pole seda kunagi vaadanud, aga kas see pole mitte üks paljudest lapsepõlvemultikatest mis ära rikutud?
ise käin kauge kaarega mööda sellistest asjadest. ei vaata isegi lapsepõlve originaale - mälestustes on nad kuidagi ilusamad kui täiskasvanult vaadates _________________ nooope!
mkay, see siis ikkagi pole mingi lastekas nagu Scooby Doo jmt mis remakeimisega tuksi olevat keeratud
ma ei teagi miks mul kunagi selline mulje on jäänud _________________ nooope!
http://tvweb.com/walking-dead-season-7-ratings-four-year-low/
See seep on jube killustatud, ei imesta, et vaaatavus on langenud.
Igas seerias näitan vaid 1 seltskonda, teises test, kolmandas kolmandat jne. uuele ringile.
Heal juhul saavad hoooaja lõpus kokku, korraldatakse madin ja lõppeb cliffhangeriga.
Uuel aastal sama hooga ja nii juba 2-3 hooaega _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Prooviabielu S01E03 hakkas! _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Super AMOLED, mitmendas osas sa oled ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Iron Fist - 3 osa vaadatud. Lugu köidab piisavalt, et edasi vaadata. Samas (minu jaoks) suur miinus on üleüldine stiil (s.h. kaamera- ja näitlejatöö ning eritisoundtrack) - seega, esteetiliselt pettumust valmistav.
Esimese osaga ütleks et neist neljast parim see seriaal.
(Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ja Iron Fist )
Võib-olla ka sellepärast et on rohkem müstiline tegelane see Iron Fist.
Vaatasin Iron Fisti esimese hooaja lõpuni. Päris mõnus meelelahutus.
Spoiler
Aga ikka kuradi palju häiris, et peategelane kohe grammigi kung fu-d ei oska. Koreograafilisest aspektist ei küündi siinsed võitlusstseenid mitte Daredevili lähedalegi. Kõik muu, mis aga võitlemist ei puudutanud, oli päris okei.
IFi peaosaline kuskil kommenteeris ju, et ta pidi sisuliselt hoopealt võtete ajal õppima kõike. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Into the Badlandsi teine hooaeg algas ja on lihtsalt suurepärane. Lääne teles polegi vast midagi muud mis selle võitlustseene üle suudaks trumbata või isegi lähedale jõuaks.,
Into the Badlandsi teine hooaeg algas ja on lihtsalt suurepärane. Lääne teles polegi vast midagi muud mis selle võitlustseene üle suudaks trumbata või isegi lähedale jõuaks.,
+10 _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Vaatasin Iron Fisti esimese hooaja lõpuni. Päris mõnus meelelahutus.
Spoiler
Aga ikka kuradi palju häiris, et peategelane kohe grammigi kung fu-d ei oska. Koreograafilisest aspektist ei küündi siinsed võitlusstseenid mitte Daredevili lähedalegi. Kõik muu, mis aga võitlemist ei puudutanud, oli päris okei.
suht norm ikkagi
samas paras soust
aga minu lemmikud netflixis
black sails
the ao
stranger things
Designated Survivor
Mis see Wheeler Dealers sai uue nime endale või mis ?
Edd China lahkus sellest saatest, kuna uus hooaeg tuleb rohkem selline draama reality sari kui seda on autode korda tegemine ja näitamine kuidas teha.
Ühesõnaga muutub selliseks nagu counting cars kus näidatakse algul romu ja siis mis on lõpp faas. Vahel näidetakse ka kui on mingi probleem siis korraks enne värvimisele minemist väike lõik auto kere
millel on see kaitse värv peal ainult.
Tundub et töötav süsteem on vaja maatasa teha ja eks tänu sellele hakkavad nad ka kaotama vaatajaid.
Jah, see saade muutub tavaliseks usa autosaateks...kusagil autoteemas see läbi käis juba
Kahju. Pakun 1-2 hooaega ja siis prügikasikaup.
Ameeriklased on teatud nurga alt lambad, pole midagi teha
Ma juba viimased paar hooaega kahtlustasin, et midagi on toimumas, sest enamus asju tehakse usa pinnal. Siis ma ei osanud seda guugeldada. Aga noh, eelaimdus oli õige _________________ This message was sent from space using stargate
mingi krd känceldamise aasta vä _________________ This message was sent from space using stargate
Frequency sai ka cancelled? Kuskil nagu jäi see silma..
Pm jah
väike lootus on, et võetakse üle.....
tsitaat:
'Frequency' & 'No Tomorrow' Not Getting CW Back Orders As They Head To Netflix
Ise vajutasin delete nuppu ja ei plaani vaatama hakata. Esimesed 2 osa vist vaatasin _________________ This message was sent from space using stargate
mida nad sellest big bang theoryst soojendavad, seal sai süžee juba mitu hooaega tagasi otsa, lihtsalt nämmutamine käib. ei ole seda pinget enam, mis oli siis, kui leonard pennyt kogu aeg nillis.
Minu arust pole midagi ebatavalist.
Kui sügisel algavad mingid uued seriaalid, siis neist mõni üksik jätkab.
Enamus mis on hea on järelikult liiga hea ja känseldatakse
nagu ma aru saan, siis päris kindel ikka pole, aga üsna tõenäoline
jaga siis oma allikat?
googlest kiire otsing leidis juba eelmine aasta cancelit
siit saab teada, et numbrid väga viletsad: http://tvline.com/2017/02/22/elementary-season-6-renewed-cancelled-cbs/
ja jeesuse lingil märgitakse, et pole koos teiste suuremate nimedega renewalit välja hõigatud (krt isegi MacGyver sai 2. hooaja!). seal ka mainitakse viletsaid numbreid. _________________ nooope!
eduka seriaali valem on sellele liita uus linn otsa a la NCIS jms
või võtta ühest seriaalist tegelane kes seotakse kõrvalprojektiga teises seriaalis a la Blacklist:redemption,
hea et veel ei tehtud 1 and a half brother vms
nagu ma aru saan, siis päris kindel ikka pole, aga üsna tõenäoline
jaga siis oma allikat?
googlest kiire otsing leidis juba eelmine aasta cancelit
siit saab teada, et numbrid väga viletsad: http://tvline.com/2017/02/22/elementary-season-6-renewed-cancelled-cbs/
ja jeesuse lingil märgitakse, et pole koos teiste suuremate nimedega renewalit välja hõigatud (krt isegi MacGyver sai 2. hooaja!). seal ka mainitakse viletsaid numbreid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.