Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 1 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Ostad?
Juba ostetud.
14%
 14%  [ 61 ]
Ostan.
26%
 26%  [ 113 ]
Ootan hinna langust ja ostan siis.
35%
 35%  [ 149 ]
Ei osta.
23%
 23%  [ 98 ]
hääli kokku : 421

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 16.03.2017 22:33:25 vasta tsitaadiga

BF1 MP on minu arust kõigi aegade halvim. Graafika muidugi on tase omaette aga sellist camperite paradiisi pole vist üheski teises mängus. icon_razz.gif
Kes julgeb löögu või näkku aga minu arust on isegi paljukirutud COD IW MP ikka tükkmaad lõbusam. Samas mulle meeldib BF1 SP War Stories-i ülesehitus. MP-s on nii, et peale deployd saad olla 3sekundit elus ja juba mingi camper laseb sind maha ehk siis spawnkill on ikka väga tore nähtus seal. icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.03.2017 10:25:44 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Samas mulle meeldib BF1 SP War Stories-i ülesehitus.

Mõte on hea, aga see räige scriptimine rikub selle ära...normaalselt toimivad mõned alad kuhu pole topitud mingit debiilset triggerit, et sõdurid tulevad maast välja nagu vietkongid icon_lol.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 17.03.2017 10:56:57 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Dj-E kirjutas:
Samas mulle meeldib BF1 SP War Stories-i ülesehitus.

Mõte on hea, aga see räige scriptimine rikub selle ära...normaalselt toimivad mõned alad kuhu pole topitud mingit debiilset triggerit, et sõdurid tulevad maast välja nagu vietkongid icon_lol.gif
Jah see üllatas ennastki, et järsku eikusagilt ilmuvad mehed. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.03.2017 11:34:25 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
BF1 MP on minu arust kõigi aegade halvim. Graafika muidugi on tase omaette aga sellist camperite paradiisi pole vist üheski teises mängus. icon_razz.gif
Kes julgeb löögu või näkku aga minu arust on isegi paljukirutud COD IW MP ikka tükkmaad lõbusam. Samas mulle meeldib BF1 SP War Stories-i ülesehitus. MP-s on nii, et peale deployd saad olla 3sekundit elus ja juba mingi camper laseb sind maha ehk siis spawnkill on ikka väga tore nähtus seal. icon_biggrin.gif

Git gud, nagu öeldakse. BF1 on küll kõike muud kui mingi campimine.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 17.03.2017 11:54:16 vasta tsitaadiga

Dj-E, BF1's kui kasutad quick matchi siis otsib sinu ränkiga sarnaseid mängijaid. Kui sa oledki alles alustanud ja ränk seal 1-20 näiteks. Siis seal istuvatki kõik lapsed koos põlved värisevad ja ei julge liikuta. Üldiselt on tegu ikka üsna kiire mänguga, mis pigem siinseid kasutajaid häirib, sest WW1 ajal sellist rapsimist ja ringi jooksmist küll ei olnud.
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 17.03.2017 12:42:07 vasta tsitaadiga

Meil on pigem teine probleem. Kui õhtul koguneb kokku 10 pealine EBV punt ja otsustame, et teeme paar "Operationi" tiiru oma parteiga ja wolla nii pea kui vastased näevad nimekirjas 10 EBV tegelast ühelpool, siis mõelge ise palju on neid julgeid mängijaid kes sooviksid jätkata mängimist icon_smile.gif icon_biggrin.gif DJ-E tule meie kampa, saame sinu low skilli kasutada mängude otsimisel icon_smile.gif, hetkel enamus meie mängijate skill punktide skoor on suur ja üldjuhul saame vastuseks "MATCH MAKING FAILED"
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Maxstpau
HV veteran
Maxstpau

sõnum 17.03.2017 12:47:31 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Meil on pigem teine probleem. Kui õhtul koguneb kokku 10 pealine EBV punt ja otsustame, et teeme paar "Operationi" tiiru oma parteiga ja wolla nii pea kui vastased näevad nimekirjas 10 EBV tegelast ühelpool, siis mõelge ise palju on neid julgeid mängijaid kes sooviksid jätkata mängimist icon_smile.gif icon_biggrin.gif DJ-E tule meie kampa, saame sinu low skilli kasutada mängude otsimisel icon_smile.gif, hetkel enamus meie mängijate skill punktide skoor on suur ja üldjuhul saame vastuseks "MATCH MAKING FAILED"

Liituksin teiega.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 100
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 17.03.2017 13:00:30 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Võib proovida küll. icon_biggrin.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 17.03.2017 13:06:44 vasta tsitaadiga

niijana, thx, kõvasti vaadatavam.
Dj-E, oksenda nats lõvikonservi välja, su esialgne kommentaar on rage'iva lapse, mitte inimese oma...

Wordmc9
HV Guru

sõnum 17.03.2017 13:21:42 vasta tsitaadiga

ma võiks ka joinida, natuke täristanud seda pelat, mul 26 rank alles, tuttav kes samal ajal ostis juba 60+, kus juures viimasel ajal see tasakaalu seadmine suht saast olnud, meie poolel olnud 9 kohal asuval mängijal 10k punkti siis vastas meeskonnal on juba 20 kohal olev tegelane 10k+ mees icon_biggrin.gif väga tasakaalus icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 344 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 286
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 17.03.2017 13:42:34 vasta tsitaadiga

Wordmc9 kirjutas:
ma võiks ka joinida, natuke täristanud seda pelat, mul 26 rank alles, tuttav kes samal ajal ostis juba 60+, kus juures viimasel ajal see tasakaalu seadmine suht saast olnud, meie poolel olnud 9 kohal asuval mängijal 10k punkti siis vastas meeskonnal on juba 20 kohal olev tegelane 10k+ mees icon_biggrin.gif väga tasakaalus icon_biggrin.gif

Ehee sul vee kõvasti kasvu ruumi .. meil enamus 100 leveli kanti, kuid on ka erandeid kes juba lähenevad 110'le - Nmesid ei nimeta aga tema järgi joostes saad ainult laipu lugeda icon_smile.gif
Kaidole teeb uute tegelaste lisandumine alati silma rõõmsaks ja .. märjaks icon_smile.gif. Eks meil läheb järelkasvu vaja. Eile vestlesin vanade semudega BF4 klannist ja tulevikus kui servu ülesse saavad, saame klannide vahelisi madinaid korraldada icon_smile.gif Võin BF4 kogemusest öelda, et klannide vaheline madin on hoopis kõrgem tase kui onlines kogetud. Otse öeldes läheb vaja munadega mängijaid, kes kannatavad karmi kriitikat, ei mölise asjata ja mis peamine suudavad oma ja teiste vigadest õpida. Kaotusi tuleb ette, kuid tähtis, et iga kaotatud madin teeb meid tugevamaks ja targemaks. Minu kontolt leiate vanu EBV BF4 mandinaid ja siis saate aimu millest räägin. Vabandan ette, et videodes kohtate halba keelekasutust ja solvanguid, kuid meie meeskonna vahel pole midagi isikliku vaid kogu meeskond on hinge ja armastusega mängus sees ja mis teha meie jaoks on see loomulik, kuid mõnede jaoks harjumatu.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 17.03.2017 15:16:18 vasta tsitaadiga

Wordmc9 kirjutas:

Kõigile, kes soovivad kampa lüüa, siis õhtuti oleme teamspeakis: www.ebvteam.eu
Kas rahvas juba ts on või mitte näeb kiiresti ka meie kodulehelt: www.ebvteam.eu (Ja sealt on võimalik ka otse teamspeaki joinida kui vajutada teamspeaki serveri nimele)

Tavaliselt koguneb suurem osa rahvast umbes kella 21.00 paiku. Mõned varem ja mõned hiljem.
Kõik, kes tahavad kampa lüüa on igatahes oodatud.

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 17.03.2017 16:45:28 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas:
Wordmc9 kirjutas:

Kõigile, kes soovivad kampa lüüa, siis õhtuti oleme teamspeakis: www.ebvteam.eu
Kas rahvas juba ts on või mitte näeb kiiresti ka meie kodulehelt: www.ebvteam.eu (Ja sealt on võimalik ka otse teamspeaki joinida kui vajutada teamspeaki serveri nimele)

Tavaliselt koguneb suurem osa rahvast umbes kella 21.00 paiku. Mõned varem ja mõned hiljem.
Kõik, kes tahavad kampa lüüa on igatahes oodatud.
Ilma mikrita võib kah joinida? Ma heameelega tuleks kahurilihaks. Arvatavasti skoori ma küll ei tee. Vanaks jäänud juba. Reaktsioon pole enam see mis vanasti. icon_biggrin.gif
21 paiku just hea aeg kah. Lapsed siis juba magavad... loodetavasti. icon_razz.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.03.2017 16:49:17 vasta tsitaadiga

Kui teil täna tiim koos, tuleks ka täristama. Samuti rääkida ei saa, kuna laps ilmselt sellel ajal juba magab.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 17.03.2017 21:27:12 vasta tsitaadiga

Ausalt öeldes ma ei saa sittagi aru kuidas joinida saaks. icon_razz.gif Aga eriti lõbus see vist mul poleks kah kuna ma alles Rank 2 icon_biggrin.gif
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 17.03.2017 21:30:09 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Ausalt öeldes ma ei saa sittagi aru kuidas joinida saaks. icon_razz.gif Aga eriti lõbus see vist mul poleks kah kuna ma alles Rank 2 icon_biggrin.gif

Need laused ütlevad kõik sinu mängu ostkuste ja kritiseerimiste kohta. Tasuks ennem mängu tundma õppida kui tema kulul sõna võtta.
Kommentaarid: 250 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 214
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 17.03.2017 22:07:27 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Ehee sul vee kõvasti kasvu ruumi .. meil enamus 100 leveli kanti, kuid on ka erandeid kes juba lähenevad 110'le - Nmesid ei nimeta aga tema järgi joostes saad ainult laipu lugeda icon_smile.gif

Hehe...ma ise olen alles lvl 89 nuub... icon_lol.gif
Aga eks ma mingi aeg astu teie juurest läbi, täristaks veidi ja lihviks skili... thumbs_up.gif

Vaata kasutaja äripakkumisi
O: Skänner 0169
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.03.2017 22:10:07 vasta tsitaadiga

mis see max lvl seal siis muidu on ? mäletan et bf4-s neid tõsteti mingi aeg icon_rolleyes.gif 140-e peale vist....
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 18.03.2017 00:45:08 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Kui teil täna tiim koos, tuleks ka täristama. Samuti rääkida ei saa, kuna laps ilmselt sellel ajal juba magab.

Kõik, kes tahavad võivad tulla. Iga õhtu rahvas ikka mängib. TS nagu ütlesin siis www.ebvteam.eu

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 18.03.2017 10:51:16 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
mis see max lvl seal siis muidu on ? mäletan et bf4-s neid tõsteti mingi aeg icon_rolleyes.gif 140-e peale vist....

Bf1s täpselt samamoodi nagu BF4s - kui vanilla mäng tuli, siis max level 100. Iga uus DLC lisas 10 max levelit juurde. Praegu BF1s ka max level 110 nüüdseks.

Ise lvl 95 peal, eks mass effect andromeda varsti annab põntsu BF1 leveldamisele icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Shaqx
HV kasutaja

sõnum 19.03.2017 21:56:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kõik, kes tahavad võivad tulla. Iga õhtu rahvas ikka mängib. TS nagu ütlesin siis www.ebvteam.eu

Password on TS3 battlefield 1 peal
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 20.03.2017 00:03:21 vasta tsitaadiga

Shaqx kirjutas:
tsitaat:

Password on TS3 battlefield 1 peal

Password on peal, et suvalised potid jne sisse ei saaks. Kui joinid ts siis kirjuta kellelegi ja sulle jagatakse kanalite parool.

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 20.03.2017 07:50:44 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Enamik seal al 70 nagunii... icon_razz.gif
Mul 8h proovikat mängida. MP igatahes on väga väärt asi thumbs_up.gif
Hoopis teine elu vs SP ja ma üldiselt ei viitsi FPS multiplayerit mängida.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 20.03.2017 16:13:40 vasta tsitaadiga

nujah .... võtsin siin mõned päevad tagasi ka siis selle premium pass-i ära ja graafiliselt on see lillepõlluga map väga äge ja graafiliselt ka ilus ja sniperite paradiis.. sellesmõttes et suur avatud väli icon_biggrin.gif Kahju ainult et neid uusi relvi lahti saada peab siis mingeid assigmente tegema ...ise pole veel ühtegi lahti saanud icon_confused.gif mõni on jha kerge et pead ühe relvaga mingi teatud arv kille ära tegema,aga mõni on jälle nõme ... ma ei tea noh et kui ma õigesti aru saan siis ühe mängu jooksul pead saama 15 killi selle M1909 Benét-Mercié -ga ja siis 10 mortar killi thumbs_down.gif see mortar on nii raske minumeelest ... ma ei tea kuidas ma selle ära teen ja siis üks ülesanne on et snipriga mingi 5 headshoti ja siis pean selel binokliga tegema mingi 10 team-i assisti ?? ma ei tea kuidas ma selle binokliga saan siis neid vaenlasi tiimi jaoks märgistada ?? see ei ole ju mingi 21 sajand seal mängus et mul on mingi droon vms icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 20.03.2017 16:25:25 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
... ma ei tea noh et kui ma õigesti aru saan siis ühe mängu jooksul pead saama 15 killi selle M1909 Benét-Mercié -ga ja siis 10 mortar killi thumbs_down.gif see mortar on nii raske minumeelest ...

Tegelt on maru lihtne, Mortari killid ei pea olema tehtud ühe raundi jooksul.
Ja see Benét-Mercié on ju kuuliprits, sa tahad öelda et sa ei suuda kuulipritsiga, ühe raundi jooksul 15 killi teha? icon_eek.gif
Mis sa siis veel muude relvadega peale hakkad... icon_razz1.gif

Vaata kasutaja äripakkumisi
O: Skänner 0169
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 1 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.