Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 13.02.2017 04:13:30 vasta tsitaadiga

der hammer kirjutas:
troglodyte kirjutas:

Ma ikka loodan et nad teevad mõne expansioni veel juurde.

Noup. Not gonna happen. Selle nad ütlesid üsna konkreetselt ära ,et Witcheri saaga puhkab nüüd pikalt.
IIRC ütlesid et Geraltiga mängu ei tule enam, võib loota et sinna universumisse saame ikka tagasi minna.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.02.2017 18:29:43 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Nii soovige mulle õnne,tegin lõpuks ära icon_lol.gif banana_dance.gif Tegelikult raske oli see koht,kus need varesed ründavad,lihtsalt raske oli aru saada kuhu poole hüpata või joosta. .. eks asi oli ka armoris ... panin endale poolvigase ursine armori peale ,mis oli enne natuke kannatada saanud 87% oli ainult .kuna inventorys midagi muud momendil ei olnud ja ei saanud minna kuskile midagi paremat ka võtma ... siis see armor oli jah natuke tugevam ja ei võtnud peale vareste vms rünnakut mul elu tühjaks ja sain enchanced swallowiga elu riba jälle täis ja jõudsin sinna viimasesse etappi ,mis oli kõige lihtsam need n.ö südamed ära hävitada.Arvan et mingi korras armori ja paremate mõõkadega polegi see kõige hullem icon_razz.gif Lihstalt ainult ma ei saa aru mismoodi nende vareste eest on võimalik ära joosta mujale hüpata,ise hüppasin ja jooksin igale poole aga ikka sain nende käest litaka kirja icon_rolleyes.gif

Praegu rohkem ei mänginud,mul see blood and wine,kõik teised questid tehtud ja mäng läheb vist veel natsa edasi ? Tahaks selle ära teha ja ma ei tea tahaks siis edasi minna veel hearts of stone edasi teha see ka mul pooleli ja siis tahaks ka mingi aeg ka alustada new game + proovida icon_cool.gif

aga Tänud kõigile abistajatele ka beer_yum.gif

Kuna soovisin Blood and Wine teisi (viletsaid) lõppe ja teisi missioone näha siis sai selle tondiga veelkord võideldud. Ja ka seekord peale 2 või 3'ndat katset sai tast suht kerge vaevaga jagu. Mäng on new game + ja eelviimane raskus aste. Kui kasutada witcher'ile omast võitlus stiili ja quen sign'i siis on suht kerge. Ehk siis kogu aeg põikled eemale (need nahkhiirte rünnakud läksid pea kõik mööda) ning kui võimalus avaneb lendad komboga peale. Pidevalt taastad oma Quen'i ning jood jooke. Endal oli ravimiseks jook, honey - et mürgi efektid maha võtta ja siis muidugi poution mis kõik elud ühe nupuvajutsega täis panid. Sellega sai 1-2 x korraks end kiiruga päästetud.

Ei ole midagi ületamatut kui witcher võitlus süsteemi natuke uurida. Enamus ajast tuleb rullida eest ära kuna selline on juba sealne võitlus stiil. Ja muidugist plokkida kui jõuab.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 22.02.2017 15:27:13 vasta tsitaadiga

Tegin ka lõpuks eile uneajast lõpuni story, nüüd dlc-d vaja ette võtta. No on ikka krdi tegelane küll see Ciri. Omaarust nunnutasin küll teda ja siis sain selle kõige "sitema" lõpu storyle. Ajas vähe vihale küll see lõpp.

Need kes veel poolepeal, ärge jooki Ciriga seal lossis pange, maksab vist kätte lõpus.

ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 22.02.2017 15:32:28 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Tegin ka lõpuks eile uneajast lõpuni story, ...

Sa tahad öelda et mäng oli nii igav et sa pool magades mängisid?
Mul samamoodi, isegi kui ma ennem olin täiega ärkvel, 5 min seda mängu ja ma samas seisundis nagu sina.

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 22.02.2017 15:36:09 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:
lauri23 kirjutas:
Tegin ka lõpuks eile uneajast lõpuni story, ...

Sa tahad öelda et mäng oli nii igav et sa pool magades mängisid?
Mul samamoodi, isegi kui ma ennem olin täiega ärkvel, 5 min seda mängu ja ma samas seisundis nagu sina.

Pigem vastupidi, oli aeg magama minna aga enne ei saanud minna, kui story läbi.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 22.02.2017 16:50:38 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Tegin ka lõpuks eile uneajast lõpuni story, nüüd dlc-d vaja ette võtta. No on ikka krdi tegelane küll see Ciri. Omaarust nunnutasin küll teda ja siis sain selle kõige "sitema" lõpu storyle. Ajas vähe vihale küll see lõpp.

Need kes veel poolepeal, ärge jooki Ciriga seal lossis pange, maksab vist kätte lõpus.

Ciri't ei pea nunnutama, tuleb lihtsalt mõistusega asja võtta.

Kui inimesel paha tuju, siis ei vii teda pimedasse ruumi jooma icon_biggrin.gif - see hoopis süvendab apaatiat või deprekat. Inimest tuleb hoopis lõbustada ning mõtteid mujale viia.

Teiste valikutega sama. Kui inimesel vaja välja elada, siis lased tal välja elada. Kui inimesel enesekindlust vähe, siis julgustad ja usud tema võimetesse. Kui ta on kurb ja leinab, siis leinad koos temaga.

Valikuid peaks kokku 5 tükki olema. Kõiki ei pea ideaalselt lahendama.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sants
HV veteran
Sants

sõnum 22.02.2017 16:53:25 vasta tsitaadiga

Kui ma selle kõige sitema lõpu saaks siis ma hakkaks vist küll otsast peale mängima icon_lol.gif
Kommentaarid: 221 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 22.02.2017 16:54:04 vasta tsitaadiga

Ciri on tugev iseseisev isiksus, mida rohkem mämmutad seda tigedamaks muutub. Suhteliselt reaalne reaktsioon tegelasele loodud. Kui sa tast ei hooli ja tõukad ja lükad siis saadab ta su seenele. Pms kaks lõpp lahendit võiks öelda, et on head.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 22.02.2017 16:58:00 vasta tsitaadiga

Panin esimese korraga muretult hea lõpuni. Ilmselt seetõttu, et tegin kerget RP'd ja minu geralt lihtsalt ei oleks mingit 'omg go study' tõsise näoga öelnud. Ikka lumi krae vahele ja issi rahapajaga minu wardi ära ei ostnud.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 22.02.2017 16:58:28 vasta tsitaadiga

Sants kirjutas:
Kui ma selle kõige sitema lõpu saaks siis ma hakkaks vist küll otsast peale mängima icon_lol.gif

Ei pea otsast peale hakkama. Enamus üliolulisi valikuid on päris päris lõpus.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 22.02.2017 18:08:56 vasta tsitaadiga

Sants kirjutas:

ma mängisin 10+ tundi, sest sain sita lõpu icon_biggrin.gif
Siis sain ideka lõpu ja sai mäng rahus kõrvale pandud aastaks, kui tuli jälle mängida, sest DLC'd tulid välja.

Huvitav kui saad selle sita lõpu kas siis
Spoiler Spoiler Spoiler

lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 22.02.2017 18:39:02 vasta tsitaadiga

Ma vist pean ka kõvasti hilisema save game pealt uuesti mängima hakkama et teist lõppu saada kuida muidu dlc-d peaks mängima? Rõve spoiler, ärge lugege kes halba lõppu veel ei tea.

Spoiler Spoiler Spoiler

olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 22.02.2017 19:47:06 vasta tsitaadiga

peale viimast missiooni maailma naastes ütleb kohe, et edasine toimub enne viimase missiooni sündmusi
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Levelxer
HV veteran
Levelxer

sõnum 22.02.2017 19:52:17 vasta tsitaadiga

Muuseas seeria esimene mäng on üllatavalt hästi ajale vastu pidanud, väljaarvatud kohutavalt ebamugav kaamerakontroll. Madala polygon countiga graafika vast ka meh.
Ei tahtnud tolle mängu teemat upitada, ent soovitan proovida, kel see veel tegemata.
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 22.02.2017 20:00:45 vasta tsitaadiga

Ma olen aru saanud, et blood and wine toimub ikkagi peale storyt. Minumeelest see halb lõpp on väga halvasti kirjutatud mängu tegijate poolt, sest piisab vaid paarist süütust valikust, et kõik halvasti lõppeks

Spoiler Spoiler Spoiler

der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 22.02.2017 20:26:20 vasta tsitaadiga

Vaadates aastat ,siis B&W toimub 2 aastat peale main storyt.

Loo lõpp võiks võibolla tõesti rohkematest triggeritest oleneda ,kui paar valikut kuidas Ciriga käituda. Ma sain esimese korraga hea lõpu nii ,et otseselt ei kurda icon_biggrin.gif See on ka cool ,et HoS lõpus saad Gaunteri käest küsida kuidas Cirit leida ja ta vastab ,et sellega ei saa aidata aga loeb kaudselt kõik õiged valikud ette et hea lõpp saada. Loomulikult kui sa mängid HoSi enne main questi lõppu tuleb see valik.

Sants
HV veteran
Sants

sõnum 22.02.2017 23:46:03 vasta tsitaadiga

Levelxer kirjutas:
Muuseas seeria esimene mäng on üllatavalt hästi ajale vastu pidanud, väljaarvatud kohutavalt ebamugav kaamerakontroll. Madala polygon countiga graafika vast ka meh.
Ei tahtnud tolle mängu teemat upitada, ent soovitan proovida, kel see veel tegemata.

Ma tegin esimese osa läbi peale witcher 2'te ja juba siis oli maru imelik see combat + liikumine, aga no kõigega harjub ära. Samas story on väga hea kõigis kolmes osas ja kui oled esimest mänginud siis saad ka aru igasugustest referencedest mis Wild hunti peidetud.

sukelduja kirjutas:

Ei pea otsast peale hakkama. Enamus üliolulisi valikuid on päris päris lõpus.

Samas alati on variant mängida New Game+'iga mäng uuesti läbi - mida ma ka tegin ja siis üritasin teha teisi valikuid, et näha rohkem erinevaid cutscene ja tulemusi.
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 23.02.2017 00:25:04 vasta tsitaadiga

Äkki keegi, kes sai samamoodi halva lõpu ja läks hiljem dlc-sid mängima, seletab asja lahti? Kuidas see edasi mängimine peale story sellist lõppu üldse reaalne on? Praegu vastu loogikat pole küll motti mängida enam dlc-sid.
Spoiler Spoiler Spoiler

ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 23.02.2017 03:01:09 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Äkki keegi, kes sai samamoodi halva lõpu ja läks hiljem dlc-sid mängima, seletab asja lahti? Kuidas see edasi mängimine peale story sellist lõppu üldse reaalne on? Praegu vastu loogikat pole küll motti mängida enam dlc-sid.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 23.02.2017 10:08:08 vasta tsitaadiga

Mingi veider huvi mängijaid kottida. Bioshokis piisas samuti ühest algusveast, et sind lõpus tembeldatakse despoodiks.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 23.02.2017 10:37:26 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
Mingi veider huvi mängijaid kottida. Bioshokis piisas samuti ühest algusveast, et sind lõpus tembeldatakse despoodiks.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 23.02.2017 12:58:45 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
marcor1 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Tahtsid öelda, et "halli näo ja hõõguvate silmadega väikesekasvulise zombilaadse olendi likvideerimist, virtuaalsest fantaasiamaailmast peetakse väga halvaks asjaks"? :
Spoiler Spoiler Spoiler
doh.gif

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 23.02.2017 14:27:06 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
sukelduja kirjutas:
marcor1 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Tahtsid öelda, et "halli näo ja hõõguvate silmadega väikesekasvulise zombilaadse olendi likvideerimist, virtuaalsest fantaasiamaailmast peetakse väga halvaks asjaks"? :
Spoiler Spoiler Spoiler
doh.gif

No aga mis Evil endingul viga on sellel juhul?
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 24.02.2017 22:07:22 vasta tsitaadiga

Levelxer kirjutas:

Ma hiljuti mängisin kõik kolm mängu suht põhjalikult läbi. Esimese osas oli see WASD-il põhinev üle õla vaade seeditav. Pigem hoiataks esimese puhul, et seal on üsna palju Fed-Ex stiilis queste. Ehk noti 10 drownerit maha, võta nende ajud kaasa ja siis kasseeri nad sisse questi andja juures. Võrreldes kolmanda mänguga, kus igal questil oli oma unikaalne lugu, siis see oli üsna...igav. Muidugi esimese puhul oli IMO alkeemia/kollide taustuuringu süsteem parim ning muidugi ka Pokemon stiilis naiste aktikaartide kogumine. Kes suudab kõige suurim lits mees olla? Gotta catch them all! beer_yum.gif thumbs_up.gif icon_lol.gif

Muidugi kõrvalmärkusena ka, et läbi kõige kolme seeria meeldis see CDprojekti tähelepanu detailide osas. Nt Witcher 2-s sain juua täis peaga omale tätoka kaelale. Ei lasknud seda eemaldada act 2-s ning kui save game importisin kolmandasse mängu siis kohe intros vaatasin, et Geraltil on ikka veel tätokas alles. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Sants
HV veteran
Sants

sõnum 30.03.2017 13:43:29 vasta tsitaadiga

Päris korralikud numbrid icon_eek.gif
https://www.cdprojekt.com/en/media/news/cd-projekt-posts-strong-results-2016/

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.