see armor oli jah natuke tugevam ja ei võtnud peale vareste vms rünnakut mul elu tühjaks ja sain enchanced swallowiga elu riba jälle täis ja jõudsin sinna viimasesse etappi ,mis oli kõige lihtsam need n.ö südamed ära hävitada.Arvan et mingi korras armori ja paremate mõõkadega polegi see kõige hullem Lihstalt ainult ma ei saa aru mismoodi nende vareste eest on võimalik ära joosta mujale hüpata,ise hüppasin ja jooksin igale poole aga ikka sain nende käest litaka kirja
Praegu rohkem ei mänginud,mul see blood and wine,kõik teised questid tehtud ja mäng läheb vist veel natsa edasi ? Tahaks selle ära teha ja ma ei tea tahaks siis edasi minna veel hearts of stone edasi teha see ka mul pooleli ja siis tahaks ka mingi aeg ka alustada new game + proovida
aga Tänud kõigile abistajatele ka  |
Kuna soovisin Blood and Wine teisi (viletsaid) lõppe ja teisi missioone näha siis sai selle tondiga veelkord võideldud. Ja ka seekord peale 2 või 3'ndat katset sai tast suht kerge vaevaga jagu. Mäng on new game + ja eelviimane raskus aste. Kui kasutada witcher'ile omast võitlus stiili ja quen sign'i siis on suht kerge. Ehk siis kogu aeg põikled eemale (need nahkhiirte rünnakud läksid pea kõik mööda) ning kui võimalus avaneb lendad komboga peale. Pidevalt taastad oma Quen'i ning jood jooke. Endal oli ravimiseks jook, honey - et mürgi efektid maha võtta ja siis muidugi poution mis kõik elud ühe nupuvajutsega täis panid. Sellega sai 1-2 x korraks end kiiruga päästetud.
Ei ole midagi ületamatut kui witcher võitlus süsteemi natuke uurida. Enamus ajast tuleb rullida eest ära kuna selline on juba sealne võitlus stiil. Ja muidugist plokkida kui jõuab.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
22.02.2017 15:32:28
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Tegin ka lõpuks eile uneajast lõpuni story, ... |
Sa tahad öelda et mäng oli nii igav et sa pool magades mängisid?
Mul samamoodi, isegi kui ma ennem olin täiega ärkvel, 5 min seda mängu ja ma samas seisundis nagu sina.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
22.02.2017 16:50:38
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Tegin ka lõpuks eile uneajast lõpuni story, nüüd dlc-d vaja ette võtta. No on ikka krdi tegelane küll see Ciri. Omaarust nunnutasin küll teda ja siis sain selle kõige "sitema" lõpu storyle. Ajas vähe vihale küll see lõpp.
Need kes veel poolepeal, ärge jooki Ciriga seal lossis pange, maksab vist kätte lõpus. |
Ciri't ei pea nunnutama, tuleb lihtsalt mõistusega asja võtta.
Kui inimesel paha tuju, siis ei vii teda pimedasse ruumi jooma - see hoopis süvendab apaatiat või deprekat. Inimest tuleb hoopis lõbustada ning mõtteid mujale viia.
Teiste valikutega sama. Kui inimesel vaja välja elada, siis lased tal välja elada. Kui inimesel enesekindlust vähe, siis julgustad ja usud tema võimetesse. Kui ta on kurb ja leinab, siis leinad koos temaga.
Valikuid peaks kokku 5 tükki olema. Kõiki ei pea ideaalselt lahendama.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sants
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
192 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.02.2017 16:54:04
|
|
|
Ciri on tugev iseseisev isiksus, mida rohkem mämmutad seda tigedamaks muutub. Suhteliselt reaalne reaktsioon tegelasele loodud. Kui sa tast ei hooli ja tõukad ja lükad siis saadab ta su seenele. Pms kaks lõpp lahendit võiks öelda, et on head.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
22.02.2017 16:58:00
|
|
|
Panin esimese korraga muretult hea lõpuni. Ilmselt seetõttu, et tegin kerget RP'd ja minu geralt lihtsalt ei oleks mingit 'omg go study' tõsise näoga öelnud. Ikka lumi krae vahele ja issi rahapajaga minu wardi ära ei ostnud.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
22.02.2017 16:58:28
|
|
|
Sants kirjutas: |
Kui ma selle kõige sitema lõpu saaks siis ma hakkaks vist küll otsast peale mängima  |
Ei pea otsast peale hakkama. Enamus üliolulisi valikuid on päris päris lõpus.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
22.02.2017 19:47:06
|
|
|
peale viimast missiooni maailma naastes ütleb kohe, et edasine toimub enne viimase missiooni sündmusi
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
22.02.2017 19:52:17
|
|
|
Muuseas seeria esimene mäng on üllatavalt hästi ajale vastu pidanud, väljaarvatud kohutavalt ebamugav kaamerakontroll. Madala polygon countiga graafika vast ka meh.
Ei tahtnud tolle mängu teemat upitada, ent soovitan proovida, kel see veel tegemata.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
22.02.2017 20:26:20
|
|
|
Vaadates aastat ,siis B&W toimub 2 aastat peale main storyt.
Loo lõpp võiks võibolla tõesti rohkematest triggeritest oleneda ,kui paar valikut kuidas Ciriga käituda. Ma sain esimese korraga hea lõpu nii ,et otseselt ei kurda See on ka cool ,et HoS lõpus saad Gaunteri käest küsida kuidas Cirit leida ja ta vastab ,et sellega ei saa aidata aga loeb kaudselt kõik õiged valikud ette et hea lõpp saada. Loomulikult kui sa mängid HoSi enne main questi lõppu tuleb see valik.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sants
HV veteran

|
22.02.2017 23:46:03
|
|
|
Levelxer kirjutas: |
Muuseas seeria esimene mäng on üllatavalt hästi ajale vastu pidanud, väljaarvatud kohutavalt ebamugav kaamerakontroll. Madala polygon countiga graafika vast ka meh.
Ei tahtnud tolle mängu teemat upitada, ent soovitan proovida, kel see veel tegemata. |
Ma tegin esimese osa läbi peale witcher 2'te ja juba siis oli maru imelik see combat + liikumine, aga no kõigega harjub ära. Samas story on väga hea kõigis kolmes osas ja kui oled esimest mänginud siis saad ka aru igasugustest referencedest mis Wild hunti peidetud.
sukelduja kirjutas: |
Ei pea otsast peale hakkama. Enamus üliolulisi valikuid on päris päris lõpus. |
Samas alati on variant mängida New Game+'iga mäng uuesti läbi - mida ma ka tegin ja siis üritasin teha teisi valikuid, et näha rohkem erinevaid cutscene ja tulemusi.
|
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
192 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
23.02.2017 10:08:08
|
|
|
Mingi veider huvi mängijaid kottida. Bioshokis piisas samuti ühest algusveast, et sind lõpus tembeldatakse despoodiks.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
23.02.2017 14:27:06
|
|
|
No aga mis Evil endingul viga on sellel juhul?
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gangrel
HV kasutaja

|
24.02.2017 22:07:22
|
|
|
Levelxer kirjutas: |
Ei tahtnud tolle mängu teemat upitada, ent soovitan proovida, kel see veel tegemata. |
Ma hiljuti mängisin kõik kolm mängu suht põhjalikult läbi. Esimese osas oli see WASD-il põhinev üle õla vaade seeditav. Pigem hoiataks esimese puhul, et seal on üsna palju Fed-Ex stiilis queste. Ehk noti 10 drownerit maha, võta nende ajud kaasa ja siis kasseeri nad sisse questi andja juures. Võrreldes kolmanda mänguga, kus igal questil oli oma unikaalne lugu, siis see oli üsna...igav. Muidugi esimese puhul oli IMO alkeemia/kollide taustuuringu süsteem parim ning muidugi ka Pokemon stiilis naiste aktikaartide kogumine. Kes suudab kõige suurim lits mees olla? Gotta catch them all!
Muidugi kõrvalmärkusena ka, et läbi kõige kolme seeria meeldis see CDprojekti tähelepanu detailide osas. Nt Witcher 2-s sain juua täis peaga omale tätoka kaelale. Ei lasknud seda eemaldada act 2-s ning kui save game importisin kolmandasse mängu siis kohe intros vaatasin, et Geraltil on ikka veel tätokas alles.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|