Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2017 13:21:50
|
|
|
No siin juba vihjati kliendile, et suvel tõmmatakse juhe vanal nutil.
Indrek veel mainis, et ei öeldud, mis aasta suvel
Ma südamest loodan, et enne "killimist" tuleb uus võimekam boks ka turule.
Eks torisen ja lepin uuega kui muud pole teha.
Lihtsalt motorola otas tuleb seda sõimu kordades rohkem
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2017 14:35:48
|
|
|
Hetkel ma ei näe kanalitootja 1080i Telia dekoodris 1080p peale tegemisel mõtet kui seda sama teeb kliendi juures kas digiboks või teler.
Kui kanalitootja otsustab 1080p pakkuma hakata, küll siis Telia ka sobiva dekoodri või lahenduse välja mõtleb. Sellega võiks teema läbi olla.
Mis puudutab vana nuti ja Amino surmamist, siis see on teada, et tuleb, millal täpselt, ei julge lubada, nagu ka teisi uuendusi mis kunagi tulevad.
Mina arvan, et mida varem seda parem, saaks eluga edasi minna. Teada on see, et turule jäänud Aminote arv on väike ning Telial on sellega eesmärgid paigas.
Ülemineku pärast uut boksi ootama ei pea, nii nagu Intenodega rentides on võimalik igal ajal oma ruuterit vahetada, on see võimalus ka digiboksiga, võta Arris renti ja kasuta täpselt niikaua kui uus boks kunagi tuleb, tõenäoliselt juhtub see varem kui sa Arrise üldse kinni maksta jõuad, seda enam, et aminolt üleminekul on 6 kuud tasuta üür.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
22.02.2017 16:12:33
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Hetkel ma ei näe kanalitootja 1080i Telia dekoodris 1080p peale tegemisel mõtet kui seda sama teeb kliendi juures kas digiboks või teler. |
Kindel et pole pildis vahet kas seda tehakse $10 kivi abil Motorola sees või nt. $200K maksvas profitehnikas?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
22.02.2017 17:28:31
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Küll killitakse, on edukamaid pildipakkimistehnoloogiaid, mida Motorola ja Arris toetavad, mis võimaldab vähema kiirusega paremat pilti edastada.
Praegusel hetkel arvan ma , et suvel tapetakse vana menüü maha ja Aminod ei käivitu võrgus. |
Kui Aminode killimiseks läheb, siis vana menüü iseenesest siin küll mingi kurjajuur ei ole, mis nende boxide killimist takistaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2017 17:38:27
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Hetkel ma ei näe kanalitootja 1080i Telia dekoodris 1080p peale tegemisel mõtet kui seda sama teeb kliendi juures kas digiboks või teler. |
Kindel et pole pildis vahet kas seda tehakse $10 kivi abil Motorola sees või nt. $200K maksvas profitehnikas? |
On ikka, kõige suurem vahe ongi hinnas, ehk siis kas teha seda kallis tehnikas ning transportida see pilt eeltehtuna kallimana kliendi juurde ning tegelikult klient silmaga väga suurt vahet ei tee.
Selleni tahtsingi jõuda oma mitte kommenteerimisega ning google soovitustega. Keegi ei ole seda väga käsile võtnud kuna hinnas on suur vahe, pildis aga väike.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2017 17:47:26
|
|
|
Mis te nende rendist tagastatud ruuterite ja boksidega teete, müüte edasi kolmandatele riikidele?
Pole kuulnud, et neid siin tasuta jagatakse.
Ok, mingi teise ringi inteno kunagi anti maal kui tehniline värk muutus
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2017 18:50:08
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Mis te nende rendist tagastatud ruuterite ja boksidega teete, müüte edasi kolmandatele riikidele?
Pole kuulnud, et neid siin tasuta jagatakse.
Ok, mingi teise ringi inteno kunagi anti maal kui tehniline värk muutus |
Käivad ringluses seni kuni ilusad puhtad ja töötavad on. Kui räbalateks ja puruks siis äkki utiliseeritakse ja taaskäideldakse nagu elektroonika jäätmeid ikka.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jksk
HV vaatleja
|
22.02.2017 19:49:55
|
|
|
osta.ee oli vahepeal neid päris täis. Arriseid just. Hind läks tavaliselt sinna 40-50 euriku kanti.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2017 19:53:26
|
|
|
Telia ise müüs?
Järelturul nagu bokse pole kohanud. Lisaks kuna neid niisama ei jagata ja telia lehel neid kasutatult ei müüda, siis sellest tekkiski küsimus
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
22.02.2017 21:02:07
|
|
|
raxz kirjutas: |
Kordan Indrekut - digitelevisiooni üldjuhul ei edastata progressive meetodil. 1080p50 vajab pea 3GBits ribalaiust, 1080i50 aga ainult pool sellest. Lisaks näiteks ERRi GV kaamerad väljastavad 1080i50. Kogu töö käib selles reziimis.
Saku Suurhallist tegime kunagi internetiülekannet (https://www.twitch.tv/videos/5355103) 1080p reziimis, aga telesaateid ei ole kunagi nii tehtud. |
No selles suhtes on online pakkujad televisioonist pikalt mööda läinud. Netflix, Amazone Prime. Toodavad ise sisu mida näitavad siis 4K, HDR. Nagu ma aru saan, siis televisioonil pole lähiaja plaanideski 1080p.
Mis formaadis Telia Netflixi edastab, 1080i ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2017 21:06:07
|
|
|
tsitaat: |
Mis formaadis Telia Netflixi edastab, 1080i ?
|
Ei edasta ju
.....või edastab?
https://www.telia.ee/uudis/-/uudis/netflix-jouab-telia-klientide-teleritesse
Neil kombeks suurelt kuulutada ....... millele järgneb haudvaikus
Volte käib samasse auku
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
22.02.2017 21:46:45
|
|
|
jeesus188, selle lingipeal oleva teksti järgi peaks olema. Aga mina seda küll leida ei suuda
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2017 21:48:18
|
|
|
Vahur kirjutas: |
jeesus188, selle lingipeal oleva teksti järgi peaks olema. Aga mina seda küll leida ei suuda  |
Täpsusta, ma pole isiklikult veel kuulnud millal see olema saab, lingilt otsides ka tähtaega välja ei lugenud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.02.2017 22:14:24
|
|
|
seeru kirjutas: |
Küll killitakse, on edukamaid pildipakkimistehnoloogiaid, mida Motorola ja Arris toetavad, mis võimaldab vähema kiirusega paremat pilti edastada.
Praegusel hetkel arvan ma , et suvel tapetakse vana menüü maha ja Aminod ei käivitu võrgus. |
Kui Aminode killimiseks läheb, siis vana menüü iseenesest siin küll mingi kurjajuur ei ole, mis nende boxide killimist takistaks. |
Ega mitte, kuid kahe paralleelse vahemälu serveri, ma väljendasin nüüd end prostalt, ülalpidamine maksab x ühiku kuu. Seega tõenäoliselt tehakse kalkulatsioon , kui palju võrdub klientide pahameel y ühikut raha ja tõmmatakse lõplikult pistik seinast.
Pakun, et juuni-juuli algus on üllatusi oodata.
Eks ole näha, kas mul sünoptikuna on võimalik leiba teenida või pean nooreks pensionäriks hakkama.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
22.02.2017 22:18:35
|
|
|
Vahur kirjutas: |
jeesus188, selle lingipeal oleva teksti järgi peaks olema. Aga mina seda küll leida ei suuda  |
Täpsusta, ma pole isiklikult veel kuulnud millal see olema saab, lingilt otsides ka tähtaega välja ei lugenud. |
Telia Eesti AS kirjutas: |
Telia Eesti meelelahutuse ja multimeedia valdkonna juhi Karl Antoni sõnul pole Netflixi kasutamiseks vaja teha kliendil muud kui valida Telia TV menüüst Netflixi alajaotus ja asuda sealt endale juba sobivaid filme ja sarju vaatama.
[...]
Mida pakub Telia TV:
* 26 populaarsemat telekanalit
* moodsat ja kergesti kasutatavat Telekava
* tasuta Filmiriiulit, kus on esindatud eri žanriga filmid ja sarjad. Filmiriiul täieneb igal nädalal ning selle valikusse kuulub sadu teoseid
* Lisatasuta FOXplay keskkonda, kus saab nii episoodide kui hooaegade kaupa järelvaadata populaarseid sarju nagu Troonide mäng, Wayward Pines, Lucifer, Elavad surnud jt.
Eelnevale lisaks on võimalik juurde tellida 130 kanalile laienev Salvestuse teenus, mahukas Lisakanalite pakett ning Lastenurk, mis sisaldab telekanaleid, multikaid, filme ja saateid eri vanuses lastele. Filmisõprade käsutuses on igal nädalal täienev Videolaenutus, kus näha ka mitmed hiljutised Eesti hittfilmid. Ning loomulikult Netflix. |
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2017 22:40:34
|
|
|
Vahur, pealkiri välistab selle uudise sisu seniks kuni pealkiri on jõustunud:
NETFLIX JÕUAB TELIA KLIENTIDE TELERITESSE
seni kuni pole ei kehti ka uudise sisu selles osas.
kuupäev aga teostusega on puudu.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
22.02.2017 22:48:15
|
|
|
Selle "uudise" juures on ju kuupäev 28.11.2016. Seega haudvaikus on juba järgnenud
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2017 22:59:03
|
|
|
Neil kombeks suurelt kuulutada ....... millele järgneb haudvaikus |
Keeruline üldistada K2HD tuli välja enne kui uudis.
Eks on nii üht kui teistpidi aga jään selle juurde, et uudis on informatiivne kuid teostuse aeg on lahtine.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2017 23:24:54
|
|
|
Keeruline üldistada K2HD tuli välja enne kui uudis.
Eks on nii üht kui teistpidi aga jään selle juurde, et uudis on informatiivne kuid teostuse aeg on lahtine. |
Noh jah, see on ka ainuke positiivne muus valguses.
Fakt see, et Voltet pole, netflixi pole.......treitakse uudist uudise pärast.
Jah, volte on 3-4 närusel win phonel, mis on suht surnud juba, aga ses suhtes saab linnukese kirja, et on olemas
Ja kui küsitakse maili teel, et millal tuleb lisa, siis pm tsiteeritakse pool aastat vana uudist, et kohe varsti on telefone juurde tulemas
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
22.02.2017 23:55:42
|
|
|
seeru kirjutas: |
Kui Aminode killimiseks läheb, siis vana menüü iseenesest siin küll mingi kurjajuur ei ole, mis nende boxide killimist takistaks. |
Ega mitte, kuid kahe paralleelse vahemälu serveri, ma väljendasin nüüd end prostalt, ülalpidamine maksab x ühiku kuu. Seega tõenäoliselt tehakse kalkulatsioon , kui palju võrdub klientide pahameel y ühikut raha ja tõmmatakse lõplikult pistik seinast.
Pakun, et juuni-juuli algus on üllatusi oodata.
Eks ole näha, kas mul sünoptikuna on võimalik leiba teenida või pean nooreks pensionäriks hakkama. |
Jätame siis meelde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
23.02.2017 00:08:41
|
|
|
[quote="jeesus188"]
.
Fakt see, et Voltet pole, .......treitakse uudist uudise pärast.
Jah, volte on 3-4 närusel win phonel, mis on suht surnud juba, aga ses suhtes saab linnukese kirja, et on olemas
Ja kui küsitakse maili teel, et millal tuleb lisa, siis pm tsiteeritakse pool aastat vana uudist, et kohe varsti on telefone juurde tulemas  |
Mis sa jaurad oma voltega. Minu OPT näitab ilusti 4G märki ülanurgas, kui telefoniga helistan. On ju siis volte olemas, ehk tagasilangust ei toimu 2G võrku.
Eks neid telefone on teisigi, sa pead oma W8-10 phone asjandused lihtsalt toimiva riistvara vastu vahetama.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.02.2017 00:19:31
|
|
|
[quote="jägaja"]
.
Fakt see, et Voltet pole, .......treitakse uudist uudise pärast.
Ja kui küsitakse maili teel, et millal tuleb lisa, siis pm tsiteeritakse pool aastat vana uudist, et kohe varsti on telefone juurde tulemas  |
Mis sa jaurad oma voltega. Minu OPT näitab ilusti 4G märki ülanurgas, kui telefoniga helistan. On ju siis volte olemas, ehk tagasilangust ei toimu 2G võrku.
Eks neid telefone on teisigi, sa pead oma W8-10 phone asjandused lihtsalt toimiva riistvara vastu vahetama. |
ot: |
mul simsang, sorry aga mis see opt on? Üldiselt võiks kolida teise surnud teemasse kus räägitakse voltest  |
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 23.02.2017 00:22:11, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
23.02.2017 00:21:51
|
|
|
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
kureke
HV kasutaja
|
24.02.2017 12:34:03
|
|
|
No nii, Telia on ikka s..t küll.
Juurdlen juba mitu kuud, miks arrise digiboks ei näita mu uhd tehnikast pilti ja heli. Heli pole kunagi olnud, aga pilt on vahest norm ja vahest roheline.
Täna mõtlesin lõpuks välja: see neetud boks ei toeta UHD Deep Colorit läbi hdmi. Ehk siis kui teleril on aktiveeritud hdmi pesal deep color, siis digiboks enam ei tööta. See aga välistab läbi ressiiveri selle krdi telia ühendamise. Digiboks tuleb eraldi otse tv taha ühendada ja veenduda, et poleks aktiveeritud ülalnimetatud DC funktsiooni.
Nii et kes veel selle probleemi otsa koperdab tulevikus, siis ehk on abiks.
Ja seda, kuidas Telia pilt jõnksub pidevalt, jättes kaadreid vahele, ei tasu ilmselt hakata mainimagi. Ja probleem pole neti kiiruses.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
24.02.2017 12:35:12
|
|
|
Mitte ei saanud aru, Arris peaks siis UHD pilti edastama vä?
kureke kirjutas: |
...siis digiboks enam ei tööta. |
Kindel, et digiboks lõpetab töötamise? Mitte teler ei lõpeta pildi näitamist?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|