praegune kellaaeg 27.06.2025 01:57:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
erick
HV Guru

|
16.03.2017 14:55:04
|
|
|
44444 kirjutas: |
Wot on rahakoti mäng, need kellel on tuhandeid eurosid kulutada mängule loomulikult võidavad neid kellel seda raha pole. |
Räägib mees, kes ostab endale 45 EURiga ühe kõige OP'ma Tier 8 premiumtanki, millel standard pen (230mm) kõrgem kui peaaegu ühelgi teisel heavy'l või medikal samas tieris, ja siis näitab meile oskuslikult sellist avg dam'i ja WRi:
Sa oled ju ise elav näide, et rahakoti pealt superuunikumiks ei saa.
viimati muutis erick 16.03.2017 15:12:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
16.03.2017 15:09:33
|
|
|
T34 suurem pen
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
16.03.2017 15:12:30
|
|
|
pents, õige, muutsin.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
44444
HV vaatleja
|
16.03.2017 15:23:50
|
|
|
erick, ma kustutasin kunagi kõik oma meeskonnad ära kuna tahtsin kontot resettida. support ei vastanud nädalotsa mitte kui midagi mu avalduse peale ja ma tegin teise konto kuna ei viitsinud oodata. ma olen sellest siia ka aastaid tagasi kirjutanud.
ma alustasin mängimist Patriot tankiga 75% meeskonnaga, mõtlesin teha ainult krediiti, et osta mõned kunagi arendatud tankid tagasi ja mängida nendega niisama. 75% alustades annab ausalt mängida, sest ka expiga ei saa kuidagi meeskonda treenida, noh kui kulutada selleks sada eurot. natuke mängisin ja tüdinesin ära. mõistlikum oleks olnud osta mõned tier 5 masinad ja sellega meeskonnad vähemalt 100% treenida, aga ma ei viitsinud. see et sa koguaeg midagi kusagilt välja rebid, no milleks, ma ju ei tuututa 4 aastat siin kui super uunikum ma olen.
sul on tohutu alaväärsuskompleks kui sa pead iga minut tõestama oma uunikumi mänguoskust. koguaeg oled ärevil
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
16.03.2017 15:32:24
|
|
|
44444, oot aga mis see sinu perset torgib kui keegi ka tõesti on edev? Tänavapeal käid ka kõigile näopeksu tegemas kes sulle mingi viisil vastumeelsed on!?
Edevaid inimesi terve ilm täis, mõni neist määrib juukseid geeliga ja käib kireva särgiga ringi, mõni ajab veidi nina püsti foorumis. So what?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
chatwalker
HV kasutaja
|
16.03.2017 15:32:46
|
|
|
Erick, ilmselgelt oled parem mängija, kui enamus siin, sellele ei vaidle vastu. Aga mine võta üks külm õlu, mõtle natuke järele, kas on 35aastase mehe jaoks äkki kusagil mingi muu elueesmärk. Tean, millest räägin, nii 19-20 aastasena mängisin kokku umbes 6000h CS:S, 6000h. See on keskeltläbi 250 päeva. 24h päeva. 8,5 kuud minu elust läks selle mängu peale. Aga nüüd, 10a hiljem on CS:S scene surnud ja mina võin oma parimad serveri statsid endale perse pista. Minu meelest pole normaalne, kui 35a mees kekutab, kuidas ta viimased 6a iga päev on 2,5h virtuaatankidele kulutanud.
Veelkord: No offence, aga astu sellest roosast mullist välja. Võta naine, tee lapsi, mine reisile. Eestis on ka teisi superuunikume, ka siin foorumis, Intact, kassansip, kes kõik oluliselt paremate statidega, kui sina. keegi neist aga ei kisenda igas teises lauses "SUperuunikum,Superuunikum" "Lugege wikit, õppige"
   |
4 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
44444
HV vaatleja
|
16.03.2017 15:35:16
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
44444, oot aga mis see sinu perset torgib kui keegi ka tõesti on edev? Tänavapeal käid ka kõigile näopeksu tegemas kes sulle mingi viisil vastumeelsed on!?
Edevaid inimesi terve ilm täis, mõni neist määrib juukseid geeliga ja käib kireva särgiga ringi, mõni ajab veidi nina püsti foorumis. So what? |
Miks mina sulle siis nii korda lähen, et sa sedasi mõnitama kukud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
16.03.2017 15:35:21
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Edevaid inimesi terve ilm täis, mõni neist määrib juukseid geeliga ja käib kireva särgiga ringi, mõni ajab veidi nina püsti foorumis. So what? |
Vot yks asjalik kommentaar
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
16.03.2017 15:40:14
|
|
|
koguaeg oled ärevil |
Jään põnevusega su järgmist mental meltdowni foorumis ootama.
chatwalker kirjutas: |
Erick, ilmselgelt oled parem mängija, kui enamus siin, sellele ei vaidle vastu. Aga mine võta üks külm õlu, mõtle natuke järele, kas on 35aastase mehe jaoks äkki kusagil mingi muu elueesmärk. Tean, millest räägin, nii 19-20 aastasena mängisin kokku umbes 6000h CS:S, 6000h. See on keskeltläbi 250 päeva. 24h päeva. 8,5 kuud minu elust läks selle mängu peale. Aga nüüd, 10a hiljem on CS:S scene surnud ja mina võin oma parimad serveri statsid endale <b>piix</b> pista. Minu meelest pole normaalne, kui 35a mees kekutab, kuidas ta viimased 6a iga päev on 2,5h virtuaatankidele kulutanud.
Veelkord: No offence, aga astu sellest roosast mullist välja. Võta naine, tee lapsi, mine reisile. Eestis on ka teisi superuunikume, ka siin foorumis, Intact, kassansip, kes kõik oluliselt paremate statidega, kui sina. keegi neist aga ei kisenda igas teises lauses "SUperuunikum,Superuunikum" "Lugege wikit, õppige"  |
Mul on naine olemas, ka reisil käidud. On ka muid eesmärke elus - tegelen väikestviisi investeerimisega, liitusin ühe kodumaise mänguarendusprojektiga. Ma olen loomult väga competitive, seega WoT sobib mulle, suur player base ja piisavalt keeruline ning huvitav mängumehhaanika ja metagame, et saada endale hobi, mis ilma suuremate kulutusteta tegevuses ja arenemas hoiab.
Teised Eesti superuunikumid peale minu ja Escape peavad seda threadi siin full loomaaiaks, kus pole midagi arutada, hea kui vaevuvad lugema neid lollusi, mida mudaliiga mehed välja suudavad mõelda siia. Miks ma postitan siia? Lootuses, et äkki on mõni vend siin ikkagi, kellel käib mingi hetk klõps ära ja tekib soov paremini mängida, siis tal on olemas keegi enamvähem autoriteetne, kelle käest nõu küsida või kes oskab edasi aidata. Et ei juhtuks nii, et mingi "hea jutuga" WN8 450 vend õpetab kaks aastat algajat WN8 1400 meest, kuidas "õigesti" mängida, ilma prem moona ja automaatse tulekustutita ja peamiselt HE lastes.
Muide, küllalt palju on neid eestlasi, kes siin sõna ei võta, aga pöörduvad minu poole PSis või ingame küsimustega.
viimati muutis erick 16.03.2017 15:52:53, muudetud 1 kord |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
44444
HV vaatleja
|
16.03.2017 15:40:53
|
|
|
erick kirjutas: |
koguaeg oled ärevil |
Jään põnevusega su järgmist mental meltdowni foorumis ootama. |
koolikiusamine siis on alanud, arusaadav
|
|
tagasi üles |
|
 |
EESTISamur
HV vaatleja
|
16.03.2017 15:43:56
|
|
|
EESTISamur kirjutas: |
eks mõnele inimesele meeldib lihtsalt enda statsi esile tõsta. aga milleks on vaja uhkustada sellega? see näitab et austust teiste vastu pole.ma ei usu et varem rõhutasid seda kui olid näitakes tavaline roheline mängija?
lihtsalt hetkel ongi teema üles tulnud selle et miks sa superuunikumile nii rõhku paned? |
See on mingi 4 aasta pikkuse keskendunud pingutuse ja enesearendamise tulemus. Terves Eestis läbi WoT'i ajaloo on 7 mängijat, kes on superuunikumi tiitli välja teeninud. Sa ütled, et ma ei tohiks selle üle uhke olla?
Minu austuse teenivad ära sellised mängijad,
a) kes juba on väga kõrgel tasemel
b) kes recentitega näitavad, et nad on sinna teel
c) kes on head field commanderid või sinna teel
d) kes on andnud oma osa, et meil oleks arenguvõimeline community, kasvõi läbi TSi serveri loomise või võistluste korraldamise
e) kes saavad aru, et nad (veel) ei oska, aga respektivad neid, kes oskavad
Absoluutselt kõige vähem kannatan ma mängijaid, kes on mitkümmend tuhat mängu nühkinud paremal juhul keskpäraste statside juures peaaegu ilma mingi arenguta, ilma lugemata ja selgeks tegemata wikist mängu baasmehhaanikaid, aga arvavad, et nad teavad kõige paremini, kuidas on õige mängida, istuda ja astuda. Selliselt kontingendilt tuleb kõige rohkem ka neid "tin foil hat" teooriaid mängumehhaanika ja väga heade mängijate edu saladuste kohta.
Õnneks WoT ei ole missivõistlus kus suvaliste vendade häälte alusel tekib pingerida, siin vaatad venna statsid, arusaamise mängust ja suhtumise üle, saad kohe pildi ette, kas väärib austust või mitte. |
kes need 7 mängijat on siis on eestis? ja kindlasti ära loetle siia rerolle. kes alustavad mängimist t8 prem tankiga et stats üles teha..
ikka need mängijad kes on läinud algusest peale arendades tanke.
ja asi polegi selles et kas oled superunicum eesti või mitte....mis see sulle annab et oled niinimetatud eesti top7 ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
chatwalker
HV kasutaja
|
16.03.2017 16:09:35
|
|
|
koguaeg oled ärevil |
Jään põnevusega su järgmist mental meltdowni foorumis ootama.
Erick, ilmselgelt oled parem mängija, kui enamus siin, sellele ei vaidle vastu. Aga mine võta üks külm õlu, mõtle natuke järele, kas on 35aastase mehe jaoks äkki kusagil mingi muu elueesmärk. Tean, millest räägin, nii 19-20 aastasena mängisin kokku umbes 6000h CS:S, 6000h. See on keskeltläbi 250 päeva. 24h päeva. 8,5 kuud minu elust läks selle mängu peale. Aga nüüd, 10a hiljem on CS:S scene surnud ja mina võin oma parimad serveri statsid endale <b>piix</b> pista. Minu meelest pole normaalne, kui 35a mees kekutab, kuidas ta viimased 6a iga päev on 2,5h virtuaatankidele kulutanud.
Veelkord: No offence, aga astu sellest roosast mullist välja. Võta naine, tee lapsi, mine reisile. Eestis on ka teisi superuunikume, ka siin foorumis, Intact, kassansip, kes kõik oluliselt paremate statidega, kui sina. keegi neist aga ei kisenda igas teises lauses "SUperuunikum,Superuunikum" "Lugege wikit, õppige"  |
Mul on naine olemas, ka reisil käidud. On ka muid eesmärke elus - tegelen väikestviisi investeerimisega, liitusin ühe kodumaise mänguarendusprojektiga. Ma olen loomult väga competitive, seega WoT sobib mulle, suur player base ja piisavalt keeruline ning huvitav mängumehhaanika ja metagame, et saada endale hobi, mis ilma suuremate kulutusteta tegevuses ja arenemas hoiab.
Teised Eesti superuunikumid peale minu ja Escape peavad seda threadi siin full loomaaiaks, kus pole midagi arutada, hea kui vaevuvad lugema neid lollusi, mida mudaliiga mehed välja suudavad mõelda siia. Miks ma postitan siia? Lootuses, et äkki on mõni vend siin ikkagi, kellel käib mingi hetk klõps ära ja tekib soov paremini mängida, siis tal on olemas keegi enamvähem autoriteetne, kelle käest nõu küsida või kes oskab edasi aidata. Et ei juhtuks nii, et mingi "hea jutuga" WN8 450 vend õpetab kaks aastat algajat WN8 1400 meest, kuidas "õigesti" mängida, ilma prem moona ja automaatse tulekustutita ja peamiselt HE lastes.
Muide, küllalt palju on neid eestlasi, kes siin sõna ei võta, aga pöörduvad minu poole PSis või ingame küsimustega. |
Respekt.
Ilmselt olen ma millestki valesti aru saanud. Superuunikumid on master race omaette?
Käin nüüd edaspidi tänavatel silmad maas ja kapuuts peas.
Keegi Helsingi kallio pimedatel tänavatel röövida üritab, siis proovin valetada, et recent on 3700. Äkki jooksevad suurest hirmust minema.
   |
4 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
16.03.2017 16:10:31
|
|
|
kes need 7 mängijat on siis on eestis? ja kindlasti ära loetle siia rerolle. kes alustavad mängimist t8 prem tankiga et stats üles teha..
ikka need mängijad kes on läinud algusest peale arendades tanke. |
Mul on Eesti WoT'i Hall of Fame'i link allkirjas olemas, ka mõistlik rerollivastane barjäär on olemas. Pole ju mõtet diskvalifitseerida mängijat kellel ilmselgelt on skilli ja jääb ülegi, kuna see pole tema esimene konto.
mis see sulle annab et oled niinimetatud eesti top7 ? |
See on objektiivne mõõdik. Enam ei ole nii, et igaüks saab väita mida iganes enda (või minu või kellegi kolmanda tugeva mängija) oskuste kohta. Vaatad tabelit, saad ju aru, kes on tõsine tegija ja kes niisama tühikargaja.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
16.03.2017 16:14:24
|
|
|
Huvitav mis sunnib tegema inimest HVFi konto ja hakata esimese asjana woti teemas midagi tõestama?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
16.03.2017 16:14:55
|
|
|
huvist küsin, et paljud neist skilliga mängijatest artyga mängivad. Tahaks näha kui hästi nad artyga mängivad järjest, kas on ikka oma skillile toetudes nr 1 mehed teamis.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
16.03.2017 16:19:30
|
|
|
Ma ei saa aru kas te olete kadedad, et keegi on millegi yle uhke ja ehk isegi edvistab sellega nats? No las ta siis edvistab. Kui seda siiski ei talu, ole mees, võta kätte ja tee parem tulemus.
Elus on muudki ajaga teha kui iriseda nonstop. Keegi ei käse teil neid ericku poste lugeda, foorumi seaded lubavad neid soovi korral varjata.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
16.03.2017 16:21:57
|
|
|
Respekt.
Ilmselt olen ma millestki valesti aru saanud. Superuunikumid on master race omaette?
Käin nüüd edaspidi tänavatel silmad maas ja kapuuts peas.
Keegi Helsingi kallio pimedatel tänavatel röövida üritab, siis proovin valetada, et recent on 3700. Äkki jooksevad suurest hirmust minema. |
Ära nüüd südamesse võta, see on lihtsalt objektiivne tõde. Paar lk tagasi oli meil siin postitus kus öeldi pmst, et superuunikumid cheativad toiduga, siis üks postitas et õiged skillerid lasevad ainult AP'd ja nüüd siin samas just keegi kirjutas, et artyga peab ka number 1 olema, muidu ei loe Selliseid "pärleid" tekib siia iga päev. Kogenenumad mängijad, kes oskavad ja kes on ka asjad endale selgeks teinud, lihtsalt facepalmivad selliste tarkusterakeste peale. Mida neil on arutada inimestega, kelle käsi tõuseb selliseid jaburusi sisse trükkima foorumisse? Nad ei viitsi ju isegi seda iba hakata ümber lükkama, valatakse selle käigus sopaga üle nagu minuga siin alatihti tehakse.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
16.03.2017 16:22:12
|
|
|
arny kirjutas: |
huvist küsin, et paljud neist skilliga mängijatest artyga mängivad. Tahaks näha kui hästi nad artyga mängivad järjest, kas on ikka oma skillile toetudes nr 1 mehed teamis. |
huvist küsin, et paljud neist skilliga mängijatest bingo lotot mängivad.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
16.03.2017 16:24:09
|
|
|
See "mul on suurem kui sul" võitlus siin on juba pisut tobe. Tomatile on uunikum "kullaprits" või "tsiiter", uunikum näeb tomateid kuid ajudeta olendeid kel pole õigust isegi oma arvamusele (isegi kui arvamus on vale). Arvutimängu teemas IMHO ei peaks põhitähelepanu olema mitte kasutajate oskuste võrdlemisel, vaid mängul endal. Selleasemel tegeletakse üksteisele e-peenisega näkku peksmisega. Ei mingit arutelu teemadel mis mängukogemuse alla käiks.
Et ma ise ka tühja mulli ei puhuks, siis mida mängijad arvavad viimaseaja T8 premium tankidest - Patriot, Liberte, Defender jne jne? Kas teie arvates on õige, et raha eest ostetavad tankid on paremad arenduspuus olevatest? Ma ise pole neist ühtegi ostnud - ja T8-t ma väga enam ei mängi - just tänu neile "elukatele". Mul on soovitud tankipuud juba lõpuni lahti arendanud - mis tunne on aga uutel kes sellest tierist peavad end läbi närima?
_________________ WoT tips: 6th sense is over-rated anyway, the other team will always let you know when you've been spotted |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
EESTISamur
HV vaatleja
|
16.03.2017 16:24:36
|
|
|
millised teised superunicumid siis?
vaatasin et võtsid juba teiste superuniuminde eest sõna
vb nad ei räägi ehk selle kuna ei näe vajadust esile tõsta ennast
äkki escape võiks enda esimese konto andmed anda ja vaatame mis numbri pealt ta rerolli tegi...palju lahingud ja mis wn8 jäi.
minu jaoks reroll pole superunicum...kui ta pole enda esimest kontot ülese viinud.
-
ja vb tõesti siin foorumis kõik rumalad kuna meil on ka oma elu ning mängime selle kõrvalt kuidas oskame...mitte pole noliferid
võiksin ja ju rerolli teha et siis wn8 oleks 3300-3600+ vms...aga küsimus milleks? et saaksin hüpata ..näe ma eesti top 10nes vms
|
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
16.03.2017 16:26:05
|
|
|
Spoiler 
brokenarm kirjutas: |
 |
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
16.03.2017 16:27:44
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
Spoiler 
brokenarm kirjutas: |
 |
|
Päeva parim komm +1
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
16.03.2017 16:32:40
|
|
|
millised teised superunicumid siis?
vaatasin et võtsid juba teiste superuniuminde eest sõna
vb nad ei räägi ehk selle kuna ei näe vajadust esile tõsta ennast
äkki escape võiks enda esimese konto andmed anda ja vaatame mis numbri pealt ta rerolli tegi...palju lahingud ja mis wn8 jäi.
minu jaoks reroll pole superunicum...kui ta pole enda esimest kontot ülese viinud.
-
ja vb tõesti siin foorumis kõik rumalad kuna meil on ka oma elu ning mängime selle kõrvalt kuidas oskame...mitte pole noliferid
võiksin ja ju rerolli teha et siis wn8 oleks 3300-3600+ vms...aga küsimus milleks? et saaksin hüpata ..näe ma eesti top 10nes vms  |
WN8 ei huvita enam ammu kedagi, kui sa tX mingi bot oled. Kui sa tXneid 3markida ei suuda, siis pole sa nkn SU.
Ei räägi WN8st, aga miskipärast muud bobikud tahavad seda mainida koguaeg.
Mind näiteks absoluutselt ei huvita, mis alla tX toimub. Kui grindima ei peaks, siis ei mängikski alla tX midagi. Praegu 113 ja Bchat veel, siis rohkem ei grindi.
Ja kui nii huvitavad statsid siin rahvast, siis esimene jäi kuskil 7000 lahingu kandis 2100 kanti (recent 3k+). Esimene tX oli mingi 1k lahinguga IS7, 2-3k lahingu pealt sai EES joinitud, kui see TOP20 madistas. Peale seda sai pmst sõidetud mingi 1,5k lahingut batchati, et võimalikult palju mapi eripärasid selgeks saada. Peale seda mingi aasta ei pelanud ja kontoga mängisid mingid tüübid HVst. Praegu peaks kokku olema kuskil 28-30k lahinguid WOTis.
Ja ei "higista" premmidega, stockid saab kõik läbi grinditud.
Kui ma mingi mängu tõsisemalt ette võtan, siis lappan kohe alguses erinevad õpetusi ja videosid. Mitte ei sõida 10k lahinguid ja imestan mismoodi ma teatud asja ei pene. Samamoodi SOF2s kõrgel tasemel pelatud, CSGO GE saadud, LoLis D1 jõutud jne.
viimati muutis brokenarm 16.03.2017 17:34:27, muudetud 13 korda |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
16.03.2017 16:34:58
|
|
|
Teate kuidas harjutada kannatlikkust mehed? Mängige seda mängu mõne sellise raaliga mis nibin-nabin seda mängu veab. Ma tööl proovisin mingi raaliga, päris räme oli
Suumisin sihikut ja laksust oli 10 kandis pilt ja sain mingi 0 tabavust. Päris naljakas oli. Ytleks lausa et lõõgastavalt rahustav
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|