Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1618, 1619, 1620 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
seeru
HV veteran

sõnum 15.03.2017 17:19:51 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Starmani HD kanalite list
Spoiler Spoiler Spoiler

Telial lugesin 27 kokku, ei viitsi listi ümber kirjutada, erinevusi on

Starmanile arvesta see juurde
tsitaat:
edit 31. Euronews HD
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kauposss
HV vaatleja

sõnum 15.03.2017 19:31:31 vasta tsitaadiga

Algava F1 hooaja eel on Viasat Motor HD kanal, mida Telia kliendina juba ammu igatsen. Kui see kanal vist paar aastat tagasi Telia listi tuli, siis juba toona mõtlesin, et miks seda SD kvaliteedis pakutakse. F1st veel sedagi, et Telia kliendina polegi võimalust võistlusi HDs vaadata, sest ka RTL on SD. Samuti ka soomlaste MTV3, kuigi ei tea, kas see kanal enam F1te näitab, kunagi vähemalt näitas. VSB udukogu on ikka valus vaadata, kuid VSB ei lähe nii pea HD peale. Seega, kallis Telia, pakkuge Motor kanalit ka HDna!!!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Zuumbox
HV kasutaja

sõnum 15.03.2017 19:56:49 vasta tsitaadiga

kauposss kirjutas:
Samuti ka soomlaste MTV3, kuigi ei tea, kas see kanal enam F1te näitab, kunagi vähemalt näitas.

Otse juba ammu enam ei näita; ainult hiljem kordusena lühikokkuvõtet. Otseülekanne kolis (vist, pead ei tea anda) tasulise MTV3 MAX peale.
tagasi üles
p3000
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2017 20:58:03 vasta tsitaadiga

üks miinus selle Viasat Motor HD kanaliga on, rootsikeelne F1.
ot.
alates sellest hooajast võetakse kõik etapid üles UHD kaameratega ja UK Sky kliendid ka näevad seda 28E sati kaudu Sky F1 UHD kanalilt.
testkanal on juba üleval 28E 11758 H.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
infoman123
Aeg Maha 2a
infoman123

sõnum 16.03.2017 13:41:53 vasta tsitaadiga

oma netiraadio praksumist pole te ikka korda teinud.. pakun et see mingi sämplimise mitteühilduvuse teema.. keegi targem vast oskaks öelda aga teil võiks ikka endal ka nii palju kompententsi ja viitsimist olla asi korda teha.
olgu siinkohal öeldud et asi on 100% teie netiraadiost, telekast tulevad muusikapalad ju ei pragise icon_wink.gif
Kommentaarid: 199 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 5 :: 170
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 16.03.2017 13:50:57 vasta tsitaadiga

infoman123, sa ikka tead, et tegemist internetis leitava suvalise striimiga, mida mängitakse pleierist maha? Parim, mida tehakse on nimekirjast eemaldamine kui väga häirib. Striimimise katkemise mure on vist korda saadud. Olgu öeldud, et ma ei kuula netiraadiot taustal seega ei tea väga kommenteerida.
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 16.03.2017 20:56:16 vasta tsitaadiga

infoman123, kõik jaamad või mõni kindel?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 17.03.2017 10:33:48 vasta tsitaadiga

olafsand, see võib vabalt mõni suvaline olla. vip 1003/1113 mahamängija on kaugelt ideaalist.
Olaf

Olaf

sõnum 17.03.2017 14:19:52 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi saab Telia S5 puldile selgeks teha, et heli juhtimine toimuks läbi TV, mitte läbi digiboksi?

Hetkel volüümi muutes ilmub ekraanile digiboksi enda heli menüü, kuid tahaks, et see muudaks teleri heli.. Teler juhib omakorda kodukino ja siis oleks asi oluliselt mugavam.. Täna pean ikka vajadusel kodukinol heli teise puldiga paika panema ja siis omakorda seda läbi digiboksi vaiksemaks-valjemaks panema. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.03.2017 14:21:37 vasta tsitaadiga

Olaf, https://www.telia.ee/abi/view/131?t=2
Olaf

Olaf

sõnum 17.03.2017 14:41:56 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Olaf, https://www.telia.ee/abi/view/131?t=2
Tänud! Pult juhib nüüd kenasti telekat ja telekas omakorda kodukino! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 17.03.2017 17:38:35 vasta tsitaadiga

Kui panna Telia pult teleka heli juhtima, kas siis visuaalselt kuvatakse ekraanile digiboksi või teleka nö. volume bar?
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.03.2017 17:40:41 vasta tsitaadiga

Kuvatakse selle seadme GUI, mida juhitakse.
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2017 17:43:51 vasta tsitaadiga

Etsike, sõltub telekast. Mul nt. teleka puldi heli muudab läbi HDMI ressiiveri heli ja too kuvab siis üldse omaenda volume bar-i.
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.03.2017 18:27:58 vasta tsitaadiga

bladerunner, sedasama ma just kirjutasin, et selle seadme GUI, mida juhitakse.

Ehk kui juhid teleripuldiga teleri vahendusel üle HDMI CEC protokolli ressiiverit siis kuvataksegi ressiiveri GUI.
Aga selle peale ei pruugi otse tulla ja vahel on vaja küsida. Tänud, et täiendasid.

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 18.03.2017 00:12:14 vasta tsitaadiga

Mul ämm täna tõmbas kõne peale, et ta peab oma eelmisest Motorolast loobuba ja uue puldiga uue digiboxi võtma. Hakkas vasta vaidlema, et talle nagu meeldib see praegune ka, aga siis sai vastuse, et esimesel juulil nagunii kõik viiakse viimasele versioonile üle ja paras oleks juba praegu algust teha uue puldiga tutvumisel jne. On see esimene juuli 2017 kuskil ametlikult ka välja hõigatud? Pole nagu märganud küll kuskil icon_rolleyes.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.03.2017 00:20:51 vasta tsitaadiga

Eks nad pushivad seda uut. 1. kalendrikuu tuleb ette teatada, ehk siis saad 30. mai-1.juunil hiljemalt teda.
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 18.03.2017 01:14:05 vasta tsitaadiga

jägaja, küllap jah. Mul pole selle uue vastu miskit ja kasutan algusest peale ja mingit vanemat asja küll tagasi ei taha mingil juhul. Ämm mu juures ka seda uut pulti kasutanud ja üllatuseks ei tõstnud kisa ka. Tal aga see salvestamise teema pikalt aktuaalne ja nüüd nende puuduvate värviliste nuppude asemel pean talle uut süsteemi õpetama hakkama. Samas ma ise pole seda kunagi kasutanud. Niiet kõiksepealt pean endale selgeks tegema ilma vastavat teenust omamata icon_lol.gif
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 18.03.2017 09:14:26 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
jägaja, küllap jah. Mul pole selle uue vastu miskit ja kasutan algusest peale ja mingit vanemat asja küll tagasi ei taha mingil juhul. Ämm mu juures ka seda uut pulti kasutanud ja üllatuseks ei tõstnud kisa ka. Tal aga see salvestamise teema pikalt aktuaalne ja nüüd nende puuduvate värviliste nuppude asemel pean talle uut süsteemi õpetama hakkama. Samas ma ise pole seda kunagi kasutanud. Niiet kõiksepealt pean endale selgeks tegema ilma vastavat teenust omamata icon_lol.gif

Oh ära muretse, inderkp-l sai vanaema ka hakkama ilma igasuguse õpetamiseta. Kõik on lihtne ja loogiline, midagi õpetada pole vaja. icon_cool.gif

Huvitab muidugi see 1 juuli jutt. Mul veel 2 aminot kasutuses, võib-olla seepärast polegi veel uuele pushimist, et need ju uuega ei tööta. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 18.03.2017 09:26:01 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:

Huvitab muidugi see 1 juuli jutt. Mul veel 2 aminot kasutuses, võib-olla seepärast polegi veel uuele pushimist, et need ju uuega ei tööta. icon_rolleyes.gif

Töötavad ju uuega, ainult vana menüüga hetkel, aga ju sulle helistatakse ja pakutakse siis tasuta vahetust Arrisele vms.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 18.03.2017 09:39:43 vasta tsitaadiga

Nüüd on! Sinu ämm ongi Telia "Ametlikud teadaanded" icon_smile.gif

Tegelikult ei maksa ju nii hädaseks ka elu teha, tegemist pole millegi uue ega huvitava vaid lihtsalt vana jäänuki kordasaamisega, millega oleks pidanud juba paar aastat tagasi tegelema, oleks olulise hulga energiat ja raha saanud juba uue teenuse veel paremaks tegemisele. Nende klientidega, kes veel vana jäänuki peal, suheldakse personaalselt, lubatakse, tehakse ja nii ongi mõistlik ju.

olafsand kirjutas:
Mul ämm täna tõmbas kõne peale, et ta peab oma eelmisest Motorolast loobuba ja uue puldiga uue digiboxi võtma. Hakkas vasta vaidlema, et talle nagu meeldib see praegune ka, aga siis sai vastuse, et esimesel juulil nagunii kõik viiakse viimasele versioonile üle ja paras oleks juba praegu algust teha uue puldiga tutvumisel jne. On see esimene juuli 2017 kuskil ametlikult ka välja hõigatud? Pole nagu märganud küll kuskil icon_rolleyes.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.03.2017 10:53:34 vasta tsitaadiga

Ma olen ka pakkunud pikemat aega uuele üleminekut lausega, et ükskord läheb vana versioon kinni ja ma usun, et ma ei valeta, et ükskord see vana kinni läheb. Tähtaegadest selliste asjade puhul Telial rääkida pole mõtet enne kui asi kindel ja teavitatakse kliente kuu ette.

Jänes, ps. mul ei ole vanaemasid juba ammu, samas nähtud on erinevaid vanaemasid kes hakkama saavad. Õpetada võib ju ikka, kuidas asi toimib, et üldse oskaks kasutada. Need kes hakkama ei saa, need paraku ei saa millegagi hakkama ning pole ka Telia kliendid vaid pigem hooldekodu kliendid ja seal aitab kanaleid vahetada hooldaja.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 18.03.2017 11:56:05 vasta tsitaadiga

See uus jookseb ka vahepeal kuubikuks...just käisin reseti tegemas...pilt selline ees nagu telekas katki icon_lol.gif
See jõuga uuele viimine ei tundu eriti mõistlik...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.03.2017 12:39:19 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
See uus jookseb ka vahepeal kuubikuks...just käisin reseti tegemas...pilt selline ees nagu telekas katki icon_lol.gif

Kummi venitamine ja kahe erineva hooldust vajava platformi ei ole ka.

Jänes
HV kasutaja

sõnum 18.03.2017 12:55:46 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Magic kirjutas:

Kummi venitamine ja kahe erineva hooldust vajava platformi ei ole ka.

Mis seal vanal seda hirmsalt hooldust vajab ? Hetkel veel on vana parem kui uus, menüü on kiirem, pilt on parem, Dolby heli on olemas.
Niikaua kui keegi ei torgi toimib täitsa hästi. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1618, 1619, 1620 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.